Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ!

ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ ΜΩΡΕ! ΜΗ!
 *Με αφορμή τα προσκόμματα
στην Παπαγγελοπούλειο Προανακριτική!

   Αρνήσεις μαρτύρων, αποχωρήσεις μελών; Διλήμματα; Καμία διδαχή απ’το παρελθόν; 
   «Τοις τολμώσιν η Τύχη ξύμφορος» έλεγε το 465 πΧ ο
Θουκυδίδης! Των δειλών η τύχη ασύμφωνος, λέει σήμερα ο κάθε καλοπροαίρετος Έλλην Πολίτης, που έχει επίγνωση του «μπάχαλου της χώρας του και των αιτίων δημιουργίας του!
   Μάξιμος Σαράφης, μίνιμουμ σαράφης! Άρνηση να καταθέσει, όπως ακριβώς είχε καταθέσει στις Εισαγγελικές Αρχές; Μα το Σύνταγμα δεν ορίζει την Προανακριτική, «κατ’ελάχιστον» ισοδύναμη με την της Δικαιοσύνης Εισαγγελική Αρχή; 
   Τους θεσμούς στους «όρχεις» Κε Μάξιμε ελάχιστε; Και’σεις αβανταδόροι μηδενιστές, επί τω έργω! Το έργο ξεχαρβάλωσης του έρμου τούτου Κράτους! Εσύ τα ίδια Κα Κελέση; «Εγώ λέγω υμίν μη ομόσαι όλως!»
   Ελλάς 21ου Αιώνα! Μεταπολιτευτική Ελλάς! Ελλάς
Δημοκρατίας με κύριο θεμελιωτή της τον «Ηγεμόνα Σταυρωτή της» και «Συνεχιστή» της το Μίμο Παντομίμο εκείνου!
   Χίλιες φορές τα έχω στοιχειοθετημένα γράψει! Όμως οι «Έλληνες αρνούνται να τα διαβάσουν, το λυπηρό όχι μόνο οι τυφλοί υποστηριχτές του Λεηλάτη διαμορφωτή του πνεύματος της σύγχρονης Ελλάδος! Της Ελλάδος του ασύδοτου, καταλυτικού συνδικαλισμού από τα νηπιαγωγεία και τα σχολαρχεία, μέχρι τα πειθαρχεία, τα νοσοκομεία, τα δημαρχεία ……..!
   Ο Υπέρμαχος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας, της Λαϊκής αδιαντροπίας, της διαλυτικής νοοτροπίας της κομματικής μονοκρατορίας, της παρακρατικής τρομοκρατίας, της Καθεστωτικής νοοτροπίας και της Ληστρικής οικονομικής ατασθαλίας! 
   Μπλε και άσπρα ψηφοδέλτια σε μυστική ψηφοφορία στη Βουλή, προς εκλογή του «εκλεκτού» του στην Προεδρία, με μία ψήφο υπέρ! Αυτός ο εκτροφέας των Άκηδων και Άσπιλων, με τα μεγάλα κηρύγματα «Το θέμα απλό, όποιος νόμος δε μας αρέσει τον αλλάζουμε!»
   Ήταν η εποχή της κραιπάλης, της πλεκτάνης και της αρπάγης! Σκάνδαλο Κοσκωτά από το μηδέν τα πάντα, τα πάντα όλα, σε όλους γνωστά τον αντιπρόεδρο και Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, τον Υφυπουργό Βιομηχανίας και τον Υπουργό Οικονομίας Κο Τσοβόλα! 
   Όμως ατυχώς στον Πρώτο «ΑΓΝΩΣΤΑ!» Τίποτα δεν ήξερε, ο καημένος τίποτα, τίποτα απολύτως! Απλά να δείξει το δρόμο στους επόμενους ήξερε, μέχρι στους μίμους και παντομίμους του! 
   Όλα δε αυτά για να μείνει το νόμιμο και ηθικό, σαν το Βρώμικο και ξεθεωτικό! Τόσο βρώμικο, που την παραμονή λήψης απόφασης
για την παραπομπή του «Δράκουλα» (26/9/1989) με ψήφους 166 υπέρ, να δολοφονηθεί εν ψυχρώ ο Μπακογιάννης (27/9/1989) από την 17 Νοέμβρη του κουφοντίνα και σία, με το σύνθημα «Τώρα αρχίζει η κάθαρση!»
   Κι’ακόμα τόσο βρώμικο, που για τη βίλα δισεκατομμυρίων της Εκάλης, χρειάστηκε να δανειοδοτηθεί ο «Άρχων των Καρπαθίων»
από τους ΚΚ Παπούλια, Κατσιφάρα, Λιβάνη και Χάλακ – έμπορο όπλων!- Και να δηλωθεί το κόστος κατασκευής της στο πόθεν «αίσχος» του 1994 στα 170 εκ.!!!
   Δεν θέλω να πω άλλα γιατί σιχαίνομαι, απλά σ’ένα θα σταθώ, στο νόμο τέρας που έκανε για μη βγει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης έστω κι’αν έφτασε στο 47% με 150 βουλευτές! Ενώ αυτός ο Κύριος το 1981 και το 1985 με 48% και 45% χάρη του Νόμου Κωνσταντίνου Καραμανλή σχημάτισε κυβέρνηση με 172 και 161 έδρες!
   Όμως εκεί που επιβάλλεται να σταθούμε είναι η περιφρόνηση, που επέδειξε ο άνθρωπος αυτός στους Θεσμούς, που τους κατάντησε «Χεσμούς» και το χειρότερο απ’ότι φαίνεται την κληροδότησε στους θλιβερούς του επιγόνους!
   Όχι δεν παρέστη στο Ειδικό Δικαστήριο, ως όφειλε, για το σκάνδαλο Κοσκωτά και οι υπεύθυνοι κώλωσαν μη διατάζοντας ως ανυπερθέτως όφειλαν, τη βιαία προσαγωγή του!
   Βέβαια οι πολλοί μίλαγαν στη σιωπή τους για εμφύλιο, μια και ο πράσινος στρατός με μπροστάρηδες τους τρομοκράτες του Κράτους και τους φονιάδες του Παρακράτους, είχαν όλοι τους συναθροιστεί στις τοπικές και στις κλαδικές, για να διαλυθούν μετά την εξαγωγή της απόφασης, μιας Δίκης διαχρονικά άδικης, για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
   Μιας δίκης δειλίας και τελειωτικής ένεσης μιας νοσούσης βαρέως νοοτροπίας, που το ρόλο της ακόμα διαδραματίζει στην
ολισθηρή κατηφορική λεωφόρο που εκείνος χάραξε, σε μια χώρα, που ο Ήλιος προαισθητικά «πράσινος» βάφτηκε, γιατί από την ώρα που ήρθε, η Χώρα στην ουσία διαχρονικά θάφτηκε, καρτερώντας μάταια Ανάσταση και μια «Δευτέρα παρουσία» που φαίνεται πως πολύ αργεί και ίσως ποτέ δεν θα’ρθεί!
   Έτσι δίδαξε τους Έλληνες και ο Σωκράτης, που αν χρησιμοποιούσε τις γνωριμίες του αποκλείεται να καταδικάζονταν
τουλάχιστον εις θάνατον κι’ακόμα αν ελάχιστα συγκατάνευε θα μπορούσε κάλλιστα να δραπετεύσει!
   Όμως εκείνος, φιλόσοφος γαρ, στο ύψος του στάθηκε, εκεί αγέρωχος στο πιόμα του «Κώνειου» λέγοντας στη φιλοσοφημένη σιωπή του «Στην υγειά σας ρε Θεσμοί» και ν’αποτελέσει η στάση του κόσμημα για την Ιστορία του!
   Τώρα λοιπόν γιατί εκπλησσόμαστε, που ο Αξιότιμος Κος «Σαράφης» και η Αξιότιμη Κα «Κελέση» αρνούνται να σεβαστούν Νόμους και Θεσμούς; Έτσι έχουν γαλουχηθεί από το Μίμο Παντομίμο του «Μάξιμου Ανδρέα Παπανδρέου», που όποια πέτρα κι’αν σηκώσεις σε οτιδήποτε υπάρχει σάπιο σ’αυτή τη Χώρα, από κάτω θα τον Βρεις!
   Γι’αυτό μην «Κωλώνετε μωρέ! Μη! Ξεβρακώστε τους μωρέ, ξεβρακώστε τους, να δει ο κόσμος τη βρωμιά τους κι’ύστερα, φτύστε τους, πλύντε τους και ξεπλύντε τους μπας και ξεβρομίσει έστω ετεροχρονισμένα τούτος ο τόπος!
   Γιατί αν έτσι γίνονταν και με τον Δράκουλα το 1990, βίαια δηλαδή προσάγονταν στο Δικαστήριο ως ο Νόμος όριζε και καθώς έπρεπε κρίνονταν, ίσως σήμερα να ήταν όλα διαφορετικά και όχι να βλέπουμε, όσα βλέπουμε και ν’ακούμε όσα δεν αντέχονται, από τους αβανταδόρους μηδενιστές, επίδοξους του Κράτους διαλυτές και ψευτοκουμουνιστές!
   Αυτούς που ευελπιστούν να ξανακυβερνήσουν, για να ολοκληρώσουν ότι δεν ολοκλήρωσαν την πρώτη φορά, παρά του ότι με σφοδρότητα και δολιότητα το επιχείρησαν, γιατί ίσως το «Γουδή» κάποιοι φοβήθηκαν!
       Το Επιμύθιο!
    Η τιμωρία σας θα’ναι σκληρή «σκευωροί» όχι γιατί ο Ρασπούτιν στη φυλακή θα οδηγηθεί, αλλά γιατί εν τέλει την ίδια τύχη θα’χετε με τη «Χρυσή Αυγή!»
                                                                        Με Τιμή
                                                                    Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας