Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "ΜΠΟΧΑΣ" ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΨΩΧΑΣ!

Σπύρου Κίκερη

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ «ΜΠΟΧΑΣ»
ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΨΩΧΑΣ!
   Ο γνωστός πια Καψώχας της Δημοσιογραφικής "Μπόχας", που φωτίζει τα γεγονότα, με διεισδυτικότητα, πλουραλισμό και προπαντός αντικειμενικότητα, καθ’εκάστην 16:00, στο «Κηφηνοτροφείο» της ΕΡΤ1, ομού μετά της Κας Ακριβοπούλου, πληρωμένος αδρά από όλους μας, ξεπέρασε ακόμα και τον χυδαίο, καθ’υποτροπήν, εαυτό του!
   Σχολιάζοντας ο «άνθρωπος» την εμφάνιση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ είπε, το αμίμητο:
 « Ακούγοντας το Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, νόμιζα ότι άκουγα τον Θεωρητικό του Φασισμού και του Μουσολίνι Σέρτζιο Πανούντσιο!»
   Προσωπικά λερώνω το στόμα μου το ξέρω, μα κάποια ανδρείκελα, νισάφι πια, μα άλλο δεν τ’ αντέχω! Όμως επιτακτική νιώθω την ανάγκη να το κάνω, για να μαθαίνει  ο απλός ο κόσμος και να μαραίνει ο σανός!
   Αυτός ο Κύριος Καψώχας, που τον πληρώνουμε όλοι μας και μάλιστα αδρά, ήταν άλλοτε και μάλιστα την εποχή της «Μεγάλης του Δόξας» υπεύθυνος τύπου του Υγιέστατου
Πολιτικού και Πάτρωνα του Χρηματιστηρίου καθώς του Γενικού της Χώρας οπλοστασίου (ΥΕΘΑ) Αξιότιμου γνωστού και μη εξαιρετέου Κου Γιάννου Παπαντωνίου! 
   Άκου λοιπόν Κύριε «Μπόχα» : "Μάθε τις διαδρομές και τις στροφές σου να μετράς, προπαντός το από που ξεκίνησες, το που είσαι και το που πας!" Τη φτήνια, λοιπόν, κράτα για σένα και πνεύμα μην πουλάς!
   Πολλά σου βλέπω τα κοινά "Πανουντσιακά", κι'όσο τραβάς αριστερά, τόσο φασιστικά! Εκείνος - ο Σέρτζιο Πανούντσιο-
Αριστερός, Καθηγητής, Μαρξιστής και χρόνια Λαϊκός και συνδικαλιστής άλλαξε, σαν ο καιρός, και σαν παλιός Πασοκικός ας πούμε και είπεν ο "Κύριος Πανούντσιο": «ο Κομουνισμός απέτυχε να εφαρμόσει τον Μαρξισμό, άρα χρειάζεται ένας άλλος -ισμός για να γίνει σεισμός!"
   Η λεκτική παράφραση δική μου, το νόημα φυσικά το ίδιο, αμφότερα χάρισμά σου Κύριε Καψώχα και της Δημοσιογραφίας "Μπόχα!" Εκείνος, Κε «Μπόχα» μου διακήρυσσε και πρέσβευε ότι ο συνδικαλισμός ήταν η μετουσίωση της Μαρξιστικής Θεωρίας, μέχρι που αλλαξοπίστησε και Θεό του έκανε τον «Ολοκληρωτισμό!»
   Τον «Ολοκληρωτισμό» σαν εσένα ακριβώς, όπως  αδιαμφισβήτητα και περιτράνως επιβεβαιώνεται από τους  τελευταίους σου σχολιασμούς και όχι μόνο, Κε «Μπόχα!»   Πρόσεξε όμως γιατί το τέλος των ολοκληρωτισμών, συνήθως
κάθε άλλο παρά καλό είναι! Για δες το Μουσολίνι στο πλάι, τ'όνομα του οποίου επικαλέστηκες, στους φασιστικούς σου χαρακτηρισμούς για το Μητσοτάκη!
   Δεν αξίζει θαρρώ άλλο ν’ασχοληθεί κανείς μαζί σου, απλά θα κλείσω, με λίγα από τα λόγια των χαρακτηρισμών, που σου απέδωσε για το συγκεκριμένο σου σχόλιο κατά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Καθηγητής, τέως
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Κος Γ. Προκοπάκης: «ο Καψώχας είναι ένας απατεώνας της πληροφόρησης. Δεν έχει ιδέαν για τι πράγμα μιλάει. Αμόρφωτος ντενεκές που πουλάει αριστερή μούρη σε αριστερούς ηλίθιους…»
                                                                       Με Τιμή
                                                                 Σπύρος Κίκερης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας