Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η ΜΑΧΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Η ΜΑΧΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΤΖΙΑ!

Και «ΜΑΓΟΣ» να’μουνα!

 «Και Μάγος να’μουνα 
τα μελλούμενα
έτσι δεν θα τα’βρισκα!

    Πριν από δύο εβδομάδες.
   Πριν από δύο ακριβώς εβδομάδες, έγραφα σε ανάρτησή μου
στο διαδίκτυο τα ακόλουθα: Spyros Kikeris 3/10/2018/ 10:14 μ.μ.«Και τι δεν θα'δινα, Να δω Καμμένο και Κοτζιά σ'έναν αγώνα "Σούμο!"
   Σε δέκα τέσσερις μέρες βγήκαν τα μαντέματα και να σου τα μπερδέματα, με ύβρεις κι’αναθέματα!
   Ο Αγώνας έγινε, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Εξουσίας, της 16/10/2018, με τον πουλημένο Διαιτητή Τσίπρα και βοηθούς
τους Παπατζή, συγνώμη τον Παππά ήθελα να πω και τον Τζανακόπουλο, τον συστημένο και στημένο επί παντός επιστητού!
   Ο Κοτζιάς έχασε κατά κράτος, από τον «Κλάνα» της Κυβέρνησης, συγνώμη τον
«Άτλα» ήθελα να πω, τον Άτλαντα των Τιτάνων της πολιτικής, Ζουράρη, Κουίκ, Παπαχριστόπουλο, Κατσίκη και σία! 

    Οι Διάλογοι!
   Οι διάλογοι που διέρρευσαν από παρόντα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και ήδη δημοσιεύτηκαν ευρέως σε τύπο και ΜΜΕ έχουν ως εξής και ο Αγών άρχεται: 
   Καμμένος: Διατηρώ την άποψή μου για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Δεν πρόκειται να συμπλεύσω στην προσπάθεια για ανατροπή της κυβέρνησης.
 -Κοτζιάς: Επιχειρείς να ασκήσεις εξωτερική πολιτική σε βάρος της κυβέρνησης και της χώρας για να εξυπηρετήσεις τις δικές σου πολιτικές και προσωπικές επιδιώξεις!
 -Καμμένος: Υπήρξε διαβεβαίωση από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών, ότι το Σκοπιανό θα έρθει στη Βουλή, μετά τις εκλογές...
 -Κοτζιάς: Αυτό δε συνέβη ποτέ. Τα βήματα που έγιναν είχαν την έγκριση του πρωθυπουργού και των αρμόδιων οργάνων. Ίσως έλειπες από μερικές κυβερνητικές συνεδριάσεις…
 -Καμμένος: Έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας και τη στάση μας. Δεν είναι ψεύτικη σαν του Μητσοτάκη. Εκτιμώ ωστόσο ότι η συμφωνία δεν θα έρθει στη Βουλή, γιατί δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στα Σκόπια. Σε κάθε περίπτωση δεν θα ταυτιστούμε με τη ΝΔ στην προσπάθειά της να ρίξει την κυβέρνηση.
 -Τσίπρας (Διαιτητής) πρώτο σφύριγμα φάουλ εις βάρος Κοτζιά: Η συμφωνία είναι της κυβέρνησης, και όχι του υπουργείου Εξωτερικών.
 -Καμμένος: Δεν δέχομαι πλέον προσωπικές επιθέσεις, αλλά πολιτική αντιπαράθεση. Απαράδεκτα τα σχόλια στελεχών όπως ο Φίλης που με παρομοιάζουν με τον Σαλβίνι.
 -Παππάς, Ά Βοηθός Διαιτητή: Να αποφεύγονται στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες αναφορές. Εγώ αν αισθανόμουν ότι υπήρχε ένας Σαλβίνι στην κυβέρνηση δεν θα ήμουν σε αυτήν… Είναι απαράδεκτο να λέγονται αυτά τα πράγματα.
  Ο δεύτερος Βοηθός Διαιτητού ήταν φυσικά ο Τζανακόπουλος, που σήκωσε πείσμονα τη σημαία, για ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος του Κοτζιά, αφήνοντας ακάλυπτο του κερατά αυτόν, σ'ένα εν κινήσει τρένο κι'εκείνον αποβιβαζόμενο!

   Μακάρι να ήταν μόνον αυτά! (Κονδύλια Μυστικά!)
   Βγήκαν κι’απλυτα στη φόρα, για κονδύλια μυστικά!
Κονδύλια, που τα τρώει το «μαύρο το σκοτάδι! Κονδύλια που δεν ελέγχονται από κανέναν απολύτως φορέα τούτου του μπάχαλου!
   Ο Κοτζιάς πιέζει για συγκρότηση ειδικής επιτροπής, με την εκπόνηση νομοσχεδίου προς έλεγχο των Μυστικών Κονδυλίων, όλων των Υπουργείων, κυρίως δε του ΥΠΕΘΑ!
   Ο Καμμένος τα παίρνει στο κρανίο και λέγεται ότι έκανε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, γνωστό άλλωστε, ο Πάνος δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, όταν πρόκειται για οικονομικά! 
   Πριν πούμε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, που από Σούμο, μετατράπηκε σε ΚΑΤΣ, ας δώσουμε ένα δείγμα γραφής, στα περί μυστικών κονδυλίων: ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) 18.500.000 ευρώ! Ρουφιάνοι, χαφιέδες και Ιούδες πάντοτε καλά πληρώνονταν! Όσο για τα υπουργεία που χρηματοδοτούνται μυστικά,  άλλοι μιλούν για τρία, άλλοι για τέσσερα κι'άλλοι για περισσότερα!


   Εγώ την επομένη χαράματα!
   Βλέποντας τα χάλια τ’απερίγραπτα, έγραψα στο διαδίκτυο (17/10/2018/07:00) : «Ο Ικέτης, ο Μπουχέσας κι'ο Κοτζιάς! Άκουσον, άκουσον "Δεσμευθείτε πως δεν θα με ρίξετε!!!!!" Έλεος, Κρίμα, Ντροπή, αυτή ήταν η έκκληση, παράκληση του καρεκλοκένταυρου πρωθυπουργού!
  Η αξιοπρέπεια στο Ναδίρ, η απρέπεια στο Ζενίθ και η αμετροέπεια στο Αμήν! Στον ύψιστο ρόλο και λόγο φυσικά η «ΚΑΡΕΚΛΑ» η μεγαλύτερη πόρνη και προαγωγός όλων των εποχών!
   Η γραφή μου στην ίδια ανάρτηση συνεχίστηκε ως ακολούθως: «Κι'εκείνοι έδειξαν ότι πείστηκαν, χάριν φιλοπατρίας και Εξουσίας! 
   Ας τα συνοψίσουμε "Με παρακάλια, προσευχές, ευχές και επαιτεία, η Εξουσία στέκεται, χαίρει η Αναρχία! Η Κοινωνία ντρέπεται θλιβ'η Δημοκρατία και η Ελλάδα μέμφεται τη Μαύρη της τη Μοίρα!»
   Την ίδια μέρα ήρθαν τα μαντάτα, για να κλάψει μια φορά ακόμα η ταλαίπωρη Ελλάδα! Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση Κοτζιά! Το λόγο και πάλι είχε η πόρνη η «ΚΑΡΕΚΛΑ», που κάνει «ρέκλα»  ταγό και Βασιλέα!
  Αυτός ο θώκος - θρόνος - κάνει "ανθρωποφάγους" του ανθρώπους και άλλους, κάτι χειρότερο, ανεκτικούς στους "Ανθρωποφάγους", για τους ίδιους λόγους! Όχι εκβιασμούς, όχι βιασμούς, όχι ατιμίες κι'αλχημείες ν'ανεχθούν, αλλά οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει ο Ανθρώπινος νους! Εσείς τί θα λέγατε Κε Τσίπρα επ'αυτού; Ή μήπως δεν έφαγε ο "Χοντρός" τον τρισδιάστατο Φίλη και τον μονοδιάστατο Μουζάλα; Και σεις Πόντιος, Πόντιος Πιλάτος, με πόνο και οδύνη πάντα!
  

   Μ’αυτό το συνονθύλευμα ….
   Μ’αυτό το συνονθύλευμα, που επέλεξες Ελληνικέ Λαέ να σε κυβερνήσει, θα’πρεπε να’χεις μάθει, λόγω πείρας και προτέρου
άτιμου και έντιμου βίου! Θα’πρεπε να’χεις μάθει και να γνωρίζεις απέξω κι'ανακατωτά, όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν!
   Όμως εξακολουθείς Ελληνικέ Λαέ, ανεπίδεκτος να είσαι στα μαθήματα της μεγαλύτερης δασκάλας, που ποτέ ανέδειξε η Ανθρωπότητα, στα μαθήματα της Ιστορίας, ακόμα και της ζώσας Ιστορίας, αυτής δηλαδή, που βίωσες και βιώνεις!
   Δέκα τέσσερις συνιστώσες, έλεος, με ταγούς, κατσαπλιάδες, ταμερλάνους, τσαρλατάνους κι'έναν καπετάνιο μ'ασφράγιστο κι'ανυπόγραφο φυλλάδιο, πώς να πλοηγηθεί ασφαλώς το πλοίο και μάλιστα σε σφοδρή θαλασσοταραχή, συνεπικουρούμενος, από έναν Καμμένο από χέρι "δεύτερο;"  Αδύνατον, απολύτως αδύνατον!
   Η «Τσόντα» ήρθε σαν άλλη τζοκόντα, κι'όμως απεδείχθη "Ανακόντα!" Στη θέση της θα μπορούσε να’ναι και η «Χρυσή Αυγή», μην εκπλήττεσθε, η «καρέκλα» χρυσή κι’αυτή, να το βασικό κοινό! 
 Τελικά επιλέχτηκε η δεύτερη τη τάξει στη δεξιά, Οι «ΑΝΕΛηνάρες ή ΑΝΕΛληναράδες, καραβανάδες» μ’έναν φασίστα Αρχηγό, που ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά εμένα φυσιογνωμικά, μου θυμίζει το Μουσολίνι!
   Εκείθεν τί να θυμηθείς και τι να ξεχάσεις, απ’το συνονθύλευμα, ενός Θιάσου Γελωτοποιών ή ενός Θεάτρου Σκιών, με μόνιμη παράσταση, επί τρία και χρόνια πλέον «Ο Καραγκιόζης, ταγός, ο Πάνος βοηθός κι’ο Χάνος ο Λαός;»

   Άπαιχτη η Γελοιότητα!
   Πόσους διθυράμβους, δεν έπλεξε, ο Καμμένος στον Κοτζιά και πόσους σε χρόνους μηδέν δεν αναίρεσε! Αν μπλέξουμε μ’αυτούς δύσκολα θα ξεμπλέξουμε! Έναν μόνο θα θυμίσω 12/6/2018 το θαυμασμό του και την εμπιστοσύνη του, με λόγους στομφώδεις εξέφραζε για τον αξιότιμο ΥΠΕΞ, πέντε μόλις μέρες προ της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών για το σκοπιανό! Και μετά και μετά λάβρος στα λόγια, όπως πάντα του κερατά!
   Ώσπου το πλήρωμα του χρόνου σαν Θεία δίκη και μήνις έρχεται! Ο ένας εκτός, απ’το «Σούμο» που επαληθεύτηκε, ο άλλος κομπάζει για τη νίκη, αλλά τα τραύματα και την αιμορραγία δεν τη βλέπει, απ’τις χαίνουσες πληγές του! Σε λίγο απολύτως θα τις αντιληφθεί, έστω και αν ο νεκρός δεν αισθάνεται!

   Όσο για τον Κύριο Κοτζιά…
   Τι μέλλει γενέσθαι; Θα σας πω, όταν αρχίζεις ινστρούχτορας στα βασικά κομουνιστικά από την άκρα αριστερά και κινείσαι,
σ’όλες τις παραλλαγές της προς ίδιο όφελος, προς τα δεξιά, τότε δεν αποκλείεται λόγω κεκτημένης ταχύτητας να ξεπεράσεις και την άκρα δεξιά! 
   Η λέξη κλειδί, απ’όσες είπες, στην παραίτησή σου, ήταν η λέξη «Σπόρος!» Η δήλωσή του επακριβώς κατωτέρω: 
   «Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις. Ο Πρωθυπουργός και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος», σημειώνει ο κ. Κοτζιάς.»
   Ο Σπόρος όμως σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη ήταν μέχρι σήμερα τουλάχιστον «δόλιος», τόσο όσο και το γεμάτο καρυκευμένες λιχουδιές βιογραφικό σας, άρα «δόλος» και όχι «σπόρος»! 
 Δόλος πολυδιάστατος ακόμα και στο "Πράττω" με Τόσκα,
Γεννιά και πέντε ψίλλους!  Τόσκα αυτού του μέγιστου ανδρός και μέγα καιροσκόπου, που στην πρώτη συγκέντρωση, του "πράττω" δεν τόλμησε να προσέλθει! Ποιος, αυτός που συστήνονταν σαν ο Νο2!
   Τώρα ο απονήρευτος κοσμάκης, προσμένει με λαχτάρα τη συνέχεια του έργου να δει!   Τώρα ίσως βάλετε το περίφημο σομπρέρο και καλέσετε σε μονομαχία πιστολέρο τον Καμμένο, με την πρώτη βολή, από τη σκοπιά σας, την ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης, ημέρα Δευτέρα! 
   Ομιλία, που ίσως να σημάνει την Ηρωική σας υποχώρηση στους χώρους εκκίνησης, θίγοντας πράγματα, για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών και περιγράφοντας θαύματα και φαντάσματα για τους υπέρμαχους των Αμερικανών Τσίπρα και Καμμένου!
  Η δήλωσή σας στις 19/10/2018 περί του ότι: "όποιος πετάει λάσπη έχει τα χέρια του λερωμένα" λέει πολλά! Η μη δημοσίευση της εννιασέλιδης αίτησης παραίτησής σας, λέει ακόμα περισσότερα, γιατί εννιά (9) σελίδες αίτηση παραίτησης, συνιστά πρωτάκουστο γεγονός, που υποδηλώνει σαφώς, κατά την ταπεινή μου άποψη,  είτε "Υπόμνημα" πολλά δηλαδή κάτω από το "Μνήμα", είτε "Μανιφέστο!" Ίδομεν, τελούντες εν αναμονή!   
 Αυτά, καλά μου συντροφάκια, που την Ελλάδα μας πνίξατε στα «Φαρμάκια!»
                                                                       Με Τιμή
                                                                   Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας