Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Σπύρου Κίκερη

«ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Ο ΞΙΠΑΣΜΟΣ!»
Η Επέτειος Άλωσης της Πόλης
απαρχή μιας φυλετικής Πανώλης! 

   *Ένας ξιπασμένος "Ηγέτης γιόρτασε και πάλι το «μεγάλο άθλο»
σαν το μέγα ανιστόρητο! Ακούστε και θαυμάστε τα λόγια ενός Ηγέτη του 21ου Αιώνα και υποκλιθείτε στο μεγαλείο της μικρότητάς του και της φαιδρότητάς του!

   Το Ερντογανικό Πανηγυρικό Tweet!
   «Η πίστη, η αποφασιστικότητα και το πείσμα που χαρακτήριζαν τον -ευλογημένο από τον προφήτη- Μωάμεθ τον Πορθητή και τους γενναίους στρατιώτες μας, όταν κατέκτησαν την
Κωνσταντινούπολη, αποτελούν για την σημερινή Τουρκία έμπνευση ώστε να επιτύχουμε κι εμείς τους στόχους μας το 2023, το 2053 και το 2071»
   Και φυσικά η μεγάλη αλήθεια, από τη λανθάνουσα γλώσσα, που λέει πάντα την αλήθεια: «Με την άλωση της Κωνσταντινούπολης άλλαξε η πορεία της Παγκόσμιας Ιστορίας και ξεκίνησε μια καινούργια εποχή!»
Βάρβαρα, Πολιτισμικά, πολιτιστικά, διαχρονικά κι’οπισθοδρομικά, σαν Θεία τιμωρία για το ανοσιούργημα, θα πρόσθετα!

   Εορταστικός Ξιπασμός!
   Τί γιορτάσατε βρε Ανιστόρητοι; Τί; Την άλωση μιας πόλης 50.000 κατοίκων; Κατανικώντας τους 4.937 μαχητές της και τις 2.000 Δυτικούς εθελοντές της; 
   Τί Βρε Φαιδροί γιορτάσατε; Μνεία για τις 200.000 στρατό κάνατε; Όχι! Γιατί; Μνεία για τα πυροβόλα των 8 μέτρων του Ούγγρου Ουρβανού με ρίψη λίθων 400 κιλών έκανες Κε Ερντογάν; Όχι! Γιατί; 
   Το να σκοτώνεις ένα "κουνούπι" να το λες μεγαλοστόμως και να
το γιορτάζεις, κάθε χρόνο, συνιστά Ιστορικό ξιπασμό, κοντολογίς ξεφτίλα αδιάντροπε! Ξεμέθα ανεκδιήγητε! 
   Αν είχατε περισσότερο μυαλό, αυτό το «Κουνούπι» άλώβητο έπρεπε να το αφήσετε και ας σας έριχνε και καμιά τσιμπιά κάπου κάπου!
   Το Βίντεο της Άλωσης σε υπερπαραγωγή που κατά κόρον προβλήθηκε στην Τουρκία, μ'αφορμή την επέτειο συνιστά την επιτομή της Γελοιότητας, της Φαιδρότητας, του Αναχρονισμού, του Βαρβαρισμού, του Ερντογανισμού και της Αστειότητας! 

   Ψηλά το κεφάλι Έλληνες!
   Ψηλά το κεφάλι Έλληνες τίποτα μην σας πτοεί, η γλώσσα των αριθμών στην Ιστορία, πάντα με το μέρος μας ήτανε κι’ας πάντα σε αντιστροφή!
   Ψηλά στο ύψος μας σταθήκαμε, με σθένος και ψυχή, την Ιστορία αφήνοντας έκπληκτη και τον πλανήτη Γη! Στο Μαραθώνα, στο Αρτεμίσιο, στη Μυκάλη, στις Θερμοπύλες, στις Πλαταιές, στη Σαλαμίνα!
   Παντού όταν χρειάστηκε σαν λιοντάρια πολεμήσαμε, γράφοντας μοναδικές σελίδες στο πάνθεο των χρυσών της Ιστορίας Σελίδων! Και η αριθμητική αναλογία έκανε τους πάντες ν’απορούν! Ένας προς είκοσι! Ένας προς τριάντα!! Ένας προς πενήντα και εκατό!!!
Ναι γιατί όπου η ψυχή μετρά, δε χωρούν ούτε η λογική, ούτε οι αριθμοί!!!! 
   Τριάντα τρεις χιλιάδες έφτασαν και περίσσεψαν να κατακτήσουν και να εκπολιτίσουν ολόκληρο σχεδόν τον τότε γνωστό κόσμο!!!!! Και στου 1940 - 41 το Έπος, να δείξουν στον κόσμο, τι σημαίνει "Έθνος!" 
   Ψηλά το κεφάλι Έλληνες λοιπόν, τίποτα μην σας πτοεί κοινή γαρ η Τύχη, βέβαια, πάντων, μα των Ελλήνων Ξεχωριστή!!!!! 
   Δεν θ'ασχοληθώ περαιτέρω με βαρβάρους, γενοκτόνους και γενναιοκτόνους, ούτε με μπουνταλάδες, καιροσκόπους και παλικαράδες, που ο μεγαλύτερος άθλος τους, ήταν και θα είναι η "άλωση μιας Ιερής πόλης" πέντε χιλιάδων μαχητών, που έπεσαν μέχρι ενός, μετά από μάχες πενήντα και τριών (53) ημερών!
   Γι'αυτό Ελλάδα μη φοβού, Ο Κύριος μετά σου! Μη φοβού, λοιπόν, Έλληνες, έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική ψυχή και στην Ελληνική Φυλή! Που η Ιστορία έχει πανηγυρικά αποδείξει κάποιες περίτρανες αλήθειες, όπως πρώτον, το ότι ο εκφυλισμός της είναι μακράν του DNA της, ότι και να της προκύψει!
   Και δεύτερον ότι όποτε κι'αν χρειάστηκε, ψηλά στάθηκε και που ιστορικά εκτιμάται ότι όποτε και πάλι αν χρειαστεί, ένα είναι βέβαιο, πως ξανά ψηλά θα σταθεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας