Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!


ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

«Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»
«Η Ηθική Αυτουργία
Βαρύτερη σαν αμαρτία
από τη φυσική αυτουργία!»

 Θεόθεν Ταγοί ή Σατανόθεν Εντεταλμένοι;   
Υποτίθεται ότι κάτι παραπάνω ξέρουν οι «Ταγοί» απ’ότι οι κοινοί θνητοί! Υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι ενός ανώτερου Θεού, εντεταλμένοι θεόθεν για την προστασία του ποιμνίου τους!
   Το ερώτημα για κάποιους βαρύ κι’ασήκωτο «Θεόθεν ή Σατανόθεν εντεταλμένοι;» Με απλά λόγια «Πεφωτισμένοι ή Δαιμονισμένοι;» 
   Έγινε τι έγινε στη Νέα Ζηλανδία, μ’ένα ανθρώπινο τέρας, που
συνήγειρε τον Πλανήτη! Ο Κόσμος πάγωσε στο μίσος και το πάθος! Εκατομμύρια βίντεο αποσύρθηκαν, οι άνθρωποι πανταχού σχημάτισαν το σύμβολο της πίστης τους, επικαλούμενοι ο καθένας το Θεό του!
   Και’συ Κε Ερντογάν ποιον επικαλέστηκες; Το διάβολο, οπλίζοντας με μίσος και πάθος, τα πρόβατά σου, για να τα μεταλλάξεις σε λυκάνθρωπους! Τί έκανες; Απλά κατέβηκες στο επίπεδο ενός σχιζοφρενούς, ενός ανθρώπου απεχθούς, ενός τέρατος!
   Κι’εύλογα προκύπτει το ερώτημα, όταν την επομένη μιλάς για φέρετρα και δεν αναλογίζεσαι τις ευθύνες σου, πόσο νομίζεις μπορείς να διαφέρεις από το τέρας;
   Το είδες το αποτέλεσμα σε χρόνο Dt! Και’δω ευθέως ερωτάσαι «Ποιον θεωρείς Ηθικό αυτουργό» της συνέχειας των δολοφονιών
του Μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας, από το συμπατριώτη σου Gokmen Tanis στην Ολλανδία; Ποιος όπλισε το χέρι του, απεχθέστατε;
   Το ποιόν σου, η φυλή σου, η ανατροφή σου και η συνείδησή σου, κάτι πρέπει να ξέρουν για τον Ηθικό Αυτουργό! Αν όχι, τότε είσαι παντελώς κενός από ανθρώπινα γνωρίσματα, έρμαιο των ζωωδών ενστίκτων σου!
   Στη Διεθνή Κοινότητα θα συνιστούσα την έκδοση Εντάλματος διαρκείας της σύλληψής σου, για ηθική αυτουργία στον ομαδικό θάνατο Ευρωπαίων Πολιτών, σίγουρος όντας, ότι έστω και μετά το βίαιο θάνατό σου, για τον οποίον και σίγουρος είμαι, θα πραγματοποιηθεί!

Διδάκτωρ Καριερίστας, Υποκρισίας, Γλοιωδίας και Αναξιοπιστίας!
   Όσο για το ποιόν σου, που από πτύελο και πύον συνίσταται, δυο
λόγια αποκαλυπτικά θα πω: «Εσύ δεν είσαι Κύριε, πλάι σ’έναν από τους μεγαλύτερους φονιάδες και στυγνούς δολοφόνους της χώρας σου, τον Δικτάτορα Πρόεδρο Στρατηγό Κενάν Εβρέν, με τη φωτογραφία του στο πέτο σου;
   Δεν ήξερες εσύ ο «Δημοκράτης και Λαοκράτης» ποιος ήταν; Όμως έτσι είναι, οι «μεγάλοι» πάντα διδάσκουν! Θα πω τι δίδαξες, αφού πρώτα πω, ποιος ήταν ο Εβρέν, τον οποίον και που δεν έγλυψες!
   Ο Στρατηγός Κενάν Εβρέν υπήρξε ο 17ος Αρχηγός ΓΕΣ και ο 7ος Πρόεδρος της Τουρκίας κατόπιν σκληρού πραξικοπήματος,
που έγινε στις 12/9/1980, θεσπίζοντας νέο σύνταγμα, διαλύοντας το οτιδήποτε σχετίζονταν με την όποια Δημοκρατία!
   Επί της θητείας του έγιναν 650.000 συλλήψεις, 230.000 προσαγωγές, 300 θάνατοι στις φυλακές, 171 από βασανιστήρια, 517 καταδίκες εις θάνατον και 50 εκτελέσεις!
   Το 1983 επέτρεψε τη Λειτουργία τριών κομμάτων, εσύ Κε Ερντογάν ορκισμένος αντικομουνιστής, τον ακολούθησες πιστά, διολισθαίνοντας, ύπουλα, αργά αλλά σταθερά, προς το Ισλαμικό κόμμα του Ερμπακάν! Και μετά στο δρόμο του «Θεού», της οπισθοδρόμησης και του Αναχρονισμού! 

   Τα τρία στάδια (Βήματα) εξουσιαστικής ανάρτησης! Διδάκτορος Ρ.Τ.Ερντογάν!
   1ον Στάδιο (Step One) Σκύλος, πιστός και υπάκουος!
 2ον Στάδιο (Step Two) Φίλος καλός, συνεργάσιμος!
   3ον Στάδιο (Step Three) Λύκος, κακός και Αχάριστος!
   Αυτά είναι τα τρία στάδια ανάρτησης, που ακολούθησε τούτο το μιασματικό “res!”
   Το 2010 αυτός έκανε άρση της Ασυλίας του Εβρέν! Το 2012 τον οδήγησε σε Δίκη, τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη σε ηλικία 94 ετών, καθιστώντας τον οπλίτη!
   Τα συμπεράσματα δικά σας, προς διδαχή, από έναν διδάκτορα δικτάτορα!
   Έναν τύπο, που αγωνιά δήθεν για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών, όσο αγωνιούσε για το αποτέλεσμα των Εθνικών και Προεδρικών, και μαζί του ασύστολα, χάνοι και χάνοι της Δημοσιογραφίας! 
   Μια αγωνία στημένη στη γωνία, σ’ένα σκληρό, καθαρό κι’επίπονο δήθεν αγώνα παιγμένο Δημοκρατικά, σε παιχνίδι με
φανερά χαρτιά κι’αποτελέσματα βγαλμένα από χέρι, για παν ενδεχόμενο στο πάντα έτοιμο, των εγκαθέτων, plan “B”, μέσα από μια τρομοκρατία – τυραννία -  άνευ τέλους και ελέους! 
   Με πολιτικούς Φυλακισμένους, με έγκλειστους πολίτες όλων των κατηγοριών σε αριθμό άνω των 80.000, με 150.000 Δημοσίους
Υπαλλήλους – Λειτουργούς -  απολυμένους, με ανυπολόγιστο αριθμό Αξιωματικών κυνηγημένους, με 4.500 δικαστές καθαιρεμένους …. 
  Και όλα αυτά μετά από ένα στημένο πραξικόπημα, για να γίνουν όλα όσα έγιναν και όλα αυτά, που μέλλει να συμβούν! Μια και τελευταία η ρητορική του περιστρέφεται γύρω από «Γκιαούρηδες», «φέρετρα» και επαναφορά για μια ακόμα φορά της θανατικής ποινής!

   Το τέλος σου Δυνάστη δεν αργεί!
   Ποτέ η πτήση στο καλάμι δεν είχε αίσιο τέλος και πάντα η τελική προσγείωση ήταν αναγκαστική και οδυνηρή! Ναι το τέλος σου Δυνάστη δεν αργεί και θα’ναι από τα χειρότερα των ατόμων του είδους σου!
  Όσο για το ασυζητητί Ευρωπαϊκό Γεωγραφικό κλοπιμαίο, με υπαιτιότητα κάποιων ηλιθίων «Ηγετών» μας και ξένων αφελών, θα επανακτηθεί, για να βρει και η Αγιά Σοφιά την αίγλη και ηρεμία, που ιστορικά δικαιούται!

                                       Με Τιμή
                                   Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας