Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ!


Σπύρου Κίκερη

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ!
ΤΑ EXIT POLLS ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΤΟΧΟΥΝ!

"Οι Έλληνες πρέπει να Ανησυχούν!"

   Το Στήσιμο, Συζητήσιμο!
   Δεν θα ήμουν και από τους τελευταίους, που θα’λεγα το εκ
προθέσεως! Το στήσιμο, εν γένει, πάει πολύς καιρός, που παίζει σταθερά και ίσως επαυξανόμενα, στη χώρα μας, αν και όχι κατά κανόνα!
   Εκεί όμως, που πρέπει να σταθούμε, είναι τα Exit Polls, εκεί αν στηθούμε και δούμε τη διαδικασία έξω από τα εκλογικά τμήματα, ίσως εκτεθούμε και παραξενευτούμε, γιατί εκεί είναι η ώρα της "Αληθείας!" 
 Τη λέξη της "Αληθείας" την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί κάλλιστα σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε ν’αντικατασταθεί από τις λέξεις της «Αγυρτείας» και τις «Αλητείας!»
   Η εξουσία είναι τόσο πρόστυχη και δυνατή, που εκπορνεύεται και εκπορνεύει, ξεπαρθενεύεται και ξεπαρθενεύει, τέλος τρόπους μηχανεύεται και μαγειρεύει, στη θέση της ακλόνητα να παραμένει!
   Κάποιοι χαίρονται εκ των προτέρων, όμως ψάχνονται εκ των υστέρων!

  Το Παράδειγμα των Εκλογών του 2000!
   Το παράδειγμα των εκλογών του 2000, όλα τα λέει, για να μην ανατρέξουμε, σε παλαιότερες εποχές, που είναι και χειρότερες!
   Ναι υπήρξε όντως τραγέλαφος στις εκλογές Απριλίου του 2000!
Σχεδόν το 80% των δημοσκοπήσεων, προέβλεπε Νίκη της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή! Όσο για τα Exit Polls της 9ης Απριλίου 2000, όλα έδιναν καθαρό προβάδισμα της ΝΔ! Όλα, από τα είκοσι δύο (22) συνολικά, πλην ενός! Αυτό της Δημοσκοπικής Metron Analysis, που έδινε ελάχιστη διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ, που ίσως κάτι παραπάνω ήξερε ή καλύτερα στα τεκταινόμενα εστίαζε!
   Οι Νεοδημοκράτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, ο Καραμανλής
βγήκε στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης χαιρετώντας τα αλαλάζοντα πλήθη!
   Στο ΠΑΣΟΚ κατήφεια και ιδού ο νυμφίος – Κώστας Λαλιώτης, ο επονομαζόμενος και Θείον Βρέφος -  έρχεται εν τω μέσω της νυκτός περί τη Δωδεκάτη Νυκτερινή, δηλώνοντας χαμογελαστός, σε όλα τα ΜΜΕ: «Μη βιάζεστε, γιατί τούτη η Νύχτα, θα είναι μεγάλη!»
   Και πράγματι εκείνη η νύχτα ήταν και μεγάλη και περίεργη, γι’αυτό και στην Ιστορία έμεινε! Με άλλη κυβέρνηση έπεσαν οι Έλληνες να κοιμηθούν και με άλλη ξύπνησαν! Άλλον περίμεναν να δουν Πρωθυπουργό και άλλον είδαν! Στο δρόμο προς το Μαξίμου τον Κώστα Καραμανλή, οι σύμβουλοί του πίσω τον γυρνούσαν, την ίδια ώρα τ’αποτελέσματα αλλαξοπιστούσαν και λοξοδρομούσαν!
   Ήταν η ώρα που η ΄Β Αθηνών μίλαγε Ρωσοποντιακά και οι
παράνομες Ελληνοποιήσεις ντύνονταν και στα "ένδοξα Κρητικά", αφού την 9η Απριλίου του 2000 χιλιάδες μετακινήσεις ψηφοφόρων γίνονταν αεροπορικά και συνωμοσιολογικά! Ο δε Λαλιώτης αποδεικνύονταν ο αλάθητος Μάντης Κάλχας, υπέρτερος της Πυθίας, δι’απιστίας!
   Ιδού και τ’αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ 43.79% -
ΝΔ 42.74%, 72.400 ψήφοι έκαναν την διαφορά και αυτό το 1.05% έδινε 33 έδρες υπέρ! Των αποτελεσμάτων ο χάρτης, αδιάψευστος  μάρτυς των ανοσιουργημάτων!

    Οι Λάτρεις της Δημοκρατίας ας Επαγρυπνούν!
   Γι’αυτό και όποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους «πραγματικά ειλικρινείς, Ελληνικά ανιδιοτελείς, φύλακες της γνήσιας και ανόθευτης Λαϊκής Ετυμηγορίας τους δε εαυτούς τους 
λάτρεις της πραγματικής Δημοκρατίας και της διαιώνισης της φυλής μας, ας επαγρυπνούν! 
   Ας επαγρυπνούν, γιατί δόλιοι οι καιροί, οι εξουσιομανείς στυγεροί και η δολοπλοκία, κατά την ταπεινή μου άποψη, όχι μόνο καραδοκεί, αλλά και προ ουδενός δεν ορρωδεί!

   Πολλά, πάμπολλα τα παραδείγματα!
  Θ’αρκεστώ σε κάποια πολύ βασικά! Στα γκάλοπ που βλέπουμε, ακούμε, δείγμα εκλογικού σώματος 1000 ατόμων! Και’γω ο αφελής ερωτώ! Στα άτομα αυτά υπάρχουν άτομα Ελληνικής ιθαγένειας, που δεν αντιλαμβάνονται, ούτε κατά διάνοια την Ελληνική, ή τα ξεπερνούν οι Δημοσκόποι για να μη καθυστερούν, πηγαίνοντας στον επόμενο ευκολότερο!
   Το θέμα των Ελληνοποιήσεων ποιοι και πώς το επιτηρούν; Οι «Φύλακες;» Ποιοι Φύλακες; Οι ΕΛΑΣΙΤΕΣ; Μ’αυτοί δεν είναι ευνουχισμένοι ή μήπως λαθεύω;
   Η Διεύθυνση Ιθαγένειας μήπως δίνει έγκριση των σχετικών αιτήσεων σε ποσοστά 136.9%; Μήπως οι εγκρίσεις σε αριθμούς δεν ήταν 14.178 το 2015, 33.487 το 2016, 33.718 το 2017 και πάει λέγοντας;
    Ας το αντιληφθείτε Έλληνες άπαξ δια παντός, από τη στιγμή, που ο άλλος έχει εξασφαλίσει ταυτότητα ή αντίστοιχο έγγραφο είναι ομότιμός μας απριόρι, χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, απολύτως κανένα! Τί σύμπτωση; Στο Χρυσού Αιώνα για να'χεις δικαίωμα ψήφου, έπρεπε να έχεις αποδεικτικό πολεμιστή!

  Ο Αξιότιμος Κος Βίτσας, Ημέρα Εθνικής Επετείου!
   Μήπως ο Αξιότιμος Κος Βίτσας, Υπουργός Μεταναστευτικής
Πολιτικής, την ημέρα της Εθνικής μας επετείου δε διάλεξε αίθουσα Πανεπιστημίου μας, για να κάνει προεκλογική συγκέντρωση σε Πακιστανούς, που την είχαν κατακλύσει; 
  Αξιοσημείωτα τα όσα είπε! Τί άραγε να πρωτοδιαλέξεις; «Θα ήθελα να μιλάω ουρντού, ώστε να σας δείξω και το πάθος αυτών που θέλω να σας πω. Αλλά δυστυχώς θα τα πω ελληνικά, ελπίζω πολλοί από εσάς να καταλαβαίνουν, και εδώ ο φίλος μου ο Τσάβι, ό,τι χρειαστεί θα το μεταφράζει!
   Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του …
   Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στο δρόμο, πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε ….
   Εμείς ξέρουμε, όπως οι Έλληνες που είναι στη Γερμανία, όπως οι Έλληνες που είναι στην Αμερική, ότι τώρα θέλουμε να έχουμε πολίτες που έχουν δύο πατρίδες. Την πατρίδα της καρδιάς τους, το Πακιστάν και την πατρίδα όπου ζουν και μπορούν και προκόβουν, την Ελλάδα …
   Και εγώ ανάμεσά σας με πολλή χαρά, βλέπω νεαρούς και μικρότερα παιδιά, και βλέπω αυριανούς γιατρούς, αυριανούς μηχανικούς αυριανούς δικηγόρους σαν τον Τσάβι -μακριά από δικηγόρους - αυριανούς ανθρώπους που θα προσφέρουν στην Οικονομία και στον εαυτό τουςαλλά θα προσφέρουν και καλοσύνη σε όλο τον κόσμο. Και αυριανούς ποδοσφαιριστές! Γι΄αυτό πρέπει να δουλέψουμε μαζί».
   Στο σημείο αυτό την ομιλία του υπουργού διέκοψαν οι επευφημίες των παρευρισκομένων, που φώναζαν : «Ζήτω το
Πακιστάν, ζήτω η Ελλάδα», φράση που επανέλαβε και ο κ.Βίτσας, που συνέχισε λέγοντας: «Το βασικό είναι ζήτω ο άνθρωπος που πιάνει ο ένας το χέρι του άλλου. Και για να τελειώσω, από εσάς θέλω να μας βοηθήσετε για να βοηθάμε ακόμη περισσότερο!»
  Τώρα το ποιο ήταν το αιτούμενο  και ποιο το απαιτούμενο από τον Κο Βίτσα, βρείτε το μόνοι σας!
   Και να ήταν μόνο οι Πακιστανοί και ποιος δεν έχει εδώ μαζευτεί, πάνε χρόνια που ο «Ντελάλης» προσκαλεί!
   Έτσι και για να κλείσουμε, πολύ φοβάμαι ότι οι Έλληνες αυταπατώνται, κοιμώμενοι ύπνο δικαίου και αγρόν αγοράζουν δίκην ασχέτου! 
   Όσο για τους «φύλακες», λυπάμαι αλλά δεν υπάρχουν φύλακες, υπάρχουν μόνον «θύλακες», θύλακες δολιότητας παντού, διαχειριζόμενοι τις τύχες μιας άμοιρης χώρας, που παρασέρνεται δίκην εγκαταλελειμμένου σκάφους, στους ανέμους ενός αγύρτη και δόλιου Αιόλου, που ανοιγοκλείνει τους ασκούς του, κατά την ορεκτική του και ακόρεστη, εξουσιαστική του βούληση, συνεπικουρούμενος από Δούρειους Ίππους!

  Θυμάστε εκείνο το άλλοτε Alter Ego του Τσίπρα;
   Ένα μόνο σχετικό παράδειγμα θα φέρω, θυμάστε εκείνον τον κολλητό του Κου Πρωθυπουργού και Κυβερνητικό εκπρόσωπο,
που άκουγε στο όνομα Γαβριήλ Σακελλαρίδης! Ναι αυτόν που αρνήθηκε προχτές να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα στις προσεχείς Ευρωεκλογές, δηλώνοντας με αποστροφή, ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική!
   Ξέρετε ποια θέση έχει αυτός ο Κύριος σήμερα;  Είναι Διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας! Τώρα τι είναι η Διεθνής Αμνηστία; Τεράστιο το κεφάλαιο, που το κλείνω με τρεις φρασούλες, είναι Ανεξάρτητη Αρχή,  συνεπικουρούμενη από τον ΟΗΕ και εκατομμύρια συνδρομητές! Είναι μία από τις πολλές βασικές ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) και γω όταν ακούω ΜΚΟ αλλεργιώνομαι και εξαγριώνομαι!

   Ο Ξενοδόχος!
   Όσο για τους αντιπολιτευόμενους κήρυκες, πολύ φοβάμαι ότι χάνουν τα λόγια τους, γιατί υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο και ό ξενοδόχος αυτή τη φορά δεν θα είναι «Ρωσοπόντιος», αλλά «Πολυπρόσωπος» και «Απρόσωπος!» Τόσο πολυπρόσωπος και τόσο απρόσωπος, που οι Γκαλοπίστες, πολύ φοβάμαι ότι θα εκπλαγούν και ExitPollίστες θα απορούν, απ’αυτά που σε σπασμένα Ελληνικά ή πολυγλωσσικά θ’ακούν!
   Όσο για το επιμύθιο ΄το να πω ότι το ΠΑΣΟΚ ειν'εδώ μισό έστω και Συριζαϊκό, πιστό στις παρακαταθήκες ενός ελεεινότατου
"Ταγού" και τυφλά υπάκουο στα κελεύσματα ενός άλλου "παντομίμου αρχηγού, είναι περιττό!
  Επίσης το να πω το «Μη διανοηθείτε να κάνετε αυτό που απορρέει απ’τις αρρωστημένες σας ιδεοληπτικές σας ψυχές» είναι ήδη αργά! 
  Το να πω, όμως,  ότι τα λόγια μου κάποτε θα θυμηθείτε, κάθε άλλο παρά αργά είναι, γιατί αυτά σίγουρα θα θυμηθείτε, όταν  κληθείτε, ανυπερθέτως, γι’αυτά ν'απολογηθείτε! Γιατί θα συνιστά μέγιστο αμάρτημα και κρίμα, το να εκφυλίσεις και να διαλύσεις μια τέτοια Πατρίδα, με τέτοια Ιστορία, για μια πρόσκαιρη και παροδική εξουσία!
                                                          Με Τιμή και Πόνο
                                                   για την Ελλάδα ρε Γαμώτο!
                                                              Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας