Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΉΤΟΙ "ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ!

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ, ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ
ΗΤΟΙ"ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ!" 

"Προς Διδαχή, που τόσο αναγκαιοί!"

   Στις 12/5/2020/10:25 πμ είχα κάνει μία σχετική με το θέμα ανάρτηση, μ’αφορμή τη δημοσίευση του πόθεν έσχες των βουλευτών!
   Μετά δύο ημέρες ήτοι στις 14/5/2020/ 08:45 μμ έλαβα το εξής μήνυμα: «Φίλε Σπύρο Καλησπέρα . Διάβασα τα περί Πόθεν Έσχες των Πολιτικών μας. Προσυπογράφω. Όμως φίλε υπάρχουν και
μερικοί, δυστυχώς λίγοι, που τόλμησαν και πέρασαν τη πόρτα του Ναού (πως τον λένε αυτόν;) και έφυγαν όχι μόνο χωρίς τα απαραίτητα για τα δέοντα αλλά και αφήνοντας χρέη στους κληρονόμους! Όμως υπερήφανοι και αν....πάλι έτσι θα ενεργούσαν. Καλό βράδυ φίλε!!»

   Η απάντησή μου την ίδια μέρα ήτοι 14/5/2020/10:16 μμ : « …….. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πλήρη επίγνωση των κατά περίπτωση τεκταινομένων, δεν είναι δυστυχώς πολλοί, όμως είναι αυτοί που  καθορίζουν και προσδιορίζουν επακριβώς τη λεγόμενη ηθική διάσταση  του καθενός μας και την Ιεραρχία της Ηθικότητας στην Κοινωνία μας! Μακάριοι οι γευόμενοι τη χάρη της! Καληνύχτα!»
   Ακολούθησε ένα μήνυμά του λίγο αργότερα 14/5/2020/ 11:05 μμ με τη φράση «Καληνύχτα Σπύρο!»

   Τυχαίο πρόσωπο δεν ήταν τον γνώριζα χρόνια, έχοντας προσωπική γνώμη για κείνον! Είχε διατελέσει Νομάρχης Έβρου τα
έτη 1990 – 1993, Νομάρχης καινοτόμος καθιστώντας πρότυπο το νομό Έβρου με σωρεία θετικών σχολίων περί τούτου! 
   Στην περιοχή έμεινε με το προσωνύμιο σαν ο Νομάρχης Αναμορφωτής! Και αν μη τι άλλο ήταν αυτός που πρώτος λειτούργησε στην περιοχή του το
τόσο χρειαζούμενο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών!) Για να το υιοθετήσουν και να το εγκαθιδρύσουν αργότερα σ’ολόκληρη την Χώρα οι κκ Μπένος και Σκανδαλίδης!
      Η ενασχόλησή του με τα κοινά, δεν τελείωσε εκεί, εξελέγη δύοφορές Βουλευτής Χαλκιδικής την πρώτη την περίοδο 2000 – 2004 και τη δεύτερη το 2007 -2009! Στη συνέχεια χάθηκε από το πολιτικό προσκήνιο! Θα μπορούσα να μάθω τους λόγους με κάθε λεπτομέρεια, το θεώρησα άνευ ιδιαίτερης σημασίας και ίσως περιττό!
   Είναι τοις πάση γνωστό, ότι το «σύστημα» «κατεστημένο» ή όπως αλλιώς θέτε πέστε το είναι τόσο κραταιό που «είτε ολότελα θα σε αφομοιώσει ή θα σε αποβάλλει!
   Αθηναίο Φλωρίνη, έμαθες να πετάς, χαμηλά να μην στέκεις,
ψηλά να κοιτάς και στα μάτια, αν μη τι άλλο, τους Συναδέλφους να κοιτάς! Καλή τύχη στο υπόλοιπο της ζωής σου και είμαι υπερήφανος, που σε γνώρισα!
   Όσο για το επιμύθιο, αλίμονο αν είχαν εκλείψει και οι εξαιρέσεις στους κανόνες, τότε τουλάχιστον τούτη η Χώρα θα είχε  προ πολλού εξαφανιστεί, όμως να που υπάρχει και ευελπιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας