Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Η ΔΙΚΗ ΤΡΑΜΠ!

Η ΔΙΚΗ ΤΡΑΜΠ!
"Το δίλημμα πολυδιάστατα κρίσιμο και σοβαρό
μ'απήχηση στο σήμερα και τ'αύριο το διαχρονικό!
Αίρεση ή Καθαίρεση; Θεσμοί ή Ανοχή;
Καταδίκη ή σικέ Δίκη; 
Τραμπούκοι, καθαροί, Φαιδροί ή Αμερική;"

Η ευχή μου για ότι για κείνον είχα προ πολλού πει
ήταν «μακάρι, τίποτα από αυτά, να μην επαληθευτεί!» 
Όμως η διαίσθησή μου, για μια ακόμα φορά
αποδεικνύεται πως, κάθε άλλο, παρά αστοχεί!
Έτσι και για την υπόψη Δίκη, ας δούμε, τι θ’αποφανθεί!

   Να κάνω το μάντη, για τον ίδιο άνθρωπο, τρεις φορές, σε τρεις γραφές προφητικά κι’επαληθευτικά, στο παρελθόν ποιος, αλήθεια, θα το πίστευε, ποιος; Ούτε φαντάζομαι ο ίδιος ο Θεός!
   Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, να δούμε τα προαισθητικά και προφητικά για κείνον:

   Στις 19/1/2017!
   Τη δεκάτη ενάτη Ιανουαρίου του δύο χιλιάδες δέκα εφτά (19/1/2017) υπό τον τίτλο «Ελάχιστα πριν τη Στέψη» πέραν των
άλλων σχετικά με τον υπόψη Κύριο έγραφα και τα εξής : «Ελάχιστα πριν τη στέψη και πριν η αυλαία πέσει η πένα παίρνει θέση μ’ανήσυχη τη Σκέψη! 
   Αύριο ο «ακόλουθος» της υψηλής Θέσης του Μπαράκ Ομπάμα αξιότιμος Κος Ντόναλντ Τραμπ θα δώσει τον παρακάτω Όρκο:
“Ορκίζομαι ή βεβαιώνω να υπηρετήσω πιστά το αξίωμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και με το μέγιστο των ικανοτήτων μου θα διατηρώ, προστατεύω και υπερασπίζομαι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών”
   Τα πρώτα δείγματα του Ανδρός κάθε άλλο παρά καλά είναι και οφείλω να πω αυτό, που έντονα διαισθάνομαι “καμπάνες ακούω να κρούονται λυπητερά!”
   Ναι, για λόγους συνειδησιακούς και προαισθητικούς, οφείλω να υπογραμμίσω ότι από τα μέχρι τούδε δείγματα του Ανδρός, ξεχωρίζουν, το απαράδεκτο του κομπασμού του, του δογματισμού του, του απολυταρχισμού του και του ειρμού του, από τα δηλωθέντα, περί ΝΑΤΟ, BREXIT, ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!
   Κλείνοντας, εύχομαι στις ΗΠΑ και την Ανθρωπότητα ολόκληρη να χουν την Θεία Εύνοια προκειμένου να κυβερνηθούν, στο μέλλον, από Ηγέτες τύπου Ομπάμα! Αυτό το λέω, έχοντας βαθιά την επίγνωση, για το ότι, κάποιοι Ηγέτες σήμερα, μου μοιάζουν ήδη «Καβαλημένα Καλάμια» κι’αυτό το θέμα με λυπεί και με τρομάζει!
   Στο σημείο αυτό και πριν οριστικά κλείσω, ευελπιστώ, για το καλό της Ανθρωπότητας, ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες των ΗΠΑ, καλά κρατούν και εκτιμώ πως θα ενεργοποιηθούν, εφόσον κάποιοι εκτροχιαστούν ή τρελαθούν!"

   Στις 13/2/2017!
   Την δέκατη Τρίτη Φεβρουαρίου του δύο χιλιάδες δέκα εφτά (13/2/2017) ήτοι 25 μέρες μετά τον Όρκο Τιμής, με Τίτλο «ΗΠΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΝΕΑ ΦΑΣΗ; ΑΦΑΣΊΑ;» και υπότιτλο «Τραμποπαθήματα – Στραβοπατήματα – Τραμποπαραληρήματα! Έγραφα: «Ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα ότι σε χρόνο μηδέν θα δικαιωθώ! Ήδη Δικαστικές αποφάσεις μπλόκαραν το Προεδρικό διάταγμα περί απαγόρευσης εισόδου κατοίκων εφτά (7) Χωρών...!
   Δεν παριστάνω το «Μάγο» απλά όποιος διαθέτει στοιχειωδώς «Φυσιογνωμικές ικανότητες» μπορεί εύκολα να διακρίνει τα μελλούμενα! 
   Ο κομπασμός επίδειξης των διαταγμάτων, ανάκατος με τον έκδηλο σαδισμό, δεν απαιτούν, περαιτέρω σχολιασμό! Ο άνθρωπος αυτός σε χρόνο μηδέν μίκρυνε τις ΗΠΑ τόσο πολύ, που ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός τους δεν θα μπορούσε να διανοηθεί!
   Ο Άνθρωπος αυτός επίσης σε χρόνο μηδέν απεμπόλησε το μεγαλύτερο τίτλο τιμής, που η Ανθρωπότητα έδωσε ποτέ σε Ηγέτη μιας Χώρας! Τον τίτλο του «Πλανητάρχη» χρειάζονται Κότσια, δύναμη και Γρόσια για να τον αποκτήσεις, όμως πολύ περισσότερα πράγματα για να τον Διατηρήσεις!
   Φύλακας Άγγελος τούτης της Χώρας το Σύνταγμά της και η ανιδιοτέλεια των Συντακτών του με πρώτο τον Πρόεδρο
Ουάσιγκτον. Κι’όμως, παρά την κατά κανόνα εμπέδωση των όσων ο Ουάσιγκτον κληροδότησε στους μεταγενέστερους, για πρώτη φορά αισθάνομαι να σείεται τόσο έντονα εκ των ένδον το κληροδότημά του! 
   Δεν είναι τόσο οι ενέργειες του Νέου «Ηγήτορος» όσο ο τρόπος του, το ύφος του, ο κομπασμός του και άλλα συναφή όπως: Η αμφισβήτηση ουκ άνευ αληθειών! Κόπτεται, για παράδειγμα, ότι τον αδικούν οι Δημοσιογράφοι προσβάλλοντάς τους ασύστολα! Κόπτεται όταν ωρύεται για τους Δικαστές κτλ, κτλ και δεν κοιτά ότι μαζικά οι Πνευματικοί Άνθρωποι, οι άνθρωποι του Καλλιτεχνικού κλάδου, του Δημοσιογραφικού κλάδου κτλ κτλ είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εναντίον του! Το χειρότερο δε ότι ομοϊδεάτες του, δε συμφωνούν με πολλές των επιλογών του και είμαστε ήδη στην αρχή!
   Λυπάμαι που τα λέω αυτά, αλλά αισθάνομαι συνειδητά, ότι ο
άνθρωπος αυτός επί του παρόντος ίπταται δυστυχώς επάνω εις «κάλαμον, λίαν ευάλωτον!»
   Οι Κορώνες του περί ΝΑΤΟ και Ευρώπης, οι Ερωτοτροπίες του με τον Πούτιν, είναι απαράδεκτα πράγματα! Το να μιλά κάποιος για διάλυση του ΝΑΤΟ μοιάζει με κακόγουστο αστείο και όταν αυτός είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιάζει με Εθνική Μειοδοσία και Προδοσία!
   Πάλεψαν πολλοί και σκληρά, για να φτάσουν οι ΗΠΑ εκεί που έφτασαν και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τις κατεβάσει από το θώκο που η Ιστορία και η Ανθρωπότητα τις ενθρόνισαν! 
   Γι’αυτό φίλτατε Πρόεδρε Τραμπ, ξέχνα παρόμοιες φιλοδοξίες και Ερωτοτροπίες! Άλλωστε μην παίρνεις φόρα γιατί θα εκτεθείς και ανώμαλα θα προσγειωθείς, πάνω στις ασφαλιστικές δικλείδες που επί Ουάσιγκτον τέθηκαν!
   Η διάκριση των Εξουσιών είναι όντως διάκριση στις ΗΠΑ! Διάκριση με βαριά παράδοση Κε Τραμπ! Πού ορκιστήκατε Κε
Τραμπ; Εκεί που ορκιστήκατε, εκεί και θα λογοδοτήσετε, αν κάνετε το μοιραίο λάθος στο Σύνταγμα να ασελγήσετε!
   Υπάρχουν σύμβολα στη χώρα σας, που εμπνέουν Κράτη και Κράτη! Σύμβολα, που περιέχουν ουκ άνευ μεγέθη νοημάτων Ιδεωδών, Αξιών, Οραμάτων και Ιδανικών με κορωνίδα το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Άγαλμα των 93 μέτρων και των 228 τόνων!
   Τώρα αν εσείς αποφασίσατε να το προσβάλετε, κατεδαφίσετε ή να το αποκεφαλίσετε, πολύ λυπάμαι, αλλά δεν διανοούμαι ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες των ΗΠΑ, θα σας το επιτρέψουν!
   Λυπάμαι ιδιαίτερα για τούτη τη γραφή, όμως τα μελλούμενα, που δυστυχώς διαβλέπω στην Αμερική, τη Χώρα που θαυμάζω και αγαπώ, από μικρό παιδί, ήδη με στενοχωρούν πολύ! 
   Όμως ευελπιστώ ότι οι «Φύλακες έχουν γνώση» κι’αυτό γιατί ο τυφλός κομματισμός, ο καταλύτης Κρατών και Κρατών, ποτέ δεν πέρασε στη Χώρα αυτή! Και δεν πέρασε γιατί οι «Φύλακες» σ’αυτή εξ’απαρχής συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να γίνουν πρώτα «Θεματοφύλακες» και «Θεσμοφύλακες» και ύστερα «τραμπούκοι και κομματοφύλακες!»
   Αυτό γιατί είχαν ενστερνισθεί βασικές ρήσεις, από το απόσταγμα της Σοφίας, φιλοσόφων, στοχαστών και εν γένει δουλευτών του νου, όπως:
   *Στης Δικαιοσύνης την απουσία, η Πολιτική Εξουσία ομοιάζει με Οργανωμένη Ληστεία!
   *Η Σπάθη του Δικαίου είναι η Μόνη, που πρέπει, στο διηνεκές, να στερείται «Θήκης»
   *Άλλο το «Δίκιο» του Ισχυρότερου και άλλο του χειρότερου και του αισχρότερου!
   *Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, βρίσκεται όχι μόνο στην ύψιστη βαθμίδα της Δικαστικής Εξουσίας, αλλά και πάσης άλλης εξουσίας! Γι’αυτό και οι ανώτατοι Δικαστές είναι ισόβιοι!
   Για να κλείσουμε την περίπτωση Τραμπ, όσοι με διαβάζουν γνωρίζουν τους χαρακτηρισμούς, για εκείνον, προ και μετά της εκλογής του! 
   Επιμένω φυσικά, σ’εκείνο, που για εκείνον πρόβλεψα, ότι δηλαδή το βλέπω δύσκολο αισίως να κλείνει την πρώτη τετραετία του!"

   Στις 9/10/2019!
   Με τίτλο ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΗ «ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ»
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ «ΠΛΑΝΗΑΡΧΗ! *Μ'αφορμή την εισβολή του Ερντογάν στη Συρία στις 9/10/2019, καθώς τις κωμικοτραγικές παλινωδίες του μακράν χειρότερου Προέδρου ΗΠΑ, Ντόναλντ "Ντακ!" Τραμπ, ήθελα να πω, έγραφα: «Όσο για τον Μεγάλο Πλανητάρχη ακούμε έγκριτους, αναλυτές, ματαίως να προσπαθούν να εξηγήσουν, το φαινόμενο των κομπασμών, των παλινωδιών και των ανισορροπιών!
   Αργά ξυπνήσατε Κύριοι, αργά, πολύ αργά! Λυπάμαι που το λέω αλλά όταν εσείς πηγαίνατε κάποιοι άλλοι γύριζαν! Γύριζαν, χαρακτηρίζοντας τον Τραμπ, ακόμα και πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, όχι σαν του Πλανήτη ν’ άρχει, αλλά σαν της «Πλάνης ν’άρχει!» 
   Προσωπικά έγραψα, κατά κόρον, ότι ο άνθρωπος ήρθε, για ν’αποποιηθούν οι ΗΠΑ, το μεγαλύτερο τίτλο, που ποτέ η
Ανθρωπότητα χάρισε σε Ταγούς! Κι’ακόμη ότι ο Άνθρωπος αυτός ήρθε για να μικρύνει ραγδαία την Αμερική, το κύρος της και την υπόστασή της!
   Συνοψιζοντας, Άξιότιμε Κε "Πλανηάρχα" είχατε την ατυχία να εναγκαλιστείτε μ'εναν των μεγαλύτερων διαφθορέων των ανθρώπων, το "Χρήμα" καθώς να επιλεγείτε από λάθος ή «μηχανορραφώντας» για του ανυπέρβλητου βάρους "Χρίσματος" Ηγεσίας της μακράν μεγαλύτερης δύναμης του σύγχρονου κόσμου, μ'αποτέλεσμα ν'αποτρελαθείτε απολύτως!
   Εκείθεν κάνω βαθύτατη έκκληση στους Θεσμούς των ΗΠΑ, ν’αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως στο παρελθόν με άλλους Προέδρους έπραξαν, εκπληρώνοντας το καθήκον τους, προς τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την Ελευθερία!"
   Αυτά εν συνόψει έγραφα, από διαίσθηση για τον άνθρωπο που μου’φερνε αηδία, παρά την υπέρμετρη συμπάθεια, που έχω προς τη χώρα του! Καθόσον στο πρόσωπό του και την εν γένει του συμπεριφορά έβλεπα με σαφήνεια την επιτομή της Αλαζονείας, της Φιλαυτίας, της κυκλοθυμίας και του απόλυτου αρρωστημένου Εγωκεντρισμού!

   Και τώρα Ήγγικεν η ώρα!
   Την Τρίτη 21/1/2020 η ώρα της κρίσης αρχίζει κατ’ουσία! Μάχη των μαχών θα την έλεγα μεταξύ Θεσμών και φθοροποιών! Οι κατηγορίες δύο, αντί για εκατόν δύο! 1.Η Κατάχρηση Εξουσίας και
2. Η άρνηση συνεργασίας επιβοήθησης του έργου ερεύνης! 
   Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μόλις ο τρίτος στην ιστορία της χώρας που παραπέμπεται σε δίκη με το ερώτημα της καθαίρεσης! Κατηγορείται πως καταχράστηκε την εξουσία, που του έχει παραχωρηθεί αρνούμενος να δώσει στην Ουκρανία εγκεκριμένη στρατιωτική βοήθεια ύψους 391 εκατ. δολαρίων αν προηγουμένως ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν ανακοίνωνε δημοσίως ότι άρχισε έρευνα κατά του γιου τού Τζο Μπάιντεν, αντιπροέδρου του Ομπάμα και εκ των βασικών δυνητικών αντιπάλων του Τραμπ στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Η δεύτερη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Τραμπ είναι ότι παρεμπόδισε την έρευνα του Κογκρέσου επί του θέματος.
    Δεκαεννέα (19) στενούς του συμβούλους, αν δεν κάνω λάθος, απέπεμψε ο ενεκδιήγητος! Γιατί άραγε; Ωστόσο δέκα άτομα του Λευκού οίκου δήλωσαν ότι θα καταθέσουν στη Δίκη!
   Πρόεδρος του Δικαστηρίου, ναι ο Ανώτατος Δικαστής των ΗΠΑ Τζον Ρόμπερτς, ο άνθρωπος στον οποίον ορκίστηκε ο Τραμπ! Όλοι οι Γερουσιαστές εκατό (100) τον αριθμό σε ρόλο ενόρκων και σε ρόλο εισαγγελέων οι κατήγοροι Βουλευτές εφτά (7) τον αριθμό, όλοι τους Δημοκρατικοί!
   Τη σύνθεση της Γερουσίας αυτή τη στιγμή συνιστούν 51 Ρεπουμπλικάνοι, 47 Δημοκρατικοί και 2 Ανεξάρτητοι!

   Η Ετυμηγορία!
   Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο Τραμπ θα αθωωθεί και δεν θα καθαιρεθεί από το αξίωμα του Προέδρου, λόγω της πλειοψηφίας των Γερουσιαστών της παράταξής του!
   Λυπάμαι, αλλά έχω εντελώς διαφορετική άποψη και πάλι από διαίσθηση, ενισχυμένη αυτή τη φορά από τη γνώση της νοοτροπίας των Αμερικανών Λειτουργών, όσο αυτή βίωσα στην όποια συνεργασία μαζί τους! Υπογραμμίζω ότι υπήρξα Νατοϊκός Επιτελής και ότι έχω εκπαιδευτεί και στις ΗΠΑ.
   Άλλωστε το σχετικό προηγούμενο παραπομπών των δύο Προέδρων διδάσκει σχετικά! Ο μεν 37ος παραπεμφθείς Πρόεδρος Νίξον (Ρεπουμπλικάνος) πριν την ετυμηγορία, παραιτήθηκε του αξιώματός του, παρά του ότι ήταν μόλις στο πρώτο έτος της δεύτερης θητείας του! Ο έτερος παραπεμφθείς και 42ος Πρόεδρος που ακούει στο όνομα Κλίντον, υποχρεώθηκε στη Δημόσια αίτηση συγνώμης από τον Αμερικανικό Λαό, μ’αιτία έναν λεκέ στο παντελόνι του, συνεπεία της γραμματέας του Λεβίνσκι!
   Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι ο Αμερικανός Λειτουργός, κατά κανόνα και κατά βάση, είναι πρώτα Αμερικανός και κατόπιν οτιδήποτε άλλο! Έτσι, εφόσον τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, που εκτιμώ πως είναι, ο 45ος Πρόεδρος ΗΠΑ με την αμφιλεγόμενη εκλογή, που δυστυχώς δεν ερευνήθηκε, όπως και όσο θα έπρεπε, θα καθαιρεθεί ενός αξιώματος, που ούτε κατά διάνοια άξιζε, εστω και αν απαιτούνται για τούτο τα 3/4 των Γερουσιαστών ήτοι 75 ναι!
   Τούτα λέγω, καθόσον εκτιμώ ότι οι γνωρίζοντες Αμερικανοί, δε μπορούν άλλο ν’ανεχθούν το Μηχανορράφο Πούτιν να κάνει «γιογιό» στα χέρια του, την Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική, εξ’αιτίας ενός «Αδέξιου» επιχειρηματία, που θέλησε να ηγηθεί των τυχών της πλέον υπερήφανης στον Πλανήτη Χώρας, με όλες τις αρνητικές συνέπειες, των οποίων ουκ έσται τέλος!
   Λυπάμαι αν κάποιους λυπώ, φίλε Ιερωμένε εξ’αμερικής όμως
"God Bless the U.S.A.” και να το πω και Ελληνικά, με το ίδιο νόημα φυσικά «ότι μέλλει να συμβεί Θεόθεν θα συμβεί, γιατί είναι αμαρτία και αίσχιστη προσβολή, το Κύρος των ΗΠΑ, ανεπανόρθωτα να θιγεί, με ότι αυτό συνεπάγεται, από ντροπή κι’αυτό δε μπορούν να το επιτρέψουν ούτε οι Θεσμοί, ούτε οι Θεοί!»
                                                                                   Με Τιμή
                                                                              Σπύρος Κίκερης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας