Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΣΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΡΩΜΙΕ!

ΤΑ ΜΠΟΥΤΖΟΥΡΏΣΑΤΕ Κε ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!

"Έσο Πάντα Έτοιμος Ρωμιέ!"


*Μ’αφορμή τα διαδραματιζόμενα

στα Νησιά μας!

   Τα μουτζουρώσατε Κε Μουτζούρη, να μην πω την ομόηχη  λέξη "Τα σκ@... .."κρίμα!
  Τη Μόρια την κλείσατε, τις ορδές αποκλείσατε, τη θέση σας κρατήσατε το πρόβλημα το λύσατε!
   Μετά από τη στάση σας αυτή, ο πληθυντικός ευγένειας απέναντί σας δεν έχει θέση, γιατί είναι άστοχος, παράταιρος, καθώς φραστικά και ηθικά ασύμβατος!
  Έτσι μπράβο Κώτσο, εσύ είσαι"Ταγός" ορίτζιναλ Ρωμιός! Δημοκράτης, πολιτικός και σύγχρονος προοδευτικός!
  Είμαι σίγουρος ότι η πλειονότητα των Νησιωτών σε θέλει γεφυροποιό και όχι ταραχοποιό! Καταλάβατε Κε Περιφερειάρχα; Κατάλαβες Κε Ανάρχα;
   Σεις οι μεγάλοι του Έθνους δάσκαλοι φέρνετε τεράστια ευθύνη για την κατάντια της σημερινής Νεολαίας, την ηθική υποβάθμιση της Κοινωνίας και την  ξεβαράθρωση του Έθνους μας και των Θεσμών!
  Χθες την 26η Φεβρουαρίου του 2020 και το απέδειξες και το υπέγραψες!
  Δεν υφίσταται εκτιμώ σώφρων Έλληνας και συνετός που απ'όσα είδαμε κι'ακούσαμε να μη σε θεωρεί αδιαμφισβήτητα και  Φυσικό και ο Ηθικό αυτουργό των όσων πρωτόγνωρων στα ιερά κι'αιματωβαμμένα νησιά μας συνέβησαν!


«Διασκεδάστε τους! Γλεντήστε τους! Ψυχαγωγείστε τους!»
Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία προσφορά 
στους αλλογενείς εισβολείς!
Τ’ακούτε Έλληνες Γηγενείς!

   Έσο πάντα Έτοιμος «Νεοέλληνα Ρωμιέ» για αλληλοσπαραγμό και μακελειό! Έτσι σε θέλησαν έτσι και σ’έκαναν οι Αλήτες και’συ ποτέ χατίρι δεν τους χάλασες, γι’αυτό και ποτέ δεν ανάσανες!
   Το πέρασαν στο αίμα σου και στο DNA σου οι «Άθλιοι» κι’ήταν οι πρώτοι μεγάλοι και τρανοί, μόνο που τράβαγε άλλος εδώ κι’άλλος εκεί και στη μέση πάντα χαμένη η λογική, μη ξέροντας πού η δόλια να στραφεί για να κρυφτεί, βλέποντας εσένα στην τυφλή, κατά περίπτωση, υπακοή και σε όσα εκείνη ενεγοποιεί!
   Έτσι εν τέλει διαμορφώθηκες ασταθής, ελαφρύς, έρμαιο των ανέμων και των κυμάτων κατά περίπτωση τις περισσότερες όμως φορές κόντρα στη Λογική!
   Ας μην κουραστούμε, ναι στο Προσφυγικό - Μεταναστευτικό αναφέρομαι για μια ακόμα φορά, βλέποντας τα τελευταία
διαδραματιζόμενα στους Ιερούς Χώρους των Ανατολικών μας Νησιών Σάμο, Χίο, Λέσβο!
   Αν πρόκειται για σας Νησιώτες, γιατί υφίστανται σοβαρές αμφιβολίες αν όντως είστε εσείς, εσείς που εκτιμώ, ότι πονάτε για τον τόπο σας και την Πατρίδα μας γενικότερα! Όμως όπως και να’χει εγώ σε σας θ’αναφερθώ!
   Δεν είδα μέχρι σήμερα τίποτα το αξιοσημείωτο, παρά την κατάντια! Δεν είδα να ορθώσετε τα στήθη σας κατά των ορδών των «Ειρηνικών Εισβολέων» και να γίνεστε φραγμός ερμητικός, πιάνοντας από το λαιμό κάποιους από τους αλαλάζοντες από χαρά υποδοχείς των εισβολέων και των διακινητών!
   Αντίθετα εκείνο που είδα είναι να κολακεύεστε από τα «Θετικά Σχόλια» για τη φιλόξενη στάση σας και να είστε έτοιμοι για το «Νόμπελ Ειρήνης» πέφτοντας θύματα ενός δόλιου κινήματος, που κινητοποιήθηκε διεθνώς, για επικοινωνιακούς και κερδοσκοπικούς σκοπούς, μ’απώτερο στόχο τη διάλυση και άλωση, ολόκληρης της Χώρας!
   Ήρθαν επώνυμοι, ηθοποιοί, Κληρικοί, Πολιτικοί να σας ενθαρρύνουν και να σας στηρίξουν στο ιερό έργο εκφυλισμού ίσως της πιο καθαρόαιμης και ομοιογενούς του κόσμου φυλής, προσθέτοντας στη υπερηφάνεια σας και την παθητικότητά σας!
   Φάγατε εκδούλευση με τη σέσουλα, καθιστάμενοι αθώα θύματα
μιας άκρατης κερδοσκοπικής δολιότητας, με κύριο όπλο της τη συναισθηματική επίκληση, από την έντεχνη δημοσίευση, κατά συρροή και εξακολούθηση ειδικώς επιλεγμένων εικόνων!
   Την ίδια ώρα που κάποιοι με δάκρυ έγραφαν, όχι μόνον για τα μελλούμενα αλλά και για τα δέοντα με κάθε λεπτομέρεια! Φτάσατε στο σημείο να κολακεύεστε και από τη διαδοθείσα ευρέως φήμη, περί απονομής Νόμπελ, σ’έναν αξιοθρήνητο «Πρωθυπουργό» που μέσα στην απύθμενη ασχετοσύνη του, αγνοούσε πραγματικά και όχι επικοινωνιακά «ότι η θάλασσα έχει σύνορα!» 
   Την ίδια ώρα που σα μισθωμένος ντελάλης, κεκράκτης δεν άφηνε ημέρα χωρίς τη διατύπωση με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο της Μοιραίας του Πρόσκλησης! 
   Το ίδιο έκανε ο ανεκδιήγητος και στη συγκέντρωση της 22ας Φεβρουαρίου 2020 του Ταε Κβο Ντο, όπου αφειδώς μοίρασε
«σανό» παλαιάς κόπιας και νέας εσοδείας! Πάλι μοιράζοντας προσκλητήρια στον αέρα στους εισβολείς: «Εμείς είμαστε υπέρ των ανοιχτών συνόρων ……!» Να είναι άραγε τόσο άσχετος ή τόσο δόλιος; Κατά την ταπεινή μου άποψη και τα δυο!
   Απορώ και δεν θέλω να πιστέψω, πως υπάρχουν αφτιά Ελλήνων σήμερα, που αρέσκονται σε τέτοια κελεύσματα! Εξίσταμαι όταν υπάρχουν κόμματα που προβάλλουν βλακώδη προσκόμματα για τη μη αυστηροποίηση των μέτρων κατά του μεταναστευτικού εν γένει, καταψηφίζοντας μάλιστα το σχετικό νομοσχέδιο! Τούτο αν δεν είναι εθνική προδοσία, είναι κατ’ελάχιστον Εθνική Μειοδοσία!
   Η μία μετά την άλλη χώρα της Ευρώπης κλείνει τα σύνορά της στους πρόσφυγες και μετανάστες κάθε είδους! Σε λίγο όπως πάμε θα κλείσουν την πόρτα και σε μας και τότε αλίμονό μας!
   Ο ψυχανώμαλος Ερντογάν χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό σαν όπλο εκβίασης και όχι μόνο, γιατί όποιος αμφιβάλει ότι μπορεί να κλείσει τα σύνορά του ερμητικά, είναι αφελής, πράκτορας ή προβοκάτορας, και’μεις τα μοιραία θύματα εκείνου σε πρώτο βαθμό! Αφού έτοιμοι είμαστε για έναν εμφύλιο χάρη των αλλογενών εισβολέων! Των εισβολέων που αβαντάρονται από «βαρύγδουπα ονόματα διεθνούς κύρους και υπόληψης» αμφιλεγόμενων όμως προθέσεων, οργανώσεων , φορέων κτλ!
   Υποκλίνεται κανείς στο άκουσμα ονομάτων οργανώσεων και φορέων όπως «Διεθνής Αμνηστία», «Ύπατη Αρμοστεία» καθώς ευσυγκίνητων ονομάτων ΜΚΟ! Κατά την ταπεινή μου άποψη στο μεταναστευτικό η συμμετοχή τους είναι αδιαμφισβήτητη και για να το συμπληρώσω. Το Μεταναστευτικό αποκλειστικά είναι έργο δικό τους, των διακινητών, και των επί μέρους οργανώσεων, που σαν παραφυάδες γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν από τη δική τους ενθάρρυνση και από κάποιους «Ταγίσκους Ιδεολήπτες, Εθνομηδενιστές, Ειρηνιστές, Υποκριτές δήθεν φιλάνθρωπους!»
   Γι’αυτό Αγαπητοί μου Νησιώτες και Συμπατριώτες μου συνέλθετε! Η Χώρα διαλύεται ο Ελληνισμός ραγδαία εκφυλίζεται! Κάτι πρέπει να γίνει, κατανοείστε το, κάτι πέραν των ακραίων διαμαρτυριών και προκλήσεων, των ίδιων πάντα κατά βάση υπαιτίων – υποκινητών, που σας παρασέρνουν σ’ένα χορό του Ζαλόγγου, χορό παραλόγου μ’εθελοντική συμμετοχή από άγνοια!
   Ναι από άγνοια γενική και Εθνική, που μας οδήγησε, άκουσον άκουσον, μέχρι τη βράβευση και δεξίωση του μεγαλύτερου
απατεώνα διακινητή λαθρομεταναστών αξιότιμο Κο Πάνο Μωραΐτη, Επικεφαλή της ΜΚΟ ERCI, που συνελήφθη από διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο οποίος τελεί εν πλήρη ελευθερία, αν και συνελήφθη στη Μυτιλήνη στις 19 Σεπτεμβρίου του 2018, για ν’αφεθεί ελεύθερος λίγο αργότερα με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ! Ο άνθρωπος που κατηγορείται για διακίνηση 2.500 με 3.000 μεταναστών με ναύλο 2.000 ευρώ κατά κεφαλήν!
   Ντροπή Έλληνες, ντροπή Νησιώτες, τούτο το απόστημα θα πρέπει να σπάσει, αν επιθυμούμε η Χώρα μας να περισωθεί και να
μην διαλυθεί απολύτως, γιατί αν δεν το’χετε συνειδητοποιήσει φτάσαμε ήδη στο Αμήν!
    Ντροπή Έλληνες, ντροπή κυβερνώντες, αργείτε, αργείτε πολύ και οι καιροί ου μενετοί! Αν και’σεις δεν το’χετε καταλάβει σας το λέω για μια ακόμα φορά «Πρόκειται για Πόλεμο» και στον πόλεμο αν μη τι άλλο οίκτος δε χωρά! Ας το καταλάβουμε όλοι μας, όσοι τέλος πάντων αισθανόμαστε ακόμα μέσα μας λίγο Έλληνες!
   Να ξαναθυμίσω τι έλεγα και τι προέβλεπα από το 2015 και το 2016, δεν το κάνω γιατί τα γραφόμενά μου ήταν ανατριχιαστικά, όποιος όμως θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά για παράδειγμα στις αναρτήσεις μου με θέμα «Ο Ένοχος των Προσκληθέντων Εισβολέων» και «Πόλεμος ante portas» με ημερομηνίες 8/3/2016 και 23/5/206 αντίστοιχα στο spyrkikeris.blogspot.gr
   Το χειρότερο φτάσαμε στο Αμήν και το Ναδίρ, από μία μεταπολιτευτική τακτική, που μας έμαθε το «Έσο Έτοιμοι» για αλληλοσπαραγμό, σύμφωνα με τις βουλές του όποιου επιτήδειου
στο ψέμα και το δόλο, καθιστώντας μας, μη συνειδητοποιημένα, έρμαια στου δόλου το λόγο και του όχλου το λόχο! Με σύνθημα νοιαζόμαστε για σας και κοπτόμαστε για μας!

   Και μία Λεπτομέρεια!
   Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι όποιος εισέρχεται σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν εκτός των επισήμων εισόδων των χωρών αυτών θεωρείται παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον συλλάβει και να τον απελάσει ακόμη και εάν εκ των πραγμάτων δικαιούται άσυλο χάνοντας το δικαίωμα του εξ αιτίας της παρανομίας του. Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προξενεία των χωρών Σένγκεν στην χώρα τους ή στην χώρα που ευρίσκονται και εφόσον λάβουν την έγκριση μπορούν να εισέλθουν από νόμιμη πύλη και μόνο.
Προσθήκη λεζάντας
   Αυτά για να προσγειωθούν οι αιθεροβάμονες και ιπτάμενοι στον έβδομο ουρανό, οι αφελείς καλοκάγαθοι και προπαντός οι παρασυρμένοι, κατά περίπτωση, απερίσκεπτοι!
   Παρασυρμένοι ναι γιατί από όσους είδαμε στα τρομερά επεισόδια, προσωπικά τους θεωρώ "Θύματα", "Θύματα" ολίγων και μάλιστα "Λύκων!" Αν θέλουν μόνοι τους ας ψαχτούν  και είμαι σίγουρος πως εύκολα θα τους βρουν!

 Όσο για τον διδάσκαλο του Γένους και Ταγό Αξιότιμο Κο Μουτζούρη χτες μετεγράφη οριστικά και αμετάκλητα εθελουσίως από τη Δημοκρατία στην Αναρχία και την Ανταρσύα!  Ανταρσύα με ύψιλον!

                                                                         Με Τιμή
                                                                    Σπύρος Κίκερης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας