Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ!

 


*«Ω Ξειν Αγγέλλειν “Ηλιθίοις” ότι Τήδε Κείμεθα τοις των Ικάρων Ρήμασι Πειθόμενοι!»


*Τιμητικό ή Προσβλητικό ας αναγραφεί στην Πλάκα του Τέλους, κατ’αυτόν τον τρόπο,  το Έπος του Κλέους, μπας κι’αντιληφθούν κάποιοι των ανοήτων κάποια επιτέλους πράγματα, από λόγια αισχύνης και ντροπής που εξεγείρουν και φαντάσματα!

*Εργατικό Ατύχημα, Παλιά Αεροπλάνα, Χειριστικές Αδεξιότητες, Εκτινασσόμενα καθίσματα, Κομματικές δεξιότητες …… και πάει λέγοντας ο συρμός της προσβολής και της ακατάσχετης χολής!

*Εργασία που στο φάσμα των χρεών της περιέχει τη θυσία και την αυτοθυσία υπέρ σωτηρίας της Κοινωνίας, αν μη τι άλλο καλείται Μυσταγωγία και Ιεροτελεστία κι’εκεί η όποια ακόμη και λεκτική αστοχία συνεπάγεται τουλάχιστον  Ιεροσυλία!

*Μια περιγραφή εν συντομία αρκεί για να πεισθεί ο κάθε βωμολόχος, χαχόλος και δια μεταλαβείας και ευλαβείας αν επιθυμεί αφού πεισθεί ας μεταβεί να εξαγνισθεί!

 *Εν πάση περιπτώσει έχουμε για το θέμα με διακριτικότητα αποφανθεί, όμως για να μην εν τέλει τρελαθούμε, θ'αναγκασθούμε εκ των πραγμάτων κι'άλλα να πούμε!

 *Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με αυτοποιημένα συστήματα Αεροσκαφών, που κάνουν το γύρο του κόσμου, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, και όχι μ'ένα γύρο του θανάτου, όπου μπαίνεις χωρίς κλιματισμό και οποιοδήποτε αυτοματισμό σ'ένα περιβάλλον με 800 - 1200 βαθμούς και άνω θερμοκρασίες,  χίλια προβλήματα κι'ένα νόμο άτεγκτο του Μέρφυ, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί!


*Τί ώρα έγινε το ατύχημα; 15:00 με καύσωνα 43 βαθμών! Τελευταία ρίψη και ίσως τελευταία έξοδο από μάξιμουμ επιτρεπόμενες τρεις και άγνωστο αριθμό ρίψεων, που μπορούν κάλλιστα να υπερβαίνουν τις 45 και 50 την ημέρα!

*Και’μεις αρνούμεθα ν’αποδεχθούμε ένα κλείσιμο των ματιών για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ή ένα δάκρυ από τσούξιμο του ιδρώτα που σαν ποτάμι ρέει από το πρόσωπο του χειριστού, για να βρει με χιλιοστά το ακροπτερύγιο σε συστάδα βλάστησης και να επέλθει το Μοιραίο! *Λέτε και πρόκειται για Υπερανθρώπους και όχι ανθρώπους, κάτω από αυστηρή πίεση  χιλίων παραγόντων, που ξεκίνησαν υπερήφανα όπως κάθε μέρα εδώ και δέκα πέντε (15) + μέρες άγρια χαράματα να πάνε για το μεροκάματο του πόνου και του τρόμου!

*Μιλάμε για υπερβάσεις που ωχριούν μπρος τις μεγαλύτερες των μεγίστων Ηρώων μας! Αφού αυτοί οι χειριστές καλούνται χωρίς μάσκα οξυγόνου να μπουν στην τελευταία τους φάση και στους εννιά (9) κύκλους της κολάσεως μ’αγνωστο το αποτέλεσμα αν θα δυνηθούν να βγουν, όπως αρκετές φορές έχει αποδειχτεί!

*Ένα παράδειγμα τι λέτε πως θα συμβεί αν το Dump –απόρριψη του φορτίου των δέκα χιλιάδων κιλών – δε λειτουργήσει; Δε χρειάζεται να’σαι μάγος για να το βρεις!

*Και δε φτάνουν όλα αυτά για σένα Κύριε το λέω που αν δε δουλεύει ο κλιματισμός του αυτοκινήτου σου, αρνείσαι να πας με το αυτοκίνητό σου, έστω στο κοντινότερο της γειτονιάς σου σούπερ μάρκετ να ψωνίσεις ή έστω με τα πόδια στο διπλανό σου αρτοποιείο να πάρεις τον άρτο τον επιούσιο!

*Για σένα που αγνοείς ότι τα Καναντέρ δύνανται να επιχειρούν μόνον μέχρι 38 βαθμούς θερμοκρασίες περιβάλλοντος και διασπείρονται από την Ελευσίνα κυρίως σε Νησιωτικές περιοχές για να μπορούν ν’απογειώνονται και να εκτελούν τις Ιεραποστολές τους!

*Όχι δεν πρόκειται ν’αναλώσω άλλο χρόνο «Ηλίθιε» για να σε πείσω, γιατί το ξέρω καλά ότι κακοηθέστατε δεν πρόκειται να σε μεταπείσω! Να σε μεταπείσω αν μη τι άλλο να σεβαστείς Ιερόσυλε, αυτούς που για σένα έπεσαν, εκτός αν υπήρξες συνεργός φυσικός ή ηθικός σ’αυτών τη θυσία!


*Και επειδή Σήμερα και Αύριο Ήρωες,  θα λάβουν Χώρα οι Τελετουργίες της μετάβασής σας για πάντα στους Ουρανούς, σας εύχομαι καλό κατευόδιο και εγκατάσταση καλή σε Χώρους του Παραδείσου Χλοερούς και Αρχαγγελικούς!

*Γι’αυτό Ανυπέρβλητε Κε Αρχηγέ Αντιπτέραρχε (Ι) Αξιότιμε Κύριε Θεμιστοκλή Μπορολιά του πεσόντος Συναδέλφου μας Αντισμηνάρχου (Ι)  Αθανασίου Μπουρολιά, παρακαλώ, όσο κι’αν είναι δύσκολο, δώστε εντολή για την αναγραφή στη Μαρμαρόπλακα της επιγραφής: *«Ω Ξειν Αγγέλλειν “Ηλιθίοις” ότι Τήδε Κείμεθα τοις των Ικάρων Ρήμασι Πειθόμενοι!»

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας