Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

"Ελάχιστα πριν την επικύρωση
της Συμφωνίας των Πρεσπών!"


   Απ’το να τρελαθώ, προτιμώ να πολεμώ!
   Γιατί απ’ότι φαίνεται το βάλλανε σκοπό να μας τρελάνουν! Κι’αν εκείνοι είναι αμαθείς, ανιστόρητοι κι’αδαείς, οι Έλληνες σε τίποτα δεν τους φταίνε!
   Αυτά τα λέω γιατί συνειδητά αισθάνομαι, τούτες τις οριακές
στιγμές ότι η Πατρίδα μου και η τύχη της είναι στα χέρια άσχετων, ερασιτεχνών, αγυρτών, πατριδοκάπηλων, επικινδυνότερων ίσως των βαρβαρότερων εχθρών της!
   Κάθε άλλο παρά ήρεμος είμαι τούτες τις κρίσιμες ώρες, νιώθω ταραχή, είμαι ανήσυχος, τα σωθικά μου πάλλονται και επειδή έχω βιώσει συνθήκες πολέμου, στο λόγο της τιμής μου, κάπου εκεί εσωτερικά είμαι! 
   Όμως εδώ στα εβδομήντα και που είμαι, ένα όπλο έχω στα χέρια μου και μ’αυτό νιώθω πως πολεμώ, έστω κι’αν κάποιες στιγμές αισθάνομαι, πως αυταπατώμαι, όμως σύντομα πάντα αναθαρρώ και κάτω δεν το βάζω, πως έμαθα να πολεμώ, δεν το ξεχνώ!
   Η πέννα μου να’ναι καλά, αυτή που γραφίδα στους Ικάρους ονόμαζα, συνηθέστατα με μία φράση, που μάλλον στο μυαλό τους ανεξίτηλα εκτιμώ χαράχθηκε:  «Η Γραφίδα και η Οβίδα, είναι από το ίδιο μέταλλο!» Αυτό τους έλεγα μέσα σε άλλα κι’ακόμα: «Ένας λόγος, μπορεί να ισοδυναμεί με τρεις στρατιές!»

   Έχω συναίσθηση του που απευθύνομαι!
   Ναι έχω βαθιά την αίσθηση, ότι αυτή τη στιγμή δεν απευθύνομαι σε Έλληνες, αλλά σε μισέλληνες, ανθέλληνες και ημιέλληνες, ας μην αρχίσω ν’αναφέρω ονόματα, καταλάβατε Κύριε ΓΑΠ (Γεώργιε Ανδρέα Παπανδρέου;)
   Αρκετά, φτάνουν οι υπηρεσίες, που προσφέρατε στον τόπο
και’σεις και ο μπαμπάς σας! Που θα μας πείτε ότι είστε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, των χαμένων ευκαιριών! Πάμε λοιπόν σε μία απευθείας εξήγηση!

   Ας υποθέσουμε ότι η Μακεδονία είναι τρισυπόστατη!
   Ναι ας κάνουμε μία υπόθεση, για να ξεκινήσουμε από κάπου! Ας πάρουμε την χειρότερη περίπτωση, ας υποθέσουμε δηλαδή ότι η Μακεδονία είναι τρισυπόστατη! Μία της υπόσταση η Ελληνική, μία η Βουλγαρική και μία η τέως Σερβική και νυν Σκοπιανή! 
   Όπως άλλωστε προβλέπει και η συνθήκη Βουκουρεστίου του
1913, μετά το τέλος των Βαλκανικών πολέμων! Ειρήσθω εν παρόδω, ας παραθέσουμε τα εδαφικά ποσοστά βάσει της υπόψη συνθήκης, για να’μαστε σύννομοι και με τα διεθνή κρατούντα : Ελλάς 50,5%, Σερβία 38%, Βουλγαρία 10.5%!

   Οι Γεννήτορες και Δημιουργοί της Τρισυπόστατης Χώρας!
   Ξέρει κανείς καλός Ιστορικός να μας πει κάτι γι’αυτούς; Την Ιστορία τους, την καταγωγή τους, την ανατροφή τους, τη γλώσσα τους; Ξέρει κανείς να μας πει κάτι για: Τον Αλέξανδρο; Το
Φίλιππο; Τον Αμύντα; Τον Περδίκκα; Τον Αρχέλαο; Τον Κάσσανδρο; Την Ολυμπιάδα; Την Ευρυδίκη; Τη Θεσσαλονίκη…; Αν δεν ξέρει, ας μας πει τουλάχιστον κάτι πολύ απλό, τα ονόματα τούτα και όλα τα σχετικά που θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί μοιάζουν Σλαβικά, Σερβικά, Βουλγαρικά, Μαυροβουνιακά; Αλβανικά ή Ελληνικότατα;
   Ε λοιπόν, άντε να χαθείτε όλοι σας, όλοι εσείς οι εντός των τειχών, πανάσχετοι, που δεν κατανοείτε το απλούστατο! Ότι η Ιστορία συνεχίζεται πάντοτε με επαναλήψεις, ουδεμιάς εξαιρουμένης!
   Εσείς που αγνοείτε τι σημαίνει Εθνική ταυτότητα ενός Έθνους και ποια στοιχεία τη συνιστούν (Γλώσσα, Φυλή, Καταγωγή, Ιστορία, Θρησκεία, Γεωγραφία, Παραδόσεις, ήθη, έθιμα, ιθαγένεια…..!) Την ιθαγένεια την άφησα τελευταία γιατί η ιθαγένεια προσδιορίζεται από δύο παραμέτρους την παράμετρο του αίματος, που συνιστά και το δίκαιο του αίματος και το έδαφος που συνιστά το δίκαιο του εδάφους! Ε λοιπόν κανένα από τα δίκαια δε συνηγορεί, για τη διεκδίκηση μακεδονικής ταυτότητας, από τους γείτονές μας! Αν οι άνθρωποι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και αλλοίωση των νευρώνων αυτού από την πολυετή σκόπιμη, τσουναμική κομουνιστική προπαγάνδα καιρός είναι να ξεπλυθούν, για το δικό τους καλό και την οριστική τους ένταξη στο σύγχρονο κόσμο!
   Όσο για τους καλούς μας συμμάχους είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες του Ελληνικού Γένους και της Ελληνικής Φυλής, γιατί ε΄λιναι μακρά των Ελληνικών ιστορικών καταβολών, αυτού του Έθνους! Η άγνοια αυτή και η ως εκ ταύτης δυσχέρεια κατανόησης, έχει ήδη ανεπίτρεπτα βλάψει, τουλάχιστον Γεωγραφικά και ηθικά, τα Εθνικά μας συμφέροντα και ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί θ’αργήσουμε να τελειώσουμε!
   Εσείς οι αλαφροΐσκιωτοι και αφελέστατοι αδαείς ή καλοθελητές νοσηρών νοών και αθεράπευτων ιδεοληψιών, που αρνείστε να καταλάβετε γιατί δεν θέλετε, ότι η Εθνική ταυτότητα συνιστά, αδιάσειστο τεκμήριο διεκδίκησης, οποτεδήποτε ηγετικά ορεχτεί σ’οποιονδήποτε Ταγό, μέσα από τις άπειρες κατηγορίες αυτών; 
   Είναι κανείς που δεν βλέπει τι γίνεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για τη δίαυλο της Μαύρης θάλασσας; Είναι κανείς, που δε νιώθει την ασφυκτιούσα Ρωσική ανάσα στο πέρασμα της στενωπού του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων; 
   Είναι κανείς που αγνοεί την επινόηση βαφτίσματος αυτού του Κρατιδίου σε «Μακεδονία» από τον πολυμήχανο Τίτο και τις βλέψεις του, μέχρι να ισοσταθμιστεί στις θέσεις του;

   Ας Επανέλθουμε στους Γεννήτορες!
   Ναι ας επανέλθουμε στους Πανέλληνες δημιουργούς, για ν’αντιληφθούμε ότι αν κάποιοι έχουν αδιαμφισβήτητο δικαίωμα διεκδίκησης, είναι αυτοί, μόνον αυτοί, οι απόγονοι και οι επίγονοί τους, δηλαδή οι κληρονόμοι εξ’αίματος!
   Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο, οι μεν νομικά δικαιούχοι, μ’οποιαδήποτε μορφή δικαίου, ουδέν ποτέ είπαν ή διεκδίκησαν, οι δε παρείσακτοι δολίως, πονηρώς και ασυστόλως μακροχρονίως διεκδικούν κι’ότι αρπάξουν, παρά μη δικαιούχοι. Απολύτως!

   Και ύστερα έρχονται οι καλοθελητές πρόθυμοι!
   Σαν τούτους τους μαϊμουδιάρηδες ψευτοϊδεολόγους, τους άσχετους και αδαείς να εκχωρήσουν ανεπίτρεπτα δικαιώματα,
εκχωρώντας παροχές σαν μεγάλοι δωρητές, προσβάλλοντας το φρόνημα των Ελλήνων και την Εθνική τους συνείδηση!
   Ποιοι είστε σεις Κύριοι της νέας κόπιας Ελλήνων, εσείς οι άσχετοι της Ιστορίας και της πολιτικής, εσείς που αγνοείτε ότι όλες οι παράμετροι στην πολιτική συνιστούν μεταβλητές, κυρίως σε βασικές αμφιλεγόμενες παραμέτρους κλειδιά, όπως είναι τα ονόματα και οι γεωγραφικοί προσδιορισμοί!
   Γιατί επιλέξατε να εκχωρήσετε το Χείριστο! Να δώσετε το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», παραγνωρίζοντας τεράστια κεφάλλαια αιματοβαμμένης, νεώτερης Ιστορίας! Τίποτα δεν σας λέει, ρε αδαείς, ούτε η Βόρειος και Νότια Κορέα, ούτε το Βόρειο και Νότιο Βιετνάμ, ούτε η Βόρειος και Νότια Κύπρος ……; 
   Έλεος, Χριστιανοί μου, έλεος, αλλά συγνώμη ξέχασα ότι εσείς δηλώνετε Άθεοι και Άχριστοι!
   Αλήθεια, ξέρετε ποιοι είστε, τι είστε, από πού έρχεστε και πού πηγαίνετε; Το στίγμα του ξεκινήματός σας το ξεχάσατε, από αυτούς που μαζί ξεκινήσατε, κανείς δεν θέλει, ούτε καν να σας ξέρει, ούτε και να σας δει! Το στίγμα του που είστε, μακάρι και να το ξέρατε, ζείτε απόλυτα χαμένοι σε πολιτικό προσανατολισμό!
   Λέτε πως είστε «Αριστεροί» κι’ο κόσμος στο διεθνές στερέωμα γελάει μαζί σας, οι πραγματικοί αριστεροί αλλεργιώνονται στο άκουσμα! Απλά είστε ένα κάκιστο συνονθύλευμα άρτζι μπούρτζι και λουλάς, ένα πολιτικό και κοινωνικό απόβλητο και απόβρασμα, που εκβιαστικά και περιστασιακά πήρε την εξουσία και ανάλογα παλεύετε να την κρατήσετε, αποτολμώντας του κόσμου τις αηδίες και αλχημείες!

   Η Πραγματική Αριστερά τα βρήκε με την Πραγματική Δεξιά!
   Τα βρήκε όταν ο Στρατηγός Θρασύβουλος Τσακαλώτος, ο Παπάγος Νο2 δηλαδή και Θείος του σημερινού αστείου Υπουργού
των Οικονομικών, αγκαλιάστηκαν με τον Μάρκο Βαφειάδη, Πρωταγωνιστικού στελέχους του ΚΚΕ, Δημοκρατικού Πρωθυπουργού του Αντάρτικου και Διοικητή του Δημοκρατικού Στρατού ανταλλάσσοντας; τις Ιστορικές φράσεις:
 «Κάναμε λάθος τότε Μάρκο!»
- «Κάναμε Στρατηγέ μου!»
   Κι’αναφερόμενοι στις κατακόμβες των Αθώων θυμάτων μ’ένα στόμα και μια φωνή είπαν : «Ήταν όλοι τους καλοί Έλληνες!»
   Τα βρήκε όταν ο Καραμανλής με τον Φλωράκη γίναν φιλαράκια
το 1974, με την αναγνώριση του ΚΚΕ!  Τα βρήκε η Αριστερά και η Δεξιά όταν και ο Μητσοτάκης με τον Φλωράκη συνεργάστηκαν στην κυβέρνηση Ζολώτα το 1989 και τα χέρια έδωσαν, να δικαστεί, ένας από τους πιο βλαπτικούς για τη Νοοτροπία των Ελλήνων, ένας κάπηλος και μηχανορράφος εκ των μεγαλύτερων ιδιοτελών και λαοπλάνων ταγών της δύσμοιρης τούτης χώρας, ναι να λογοδοτήσει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ελληνικής πολιτικής Ιστορίας το Σκάνδαλο Κοσκωτά και της τράπεζας Κρήτης!
   Για την Ιστορία του θέματος ο Παπανδρέου παραπέμφθηκε σε δίκη με 166 ψήφους υπέρ με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία κατ’εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος! Περιφρονώντας τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Πολιτείας, σ’αντίθεση με τη στάση Του μεγάλου Σωκράτη!
   Αν εκείνος τότε βίαια είχε προσαχθεί, όπως ο Νόμος επέβαλλε κι'αν είχε δίκαια κριθεί και καταδικαστεί, όπως σύμπαντα τα υφιστάμενα αποδεικτικά αμείλικτα συνηγορούσαν και απαιτούσαν! Τότε, ναι τότε, δεν θα εκτρέφοντο Τζοχατζόπουλοι και Παπαντωνίου καθώς ηγέτες σαν τους μίμους παντομίμους, που σίγουρος είμαι πως εποφθαλμιούν να κάνουν κάτι παρόμοιο, όποτε τους χρειαστεί!
 Κωλώσατε Ταγοί τότε και το πιο τραγικό απ'όλα είναι ότι δεν το πληρώσατε μόνον εσείς αυτό, αλλά περισσότερο ο Λαός και ακόμα πιο πολύ η Δύσμοιρη Ελλάδα!
   Δεν κατορθώθηκε να δικαστεί γιατί  εκείνος είχε προνοήσει, για την έγκαιρη στράτευση και πλήρη ετοιμότητα, την παραμονή έκδοσης της απόφασης του ειδικού δικαστηρίου, σωρείας ευκολόπιστων, αργυρώνητων και επαγγελματιών εγκληματιών, έτοιμους για έναν νέο εμφύλιο, σε περίπτωση καταδίκης του!
   Η παραμονή της ημέρας λήψης απόφασης , για την παραπομπή Παπανδρέου σε δίκη, επιλέχτηκε  για την εν ψυχρώ δολοφονία του
Παύλου Μπακογιάννη, γαμπρού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από τον Αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα!
 Αρχιεκτελεστή, που επί των ημερών μας κυκλοφορεί ελεύθερος, στους χώρους της δράσης του, προσβάλλοντας Κατάφωρα την
Ελληνική Κοινωνία, με την ανοχή της ελεεινότερης μεταπολιτευτικής εξουσίας!

   Το Επιμύθιο!
   Η Ιστορία την επανάληψη, είτε την τιμά είτε όχι, την έχει στην κωλότσεπη, και μέσα από τούτη τη γραφή αβίαστα προέκυψε, ότι ενδέχεται να δούμε στο άμεσο και προσεχές μέλλον αρκετές από τις επαναλήψεις που εθίγησαν ή με σαφήνεια υπονοήθηκαν!
   Με πιθανότερο πρώτο, το χτύπημα της καμπάνας από τον «Κουασιμόδο» στην Παναγία των Παρισίων, σαν αφορμή για τον έρωτα της «Εσμεράλδας» όπως την επόμενη του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου του 2018 στην Πλατεία Συντάγματος!
                                                                      Με Τιμή!
                                                                 Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας