Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ - ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!

ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ
ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!

"Η καθυστερημένη  της κατάρριψης 
 του Αεροσκάφους (Α/Φ) παραδοχή 
συνιστά, κωλυσιεργείας προσπάθεια υπεκφυγής 
των υπευθύνων ενοχής!"


   Εγώ βιάστηκα, τα είπα, ναι τα είπα από την πρώτη στιγμή και δεν τα εννόησα ούτε τα υπονόησα, τα είπα πριν τα πορίσματα βγουν και οι πλέον δύσπιστοι και οι τυπολάτρες πεισθούν!
   Το Αεροσκάφος (Α/Φ) κατερρίφθη τη μαύρη νύχτα της τετάρτης (8/1/2020/02:44)! Την επομένη το πρωί έγραφα και δημοσίευα στο
προσωπικό μου site, οχτώ (8) λόγους που συνηγορούσαν για τη βίαια κατάρριψη του Α/Φ, αρχίζοντας ως εξής: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον και το σκότος, αν και εφόσον η πτώση του Ουκρανικού Α/Φ ήταν έργο σκοταδιστών, μην αφήνοντας πιθανότητες, για τη μη αποκάλυψη, ούτε μία στο εκατομμύριο!»
   Χωρίς να κατονομάσω τους υπαίτιους, ουδεμία αμφιβολία άφηνα ευθέως γι’αυτούς. Αμέσως απέστειλα το σύντομο άρθρο που συνέταξα για δημοσίευση και στην ημερήσια εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, που αρθρογραφώ!
   Το ότι δεν άφηνα καμία αμφιβολία φαίνεται και από την τελευταία παράγραφο της υπόψη μου δημοσίευσης που έκλεινε ως εξής: «Προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια όπως και να’χει των 176 ανθρωπίνων ψυχών, που ελπίζω ν’αποδειχτεί ότι δεν ήταν αθώα θύματα αλλοφρόνων εκδικητικών αντιποίνων!»
   Έχω υποστεί του κόσμου τις λεκτικές επιθέσεις στο διαδίκτυο, για το βεβιασμένο διατύπωσης των απόψεών μου, σχετικά με τα αίτια των διαφόρων Αεροπορικών ατυχημάτων!
   Ναι το ξέρω δεν είμαι της υπομονής, των έξι, δώδεκα μηνών και βλέπουμε, εξαγωγής των πορισμάτων. Έμαθα να εξαγάγω τα συμπεράσματα και πλήρως να τα στοιχειοθετώ, εντός τριών ημερών, τότε που διδασκόμουν στην πράξη τη διερεύνηση μέσα από σάρκες και συντρίμμια! Έμαθα να τρέχω να προλάβω το επόμενο, παρόμοιο κακό!
   Ε τώρα λοιπόν, στο στίγμα της βιολογικής διαδρομής που βρίσκομαι, με ότι μέσα μου κουβαλώ, ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες, αλλά θα συνεχίσω την κατά κανόνα τακτική μου και ας αρκεστούν οι επικριτές μου να μου συστήνουν τα όποια λάθη διαπιστώνουν στις απόψεις μου!
   Το Ουκρανικό αεροπλάνο το έριξαν ανοήτως από λύσσα εκδίκησης και πρεμούρα ικανοποίησης της κοινής γνώμης, προς
όφελος των δήθεν «Υπερμάχων Στρατηγών και Πατριαρχών» της Ελευθερίας της Δημοκρατίας, της Εθνικής Κυριαρχίας, της Αυτοκρατορικής νοοτροπίας και της Θεοκρατικής κυριαρχίας!
   Εκείνοι λοιπόν που με μαύρο δάκρυ πάνω από τους σχεδόν άδειους τάφους των 176 αθώων ψυχών θα κλάψουν, για κείνους που τυφλά, οικτρά και άδικα αναλήφθηκαν στις 8/1/2020/02:44, πάνω στις ταφόπλακές τους ας γράψουν: «Το μαύρο σκοτάδι και ο σκοταδισμός σας, μας έφαγε Ιμάμη!»
   Τί έφταιξε λοιπόν που πάει το Αεροπλανάκι, μέγα Ιμάμη κι’ακόμα πάει, κι’ακόμα πάει, μέχρι στον Παράδεισο να φτάσει;
   Εσύ καλύτερα από μένα ξέρεις από θεούς και Ουρανούς και τόπους χλοερούς, αν κι’αργησες με λόγια μασημένα να πεις περί της ενοχής!
   Το σκοτάδι έφταιξε, το σκοτάδι Ιμάμη και ο σκοταδισμός που αυτό κουβαλάει , με φορείς εσάς Ύψιστε Ιμάμη!

   Γιατί μιλάω για σκοταδισμό;
   Εύλογο το ερώτημα κι’εδώ το χεράκι θα μπει επί των τύπων των ήλων, μπας και ο κάθε σκοταδιστής σοκαριστεί και  φωτιστεί!
   Στο σύγχρονο κόσμο Ιμάμη, το κάθε Αεροπλανάκι που πετάει έχει και ηλεκτρονικό κωδικό κατά κατηγορία πτήσεων. Υπογραμμίστε όμως ότι τα Α/Φ δημόσιας μεταφοράς, όπως το Ουκρανικό, έχουν το δικό τους κώδικα (αριθμό), καθένα ξεχωριστά! Ένα κωδικό που μεταδίδεται από ένα βασικό ηλεκτρονικό όργανο, που λέγεται Transponder (αναμεταδότης).
   Αυτός λοιπόν ο κωδικός  τα συνοδεύει από τη στιγμή της
εκκίνησης και της απογείωσης, μέχρι τη στιγμή της προσγείωσης, του παρκαρίσματος και της κράτησης των κινητήρων στο όποιο σημείο του προορισμού τους!
   Τον κωδικό αυτό που δείχνει ανά πάσα στιγμή το στίγμα του συγκεκριμένου Α/Φ και το ύψος του, σε όλους τους σταθμούς εδάφους -Ραντάρ, Κέντρα Ελέγχου πτήσεων, πύργους ελέγχου κτλ- μπορούν ακόμα και οι "μουλαράδες" με μια εφαρμογή στο κινητό τους, από τα βοσκοτόπια τους να το δουν και να το αναγνωρίσουν!    Εσείς «μουλάδες» καραβανάδες ή δε ξέρω πως αλλιώς να σας ονομάσω, περί αναγνώρισης τίποτα; Να λοιπόν γιατί μιλώ για σκοταδισμό, μιλώ γιατί η άγνοια είναι αστεία και ειλικρινά χτες  δεν είχα την ίδια γνώμη για την Περσία, μ'αυτήν του σήμερα! Την Περσία του σήμερα, που ακάθεκτα πορεύεται μακράν στο χτες, έχοντας σαν κίνητρα την επέκταση της τρομοκρατίας και περα από τα σύνορα;
   Η άλλη εκδοχή που δεν αντέχει σε επιστημονική ανάλυση, όμως ειπώθηκε στα πλαίσια σύγχυσης της κοινής γνώμης για το βλακώδες ανοσιούργημα, είναι ότι το Ουκρανικό Αεροπλάνο εκλήφθηκε σαν Αμερικανικό Βομβαρδιστικό!
  Εδώ τα λόγια χάνονται στην αβυσσαλέα  και λυσσαλέα άγνοια του Σκοταδισμού! Οι δυνατότητες του Ηλεκτρονικού πολέμου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι πέραν κάθε συνήθους φαντασίας, είμαι δε σίγουρος ότι ούτε ο νυν Πρόεδρος ΗΠΑ, λόγω νοοτροπίας, δεν γνωρίζει ούτε κατά διάνοια αυτές!
  Κι'εδώ ας σταθούμε για ένα μάθημα εκκολαπτόμενων Ηγετών! Δέκα εννέα συμβούλους απέλυσε κακήν κακώς ο Τραμπ στη μέχρι τώρα θητεία του! Αυτό αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος είναι
κλασσικός τύπος "ξερόλα", σαν αυτούς που ζουν στην απόλυτη άγνοια και την ημιμάθεια, αλλά που ακράδαντα συγχρόνως πιστεύουν ότι από απόψεως μυαλού ανήκουν στα υπέρτερα όντα, τα ισάξια του Θεού!
   Όλα τούτα τα υποδεέστερα και επικίνδυνα όντα είναι Θύματα  του άθλιου περίγυρου των γλοιωδών και εκδουλευτων, των λεγόμενων Yes Men, που το μόνο που επιζητούν είναι η εύνοια του αφέντη τους, μέσω του πλήρους εκμηδενισμού και ευτελισμού της προσωπικότητάς τους!
    Αυτά τα περί ηγεσίας και ακαταλληλότητας του "πλανητάρχη" και για να κλείσουμε, με τους Ιρανούς πριν τους δούμε "Αρειανούς" θα ήθελα με όλη μου την ειλικρίνεια να τους συστήσω: "Καθίστε στ’αυγά σας, ανοίξτε τ’αυτιά σας και κάπου τα μάτια σας μέσα απ’το σκοτάδι να δουν!" Κι'αυτό το λέω γιατί
είδατε μεν το ποτάμι των διαμαρυρόμενων για τη δολοφονία του αμφιλεγόμενου για το ρόλο του Στατηγού, όμως εκτιμώ πως δεν είδατε το "τσουνάμι" και την ένταση των διαμαρτυρόμενων για την κατάρριψη  του Ουκρανικού Α/Φ και την εν ψυχρώ εκτέλεση 176 ανθρωπίνων υπάρξεων, που σε τίποτα δεν σας έφταιξαν!
   Ωστόσο Ύψιστε Ιμάμη, αν υπάρχει συγνώμη στο κοράνι, κάντε της χρήση ειλικρινή μετ' εξομολογήσεως και μετανοίας και μην
αρκείστε στο ότι «μπόρα είναι θα περάσει», γιατί το διαχρονικό κι'οπισθοδρομικό κακό, που στη χώρα σας με το ζόρι κάνετε, δεν πρόκειται να περάσει, στον Υπερήφανο και Ιστορικό της Χώρας σας Λαό!
                                                                 Με Τιμή
                                                            Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας