Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!

«Ερντογάν
ο Σύγχρονος Δράκουλας!»

Σταματήστε τον από το να πίνει αίμα αδιακρίτως
και ψυχούλες να παιδεύει αναιτίως!
Προπηλακίστε τον, Φτύστε τον, Αφανίστε τον κι’ εξαφανίστε τον!
Όμως για καλό και για κακό 
βάλτε του και μια σφήνα στην καρδιά
όπως έκαναν στους «Δράκουλες» παλιά!

   Την 24η του Μηνός Ιανουαρίου του 2020, σε άρθρο μου με τίτλο «Τι μέλλει με την Τουρκία να συμβεί» έγραφα! « Η μόνη ελπίδα,
κάποιοι να συναισθανθούν και να προλάβουν, αυτό που ξανά έχω πει γι'αυτόν τον "Κύριο", ότι συνιστά μακράν το μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη!»
   Πρόκειται για τέρας, τέρας μέθυσο με τη χειρότερη μέθη όλων των ειδών και ουσιών όλων των εποχών «Τη μέθη της Εξουσίας» που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ουτοπία αναβίωσης της «Οθωμανικής Τερατουργίας!»

   Αγαπητές Μεγάλες Δυνάμεις!
   Είχατε την ευκαιρία ν’απαλλάξετε την Ανθρωπότητα απ’αυτό το βάρβαρο συνονθύλευμα βάρβαρων φυλών, το αρνηθήκατε και όχι μόνο, γιατί του δώσατε εσείς, ναι εσείς «το φιλί της Ζωής!» Το φιλί της ζωής για να αναβιώσει και να επιβιώσει, φτάνοντας εδώ που έφτασε!
   Όμως ποτέ δεν είναι αργά, αυτό που τότε έπρεπε να κάνετε, κάντε το τώρα, εδώ και τώρα, γιατί άλλο δεν πάει μ’αυτό το τέρας!
   Αφήστε τις αναθερμάνσεις των σφοδρών ερώτων! Με άπιστους έρωτες μεγάλοι δεν υπάρχουν! Πόσα πειστήρια και διαπιστευτήρια θέλετε; Ν’αρχίσω να λέω θ’αργήσω να τελειώσω, χώρια που άσκοπα θα κουράσω!
   Ζητά βοήθεια, εκλιπαρεί, την ίδια ώρα που απειλεί! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι έγινε αλκοολικός στη μέθη της εξουσίας και ότι είναι πλέον όχι απλά τρελός αλλά σχιζοφρενικός, ως εκ τούτου λίαν επικίνδυνος!
   Ζητά βοήθεια σ’επίκληση του περιβόητου άρθρου 4 του ΝΑΤΟ! Έλεος άνθρωποί μου, επίθεση έκανε δε δέχθηκε επίθεση! Σε ξένα
εδάφη πολεμά, ο επίδοξος Σατράπης – Στρατηλάτης!
   Αφήστε τον λοιπόν μόνο του να καθαρίσει και να υποστεί η Τουρκία μ’αυτόν αφορμή, όσα στην Ιστορία χρωστά, ξερνώντας αίμα μπας και ξεχρεωθεί από το αίμα τόσων Αθώων που άσωτα έχει πιει!
   Δείτε το θέμα όλοι σας πιο καλά, πιο βαθιά, πιο καθαρά και διαλύστε αυτό το Κράτος τέρας, εκεί που κατάντησε πλέον, αυτό το κράτος, λεηλάτη, πειρατή! Αφήστε το δυτικό κομμάτι, που έχει εκπολιτισθεί, οφείλοντας τούτο αδιαμφισβήτητα στο Ελληνικό στοιχείο και εν γένει στην Ελληνική Φυλή! Δικαιώστε επιτέλους το αίτημα των Κούρδων για πατρίδα, φτιάχνοντας το κράτος τους στη σημερινή Νοτιοανατολική Τουρκία! Τριάντα εκατομμύρια συνιστούν τον πληθυσμό τους, διασκορπισμένο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα σαν τους Εβραίους κάποτε! Δε γνωρίζουμε πόσα εκατομμύρια έχουν απ’αυτούς απομείνει σήμερα, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι αυτοί συνιστούν την τελευταία γενοκτονία ενός των Χειρότερων βαρβάρων της Ανθρωπότητας!
   Αφήστε κι’ένα κομμάτι στο κέντρο και ανατολικά της χώρας αυτής των 870.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, για τα υπόλοιπα φύλα των ανατολιτών και τυφλών Ισλαμιστών, των κατά βάση πιστών ακόλουθων του Τυράννου Σχιζοφρενούς, μ’έναν Σκληρό Ιμάμη για δυνάστη κι’ο θεός βοηθός!
   Όσο για τ’όνειρό σου το ουτοπικό «Δράκουλα», του κατεβάσματος των φωτογραφιών του Κεμάλ δηλαδή και της
αντικατάστασής τους από τις δικές σου, απ’το μυαλό σου βγάλτο και στις καλένδες βάλτο! Τις καλένδες του ημερολογίου του κάτω κόσμου, του κόσμου της κολάσεως γιατί εκεί ούτε τα όνειρα, εκτιμώ, επιτρέπονται! Ας επανέλθουμε στο ίχνος της γραφής και συγνώμη για τις εμβόλιμες σκέψεις μου.

   Πρόσφορη η Εποχή και η Συγκυρία!
   Η εποχή και η συγκυρία πρόσφορη είναι για όλα τούτα! Τ’ακούτε Ανιστόρητε, εγωπαθή και πανάσχετε από εξωτερική πολιτική, Ιστορία, Γεωγραφία και ανιδιοτέλεια Αξιότιμε Κε Πλανητάρχα, που τον τίτλο σας ασύστολα πηδάτε και την αίγλη των ΗΠΑ χωρίς
επίγνωση ποδοπατάτε, μια κι’αλλάζετε γνώμη σαν τα μοντελάκια της κυρίας σας!
   Τ’ακούτε αυτά αξιότιμε Κε Μακρόν, που δείχνετε τελευταία ότι μετακινείστε σχετικά με την εκφρασμένη θέση σας για την Τουρκία και τον αδιανόητο Ταγό της;
   Τ’ακούτε αυτά και’σεις Υψηλοτάτη Μεγαλειοτάτη Ελισάβετ, που ίσως δελεάζεστε από το χρυσό και τα παλάτια ενός πανάθλιου!
Ενός λεκιασμένου και αιματοβαμμένου Τυράννου, μιας άπιστης χώρας!
   Μιας Χώρας που έφτασε στην γελοιότητα κήρυξης του πολέμου στον Χίτλερ στις 23/2/1945, προσχωρώντας στη συμμαχία όλων μας, λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία εκείνου (30/4/1945)!!!
   Τ’ακούτε αυτά και σεις καλή Χριστιανή και δημοκράτισσα Κα Μέρκελ, που κινδυνεύετε να αμαυρώσετε την σχετικά ικανοποιητική πολυετή εικόνα σας, σαν Ηγέτης, από την παράλογη ερωτοτροπία ανοχής, για λόγους οικονομικών συμφερόντων, εγγίζοντας ή ξεπερνώντας τα όρια της ενοχής!

   Τ’ακούτε αυτά και’σεις Αξιότιμε Κε Βλαδίμηρε Πούτιν;
   Εσείς που για το εν λόγω θέμα σας ευλογώ παρακινώντας και διαβεβαιώνοντάς σας ότι η Ιστορία θα σας δικαιώσει! 
   Ελπίζω να μην είστε ανιστόρητος, όμως επειδή επιφυλάσσομαι εν
γένει πάντα για τις γνώσεις των Ηγετών κι’ακόμη για τις προθέσεις τους να πληροφορηθούν από καλούς συμβούλους, λόγω εγωκεντρισμού και παντογνωσίας θα μου επιτραπεί να αναφέρω τα εξής:

   Ρωσοτουρκικοί Πόλεμοι!
   Από το έτος 1568 μέχρι και το 1918, η Πατρίδα σας και η Τουρκία, Αυτοκρατορίες αμφότερες τότε ενεπλάκησαν μεταξύ τους σε δεκατρείς (13) πολέμους!
   Η χρονική διάρκεια των μεταξύ σας μαχών ανέρχεται συνολικά σε πενήντα τέσσερα (54) χρόνια! Δηλαδή σε διάστημα 350 ετών το 10% των χρόνων αναλώθηκαν σε μεταξύ σας πολέμους! Από αυτούς τους οχτώ (8) κέρδισε η Χώρα σας, τους τρεις (3) εκείνοι και δύο (2) θεωρήθηκαν χωρίς νικητή!
   Από όλους αυτούς τους πολέμους σε έναν θα σταθώ στον τέταρτο κατά σειρά, αυτόν των ετών 1686 -1700, που ένας Μέγας, ο μόνος
Μέγας των Ηγετών της χώρας σας, ο Μέγας Πέτρος ο και επονομαζόμενος Πατέρας της Ρωσίας, σήμανε την αρχή του τέλους της Χίμαιρας με το όνομα Οθωμανική Αυτοκρατορία!
   Ναι αυτή ήταν η αρχή του τέλους, που υπεγράφη με τη συνθήκη του Κάρλοβιτς στη Σερβία (26/1/1699) σε κάθε λεπτομέρεια, μέχρι για παράδειγμα την υποχρέωση κατεδάφισης του Κάστρου της Μπούκας στην είσοδο του λιμανιού της Πρέβεζας!

   Ο Μέγας Πέτρος και η Διαθήκη του!
   Θα μου επιτρέψετε αξιότιμε Κε Πούτιν να σταθώ για λίγο στον γιγάντιο αυτό δίμετρο Ηγέτη, ύψους 1,98! Αν δεν υπήρχε, ποτέ η Ρωσία δεν θα γίνονταν υπερδύναμη! Αυτός είχε το σθένος να κοιτάξει δυτικά και να μείνει πιστός σε μία τακτική, που ονομάζεται « Δυτικισμός και Εκδυτικισμός!» Είναι η ίδια τακτική που ακολούθησε ο Κεμάλ, από ένα σημείο και μετά! Ο κεμάλ, που πολλά μπορεί να του καταλογίσει κάποιος αντικειμενικός κριτής, αλλά και να του αναγνωρίσει! Ο Κεμάλ που αν ζούσε στην εποχή μας, σίγουρος είμαι πως την Τουρκία θα ενέτασσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση! 
   Και για να επανέλθουμε στο Μέγα Πέτρο, έτσι με τον Εκδυτικισμό κατόρθωσε ν’αντιγράψει πολλά και να δημιουργήσει
πλείστα όσα, με ένα των σπουδαιότερων, το Αρχιτεκτονικό Θαύμα της Αγίας Πετρούπολης!
   Θα μπορούσα να γράφω μέρες για τον αξιοθαύμαστο αυτό Ηγέτη, με τον πρόωρο θάνατο, που στράτευσε τους Ευγενείς και τους εξανάγκασε σε κούρεμα και στη ξούρα, γιατί ήθελαν να δείχνουν τη ξέχωρη κάστα τους, με τις περίτεχνες γενειάδες και κόμες τους, δίκη Λουδοβίκων!
   Πολλά θα μπορούσα να σας πω για ’κείνον, που σίγουρα θα σας ωφελούσαν, όμως δεν το επιτρέπει το θέμα, γι’αυτό και σε κάποια ιδιαίτερα θα σταθώ.
   Στον τελευταίο πόλεμο των δύο Κρατών, αυτόν που ακολούθησε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, που είναι Θεέ μου, τόσο διδακτικός! Το να είσαι στις νικήτριες δυνάμεις τόσα χρόνια (Ρωσία), το να ανήκεις στο στρατόπεδο των ηττημένων, σχεδόν όλη τη διάρκεια του ίδιου πολέμου (Τουρκία) και’σύ μεν Ρωσία να ζημιωθείς και να ηττηθείς, εκείνη δε (Τουρκία) να επωφεληθεί τα μέγιστα, με βασικότερο όφελος την επιβίωσή της και την αναβίωσή της!
   Μόνον ένας ιδιαίτερα ανόητος Θεός, ο Θεός της Βλακείας θα μπορούσε κάτι τέτοιο και να το σκεφτεί και να το γευτεί! 
   Και ο Θεός της Βλακείας εδώ λέγονταν «Οκτωβριανή
Επανάσταση ή επανάσταση των Μπολσεβίκων!» Έτσι ήρθαν τα πάνω κάτω στην πατρίδα σας Κε Πούτιν μ’αναπόφευκτη συνέπεια μία άκρατη δυστυχία, πλασαρισμένη όμως σαν άπιαστη ευτυχία σε μια δήθεν κραταιά επαγγελίας Γη, που έμελλε σαν χάρτινος πύργος να γκρεμιστεί!
   Να πέσει, να συνθλιβεί και να κατακερματιστεί, σκορπίζοντας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ανθρώπινα συντρίμμια με κύρια εξαγώγιμα προϊόντα, πανέμορφες παλλακίδες, λογής απελπισμένους, κι’ελαχιστότατους βολεμένους προύχοντες, καλοδεχούμενους στο συνώνυμο κλαμπ του διεθνούς τζετ σετ, σαν άλλο «σοβιέτ!»
   Το άλλο που πρέπει να πούμε Κε Πούτιν είναι η «Διαθήκη του Μέγα Πέτρου», του μεγαλύτερου Ρώσου Οραματιστή, που αν δεν υπήρχε εκτιμώ ότι η Χώρα σας δύσκολα θα συγκαταλέγονταν ποτέ στις μεγάλες δυνάμεις! 
   Τη Διαθήκη δεν την έχω δει, τα περισσότερα βιβλία γράφουν γι’αυτή, εσείς σίγουρος είμαι ότι την έχετε δει! Εκεί λέει μετ’εμφάσεως ότι η Τουρκία θα πρέπει να διαμελιστεί και για να το Ελληνοποιήσω λίγο θα το διαμόρφωνα ως εξής «οι Τούρκοι δεν επιτρέπεται να μπορούν να σταθούν ποτέ ούτε σε «χλωρό κλαδί» κατά τον Μέγα Πέτρο!
   Η φράση αυτή, Κε Πούτιν ανήκει στο δικό μας των Παλαιών Πατρών Γερμανό, που λίγες μέρες πριν την 25η Μαρτίου του1821, άρχισε έναν από τους περίφημους λόγους του ως εξής: «Παιδιά
μου, ήρθε η άνοιξη. Οι κάμποι και τα δένδρα λουλουδίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη και μόνο η Ελλάδα στενάζει ακόμη σκλαβωμένη. Όλα αυτά, όμως, που βλέπετε γύρω σας, είναι δικά σας. Γι’ αυτό ας μην αφήνουμε τους ξένους να τα καταπατούν. Και το τελευταίο χλωρό κλαδί σας ανήκει, γι’αυτό ας μην αφήσουμε τους καταπατητές, ούτε σε «χλωρό κλαδί!»……….
   Δε μένει λοιπόν παρά να δούμε τον 14ο Ρωσοτουρκικό πόλεμο, ο οποίος και κατά την ταπεινή μου άποψη τυγχάνει πλέον αναπόφευκτος! Αναπόφευκτος Κε Πούτιν γιατί ο άνθρωπος αυτός – Ερντογάν – έπαψε να είναι άνθρωπος και έχει πλήρως μεταλλαχθεί σε διάβολο, που αυτοαποκαλείται «Εωσφόρος» μια και επαγγέλλεται μέρα νύχτα τη Νέα Αυγή – Έως σημαίνει Αυγή -! Πώς; Πηγαίνοντας πίσω αξιότιμε Κε Πούτιν, 500 και 600 χρόνια πίσω, ονομάζοντας αυτή την οπισθοδρόμηση πρόοδο!
   Βγάλτε λοιπόν τη διαθήκη του Μέγα Πέτρου από τη θήκη και τακτοποιείστε αυτό το «Καθίκι», αυτόν τον Ελέω εαυτού του Τύραννο Σουλτάνο και Χαλίφη, που σίγουρος είμαι ότι όταν βρίσκεται απέναντί σας μετατρέπεται σε «Γαλίφη!» 
   Όπως εκτιμώ έκανε και στην πολύωρη συνάντηση της 5ης
Μαρτίου του 2020! Εκεί που τα είπατε on camera δύο λεπτά και off the record τριακόσια πενήντα εφτά (357)! Εκεί που έφαγε τη χυλόπιτα και το πικάρισμα με τη σέσουλα! 
   Με αποκορύφωμα το ότι τον αφήσατε να περιμένει αμήχανος μ'ολη την κουστωδία του - γλοιωδία του - σαν τους επαίτες αρκετά λεπτά πριν τον δεχθείτε, σ'αντίθεση με όσα το πρωτόκολλο παγίως προϋποθέτει!
  Κι'ύστερα στήσατε τη συνοδεία του κάτω από το άγαλμα της Μεγάλης Αικατερίνης, τον δε εαυτό σας, εκείνον και τους διερμηνείς, μπροστά από ένα τζάκι, που πάνω του υπήρχε ένα γλυπτό με μαχόμενους Ρώσους Στρατιώτες κατά τούρκων!
  Όσο για τη Μεγάλη Αικατερίνη, υπογραμμίζεται ότι  ομού με τον Μέγα Πέτρο - καμία σχέση μεταξύ τους - συνιστούν ότι πιο περήφανο για το
Ρωσικό Λαό! Γιατί  το εξαίρετο βιογραφικό της κοσμούν δυο νικηφόροι πόλεμοι κατ'αυτών (7ος και 8ος) κατά σειρά διαρκείας  έξι (6)  και πέντε (5)  ετών, με τη σκληρή ταπείνωση υπογραφής τεσσάρων συνθηκών, όμοιων με εννέα ρίχτερ σεισμών!
   Κι'υστερα ο θρασύδειλος  με τη μούρη κατεβασμένη ανακοίνωσε μαζί σας τη λεγόμενη «Εκεχειρία», που περιείχε και το όρο της Γεωγραφικής αναγνώρισης ακεραιότητας της Συρίας! Εκείθεν όποιος δει αυτή την εκεχειρία να μου τηλεφωνήσει!
   Κάντε λοιπόν το χρέος σας Κε Πούτιν είστε ο μόνος σήμερα που έχει τον τρόπο, μια και στο «χέρι» έχετε, κατά την ταπεινή μου άποψη, και άλλους, δήθεν μεγάλους!
   Κάντε το Κε Πούτιν και θα σας ευγνωμονούν όχι μόνον οι Χριστιανοί και οι Ρωμιοί, αλλά και οι πλείστοι των εξευγενισμένων τούρκοι, που μπαίνουν φυλακή και τους έχει επιβληθεί προ πολλού «μεταβολή» στην Κεμαλική Τακτική! Κι’ακόμη θυμηθείτε το θα σας ευγνωμονεί η πλειονότητα των Μουσουλμάνων απανταχού της Γης, που τον έχει σιχαθεί, Σουνίτες, Σιίτες, Αλεβίτες, Αλαουίτες ... 
   Υπολείπεστε είκοσι οχτώ (28) πόντους ύψους Κε Πούτιν από το Μέγα Πέτρο, υπερτερείτε του Μεγάλου Ναπολέοντα στο ύψος κατά ένα πόντο, υπολείπεστε όμως εκείνου μέχρι σήμερα
παρασάγγας! Και τους δυο, κι'αν βάλουμε δικαιωματικά και τη Μεγάλη Αικατερίνη και τους τρεις θα έλεγα, εκτιμώ με βεβαιότητα, ότι μπορείτε να τους φτάσετε και να γίνεται ο τρίτος Μέγας της χώρα σας! 
  Ένας άθλος, πιστέψτε με αρκεί και η Ιστορία θα σας θυμάται εσαεί! Ήδη ο Πατριάρχης Κύριλλος έσπευσε να σας ονομάσει «Μέγα Πέτρο του 2024!» Βιάστηκε; Οψόμεθα!

   Εκείνο που δε μπορώ να διανοηθώ!
   Θα κλείσω το υπόψη θέμα, με κάτι που μου είναι αδύνατον να διανοηθώ! Ναι δε μπορώ να διανοηθώ ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να μπει σε περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες, ένεκα ενός μέθυσου, σχιζοφρενούς, ηγέτη βαρβάρων και απολίτιστων! 
   Αντίθετα θεωρώ ιδανική τη συγκυρία, η Συμμαχία στην ευρύτερη έννοιά της ν’απαλλαγεί από έναν αναξιόπιστο απολύτως
«Σύμμαχο» και να τακτοποιήσει τα θέματα του άναρχου αυτού ιστορικά κράτους, σε ευθεία ή μυστική συνεννόηση με τον Πούτιν!!
   Να τα τακτοποιήσει κατά τρόπον δίκαιο και ουσιαστικό, με βάση την εν γένει πληθυσμιακή σύνθεση του απαράδεκτου αυτού «Έθνους» και τις ιστορικές επιταγές δικαίωσης κάποιων αυτονόητων!
   Εκείνο δε που απολύτως δε μπορώ να διανοηθώ είναι ότι εγώ, που στο υπηρεσιακό μου οδοιπορικό υπηρέτησα αποδοτικά στο ΝΑΤΟ, εγώ σαν πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, θα μπορούσα να διαταχθώ, από οποιονδήποτε να πολεμήσω, για παράδειγμα στη Συρία, υπέρ των Τούρκων και ο νοών νοήτω!
                                                                   Με Τιμή
                                                             Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας