Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Η ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!

 

*Μ’αφορμή τις Φωτιές, που καίνε Ελληνικές Καρδιές!


*Η Ολιγωρία πια, είναι Αμαρτία! Και στην κατηγορία δε χωρά ούτε «Κιχ», γιατί σ’όποιον στην περίπτωση τ’αποτολμήσει, πικρά θα μετανοήσει με το : «Άι Σιχτίρ στο τέλος, τέλος!


*Χθες βράδυ είδα στ'όνειρό μου πως ήμουν Πυροσβέστης .....! Είναι Αμαρτία λοιπόν να ξυπνάμε τρεισήμισι το βράδυ απ’τους πύρινους εφιάλτες που κατακαίνε την Πατρίδα και να σκεφτόμαστε τρόπους γι’αυτής τη σωτηρία, από τα ψιχία που θέλουν να λέγονται «άγρια θηρία» σε μια αισχρή κι’ελεεινή επανάληψη στην ίδια Ιστορία!

*Χθες βράδυ εξαναγκασμένος από οργή έγραφα για το «Ιδιώνυμο!» Ιδιώνυμο στη Νομική Επιστήμη ονομάζεται το έγκλημα εκείνο για το οποίο προβλέπονται ιδιαίτερες ποινές σε σχέση με τα εγκλήματα της γενικής κατηγορίας, όπου αυτό υπάγεται.

*Ο όρος από το 1929 απέκτησε πολιτική ουσία και αναγκαιότητας πεμπτουσία  σημαίνοντας κάθε κατασταλτικό μέτρο που ποινικοποιεί την υποστήριξη και διάδοση ιδεών αντικαθεστωτικών και πράξεων ειδεχθών, για τον ίδιο το σκοπό!


*Μα για όνομα του Θεού ξέρετε ποια ήταν η σύνθεση της Βουλής τότε, το 1929, της ψήφισης του ιδιώνυμου δηλαδή, 223 οι Βουλευτές της Κυβερνητικής  πλειοψηφίας έναντι 27 της αντιπολιτευτικής – κουμουνιστικής – μειοψηφίας, δεδομένου ότι το σύνολο των Βουλευτών ήταν 250!

*Ποια λογική λοιπόν θ’αποδέχονταν να ταλανίζεται η έρμη Ελλάδα από μια μειοψηφία ψύλλων που ξεσήκωνε την κοινωνία με μια αντιδημοκρατική διαλυτική έμπρακτη βιαιοπραγία;

*Να πάμε στα μεταπολεμικά, τα Συμμοριτοπολεμικά  και πολιτικά αντεθνικά που άρχισαν ενώ οι Γερμανοί ήταν ακόμα εδώ (1943), από την κουμουνιστική πρεμούρα προς βίαια κατάληψη της εξουσίας;

*Οι Γερμανοί έφυγαν από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1944, η 12η αυτού του Μηνός θεωρείται σαν η λήξη της Γερμανικής Κατοχής και η 18η ο πρωτοφανής πανηγυρισμός απελευθέρωσης του Έθνους από τον Αθηναϊκό Λαό και ευρύτερα σύσσωμο τον Ελληνισμό!

*Ε ποιος Θεός μωρέ θα ήθελε την τραγική συνέχεια, γι’αυτή την έρμη Χώρα; Ποιος εκτός από εκείνον που θα έμεινε στην Ιστορία σαν Κουμουνιστικός και σφόδρα Ανθελληνικός;

*Γιατί ήθελε να επιβάλλει ντε και καλά Σταλινικό Κουμουνιστικό Καθεστώς, με Σοβιέτ, Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ ή έστω Φασιστικό Γιελτσινικό και Πουτινικό καθεστώς με Δούμα – «Στρούγκα» - για ν’αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα ιστορικά και διαχρονικά ότι Κομουνισμός και Φασισμός συνιστούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!


*Σταθμός το Συνέδριο του Λιβάνου το Μάιο του 1944 με το λεγόμενο Εθνικό Συμβόλαιο υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου με την περιβόητη ρήση του: «Είπαμε να υποτάξουμε τις ομάδες στην Ελλάδα και όχι την Ελλάδα σ’αυτές! Έξι (6) Υπουργεία δόθηκαν τότε στους Κουμουνιστές αλλά αυτών άλλες οι Βουλές, που γρήγορα έγιναν «Βολές» με τα πρώτα δείγματα από Οκτώβριο του 1944 έως το Φεβρουάριο του 1945 κατά την περίοδο της λεγόμενης Εαμοκρατίας και Τρομοκρατίας για να χτυπήσει κόκκινα  από το Μάρτιο του 1946 μέχρι τον Αύγουστο του  1949, με τις εκατόμβες νεκρών από τα «Βλήματα» Ζαχαριάδη, Βαφειάδη, Σαράφη και σία!

*Και ν’ακολουθήσουν όσα αναπόφευκτα ακολούθησαν προς καταστολή αυτής της αμετανόητης Ανθελληνικής Συμμορίας, που μεταπολιτευτικά αργά και σταθερά ανασύνταξε τα ψιχία της, συντάσσοντας τα ουτοπικά της Όνειρα με ρεβανσιστική πλέον στρατολόγηση και βίας πορεία προς την εξουσία! Με επιδόσεις σε κάθε λογής Ανταρσία, Πυρομανία και ότι μπορεί να δώσει μια διαστροφική αντεθνική φαντασία!

*Μα είναι δυνατόν πάλι μια οικτρά αμετανόητη μειοψηφία να λοιδορεί, να λεηλατεί, να ποδοπατεί κάθε αρχή δημοκρατικού δικαίου και μια ακραία ομάδα σίγουρα αυτής ασύστολα να πυρπολεί την Πατρίδα, επιθυμώντας σφόδρα να την κάψει ζωντανή;

*Να γιατί το ιδιώνυμο προβάλλει σαν άμεσα αμετάκλητη αναγκαιότητα τώρα, προκειμένου να σωθεί για μια φορά ακόμα η Χώρα, απ’της κομούνας τη φόρα και κατηφόρα!

*Άλλωστε για δείτε και μία σύμπτωση στην Αναλογία! Αν προσθέσουμε τους Βουλευτές της Κεντροδεξιάς απόκλισης έχουμε: ΝΔ 158, ΠΑΣΟΚ 32, Σπαρτιάτες 12, Ελλ. Λύση 12, Νίκη 10 ήτοι σύνολο 224 Βουλευτές!

*Τώρα αν κάνουμε και την αντίστοιχη πρόσθεση αριστερής απόκλισης έχουμε: ΣΥΡΙΖΑ 48, ΚΚΕ 20 και Πλεύση Ελ. με ερωτηματικό διαθέσεως 8, ήτοι σύνολο 76!

*Κάτι ασφαλώς θυμίζει αυτή η Αναλογία, κάποια σημαδιακή συγκυρία, που ο καλός της Ελλάδος Θεός, σε κρίσιμες ώρες ήθελε για να σώζεται η Πατρίδα κι’ο υμνωδός να τραγουδά:  «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν τη σκιάζει φοβερά καμιά, αρκεί στο αναγκαίο και δέον να τολμά!»

*Και το δέον βρυχάται με ουρλιαχτά: Νόμοι, Νόμοι, Νόμοι! Νόμοι Άτεγκτοι, σκληροί και τυφλή επιβολή, προς του κακού την άμεση καταστολή  χωρίς αναβολή!


*Γιατί η Φωτιά εύκολα μπαίνει, δύσκολα σβήνει, αφού τα πάντα καταστρέφει σε μια χώρα που ο κακοήθης επιλεκτικά βλέπει και  υστερόβουλα αποβλέπει, από τη στιγμή, που τα ιμάτιά του διαρρηγνύει  ότι ποτέ δεν είδε άνθρωπο απ’τ’αυτοκίνητό του τη τσιγαριά του να πετά και μάλιστα προκλητικά και εκδικητικά, για να χαρεί μετά από λίγο το άκουσμα στα ΜΜΕ  την  φοβερή είδηση για τη δική του Φωτιά!

 

 

 

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας