Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ!
"Υπόθεση Τοπαλούδη βιασθείσα και παθούσα 
διδαγμάτων κυοφορούσα!"
   Πάντα κρίνω επί της ουσίας, έστω κι'άν πρόκειται περί βιαίας "συνουσίας"εφόσον   διδάγματα αντλούνται πεμπτουσίας!
Για τις δηλώσεις της Εισαγγελέως: Βαρυσήμαντες, στομφώδεις,
συναισθηματικές, εκκωφαντικές, όμως επί της ουσίας, μη σημαντικές! Τα λόγια κυρία Εισαγγευλεύ είναι «Βόλια» και τα στόματα πυροβόλα και πολυβόλα, όμως τα βόλια τούτα άσφαιρα, απλά ίσως εδώ τροχιοδεικτικά και ενδεικτικά!
   Κε Εισαγγελεύ εκπροσωπείτε το Νόμο και μόνο το Νόμο κι’ο νόμος επί της ουσίας άνομος, άτολμος και κάθε άλλο παρά «άμωμος» και άψογος ως θα έδει!
   Τετρακόσια(400) χρόνια φυλακή στο Βιαστή, για να παραδειγματίσει και να συνετιστεί, στα οχτώ (8) χρόνια, παραδειγμάτισε, συνετίσθηκε κι' αποφυλακίστηκε! Να συνεχίσω; "Πύον" το όφελος;
   Κε Σκέρτσο Απαράδεκτη η Αρχική δήλωση, απαράδεκτη εις τη νιοστή η διευκρινιστική, την οποία και «Σκερτσόζα» με λύπη θα χαρακτήριζα.

   Κε Σκέρτσο όταν έχουμε δύο ιδιότητες και μάλιστα τη μία σούπερ Δημόσια, όσες ιδιότητες και να’χουμε υπερκαλύπτονται συνοψισμένες εις μίαν και μόνον την υπερτέραν, καθυποτάσσουσα οιαδήποτε προτέρα!
  Ουδείς δισυπόστατος "Κύριε", για ν’αντιληφθείτε το λάθος σας, σας υπογραμμίζω: «Μόνον ο Χριστός είχε δύο υποστάσεις και ο Θεός τρεις!» Ίδιον εξουσιαστικής αλαζονείας τούτο!
   Η επέμβαση του Δικηγορικού με τον «Παπατρέχα» Πρόεδρο ατυ"χέστα"τη! Γιατί; Γιατί ζούμε σε μία εποχή άκρατης κι’ασύστολης δολιότητας! Δε λέω ότι υπήρξε τέτοια πρόθεση, όμως τη σημερινή εποχή, ο νους του ανθρώπου ο υγιής, πάλι λυπάμαι αλλά πρέπει να το πω, εκεί δυστυχώς πάει!
      Γι’αυτό μην υπεραμύνεστε τόσο πολύ Κε Βερβεσέ της ομάδας
της οποίας ηγείστε, γιατί για την κατάντια αυτής της Χώρας δεν είναι λίγες οι Ευθύνες της! Και μη ξεχνάτε ότι η μακράν πλειοψηφούσα ομάδα στη Βουλή, η δική σας πάντα ήταν!
   Η Κα Εισαγγελεύς εθίγη και ήταν φυσικό, απείλησε με παραίτηση και τότε, ω τότε! Η Δίκη απ’την αρχή το δεκαοχτάμηνο
κοντά και να η Παραγραφή! Ναι η παραγραφή για το ανοσιούργημα των αλητών!
   Το επιμύθιο, η Δικαιοσύνη μπάζει από παντού γιατί πληθώρα έχει από κλειδιά «πασπαρτού!» Έτσι τη θέλησαν οι Καλοθελητές Εξουσιαστές του «Κακού!»   Εκεί θα μείνουμε; Αλλαγές εκ βάθρων, η επανεμφάνιση του νομοθέτη «Δράκων», απαραίτητη σήμερα, όσο ποτέ, γιατί ειλικρινά, έχω επίγνωση του τι λέω : «Ή τώρα ή ποτέ!» Τ’ακούτε κύριοι Εξουσιαστές; Τ’ακούτε Κύριοι Δικαστές; Τ’ακούτε Κε Σκέρτσο και ’σεις Κα Εισαγγελεύ; 

2 σχόλια:

  1. "...όταν έχουμε δύο ιδιότητες και μάλιστα τη μία σούπερ Δημόσια, όσες ιδιότητες και να’χουμε υπερκαλύπτονται συνοψισμένες εις μίαν και μόνον την υπερτέραν, καθυποτάσσουσα οιαδήποτε προτέρα"!
    Ως άνθρωπος, υποκλίνομαι στα επιμύθιά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας