Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΩΝ ΕΥΘΙΞΙΑ (Δηλώσεις Καμμένου ΗΠΑ!)

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΥΠΟΚΡΙΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΩΝ ΕΥΘΙΞΙΑ!
(Δηλώσεις Καμμένου Τσίπρα  ΗΠΑ και Σία!)

  Θεέ μου κάτι συμπτώσεις!
   Ο Τυφώνας Μάικλ σαρώνει τις ΗΠΑ κι’ο Τυφώνας Πάνος 
 σαρώνει την Ελλαδίτσα! Θεέ μου κάτι συμπτώσεις;
   Η υποκρισία και η ευθιξία σ’όλο τους το μεγαλείο! Θα ήμουν ο τελευταίος, που θα υπεραμυνόμουν τον ΥΕθΑ, για χίλιους λόγους!
   Όχι όμως και να τον σταυρώσω για πολιτική αγυρτεία και πονηρία! Τούτα στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή, ψωμοτύρι γαρ!
   Ο άνθρωπος απευθύνεται στην πελατεία του, που ραγδαία εγκαταλείπει το βυθιζόμενο σκάφος των ΑΝΕΛ, με τον καπετάνιο  φωνάζοντας απελπισμένα και εις μάτην,  στο ποίμνιό του SOS, ακολουθούμενος κι'απ'τον σούπερ Κυβερνήτη, που ενώ δε μπορεί να σώσει τον εαυτό, παλεύει κι'εκείνον να σώσει!

   Όμως τί αλήθεια είπε; Τί καινούργιο είπε, που τρομάξατε «αριστερές παρθένες» και σεις «δεξιές σερβιέτες» Κοι Κουίκ και
Παπαχριστόπουλε;
   Όσο για σας αντιπολιτευόμενοι σύμπαντες, προπόνηση κάνετε για τις δικές σας "Σανοπαραγωγές;"

   Βαλκανικό φιλοδυτικό, Νατοϊκό σύμφωνο:
   Για Βαλκανικό φιλοδυτικό και φιλονατοϊκό σύμφωνο μίλησε, ο άνθρωπος! Αλήθεια δεν υπάρχει; Έλεος υποκριτές, Φαρισαίοι έλεος, έλεος αδαείς! Έλεος!
   
Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο μήπως δεν είναι στο ΝΑΤΟ; Στο Κόσσοβο μήπως δεν κατοικοεδρεύει η μεγαλύτερη Αμερικανονατοϊκή βάση στον Κόσμο; Η Βάση του BONDSTEEL; 
   Η ΠΓΔΜ και η Βοσνία, Ερζεγοβίνη δεν είναι καθ’οδόν προς το ΝΑΤΟ, ή έχετε τη γνώμη, ότι δεν θα γίνουν μέλη του; 
   Επομένως ποίον το νέον Κύριοι, ως προς αυτό το σκέλος, των δηλώσεων; Ουδέν! Άρα οι όποιες αντιδράσεις, είτε προέρχονται, από πανάσχετους ανήξερους, εκ των νεφών πίπτοντας, είτε από Εθνικά εύθικτους «σανοποιούς», όπως για
παράδειγμα ο αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Κος Βούτσης ή όπως Κος Πρωθυπουργός, που δεν αποκλείεται να εμπίπτει και στις δύο περιπτώσεις!

   Οι Βάσεις στην Ελλάδα!
  Για να δούμε λοιπόν το άλλο σκέλος των δηλώσεων, των περί
βάσεων στην Ελλάδα δηλαδή, που κάποιοι βγάζουν σπυριά ή τους πετάγονται τα κεριά από τ’αυτιά όταν ακούν ΝΑΤΟ και USA!
   Kατ’ αρχάς για να συμφωνήσουμε, ας αφήσουμε στην όποια σας κρίση περί του αν οι όροι ΝΑΤΟ και USA είναι συνώνυμοι ή αντώνυμοι κι’ας
προχωρήσουμε, μερικούς ακόμα των Ελλήνων μπας και φωτίσουμε!
   Ας αρχίσουμε από το νοτιότερο τμήμα της Χώρας τη Μεγαλόνησο , λεβεντογέννα Κρήτη! 
   Ν’αναλύσουμε τί το Αμερικανονατοϊκό
υφίσταται εκεί; Ας μην το κάνουμε, γιατί τσάμπα το χρόνο θα χάσουμε! Το 99.9% των Ελλήνων γνωρίζει, το 0,1% ας τ’αφήσουμε σαν εξαίρεση στον κανόνα!
   Εκείθεν, για να μη σας τρώω το χρόνο έτσι απλά θα το πω, όλες οι Μάχιμες Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, 117 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) Ανδραβίδα, 116 ΠΜ Άραξος, 114 ΠΜ Τανάγρα, 111 ΠΜ Νέα Αγχίαλος, 110 ΠΜ Λάρισα κτλ ανήκουν όλες  μηδεμιάς εξαιρουμένης στο ΝΑΤΟ!
   Εκείνο που δε ξέρει ο κόσμος είναι, ότι οι Μονάδες αυτές κάθε δύο χρόνια αξιολογούνται, από μικτές πολυμελείς - κάθε
ειδικότητας -  Επιτελικές Νατοϊκές Ομάδες, ως προς την επιχειρησιακή τους ικανότητά, προς επιτυχή ανταπόκριση, σε πολεμικές επιχειρήσεις όλων των ειδών!
   Και επειδή έχω διατελέσει στο υπηρεσιακό μου παρελθόν, ως τακτικός αξιολογητής του ΝΑΤΟ, μπορώ να διαβεβαιώσω , τον οποιονδήποτε, για το ότι αυτού του είδους οι αξιολογήσεις – επιθεωρήσεις, είναι οι πιο αυστηρές και οι πιο σκληρές του είδους!
  Και μια και θυμήθηκα εκείνη την υπηρέτηση, στην οποία μόχθησα, όσο ποτέ, γιατί ένιωθα ότι κουβαλούσα πάνω μου, όλη την Ελλάδα! Οφείλω να πω κάποια πράγματα.
  Ο Διευθυντής μου Σμήναρχος Ιπτάμενος (Ι) Johnny Walker  USAF, σ'αναγνώριση των προσπαθειών μου, με την αποχώρησή μου, διοργάνωσε δεξίωση περιοπής στην οικία του, με προσκεκλημένο τον Comairsouth (Διοικητή της
Νότιοναταλικής Πτέρυγας του ΝΑΤΟ Υποπτέραρχο (Ι) Robert Oaks) στην οποία και μου παρέδωσε το παραπλεύρως εμβληματικό αναμνηστικό απόδοσης, ομού με άλλα αναμνηστικά! Κάτι τέτοιο δεν συνηθίζονταν! 
 Για να γίνει αυτό αντιληπτό με την αποχώρηση του αντίστοιχου Τούρκου Αντισμηνάρχου, πήγαμε μόνο τα μέλη της Διεύθυνσης 10 άτομα σε παρακατιανό μαγαζί της Νάπολης, με κύριο γεύμα μακαρονάδα!
 Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες Παρασκευές, που γίνονταν η γενική ενημέρωση, με οδύνη άκουγα τις πενιχρές αφομοιώσεις των Νατοϊκών Κονδυλίων στη Χώρα μας, σ'ντίθεση με τις Τουρκικές, που ήταν πάντα στο 100%! Η οδύνη μου, οφείλονταν στο ότι καλά ήξερα, ότι οι Νατοϊκές εγκαταστάσεις, πριν απ'όλα ήταν Εθνικές και δεύτερον ότι τα  κονδύλια, που δεν είχαν αναλωθεί, διανέμονταν στις υπόλοιπες χώρες.

    Τα περί Καμμενικών Δηλώσεων εν γένει.
   Απλά, σχετικά με τις Καμμενικές δηλώσεις, το συνοψίζω: Στο ότι ειπώθηκαν και χοντρές, κοτσάνες όπως, για παράδειγμα, τα
περί εναλλακτικού στην Κάρπαθο, του διαστημικού σταθμού Κανάβεραλ, δεν το συζητώ. Τα διαστημικά κέντρα των ΗΠΑ είναι δύο το Κανάβεραλ και το Κέννεντι, που πολλοί τα θεωρούν ταυτόσημα, εκτιμώ, πως ν’αλλάξουν θέση και μάλιστα εκτός ΗΠΑ, δεν το βλέπω ούτε στον Αιώνα τον άπαντα!
   Όσο για τα λοιπά, απλά θα σταθώ, στο ότι, ουδέν νεώτερον από το μέτωπο, γιατί τα νέα ήταν παλιά, παλιά του κερατά, γιατί δε νομίζω ότι και ο πλέον αιθεροβάμων αριστεριστής, φρονεί σήμερα ότι εάν οι Αμερικανοί επιθυμούν να κάνουν αποκλειστική τους βάση τη Σαμοθράκη ή το Σουφλί, θα βρεθεί κάποιος, που να τους το αρνηθεί!
   Προσωπικά πιστεύω, παρά τις όποιες δήθεν ενδείξεις κατανάλωσης, εάν προταθεί στον Κο Τσίπρα, η θέση Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, με μεγάλη χαρά θα το αποδεχτεί! Γιατί ας μη ξεχνάμε ότι είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός, που απέλασε Ρώσους διπλωμάτες κατ’εντολήν Αετών της Ουάσιγκτον

   Το επιμύθιο!
   Απλά, σχετικά με τις Καμμενικές δηλώσεις, το συνοψίζω, στο ότι, ουδέν νεώτερον από το μέτωπο, γιατί τα νέα ήταν παλιά, παλιά του κερατά!
   Όσο για τις προσπάθειές του, προς ανασύνταξη, λυπάμαι Κε Καμμένο, όμως όπως στρώσατε θα πλαγιάσετε, χωρίς να
προλάβετε!
   Και δεν θα προλάβετε, ούτε να μεταλάβετε, δεδομένου ότι πολιτικά είστε σε κινούμενη άμμο κι’όσο πιο πολύ προσπαθείτε να βγείτε τόσο βαθύτερα θα
μπαίνετε και σας διαβεβαιώνω, ότι κάθε άλλο παρά αργείτε να πνιγείτε και να θαφτείτε! Σ'έναν αέναο πολιτικό Τάφο θα μπείτε, που κι’από τη Δευτέρα παρουσία θα εξαιρεθείτε! 
  Θα κλείσω με την επισύναψη δύο συνοπτικών σχετικών μου αναρτήσεων στο διαδίκτυο.

   Οι σχετικές μου αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
   1 Όταν η Σοβαρότητα ξεπερνά τη Γελοιότητα, έχουμε επιτομή στη Γραφικότητα! Σ'ερώτηση του Κου Πρωθυπουργού για τον Κο Καμμένο, είπεν ο "Κύριος": "ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΙΚΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΟ!"Και σ’εμένα, με όλο το σεβασμό, θα μου επιτραπεί να συμπληρώσω:"Τον Λαό τον λένε Χάνο και στο χούι Σανοφάγο!"

   2 Κυβέρνηση Οπερέτα - Κυβέρνηση Μαριονέτα! ΥΕΘΑ ΗΠΑ! ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΡΥΠΑ! Αλαλούμ Ολέ! Καραγκιοζ Μπερντέ!

Ημιανάπαυση Κε ΥΕΘΑ! Φοβάμαι μην εκτεθείτε απ'το "σφίξιμο!"
                                                                           Με Τιμή
                                                                     Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας