Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ! (ΖΑΚ -ΖACKIE ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ!

" ΖΑΚ - ZACKIE ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΜΑ ΚΛΕΙΝΟΜΕΝ!
ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!"

Διευκρίνιση: "Δισυπόστατο το θέμα καταχώρισα, προς άρση παρεξηγήσεων τον Ήρωα –ίδα, έτσι όρισα!"

Το ξέρω ότι πολλοί εύλογα θα πουν
τα θέματα που μας απασχολούν είναι αυτά; 
Αυτά, αγαπητοί μου, κι’ελπίζω να μην πάμε 
στα ομόηχα επόμενα, πάλι με δυο «α!» 


  Λυπάμαι που επανέρχομαι!
   Λυπάμαι που επανέρχομαι επί του θέματος, όμως εκτιμώ ότι η σοβαρότητα αυτού, είναι αρκετά μεγαλύτερη, από εκείνη, που αρχικά του αποδόθηκε! 
   Αυτό προκύπτει από την εκκωφαντική δήλωση στον αέρα, (ΣΚΑΙ) του γνωστού Γρ. Βαλλιανάτου, συναδέλφου και
ένθερμου υποστηρικτή του Ζακ! "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ!" Είπεν ο Κύριος Γρηγόριος Βαλλιανάτος με το ανάλογο ύφος!
   Εδώ πράγματι μένεις άφωνος κι'έκπληκτος ψάχνεσαι! Ψάχνεσαι άκρη να βρεις, για να μην τρελαθείς!
   Δεν μπαίνω στη διαδικασία των τι, των γιατί, των δηλαδή κτλ, γιατί όλα αυτά ένας. καλοπροαίρετος κριτής, εύκολα τ’αντιλαμβάνεται και  εύκολα στο τέλος αποφαίνεται!
   Απλά στην καταχώρηση κάποιων πραγμάτων προχωρώ, μόνον προς ενημέρωση!

   Η Ταυτότητα του Ζακ δια Στόματος Ιδίου!
   Καταρχάς κάτι για την ταυτότητα του Ζακ - ckie δια στόματος ιδίου - ας: "Είμαι 30 ετών Drag Queen, ακτιβιστής,
είμαι οροθετικός, είμαι αδελφή! Είμαι μια Drag Queen, οροθετική Τ-σούλα! Σιωπή, προκατάληψη και στίγμα, επικίνδυνο κοκτέιλ!"
   Και επειδή το λεξικό μας είναι περιορισμένο σε τέτοιες ορολογίες, εκτιμώ πως πρέπον είναι να εξηγήσω, τις έννοιες αυτών:
   Drag Queen: Άτομο, που παρουσιάζεται, ως υπερβολική εκδοχή, του αντίθετου φύλου!
   Οροθετικός: Άνθρωπος που έχει προσβληθεί από τον ιό HIV ή τον ιό του AIDS, όπως τον έχουμε συνηθίσει. 
   Ακτιβιστής: Πολίτης, που δραστηριοποιείται, για τα πολιτικά, πολιτιστικά ή οικονομικά ζητήματα, που προβληματίζουν την κοινωνία!
   Τσούλα: Ανήθικη και Ανάγωγη γυναίκα!
   Και επειδή Αμφόρεροι, συγχωρεμένος και Βαλλιανάτος μέλη του λεγόμενου ΛΟΑΤΚΙ ήταν, με τον δεύτερο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, διευκρινίζω περαιτέρω, τον όρο ΛΟΑΤΚΙ! 
   Τα γράμματα συνιστούν αρχικά των λέξεων Λεσβίες - Ομοφυλόφιλους - Αμφισεξουαλικούς - Τρανς - Κουήρ - Ιντερσεξ! Και εγκυκλοπαιδικά, για να μην αφήσουμε κενά, θεωρώντας τα περί Λεσβιών και Ομοφυλόφιλων (Γκέι) γνωστά, συμπληρώνουμε αυτά:
   ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ: Είναι ο άνδρας ή η γυναίκα, που προσελκύεται, από άτομα ανεξαρτήτως φύλου!
   ΤΡΑΝΣ ή ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟΣ: Είναι άτομο, που αισθάνεται εσωτερικά, ότι δε συμφωνεί με το φύλο, που του αποδόθηκε όταν γεννήθηκε!
   ΚΟΥΗ: Είναι όρος - ομπρέλα, που προσδιορίζει ολόκληρη την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, που όμως χρησιμοποιείται και από άτομα, που απορρίπτουν νόρμες και ταμπέλες! 
   ΙΝΤΕΡΣΕΞ: Τέλος είναι άτομα, που η σεξουαλική τους ανατομία δεν ταιριάζει με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του θηλυκού και του αρσενικού, όπως άτομα για παράδειγμα γεννημένα με πέος, όρχεις, κόλπο ωοθήκες, μήτρα!
   Όσο για τον Κο Βαλλιανάτο, που συνιστά τον πλέον φανατικό υπερασπιστή και διεκδικητή των ελευθεριών ΛΟΑΤΚΙ και όχι
μόνο, γιατί το ίδιο ενδιαφέρον επιδεικνύει έναντι Μεταναστών - Προσφύγων και Χρηστών Ψυχοδραστικών Ουσιών! 
   Όμως στον Κο Βαλλιανάτο μετά και την προειδοποίηση - απειλή, προς τους πάντες ότι «Αυτό που έρχεται θα’ναι μεγάλο και διεθνές!» Έχω να συστήσω το εξής: «Το στόμα και κάτι άλλο, Κε Βαλλιανάτο, θέλουν περισσότερη προσοχή, όταν τα ανοίγουμε και σεις είστε ιδιαίτερα απρόσεκτος και στα δυο!» 
   Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, έχω όμως πρόβλημα, με όλα όσα εξεζητημένα, παρατραβηγμένα και πολυσυζητημένα
έκαναν στο Athens Pride, που θ'αποφύγω με την ονομασία, που του αρμόζει να χαρακτηρίσω.
   Επίσης έχω πρόβλημα με τα όσα βλέπω να διαδραματίζονται, συσχετίζοντας αιτία και αιτιατό κι’αυτό, για κάθε κοινό θνητό είναι φυσιολογικό! Τώρα αν το αφύσικο, το βλέπουμε φυσικό, εγώ τα λόγια χάνω και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω!


   Και το κερασάκι στην τούρτα!
   Ναι το’βαλε η Κυρία Σερίφη, η Γεροβασίλη! Συγκεκριμένα, η κυρία Γεροβασίλη, σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», προέβη στην
ακόλουθη δήλωση: «Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό. Πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα»
   Κυρία Γεροβασίλη μου, πού μάθατε σας παρακαλώ διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, δομής και αποστολής τόσου κρισίμου όπλου, όσο της ΕΛ.ΑΣ; 
 Έλεος κυρία μου, έλεος, έλεος! Τώρα καταλαβαίνω Κα
Γεροβασίλη, γιατί όταν ακούω τ'όνομά σας, ο νους μου πάει στη "Βαστίλη!" Γι'αυτό θα'λεγα δεν πάτε καλύτερα στην Άρτα να μαζέψετε πορτοκάλια και το Αρχηγείο της Αστυνομίας να το βλέπετε στον ύπνο σας, με τα κυάλια;
   Καλύτερα στην Άρτα, εκεί στις ακτινοσκοπήσεις και τις αξονικές, για ενδοσκοπήσεις, αναπροσαρμογές και προσγειώσεις στην πραγματικότητα αναγκαστικές!
   Για ληστεία ειδοποιήθηκαν, οι Άνθρωποι και βλέπουν ένα κοσμηματοπολείο γυαλιά καρφιά κι'έναν αλλόφρονα μαστούρη,
σε πολυδιάστατο Αμόκ, να αντιστέκεται ακόμα και στους διασώστες του ΕΚΑΒ,  κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο, γυαλί ή μαχαίρι στο χέρι,  τρέχοντας και ανατρέποντας καρέκλες και τραπέζια!
  Αν δε μπορείτε Κα τάδε να κάνετε ενέσεις ηθικού στους άνδρες της ΕΛΑΣ, τουλάχιστον μην τους
καταρρακώνετε περαιτέρω το σθένος, αυξάνοντας αμείωτα την απόσταση αυτών, από την εκπλήρωση του χρέους τους, όπως όλο το διάστημα της φατρίας σας συμβαίνει στο σώμα τους και όχι μόνο!
   Το γιατί είναι απλό, όταν μπερδεύονται  ιδεοληψίες και ανωμαλίες, στην άσκηση των καθηκόντων μας, όχι μόνο δεν προσφέρουμε στοιχειωδώς αποδεκτές υπηρεσίες, αλλά τερατουργούμε, ασύστολα τερατουργούμε, αξιότιμη Κυρία Υπουργέ!
   Και για να κλείσουμε το θέμα, βάζοντας ένα ακόμα κερασάκι, στην απίθανη αυτή τούρτα, ας ενημερώσουμε το κοινό, ότι πρόσφατα αναγνωρίστηκε το σωματείο ΛΟΑΤΚΙ της
Ελληνικής Αστυνομίας με την ονομασία Polis Action for Human Rights!
   Τώρα για το Έθνος και την πορεία του, ίσως κάτι θα έπρεπε να πω, όμως καλύτερα είναι να σιωπήσω, θαρρώ!

      Και κάτι ακόμα σχετικό, εξόχως σοβαρό!
   Κυρίες -οι, ασκείτε λειτούργημα κι'όχι επάγγελμα! 
"Μ'αφορμή τη Δημοσιογραφική εμμονή της Κας Αναστασοπούλου (ΣΚΑΙ), για αποτρόπαιη συμπεριφορά αστυνομικών στην περίπτωση Ζακ -Zackie!
  Kα μου, είστε απαράδεκτη, άσχετη και βλαπτική,

δείχνετε κατά κόρον ένα βίντεο και το διανθίζετε μ'ένα ασύστολο ψεύδος, για κλωτσιά στο κεφάλι και αποτρόπαια συμπεριφορά! Αν ήμουν προϊστάμενός σας, θα σας απέπεμπα κλωτσηδόν την ίδια στιγμή!
   Τί υπηρεσία, θαρρείτε προσφέρετε και σε ποιον; Αυτό πο
υ κάνετε είναι ανήθικο! Ανήθικο, που ανελέητα αντιμάχεται το τόσο χρειαζούμενο ηθικό, προς άσκηση καθηκόντων των ανδρών αυτών, κάτι που σίγουρος είμαι, ότι την πολυδιάστατη αξία και έννοιά του, αγνοείτε!
   Πέραν της ακροαματικότητας, μέσω του χαϊδέματος αυτιών, υπάρχουν άλλα πράγματα, πιο σημαντικά Κα Αναστασοπούλου, σε μια χώρα, στην οποία τα πάντα οδεύουν καταλυτικά!
   Και για να διδαχτείτε απ'τις παρατηρήσεις μου, οφείλω να σας πω ότι στα κοινωνικά, μου θυμίζετε κάποια Κα Καλογεροπούλου στα πολιτικά! Ναι κάποια, που μόλις ο Κος Τσίπρας στη ΔΕΘ, της είπε "χαίρω που διαβάζετε ΜΑΟ", έπνιξε το βελλίδειο εκτός από τα σάλια και με τα υγρά της!
   Συνέλθετε Κυρίες μου, ασκείτε λειτούργημα και όχι επάγγελμα
!




                                                                              Με Τιμή
                                                                      Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας