Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ (COLPO GROSSO) ΟΣΟ ΚΙ'ΟΣΟ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΚΟΛΠΟ  ΓΚΡΟΣΟ (
COLPO GROSSO)
ΟΣΟ ΚΙ’ ΟΣΟ!

«Μ’αφορμή την ογδοηκοστή τρίτη (83η))
Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!
Την πολυαναμενόμενη, Πρωθυπουργική ομιλία
κι’ενός αναμενόμενου, λόγω προτέρου εντίμου βίου,
ρεσιτάλ ψεύδους, αγυρτείας
και προσβολής της Αληθείας!»

*Προσοχή!
Είναι ίσως η πρώτη φορά, που κάνω έκκληση
Ανάγνωσης και διάδοσης, τούτης της γραφής
γιατί οι καιροί χαλεποί και οι καιροί ού μενετοί!

   Με τη Σειρά!
   Με τη σειρά, αν και δεν πρόκειται να πούμε πολλά, αλλά λίγα και καλά! Πάμε
λοιπόν, καλή αρχή στη γραφή, με σύνεση θάρρους, εγκράτεια πάθους, απόμακρα θράσους, εν ονόματι του Έθνους, ενός ταλαίπωρου Κράτους!

   Colpo Grosso!
   Η φράση προέρχεται από παλιό Ιταλικό τηλεοπτικό παιχνίδι της δεκαετίας ’70! Στη συνέχεια η φράση διεθνοποιήθηκε και έμεινε με τη σημασία της πονηριάς, της έκπληξης, της
απρόσμενης κατάληξης, της κατάπληξης και της απατεωνιάς!
   Επίσης το «Κόλπο Γκρόσο» στα λεξικά επεξηγείται σαν άκομψο πλήγμα, χοντροκομμένο βρώμικο τέχνασμα και σαν ύπουλο χτύπημα!
   Σε λίγο θα σας αποσαφηνίσω πως προσωπικά βλέπω το Πρωθυπουργικό ή Τσιπραϊκό εκθεσιακό “Colpo Grosso” της Θεσσαλονίκης! Αν και οι περισσότεροι λόγω αποκτηθείσης εμπειρίας του προσώπου, το ξέρετε! Όμως το κλου αυτού,του κόλπου, και του τρόπου παρουσίασής του, εκτιμώ, πως δεν το ξέρετε!

   Τα Προεόρτια ήδη τα είδαμε!
   Μία βδομάδα πριν πήγε, στη Θεσσαλονίκη, για προθέρμανση, ήδη συναντήθηκε λέει με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδος!
   Το στόμα ο Ταγός άνοιξε και ο Θεός λαχτάρησε, όσο για το Λαό εκτιμώ δε «μάσησε!»:
   «Τη Θεσσαλονίκη των αδίκων, θα κάνω από σκιά της Αθήνας, Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!» Είπε και ο πετεινός τρις και πάλι ελάλησε!
   «Στη Βόρεια Ελλάδα, δίνεται η προτεραιότητα για την παραγωγικότητα…κτλ κτλ κτλ κτλ» απόλυτα γνωστά, από την άλλη τη φορά!

   Να τα θυμίσουμε;
   Να τα θυμίσουμε, ν’αρχίσουμε από εκείνο το ακατάσχετο υποσχετικό, κι’αν
κρίνουμε από το ύφος και το ήθος, θα ονόμαζα συμβόλαιο με το Λαό, του 2014;
   Το συμβόλαιο με το Λαό, περί αύξησης του κατώτατου μισθού, περί αύξησης του αφορολόγητου, περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, περί, περί, περί, περίιιιιιιιιιιι; Τι λέτε θα είχε νόημα; Σαφέστατα απολύτως κανένα! Για όλους και σε όλους, είναι πια τόσο γνωστά και φυσικά κι’αφελέστατα ακόμα και για όσους έχουν ατύμπανα αυτιά!
   Όμως η παράσταση άρχισε, ο Σπαθάρης πανέτοιμος, ο Χατζηβάτης πανέτοιμος, ο Πολάκης, ο Σταθάκης, ο φλαμπουράρης, ο Κουρουμπλής, όλοι εκεί στις επάλξεις, στου Σπαθάρη το πανί στο έργο με τίτλο « που σε πονεί και που σε σφάζει» δανεισμένου του τίτλου, από τα του Στρατηγού Μακρυγιάννη!
   Η Μουσική επένδυση θα’χει και «Ταξίμια», «Ταξίμια» για τα «Ψοφίμια!» Μα όπως το αισθάνομαι θα σας το πω «μεγάλο αφεντικό»: «Όλα σας τα ταξίμια, θα σας βγούνε ξύδια, ξυπνήσανε τα γίδια, τέρμα στα παραμύθια! Βαρέθηκαν
ν’ακούνε «Λαγούς και Πετραχήλια» κι’υστερα να τους ψήνετε το ψάρι μεσ’τα χείλια!»
   Γιατί εκείνοι πια συνειδητά λένε:
«Τι ζητά η αλεπού στο παζάρι
που την πονηριά πουλάει
και την πήρανε χαμπάρι
και κανείς δεν αγοράζει!»

   Ετοιμαστείτε λοιπόν Έλληνες!
   Ετοιμαστείτε, εξαγνιστείτε. Πλυθείτε, στηθείτε! Το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο χέρι, λένε οι πεπειραμένοι, πως πάντα καλύτερο του πρώτου είναι!
   Έτσι οι ανόητοι και αφελείς πλασμένοι είναι, να παθαίνουν και να μη μαθαίνουν, οι άλλοι όμως τί φταίνε; Οι άλλοι που ξέρουν κι’εκείνοι, που αργά ή γρήγορα καταλαβαίνουν;

   Όλα τώρα θα πάρουν το δρόμο του «Ταγού!»
   Ασφαλώς και όλα τώρα θα πάρουν το δρόμο του «Ταγού», του «Ταγού» που
τέταρτο χρόνο τώρα, κυρίως τέτοια περίοδο, συνώνυμος γίνεται του μεγαλύτερου θαυματοποιού, του Μάγου Γητευτού και γιατί όχι του Ύψιστου δωρητού, δηλαδή του ίδιου του «Θεού!»
   Η παράσταση ήδη άρχισε, το τρέιλερ ήδη παίζει στις οθόνες μας, μόνο που το έργο το’χουμε ξαναδεί και το βλέπω δύσκολο, αν όχι αδύνατον και οι πλέον ευκολόπιστοι, για την αλήθεια του, την αξιοπιστία του και την αξία του πλέον να πεισθούν!
   Όμως όλα ξανά θα δρομολογηθούν, όπως παλιά! Οι δρόμοι με δάφνες στρωμένοι θα είναι και με σάλια, σάλια πολλά γυαλιστερά και γλιστερά, πάνω τους εύκολα τα λόγια να γλιστρούν και την Ελλάδα απ’ακρου εις άκρον να κατακλύζουν, στ'αφτιά των Ελλήνων βίαια να μπουν! 
   Οι κατεδαφίσεις των αυθαίρετων άρχισαν! Ο πρώτος συρμός στης Θεσσαλονίκης το Μετρό έτοιμος είναι για τον πανηγυρικό κι’ίσως κορδέλα να κοπεί, κι’ας προβλέπεται περάτωση του έργου το 2022 και βλέπουμε!
   Η επένδυση του Ελληνικού ξανά στις ράγες θα μπει! Η σχεδίαση του πάρκου ήδη έχει παραγγελθεί και διάστημα πέρατος μελέτης είκοσι (20) ημερών από τον Στρατάρχη Σπίρτζη, έχει δοθεί!
   Το Μάτι, εντός έτους, δόθηκε εντολή από τον Αρχιστράτηγο, που ότι λέει νόμος είναι, στον γιέσμαν Σπίρτζη, εν μέσω εγκάθετων δήθεν υποστηρικτών του, πλήρως να ανακαινιστεί, κτισμένο απ’την αρχή, ενώ η Μάντρα ακόμα θρηνεί!
   Δεν θέλω να πω τίποτα για το τεράστια αυτά θέματα, με τις εκατόμβες
αδικοχαμένων νεκρών συνανθρώπων μας, που χρονίζουν και θα χρονίζουν, άγνωστο για πόσο, παρά τον κατακλυσμό υποσχέσεων!
   Δεν θέλω να πω για τα χάλια στην παιδεία, τη υγεία, την οικονομία το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, τα Ελληνοτουρκικά, το Σκοπιανό, το Προσφυγικό, το Μεταναστευτικό, το «Εξαρχεια»κό το «Ρομα»ικό το εκκολαπτόμενο Αλβανικό,  το αναιδέστατο ψεύδος εξόδου και το μεταμνημονιακό!
   Το αναιδέστατο και ονειδέστατο αυτό ψεύδος, που η τυπική ημερομηνία εξόδου είχε ορισθεί από το 2015, από το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, που ήρθε για να μας αποτινάξει στον αέρα, από τα καπρίτσια ενός κακομαθημένου και άσχετου παιδιού των 40 plus, που τα πληρώσαμε, ακριβά, πολύ ακριβά, όχι μόνο οικονομικά, αναπτυξιακά, κοινωνικά και Εθνικά, αλλά και ψυχολογικά!
   Ναι είναι γεγονός ότι τυπικά βγήκαμε από τα μνημόνια, όπως έλεγαν οι γραφές, το ερώτημα σκληρό βαρύ κι’ασήκωτο, «Ουσιαστικά Κε Τσίπρα βγήκαμε ή μήπως βαθύτερα μπήκαμε;»

   Η Χώρα στα μαύρα της τα χάλια!
   Ναι η χώρα μας είναι στα μαύρα της τα χάλια και σ’απερίγραπτα κάκιστη κατάντια! Μας πήγατε πίσω Κε Τσίπρα, πολλά χρόνια πίσω, κάπου εκεί στα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια!
   Ίσως γιατί το άδικο αίμα, που η δήθεν «ιδεολογία σας» βίαια απέσταξε, από τα κορμιά των Ελλήνων, ακόμα διαισθητικά, ρεβανσιστικά και «φασιστικά» θα τολμούσα να πω, ακόμα σα δούλο σας τραβά!
   Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που κάνετε και προπαντός αυτά τα τρομερά διχαστικά, που αποτολμάτε να λέτε, τουλάχιστον επικοινωνιακά!
  
Μην εμπαίζετε άλλο τον Ελληνικό Λαό, είναι αμαρτία, βγάλτε από μέσα σας λίγη τσίπα, για να μην πάτε οριστικά και αμετάκλητα στο πυρ το εξώτερο, από τόσο νωρίς!
   Εμείς πληρώσαμε τα μαθήματά σας και τα πληρώσαμε ακριβά, κάτι θα σας έμειναν απ’αυτά, κάτι δε μπορεί! Κρατείστε τα, ίσως κάποτε να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την αποκτηθείσα, εμπειρία σας, ανιδιοτελώς στο μέλλον και καθαρά προς την Πατρίδα σας, προκειμένου να εξιλεωθείτε για το κακό που της κάνατε και να συγχωρηθείτε!

   Η Έκθεση ΟΟΣΑ!
   Και για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, στις 5/9/2018 ο ΟΟΣΑ που συνιστά έναν αδιαμφισβήτητου κύρους και εγκυρότητας διεθνή οργανισμό! Έναν
οργανισμό που παρακολουθεί τάσεις, αναλύσεις, προοπτικές, κάνοντας σχετικές προβλέψεις, προς επιβοήθηση των συμμετεχόντων Εθνών, ήταν κόλαφος για την Ελληνική οικονομική κατάσταση των ετών 2015 και 2016!

   Οι Αρνητικές μας Πρωτεύσεις!
   Η Χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κόσμου στις αυξήσεις φόρου, με αύξηση τριών ποσοστιαίων μονάδων (3%) του ΑΕΠ, που ισοδυναμεί με ποσόν έξι (6) δισεκατομμυρίων! Ακολουθούμενη από παγκόσμια πρώτευση στην επιβάρυνση των Νοικοκυριών και ουραγό στην ανάπτυξη με μόλις 1.8%!
   Στα ίδια έτη είμαστε μακράν πρωταθλητές με 73% στη μακροχρόνια ανεργία νέων και ύστερα απορούμε, για τη μετανάστευση αυτών, δίκην μεταναστευτικών ζωωδών ορδών, προς επιβίωση!

   Και σήμερα, λυπητερά χτυπούν τα σήμαντρα!
   Και σήμερα και σήμερα λυπητερά χτυπούν τα σήμαντρα και μαύρα συσσωρεύονται και άγρια τα σύννεφα! Γιατί με 4.637% (5/9/2018) επιτόκιο δεκαετούς ομολόγου, βήμα δεν κάνουμε σε καμία αγορά!
   Με ληξιπρόθεσμα χρέη υπερβαίνοντα τα 7 δις! Με πεντακόσιες (500) κατασχέσεις την ημέρα και το Ελληνικό Χρηματιστήριο καταποντισμένο σπάζοντας το όριο των 700 μονάδων φθάνοντας στο 696.09 (5/9/2018)) τραβάμε για το πουθενά αξιότιμε Κε Τσίπρα, με βάρκα την Ελ«πή»δα! Την Ελ«πήδα», με ήτα, ήττα με δύο «τ» Κε Τσίπρα! Τσίπρα των Ιδανικών και των προοπτικών!
   Δείτε με πόσο δανείζονται οι Χώρες που ήτανε στην ίδια κατάσταση μ’εμάς το 2014, τότε που τελείωσε και το μαρτύριό τους, τότε που και το δικό μας θα τελείωνε! Η Πορτογαλία Κε Τσίπρα για παράδειγμα δανείζεται με επιτόκια κάτω του 2%, η Κύπρος μ’ελαφρώς μεγαλύτερο!
   Και σεις Κε Τσίπρα θέλατε φιέστες και «χιέστρες» απ’τη χαρά σας  για την έξοδο εκ του Μνημονίου, που σε πρόσφατη συγγραφή μου, παρομοίωσα με την έξοδο του Μεσολογγίου! Θέλατε φιέστες, γιορτές και πανηγύρια, που δυστυχώς ο Θεός σας τις ματαίωσε με μια απ’τις σκληρότερες θεομηνίες, γιατί ίσως εκείνος τις έβλεπε σαν «Ιεροσυλίες!»

   Πόσους στο λαιμό σας πήρατε, με το κίνημα δεν πληρώνω!

Με τις ουρές στις τράπεζες, προς ρύθμιση! Με τις ουρές στη ΔΕΗ, πάλι για ρυθμίσεις! Με τις ουρές στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, ναι του Εθνικού οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας! Με τις ουρές στα συσσίτια, πόσες τύψεις πρέπει να νιώθετε, σαν αναλογίζεστε, πόσα ανθρωπάκια στο λαιμό σας πήρατε, με το αντάρτικο και κατσαπλιάδικο σύνθημα και κίνημα «Δεν πληρώνω!»
   Δεν παιδέψατε απλά την Ελλάδα, τη Σταυρώσατε, την τελέψατε, την τελειώσατε Κε Τσίπρα!
   Και για να πεισθούν και οι πλέον αφελείς γι’αυτό, Capital Control, κρατικό έλεγχο των χρημάτων του Λαού, των προσωπικών μας χρημάτων δηλαδή, τρεις χώρες έχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, η Βόρειος Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν, η Βενεζουέλα του Μαδούρου και η Ελλάδα του Τσίπρα και θαυμαστή του Μαδούρου!

   Αν είχατε αφήσει το Σαμαρά!
   Ναι, αν είχατε αφήσει το Σαμαρά το 2014, αυτόν το λίγο το Σαμαρά, τον ψεύτη Σαμαρά, τον Σαμαρά του Ζαππείου, τον καταχραστή Σαμαρά, τον εμπλεκόμενο
στο σκάνδαλο Novartis, θα'χαμε από τότε βγει, από τη θηλιά, που σεις περάσατε στο λαιμό μας, για εκατό τουλάχιστον χρόνια!
   Και τώρα τί; Και τώρα το κόλπο γκρόσο Αξιότιμε Κε, πολιτικέ Απατεώνα!

   Παροχολογία, Παπαρολογία
   Θ’ανοίξετε το στόμα σας μοιράζοντας τα πάντα, αρχίζοντας από το αίμα, που μας έχετε πιει! Γιατί; Για να κάνετε το Γητευτή Ταγό και το δωρητή χορηγό!
   Και το ερώτημα βαρύ σκληρό, ασήκωτο κι’αμείλικτο για σας και την ανύπαρκτη συνείδησή σας! Γιατί πρώτα να πίνετε το αίμα μας και μετά να το ξερνάτε, σαν άπληστος Δράκουλας, για να φανείτε καλός και χορηγός, σαν κάποιον άλλον «Πατερούλη», που ξεπουλήσατε τόσο φτηνά και ασύστολα!

   Ναι τόσο φτηνά και ασύστολα, ώστε να φτάσετε στο σημείο το «Λευκό Πύργο» να τον μασκαρέψετε σαν «Λευκό Οίκο!» Και όπως πάτε να θέτετε σοβαρή υποψηφιότητα για Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και Γενικός εισαγγελέας του Τραμπ! Μεταμορφωμένος σ’έναν από τους πιο σκληροτράχηλους και φαν «Τραμπ»ούκους του, δηλαδή!
   Την ίδια ώρα, που οι ιδεολήπτες σύντροφοί σας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους,
ορκιζόμενοι για την πίστη τους στα ιδεώδη της Σοβιετίας! Όμως ας προχωρήσουμε στο θέμα μας, όπως απ’την αρχή έχει τεθεί
   Και επειδή ξέρετε ότι αυτό δεν φτάνει, σαν μάγος θα κάνετε και το Colpo Grosso!
   Nαι το κόλπο γκρόσο το τελευταίο σας χαρτί, σαν πεμπτουσία των ψευδών σας και σαν κλου των παροχών σας, εκεί στη Έκθεση, που όλα εκτίθενται, με πρώτον και καλύτερο εσάς, αξιοθρήνητε ταγέ μας!

   Αφού ψήσατε τον Κόσμο στην Αγωνία για τις Συντάξεις!
   Αφού κυριολεκτικά ψήσατε τον κόσμο στην αγωνία, για την τρομερή περικοπή των συντάξεων και αφού πείσμονα αρνηθήκατε την ψήφιση νόμου, για την μη
περικοπή αυτών, που σύσσωμος ο αντιπολιτευτικός κόσμος σας έφερε με νομοσχέδιο τον Μάιο, θα’ρθείτε ως Λυτρωτής!
   Ως θεόσταλτος λυτρωτής να εξαγγείλετε τη μη περικοπή των συντάξεων για ένα διάστημα, εκτιμώ, έξι (6) μηνών! Κι’ενώ ο αφελής Λαός θ’αλαλάζει απ’τη χαρά του, «θα εξαγγείλετε και τις περιβόητες εκλογές,» μ’ελπίδα όχι να τις κερδίσετε, αλλά να πάρετε ένα αξιοπρεπές ποσοστό, για να επανέλθετε δριμύτερος, με τις ίδιες περίπου απαράδεκτες πράξεις του παρελθόντος, ελπίζοντας σε γρήγορη επανάκαμψη στην εξουσία!
   Και επειδή κι’αυτό δεν αρκεί, θα κάνετε λεκτικά και το «μάγκα», τον παλικαρά δηλαδή, λέγοντας και κάποιες βαριές κουβέντες εις βάρος των τέως δανειστών μας, για να γίνετε πιστευτός!
   Αβανταδόρους, δόξα τω Θεώ έχετε και στην Ευρώπη και εκείθεν του
Ατλαντικού, με πρώτο και καλύτερο τον γλείφτη Πιερ Μοσχοβισί, που για τις 450 πράξεις, που ασυζητητί, αποδεχθήκατε ακόμα χειροκροτεί!
   Όλα δε αυτά, γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι προτιμότερο να ποντάρετε στα ψέματα, παρά στις τραγικές αλήθειες, που σπείρατε και ραγδαία οσονούπω έρχονται!
   Άρα, προσωπικά βλέπω τις Εθνικές εκλογές να διεξάγονται αρκετά νωρίτερα απ’ότι οι πολλοί αναμένουν!

   Έλληνες Γρηγορείτε!
   Όμως όχι, όχι αυτή τη φορά, δε νομίζω ότι ο Ελληνικός Λαός θα σας συγχωρήσει για τον επαίσχυντο εμπαιγμό του, γιατί πιστεύω απόλυτα, ότι δεν σας πιστεύει, γιατί σας έχει μάθει πια καλά, απέξω, θα έλεγα, και ανακατωτά!
   Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει πλέον απολύτως
σκιαγραφήσει την προσωπικότητά σας, χαράσσοντάς την βαθιά στο μυαλό του και τη ψυχή του, ακούστε πως:
   «Σαν απόλυτα ιδιοτελή, ερωτομανή της εξουσίας, ψεύτη ολκής, απατεώνα στυγνό της πολιτικής, μαϊμού κομουνιστή, Εθνομηδενιστή, αδίστακτο υποκριτή ιδανικό για Χολιγουντιανή υποκριτική και υπερπαραγωγή!

   Κατόπιν των ανωτέρω.
   Αφού ζητήσω συγνώμη για την κόπωσή σας, θα κλείσω με τη θερμή παράκληση διανομής αυτής της γραφής, γιατί ο Έλληνας πρέπει να φωτιστεί, γιατί κινδυνεύει ισόβια να τον δούμε, χωρίς και χαμπάρι να το πάρει «σκοταδιστή», του απόλυτου σκότους, για τον ίδιο και όσων την ευθύνη έχει και συντηρεί!
   Γιατί κακά τα ψέματα, «η αλήθεια σήμερα, όσο ποτέ βάλλεται! Η Ψευτιά αγάλλεται κι’αν ο Λαός εξάπτεται, ο Ταγός δε νοιάζεται!»
  
Γιατί κακά τα ψέματα, Η Ελ«πή»δα επανέρχεται θα μας πούνε, κι’ακόμα ότι « ήταν δίκαιο κι’έγινε πράξη!»
   Γιατί Έλληνα θυμήσου «Σου έταξε, σου έταξε, τη ψήφο σου απέσπασε και ύστερα σε ξέχασε και στ’απόβλητα σε πέταξε! Γιατί εκείνος έμαθε να σκοτώνει με ψέμα και της Ελλάδος και των Ελλήνων να πίνει το αίμα!
   Γι’αυτό πρόσεξε Έλληνα, πρόσεξε καλά γιατί «Φοβού το Δαναό και δώρα φέροντα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια, σε οδηγεί στον Αχέροντα!»
   Και να θυμάσαι πάντα Έλληνα, ότι ο «Διάβολος» προϋπήρξε «Άγγελος» Άγγελος γλυκός, μα δόλιος, ύπουλος, πονηρός και προπαντός υποκριτικός!
   Άγγελος Κυρίου, που αποσπάσθηκε από τις αρχές του Θεού και έκτοτε αντιμάχεται θανάσιμα τις Βουλές του Χριστού, δηλώνοντας ευθαρσώς και ασυστόλως και Άθεος και «Αντίχριστος!» 

 Τη ίδια ώρα που ασύστολα εναγκαλίζεται και σταυροφιλά, Παπάδες, Ιεράρχες, Πατριάρχες, Πάππες, Εικονίσματα  και Κειμήλια Ιερά!


                                  
                                 Με Τιμή
                            Σπύρος Κίκερης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας