Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!


ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ Κε ΚΑΤΣΙΚΗ!

"Ο Ευτελισμός Καλά Κρατεί! Ντροπή!"
   Αυτή είναι Πολιτική! Ο ευτελισμός καλά κρατεί! Με τη σέσουλα ντροπή! 
   «Να παρακαμφθεί η Δικαιοσύνη και απ'τις δύο πλευρές και να γίνει "Ανταλλαγή, Ελλήνων και Τούρκων!» 
   Αυτή η αδιάντροπη, κυνική, αισχρή, βλακώδης και εξευτελιστική δήλωση, έγινε από το Βουλευτή των ΑΝΕΛ Ιωάννη Κατσίκη, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ της 28/3.2018! Πρέπει να ρίγησαν πολλά κόκκαλα νεκρών!
   Το σκεπτικό του στηρίχθηκε στην ακόλουθη φράση: «Επειδή η Τουρκική προκλητικότητα συνεχώς εντείνεται, αλλιώς δε γίνεται!»
   Έλεος γελοίε, έλεος, Αχρείε, Έλεος αδιάντροπε! Αφού δηλαδή η Τουρκική προκλητικότητα συνεχώς εντείνεται, η Ελληνική ανεκτικότητα θα πρέπει να ενδίδεται και το χειρότερο ανεκδιήγετε, να «εκδίδεται!

   Κατάλληλος για Διδάκτωρ!
 Να σε βάλουμε "Κατσίκι" να διδάξεις σε Σχολές Πολέμου, Ινστιτούτα Στρατηγικών Μελετών και Διεθνών Σχέσεων! Ωστόσο θα’λεγα ν’αρκεσθείς στα Νομικά σου, ή ν’ανοίξεις τα στραβά σου να δεις, ότι έχουν επηρεασθεί από τον πύργο της Πίζας, όπου "τα'μαθες", γι’αυτό είναι στραβά! 
  Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που ασύστολα πετάς νομικές και δημοκρατικές κοτσάνες, χωρίς ίχνος σκέψης, περίσκεψης και ευπρέπειας! 
   Όσο για την ουσία του θέματος, έχω τη γνώμη ότι, αν πάψουν οι ειδήμονες ν'ασχολούνται καθ'εκάστην ανελλιπώς και εμφαντικώς, με τις βλακώδεις δηλώσεις των Τούρκων, ίσως είναι καλύτερα! Γιατί ο πόλεμος δηλώσεων και αντιδηλώσεων και μάλιστα βλακωδών, αφενός δεν βγάζει πουθενά, αφετέρου υποδηλώνει παιδάκια δημοτικού σε καυγά!

   Και πριν Αλέκτορα Φωνήσαι Τρις…!
   Και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, απαρνήση με και ευτελίση με!
Άκουσες καμιά τέτοια φωνή «Κατσίκιον;» Στο βάθος μήπως της συνείδησής σου; Αν ναι, μην ανησυχείς, η φωνή της Ελλάδας ήταν Κε Κατσίκη και των αφελών παιδιών της, που σ’επέλεξαν να’χεις λόγο πρώτο και όχι έσχατο στα τεκταινόμενά της και τα μελλούμενά της!

   Πρωτοσέλιδο μας Έκανες σε χρόνο Dt!
 Πρωτοσέλιδο μας έκανες "Γίδι" στον τούρκικο τύπο σε χρόνο dt! «Στριμώχτηκαν στη Γωνία γράφουν και προσφέρουν Ανταλλαγή!» Μυαλό Κουκούτσι Κε Κατσίκη! Μυαλό κουκούτσι!
   Ότι δε χρειάζεται και πολύ μυαλό για να'σαι μέλος του Ελληνικού «Χαμαιτυπείου», το'χουν καταλάβει οι πάντες πλέον! Ότι όμως μπορούν κρετίνοι, βλάκες, ηλίθιοι και πανιλίθιοι να υπάρχουν εκεί μέσα, λίγοι θα μπορούσαν να το φανταστούν!
   Και να σκεφτεί κανείς ότι εσείς Αξιότιμε Κε "ΚΑΤΣΙΚΗ" συγκαταλέγεστε στους πλέον σοβαρούς! 

  Όμως αγνοείτε φαίνεται, ότι η Ελλάδα και στις χειρότερες στιγμές της Ιστορίας της υπήρξε αξιοπρεπής και ποτέ της ξεφτιλισμένη! Άρα το συμπέρασμα απλό, για το ποιοι, δυστυχώς, είναι «Ξεφτιλισμένοι!»

                         Με Τιμή και Ντροπή                                          Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας