Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΘΕΟΣ!


ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΘΕΟΣ!


*Βλέποντας τελευταία τα Σημεία των Καιρών θαρρώ πως τον πόλεμο μας κήρυξε ο Θεός, χωρίς και ν’αστοχώ!

*Τα σημεία όλοι τα βλέπουμε, όμως εκτιμώ ότι ελάχιστοι τα καταλαβαίνουμε!

*Πρωτόγνωρα φαινόμενα, θερμοκρασίες, Πλημμύρες, Καταιγίδες, Τυφώνες, Χειμώνες, Καλοκαίρια, μπερδέματα ειδικών με τα σημεία των καιρών και μάλλον ουδείς το χεράκι του τολμά να βάλει επί των τύπων των πραγματικών ήλων, γιατί τρέμει στο φόβο μήπως δε μπορεί επουδενί να το βγάλει!

*Κλιματική Αλλαγή, γιατί; Γιατί η πρόοδος η Τεχνολογική, γιατί οι δήθεν «πολιτισμοί» γιατί η ανθρώπινη παραδρομή, εκτροπή, αναστροφή και ανεξέλεγκτη περιστροφή;

*Ας μη μακρηγορούμε όλα αυτά, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο! Όμως εδώ ας σταθούμε βαθύτερα να σκεφτούμε και ίσως αισθανθούμε στο τέλος την αδήριτη ανάγκη να εξομολογηθούμε, να μεταληφθούμε  και  να προσευχηθούμε!

*Όποιος θαρρεί ότι Τα Σόδομα και τα Γόμορρα δεν υπήρξαν, πλανάται πλάνη οικτρά, μια και ούτε οι Άγιοι ψεύδονται, ούτε ο Χριστός, πολύ δε περισσότερο ο Ίδιος ο Θεός! Φωτιά και θειάφι θα ρίξει και θα μας κάψει, γιατί άλλα οραματίζονταν φρονώ για το περιούσιο κτίσμα αυτού κι’όχι αυτή την τραγική κατάσταση με την αμείωτη καθ’εκάστην επιδείνωση!

*Γιατί την ηθική μας κατάντια προσωπικά δεν την θεωρώ παραστράτημα, ούτε ξεστράτισμα και στραβοπάτημα τη θεωρώ απόλυτα προσανατολισμού απώλεια, αλλά συγχρόνως και δυστυχώς βεβαίου προορισμού, δηλαδή αφανισμού!

*Δεν μπορεί η πεμπτουσία των δώρων του Θεού, το Ανθρώπινο μυαλό, να υποτιμάται από τον ίδιο τον αποδέκτη τόσο κατάφωρα, ώστε να μην αντιλαμβάνεται ο ηλίθιος απολύτως οφθαλμοφανή πράγματα!

*Η Γη κινδυνεύει αναμφισβήτητα, όχι όμως τυχαία! Κινδυνεύει θανάσιμα κι’εμείς το χαβά μας! Κάποιοι του πνεύματος εκλεκτοί έχουν προ πολλού αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πλανήτη Γη, την ίδια ώρα που γελούν οι Ουρανοί!

*Την ίδια ώρα που της πλάκας ηγέτες έχουν το ανθρώπινο πνεύμα ολότελα απαρνηθεί, στην εξουσία μ’όλες τους τις δυνάμεις έχουν δοθεί και στα θέλγη της σαν απολωλότα πρόβατα αποδοθεί!


*Άλλος το παίζει πολέμαρχος κι’άλλος «τηλέμαχος!» Ο πούτιν το παίζει Στρατηλάτης και δεν αντιλαμβάνεται πως είναι της Μαύρης του Μοίρας Ιχνηλάτης! Ο Μπάιντεν θέλει επανεκλογή χωρίς να βλέπει στον καθρέφτη, ότι ούτε καν στα πόδια του πια δεν μπορεί να στηριχτεί! Ο Τραμπ«ούκος», προετοιμάζει την επάνοδό του και ο Κινέζος τον «Κινέζο» παριστάνει σαν ανταγωνιστής των μεγίστων «εκτροφέων δισεκατομμυριούχων» – προνομιούχων- ενάντια των δύστυχων 1,5 δισεκατομμυρίων στερημένων βασικής τροφής και ρούχων εξαθλιωμένων συμπατριωτών του και όχι μόνο, εξαναγκάζοντας από κοινού  το στοχαστές  να  μονολογούν “o Tembora o Mores” - « Ω καιροί, ω ήθη» -!


*Η Κατάκτηση του Διαστήματος, όπου η μόνη Ελπίς Σωτηρίας, σαν project έχει εγκαταλειφτεί από τα επίσημα κράτη με σχετικές δυνατότητες και ο κάθε παρλαπίπας  επιχειρηματίας όπως οι Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, Τζεφ Μπέζος, Ίλον Μασκ, έχουν ασυδότως αφεθεί για λόγους Χρηματοοικονομικούς και ψυχοδιαστροφικούς να ανταγωνίζονται βολτάροντας επιδεικτικά στα ενενήντα (90) και εκατόν δέκα (110) χιλιόμετρα από μια ταλαίπωρη Γη, λες και παλεύουν μετά κόπου να πείσουν κάποιους πιο ηλίθιους και ματαιόπονους απ’αυτούς ότι η Γη είναι στρογγυλή και όχι επίπεδη!

*Με τέτοια εκτροπή, δε μπορεί παρά να θεωρείται Φυσιολογική η όποια Θεϊκή Οργή κι’ότι συνεπεία αυτής μας καρτερεί στη Γη, ούτε καν σ’ένα νόμισμα που στοιχηματίζοντας με τον εαυτό μας έχουμε πετάξει κι’από ανοδικά ρεύματα να πέσει αργεί!

*Γιατί προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι οσονούπω θα δούμε φαινόμενα που θα μας εκπλήξουν με παρούσα την περίπτωση, αν δε μας συνετίσουν – που δεν - να μας αφανίσουν!


*Όπως σχετικά συνέβη με τα Σόδομα και τα Γόμορρα, παρά τις  εκκλήσεις και παρακλήσεις του Αβραάμ προς τον Κύριο, οι τελευταίες κουβέντες του οποίου ήταν: «Αν βρω στων Σοδόμων την Πόλη 50 δικαίους, θα συγχωρήσω όλο τον τόπο για χάρη τους!»

*Και το Επιμύθιο: Θυμηθείτε το Μέγιστο Δίδαγμα στην Ιστορία: «Στην Εξουσία, την Κοινωνία, την Πατρίδα και τη Μοίρα, τα καλά και τα κακά δεν είναι συνάρτηση πολλών, αλλά μόνον των Ταγών!» Γιατί; Γιατί:

*Όταν η εμπορία των Ναρκωτικών έχει ξεπεράσει την εποποιία των Ιδανικών, όταν στο ισοζύγιο αξιών η μαστροπεία των προαγωγών έχει ξεπεράσει την απαρτία των Παρθενών και όταν τα τάγματα των Αγγέλων Αποστατών έχουν ξεπεράσει τις Στρατιές των Πιστών, η Μήνις των Μοιρών φρονώ πως προετοιμάζονται κατ’εντολήν της εξουσίας των Ουρανών, ίσως για τον πιο σκληρό στον Πλανήτη Γη «Αρμαγεδδών», μ’ότι αντιλαμβάνεται ο κάθε σκληρά σκεπτόμενος, παιδευτής του νου και υπέρμαχος σκέψεων βαθέως Φιλοσοφοστοχαστικών!


*Βία Θύτη λοιπόν βλέπω στη Θεία Μήνι και πολύ φοβάμαι μη δω τους κάτοικους του πλανήτη μας να πεθαίνουν ασφυκτικά σαν ψεκασμένα μυρμήγκια, από ποικιλόμορφη αιτία, μ’αναπόφευκτη αιτιολογία όπως και να’χει, την «αυτοχειρία!»

 *Και για να κλείσουμε περί του τι μέλλει τελικά να συμβεί: «κατά την ταπεινή μου άποψη τίποτα όρθιο στον Πλανήτη Γη από τα νυν κρατούντα και υπάρχοντα δεν πρόκειται να μείνει! Επειδή όμως τα πάντα ρει, ίσως ξαναδούμε μια νέα Αρχή, με υστερνή Θεία Ευχή: «Απ’την Προηγούμενη πιο επιτυχή!»

                                                                                     

 

 

 

 

5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας