Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ!


ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ!


   Είναι φριχτό, φοβερό, εξωφρενικό! Να τους βλέπουμε και να τους χαιρόμαστε, παραλλαγμένους σε χορηγούς και φιλεύσπλαχνους πάροχους δωρεών, εντός των οικιών μας!
   Μην σας μπλέκω μη σας μπερδεύω, είναι αυτοί οι διαφημιστές στις εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας, με διαφημίσεις διαρκείας, όπου η επιτηδευμένη έμφαση και το καλοστημένο στομφώδες, συνιστούν ακαταμάχητο δέλεαρ, δόλωμα θα το έλεγα για μαζική ψαριά ευκολόπιστων και μη!
   Προσέξτε καλά πρόκειται για εξαπατητές, ψεύτες και κατ’επέκταση κλέφτες!
   Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι την «Ξεφτίλα» δε συνιστούν μόνον οι «Τιμές» αλλά πρωτευόντως και από κοινού οι «διαφημιστές – πωλητές - οι επώνυμοι τηλεπαρουσιαστές σαν βασικοί συντελεστές και οι ασεβείς στους τηλεθεατές τους καναλάρχες!
   Προσωπικά πάντα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός και δύσπιστος εν γένει κι’όμως παρασύρθηκα αγοράζοντας ένα ρολόι Fitness Smart Bracelet, μέτρησης δηλαδή χιλιομετρικών αποστάσεων κτλ στην εξευτελιστική τιμή, των 25,90 ευρώ! 
   Στην τυπική συνέπειά τους, περί παράδοσης κτλ άψογοι, όπως και στην τηλεφωνική τους συμπεριφορά! Στην ουσιαστική; Ας μην αναφερθώ!
   Με ξαναπήρε κανα δυο φορές τηλέφωνο με γέλια και χαρές – πελάτης γαρ – μία κυρία της ίδιας εταιρείας για άλλα προϊόντα! Το τι άκουσε δε λέγεται! Το μόνο που πρόλαβε να μου πει, πριν το διαολόστελμά μου ήταν: «Το θέμα απλό, πάτε στο Γερμανό!»
   Στο Γερμανό που ήδη μόνος μου είχα πάει για ν’ακούσω από έναν εξαίρετο στις γνώσεις υπάλληλο «Αφήστε Κε Κίκερη, ξέρετε πόσα τέτοια έχω μαζέψει!»
  Δε συνεχίζω στο θέμα εκτιμώ πως αυτά ήταν υπέρ αρκετά! Τώρα αν τ’ακούει κανένας από τους αρμόδιους της πολιτείας και νομίζει ότι μπορεί να μας προστατεύσει σαν θύματα, ας κάνει κάτι, γιατί δεν είναι μόνο τα ρολόγια είναι χίλια δυο πράγματα κρυμμένα πίσω από τα όμορφα λόγια!
    Ανέκαθεν τα λόγια απάτης  κι'εξαπάτησης ήταν όχι μόνο ωραία αλλά και πειστικά, πιεστικά και παραπειστικά! Γι'αυτό έφτασαν στο σημείο να μας πουλάνε μούσια, μαλλιά, προϊόντα – συνταγές -  του κερατά, "Τσίγκο για Χρυσό" «Διάβολο» για «Χριστό» κι’έτοιμες είναι για τις συνταγές – αλοιφές -  που εξαφανίζουν τον Κορωνοϊό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας