Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

Σπύρου Κίκερη

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

   Η αξία οποιουδήποτε και σε οτιδήποτε, συνάρτηση της
σπανιότητας είναι και όχι της συχνότητας!
   Χρειάζεται φιλοσοφία να γνωρίζετε τούτη την αξιακή αρχή Κα Γεννηματά; Αν έτσι νομίζετε, θίγετε ακόμα και τους αμπελοφιλόσοφους!
   Όχι μωρέ, δε θυμάμαι το Βενιζέλο, τον «Πιραντέλλο» θυμάμαι σ’εκείνο το έργο που λέει, «Όταν Κάποιος είναι Κάτι!»(Quando Si E Qualcuno), του οποίου τον τίτλο θα συμπλήρωνα «Όταν Κάποιος Είναι Κάτι, το Ξεχνάμε το Γινάτι!»
   Έχει ελαττώματα ο Βενιζέλος, το ξέρω, είναι «Εγωιστής!» Ε Κυρία μου όσο αλτρουιστής και να είσαι, άμα περιστοιχίζεσαι από «σκουπίδια» πώς να ξεφύγεις από το άμοιρο εγώ σου, σαν τα ρέστα σου ζητά και δεν το συζητά;
   Κρίμα, είχα γνωρίσει τον Πατέρα σας, το είχα πει και Δημόσια, τότε που πέθανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τα κανάλια
ζητούσαν τη γνώμη μου, επειδή είχα χρόνια διατελέσει προσωπικός του πιλότος!
   Ναι το είχα πει: «Στα οχτώ (8) χρόνια στα VIP, δε γνώρισα κανέναν που να του μοιάζει, με μόνη εξαίρεση το Γεννηματά! Είχε κι’αυτός ένα σπάνιο χάρισμα όπως εκείνος! Δεν πλησιάζονταν, ήταν απρόσιτος, ουδόλως επιρρεπής σ’αυτό που λέγεται γλοιωδία και χαμερπεία! Απώλεια για την Ελλάδα ο πρόωρος χαμός του (25/4/1994!)»
   Δεν μπαίνω στα οικογενειακά σας, είναι συγκινητικά, όμως
γονιδιακά δε ξέρω, αλλά φοβάμαι, πως είστε μακριά! Μακάρι ψεύτης να βγω, όμως λυπάμαι, γιατί νομίζω ότι, με το να ψήσετε το Βενιζέλο στο «Καμίνι» κάνατε στην παράταξη ζημιά!
   Ποιος ωφελείται; Μα ασφαλώς ο βασικός σας αντίπαλος! Ποιος είναι αυτός; Βρείτε τον μόνη σας, να μην τα λέω όλα εγώ! Ποιοι έχουν εκδηλωθεί κατάφωρα κατά του Κου Βενιζέλου; Ποιοι τον
έχουν αποκαλέσει Βαρίδι; Άνθρωποι με λερωμένο το στόμα και τη φωλιά τους! Άνθρωποι απαίσιοι, αμόρφωτοι, βλαπτικοί για τον τόπο!
   Αυτούς ακούσατε Κα Γεννηματά; Αυτούς; Πως είπατε, όχι; Τότε λυπάμαι δυο φορές, μία γι’αυτό που κάνατε και μία γιατί δεν το καταλάβατε, αυτό που κάνατε!

   Το Επιμύθιο!
   Προσωπικά θα ήθελα τον Κο Βενιζέλο μόνιμο Υπουργό Δικαιοσύνης, σε τούτο τον άμοιρο τόπο, όχι γιατί είναι άπαιχτος στα Νομικά και Συνταγματικά, μια και δε ξέρω άλλον που  να περάτωσε τη Νομική σε τρία έτη, αλλά γιατί τουλάχιστον, στη βρωμερή εποχή που ζούμε, θα ήταν ο μόνος, που όχι μόνο την
κόπρο του Αυγεία θα καθάριζε, αλλά και που προσωπικά, θα μ’έπειθε για μια εκκρεμούσα σοβαρότατη υπόθεση!
   Μια υπόθεση που αφορά κάποιον «Ρασπούτιν» που συνιστά κατά την ταπεινή μου άποψη το μεγαλύτερο και ελεεινότερο μηχανορράφο, που εμφανίστηκε ποτέ στα Ελληνικά Πολιτικά παρασκηνιακά δρώμενα!
   Κι’αυτό γιατί ο Βενιζέλος, με την ευρύτητα της γνώσης του και
τη Διδασκαλία των Μαστιγωμένων γνώριζε και ασφαλώς περί των «Πειθαρχούμενων Κουκουλοφόρων!»
   Εκτιμώ ότι περισσότερη σαφήνεια, δεν απαιτείται! Απλά την επιθυμία του επιμυθίου μου, ας την έχει υπόψη του ο Κος Μητσοτάκης!
                                                                                                                                                                                Με Τιμή                                                                                           Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας