Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ! (Ζακ Κωστόπουλος!)

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΜΕ ΓΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΗΡΩΑ!
Ζακ Κωστόπουλου (ZACKIE!)

*Μ’αφορμή το τέλος του Ζακ Κωστόπουλου
του άδοξου και βίαιου θανάτου του
και της Μεταθανάτιας Δόξης του!
   Πού πάμε, πού θα φτάσουμε και που μέλλει ν’αράξουμε, που στα βαθιά πνιγόμαστε και στα ρηχά βουλιάζουμε;
   Έχουν κακοποιηθεί άνθρωποι κι’άνθρωποι, έχουν σιδερωθεί άσπλαχνα άνθρωποι, έχουν θανατωθεί βάρβαρα άνθρωποι,
μέσα στο άσυλο των σπιτιών τους και των μαγαζιών τους!
   Άνθρωποι που είδαν επανειλημμένως, με τα ίδια τους τα μάτια, τα μαγαζιά τους να γίνονται κομμάτια, να σπάζονται να
καίγονται και τους πυρπολητές να χαίρονται!
   Άνθρωποι που νιώθουν ανασφαλείς ακόμα και σε χώρους μνημειακούς και Ιερούς, άνθρωποι που τη ζωή τους χάνουν για ένα κινητό ή ένα εικοσάευρο!
   Οι συλλήψεις ενόχων από τους Αρμόδιους μηδέν! Η Αστυνομία πάντοτε κατόπιν εορτής! Το Αίσθημα
Ασφαλείας των Ελλήνων στο ναδίρ, η επιτομή του μπάχαλου και του χάρβαλου στο Ζενίθ και η κατακραυγή με την κατάρα και την ευχή στο Αμήν!
   Πιάστηκε ένας επιτέλους επί τω έργω, τουλάχιστον όλες ανεξαίρετα οι ενδείξεις  - αποδείξεις, αυτό τουλάχιστον  αδιαμφισβήτητα δείχνουν!       Επ’αυτοφώρω, πιάστηκε ένας από τους αμέτρητους θύτες κι’έπεσε θύμα,  από τις εικόνες που δεν άφηναν αμφιβολία, αγανακτισμένων και εν βρασμώ ψυχής ιδιοκτητών και πολιτών κι’έκείθεν ο Χαμός! Χαμός Δημοσιογραφικός, περί του αδίκου της αυτοδικίας και της βιαιοπραγίας!
Δε λέω θέλετε να μπήκε με "καλές προθέσεις" να το δεχτώ, γιατί όμως όταν διαπίστωσε ότι κλειδώθηκε έπρεπε να βγει βίαια και βεβιασμένα προσπαθώντας να σπάσει πόρτα και βιτρίνες με πυροσβεστήρα; Τί θα έκανε ένας λογικός άνθρωπος στην περίπτωσή του; Δεν θα περίμενε τον ιδιοκτήτη να'ρθει, να του ζκαι να του πει "Συγνώμη Κύριε, δεν κατάλαβα ότι λείπατε και μπήκα, ήρθα για ν'αγοράσω αυτά τα .......;)
   Τί μήνυμα δίνετε στον κόσμο βρε Αχρείοι; Έρχονται να σας ληστέψουν κάντε πως κοιμάστε; Έρχονται να σας βιάσουν μην αντιμιλάτε; Έρχονται να σας σκοτώσουν, αφήστε τους μέχρι να σας τελειώσουν! Έρχονται εν ώρα μεσημεριού να σας αφανίσουν, μην αντισταθείτε, μην αντιδράτε, καθίστε απλά άπραγοι, κοιτάτε, χαμογελάτε, χειροκροτάτε και το Ληστή κεράστε;
   Έλεος! Έλεος! Έλεος! Έρεβος! Έρεβος! Έρεβος! Κάποτε τους «Φύλακες» τους Λέγαν «Χωροφύλακες» γιατί τη Χώρα φύλαγαν! Αργότερα τους είπαν «Αστυφύλακες» γιατί το «Άστυ» φύλαγαν! Και ήταν τότε, που κοιμόμασταν με τις πόρτες μας ξεκλείδωτες και τα παράθυρα ανοιχτά!
   Σήμερα πόρτες ασφαλείας οι πόρτες μας, συρματοπλέγματα δίκην στρατοπέδου οι αυλές μας, σιδεριές στα παράθυρα, αμπάρες στις αποθήκες μας, συναγερμοί, κάμερες, τα σπίτια μας «Κελιά» μα και πάλι, ασφάλεια πουθενά! Γιατί;
   Γιατί σήμερα την Αστυνομία την είπαν «ΕΛ.ΑΣ.» κι’όταν τη
συλλογιέσαι είναι να κλαις και να γελάς!
   Όσο για τον θάνατο κανείς δεν τον χειροκροτεί, όμως ο
καθένας με περίσκεψη πάνω σ’αυτόν θα πρέπει να σταθεί και κατ’ελάχιστον, κατά την ταπεινή μου άποψη όχι μόνον να μην τον Ηρωοποιεί, αλλά σ'αυτά που κάνει κι'αυτά που λέει προσοχή!
   Θα κλείσω μ’ένα παράδειγμα, ώστε η θέση μου απολύτως να κατανοηθεί! Ο εικονιζόμενος νέος,
Κοσμηματοπώλης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ένας νέος άνθρωπος, καθώς πρέπει απ'όλες τις απόψεις, ημέρα Τρίτη 8/9/2015 πυροβολήθηκε εντός του καταστήματός του, κατά τη διάρκεια ληστείας, ενώπιον της μητέρας του, από έναν 38χρονο Γεωργιανό, για να εκπνεύσει μετά από δύο ημέρες!
   Γιατί το αναφέρω; Το αναφέρω γιατί ο δολοφόνος, είχε αποφυλακιστεί προ μηνός, μετά από ποινή φυλάκισης 30 ετών, λόγω ληστειών, αφού παρέμεινε στη φυλακή, οχτώ (8) μόνον χρόνια! Ναι οχτώ μόνον χρόνια, χάριν του Ηλίθιου Νόμου Παρασκευόπουλου! Αυτού του αδιάντροπου τέως Υπουργού, που ακεραία την ευθύνη φέρει, για όλα τα σχετικά, συμβαίνοντα και για τα οποία κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσει και πέραν του Θεού!
   Επίσης το αναφέρω γιατί, δεν είδα ποτέ έναν απ’αυτούς τους
ευσυγκίνητους και κοπτόμενους διαμαρτυρόμενους, μια λέξη παρηγοριάς να πει, στη μάνα έστω του νεαρού, που ήταν παρούσα ή μια πορεία συμπαράστασης να κάνει, όχι μόνο γι’αυτή την περίπτωση αλλά και τόσες άλλες συναφείς!
  Όμως πριν στον επίλογο να μπω δυο λόγια οφείλω να πω γιατην ταυτότητα του Ζακ Κωστόπουλου, του νεκρού πλέον, επίδοξου κατά τα φαινόμενα ληστή, δια στόματος ιδίου: "Είμαι 30 ετών Drag Queen, ακτιβιστής, είμαι οροθετικός, είμαι αδελφή! Είμαι μια Drag Queen, οροθετική Τ-σούλα! Σιωπή, προκατάληψη και στίγμα, επικίνδυνο κοκτέιλ!"
  Και επειδή το λεξικό μας είναι περιορισμένο σε τέτοιες ορολογίες, εκτιμώ πως πρέπον είναι να εξηγήσω, τις έννοιες αυτών:
 Drag Queen: Άτομο, που παρουσιάζεται, ως υπερβολική εκδοχή, του αντίθετου φύλου!
   Οροθετικός: Άνθρωπος που έχει προσβληθεί από τον ιό HIV ή τον ιό του AIDS, όπως τον έχουμε συνηθίσει. 
  Ακτιβιστής: Πολίτης, που δραστηριοποιείται, για τα πολιτικά, πολιτιστικά ή οικονομικά ζητήματα, που προβληματίζουν την κοινωνία!
  
     Προσοχή λοιπόν και στις πράξεις και στα λόγια, σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί με το
να πούμε, για παράδειγμα «με γεια τον Ήρωα, με γεια» είναι σα να σπρώχνουμε την Ελλάδα μας ακόμα πιο βαθιά και με μαχαίρι σκοπιμότητας ή αφελείας, να της σκίζουμε στα δύο την καρδιά!

 Το Επιμύθιο!
  Όταν δεν υπάρχουν Νόμοι κραταιοί, καθώς πρέπει  Ταγοί και αστυνομία, αναπόφευκτα οδεύουμε προς την Αυτοδικία! Αυτοδικία χάριν Αμύνης και ένεκεν  Μήνις!

Σχόλια:https://www.facebook.com/sryros.kikeris/posts/2576268715773777
                                                                       Με Τιμή
                                                                  Σπύρος Κίκερης.