Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΖΥΓΙΟ - ΙΣΟΖΥΓΙΟ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ




ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΙΣΟΖΥΓΙΟ!
Διαζύγιο, Ισοζύγιο, για το Ποίμνιο!
   Μ’αφορμή το «Μεγάλο Χωρισμό!»

   Ο Μεγάλος Έρωτας!
   Για το ότι υπήρξε ένας μεγάλος πρωτόγνωρος έρωτας! Ένας Έρωτας σφοδρός, Έρωτας πάθους, εκτίμησης, ήθους, Όρκων και
πίστης αιώνιας, δε χωρά καμία, μα καμία αμφιβολία!
   Εκεί που πολλοί εύλογα στέκονται σήμερα, είναι κατά βάση, το «ΜΑΤΙ» 
το «ΜΑΤΙΑΣΜΑ» δηλαδή και κάποια αξιοπερίεργα, εξαιρετικά και σημαδιακά! Ποια είναι αυτά; Ας τα δούμε, γιατί λίγο πολύ από μεγάλους Έρωτες όλοι ξέρουμε!
   Οι Σχέσεις ΠΑΘΟΥΣ έχουν συνήθως τέλος ΧΑΟΥΣ! Οι Σχέσεις ΉθΟΥΣ, τέλος ΜΙΣΟΥΣ! Οι σχέσεις ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ τέλος ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ! Και τέλος οι σχέσεις ΜΕΓΆΛΩΝ ΕΡΩΤΩΝ, εν γένει, τέλος ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
   Ετούτοι χωρίσανε τα «ΠΑΙΔΙΑ» τους, χωρίσανε τα «ΠΡΟΙΚΙΑ» τους. μέλι στάζοντας ο ένας για τον άλλον κι’όλα μια χαρά και Ντιρλαντά, Ντιρλανταντά!

   Εγώ καλά σας τα’λεγα!
   Εγώ καλά σας τα’λεγα, μα σας φαίνονταν παράξενα! Κι’όμως τα
είπαμε και τα ξαναείπαμε και μάλιστα με τρόπο που αμφισβήτηση με τίποτα δεν χωρά, καθόσον “Verba Volent, Scripta Manent” δηλαδή, «Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν» που’λεγαν και οι Λατίνοι Φιλόσοφοι!
   Να θυμηθούμε κάτι απ’αυτά που γράφαμε; Πάμε λοιπόν και τα συμπεράσματα θα εξαχθούν από μόνα τους.
    Στις 2 Φεβρουαρίου του 2018, πριν ένα περίπου χρόνο δηλαδή έγραφα με θέμα «ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ» τα εξής: «Ο Εθνικός Οίστρος Δούρειος Ίππος! Το σχέδιο το δόλιο περνά
κι’απ΄το εδώλιο! Ο Όρκος της τιμής, για να 'ναι σε ισχύ, η λέξη της τιμής θα πρέπει ν’αντικατασταθεί
απ'τη λέξη της ντροπής …» 
   Και συνέχιζα «…Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών, Υπέρ Εδρών και Καρεκλών …
Της τούμπας η Κυβέρνηση, εύκαμπτη και ευέξαπτη αλλά και αξεπέραστη, στην Εθνική της έπαρση! Το Σκοπιανό της σχέδιο, μοιάζει θαρρώ ανέντιμο
γι’αυτό, κι’αυτή μου τη γραφή, τη θέτω σαν ενέχυρο …..»
   Ναι ενέχυρο και διαχρονικά έγκυρο και φερέγγυο! Όμως πόσοι να πεισθούν από έναν αντικομουνιστή, που ούτε την καριέρα του, καθώς έπρεπε δεν τερμάτισε, γιατί κακήν κακώς τον απέπεμψαν και τον τέλεψαν δεξιοί;
   Μα εγώ επέμενα σ’εκείνη τη γραφή, του ΣΙΚΕ ΠΟΛΕΜΟΥ, αναφερόμενος στους κατά περίπτωση Σιαμαίους Εμπολέμους: «…Ρωμιός εγώ, Ρωμιός κι’εσύ κι’οι Σανοφάγοι μας Ρωμιοί …Μαϊμού εσύ αριστερός, Μαϊμού κι'εγώ, μα δεξιός! Μαϊμού κι'οι δυο κι'έχει ο Θεός και δόξα να’χει ο «σανός» κι’ο περιούσιος Λαός! Νυν υπέρ πάντων ο αγών, ο δι’ευχών κι’αφορισμών … η Σουμ’αλέξη να μας βγει κι’αυτό πιστεύω μας αρκεί …»

   Μα μήπως ήταν μόνον αυτά;
   Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018, που μου φαίνεται σαν προχθές έγραφα σε ανάρτησή μου με θέμα ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ (COLPO
GROSSO): «Παροχολογία, Παπαρολογία Θ’ανοίξετε το στόμα σας μοιράζοντας τα πάντα, αρχίζοντας από το αίμα, που μας έχετε πιει! Γιατί; Για να κάνετε το Γητευτή Ταγό και το δωρητή χορηγό!
   Και το ερώτημα βαρύ σκληρό, ασήκωτο κι’αμείλικτο για σας και την ανύπαρκτη συνείδησή σας! Γιατί πρώτα να πίνετε το αίμα μας και μετά να το ξερνάτε, σαν άπληστος Δράκουλας, για να φανείτε καλός και χορηγός ….Και επειδή ξέρετε ότι αυτό δεν φτάνει, σαν μάγος θα κάνετε και το Colpo Grosso! Αφού κυριολεκτικά ψήσατε τον κόσμο στην αγωνία, για την τρομερή περικοπή των συντάξεων και αφού πείσμονα αρνηθήκατε την ψήφιση νόμου, για την μη περικοπή αυτών, που σύσσωμος ο αντιπολιτευτικός κόσμος σας έφερε με νομοσχέδιο τον Μάιο, θα’ρθείτε ως Λυτρωτής!
   Ως θεόσταλτος λυτρωτής να εξαγγείλετε τη μη περικοπή των συντάξεων κι’ενώ ο αφελής Λαός θ’αλαλάζει απ’τη χαρά του, «Ίσως να εξαγγείλετε, και τις περιβόητες εκλογές,» μ’ελπίδα όχι να τις κερδίσετε, αλλά να πάρετε ένα αξιοπρεπές ποσοστό, για να επανέλθετε δριμύτερος, με τις ίδιες περίπου απαράδεκτες πράξεις του παρελθόντος, ελπίζοντας σε γρήγορη επανάκαμψη στην εξουσία ….
   Όλα δε αυτά, γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι προτιμότερο να ποντάρετε στα ψέματα πριν εξανεμισθούν, παρά στις τραγικές αλήθειες, που σπείρατε και ραγδαία οσονούπω έρχονται!
   Άρα, προσωπικά βλέπω τις Εθνικές εκλογές να διεξάγονται αρκετά νωρίτερα απ’ότι οι πολλοί αναμένουν …

   Αυτά έγραφα και κάτι τέτοια προέβλεπα!
   Και τώρα να που ήγγικεν η ώρα του διαζυγίου – Ισοζυγίου, χάριν του Ποιμνίου! Αν συνέχιζαν οι δυο ερωτευμένοι, σχεδόν όπως σήμερα, ήξεραν ότι στις κάλπες του Φθινοπώρου, τουλάχιστον ο ένας δεν θα’βρισκε ούτε την ψήφο του, ο άλλος θα πάλευε
ανηλεώς για το 20% και ο Μητσοτάκης θα χόρευε το χορό της εξουσίας με ικανή αυτοδυναμία! Κι’αυτό τους έκαιγε και τους δυο!
   Έτσι απεφάνθησαν, χωριστά καλύτερα και για τους δυο κι’αλίμονο στον εχθρό, που μάταια θα παλεύει για το 35% !
   Λοιπόν για να μην το πολυλογούμε! Έχετε ν’ακούσετε μέχρι τις εκλογές ακροδεξιές Κορώνες απ’τον «Εθνικόφρονα», που ποτέ δεν έχετε ξανακούσει, ούτε από το Μεταξά, ούτε από το Ναπολέοντα
Ζέρβα, ούτε τον Παπαδόπουλο και τον Ιωαννίδη! Έχετε να δείτε ενέργειες, που δεν έχετε ξαναδεί!
   Ήδη σήμερα είδαμε θείες και μεταλήψεις εθνικές, σε Γράμμο, Ίμια κι’εκκλησιές!
   Ο Άνθρωπος θα σταθεί μεταξύ κεντροδεξιάς και ακροδεξιά
ς, προσπαθώντας να σκεπάσει με τη σκιά του και το Μιχαλολιάκο κι’εκείνος έκπληκτος θ’αναφωνεί, πολλάκις «Ίδε ο Άνθρωπος!» 
   Τώρα κι’αν του Πάνου δεν του βγει, δεν τρέχει τίποτα, ο Ιούδας με τα τριάκοντα αργύρια, ούτως ή άλλως, θ’αμειφτεί! Ε δεν είναι ανάγκη να εκλεγείς για ΥΕΘΑ εκ νέου ν’ανακηρυχτείς!
   Ο Βασικός εταίρος, Κυβερνήτης της χώρας και μηδενιστής! Θα οργιάσει στον αστερισμό της Αριστεράς, για να ξεχάσει ο άμοιρος και αφελής Λαός, ότι τούτος εδώ μέχρι χθες, ήταν ο πιο
ενδεδειγμένος για τη θέση του γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και αυτός που ξεπούλησε κάθε ιερό και κάθε όσιο, για τη μεγάλη του αγάπη την Καρέκλα!
   Αν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης; Η Χώρα τούτη των Γενναίων και Χριστιανών, ποτέ δεν υπολείπονταν Ιούδων κι’εφιαλτών! Αν και καθόλου δεν αποκλείω να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να το παίξει και γενναίος, θυσιάζοντας κάποιες μέρες εξουσίας σαν Ιφιγένεια, αν κρίνει σαν άλλος «Κάλχας» ότι ούριοι άνεμοι θ’αρχίσουν να πνέουν!
   Όσο για τα μελλούμενα μαύρα και άραχνα τα βλέπω, γιατί η Μοίρα μας θέλησε στα χέρια των χειρότερων Ελλήνων πολιτικών να πέσουμε, όχι μεταπολιτευτικών, αλλά και όλων των Κυβερνητών της παλιγγενεσίας! 
   Εύχομαι στη Μοίρα και τους Θεούς την Ελλάδα να λυπηθούν, κάνοντας τους Έλληνες να λογικευτούν, γιατί τέτοια Μοίρα ούτε στην Ελλάδα, ούτε στους Έλληνες και την Ιστορία τους αρμόζει!

   *Όποιος επιθυμεί περισσότερα στις σχετικές αναρτήσεις
https://spyrkikeris.blogspot.com/2018/02/blog-post.html
https://spyrkikeris.blogspot.com/2018/09/colpo-grosso.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας