Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΑΠ'ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ! (ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΙ'ΕΥΛΟΓΙΕΣ)

C:\Users\Spiros\Desktop\970533_776138842453449_8952494811847460785_n.jpg
Σπύρου Κίκερη
«ΑΠ’ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ
ΚΙ’ΑΠ’ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!»
«Πόσο Διαφέρουν οι Άνθρωποι, Θεέ μου;
Πώς αλλάζουν οι καιροί;
Είναι κανείς, Θεέ μου, ν’απορεί!»
C:\Users\Spiros\Downloads\Dimitrios_Bairaktaris.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για τοσκασ υπουργοσ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΔΕΣ
  Τι είναι αυτά Θεέ μου, που βλέπουμε και τ’ αντέχουμε; Τί είναι αυτά; Τι είναι αυτά αααααααααα:
C:\Users\Spiros\Downloads\F8FCDE30C4646527B3EE0AFB14AA9FAB.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\7332555AA0E6B1B67CAEB7A1FF78DC87.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΥΒΊΚΩΝΑς
  Έναν ευ «δαίμονα» Γελαδερό, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό όπου σταθεί κι'όπου βρεθεί τις «Σκατα»κτήσεις του να διαλαλεί, χωρίς αιδώ και χωρίς λίγο να ντραπεί!
Αποτέλεσμα εικόνας για Χαμόγελο τσίπρα
  «Σκατα»κτήσεις, στην Οικονομία, την Ευημερία - Λιμοκτονία τη λέμε τώρα-, την Παιδεία, την Υγεία, την Θρησκεία, την Αξιοκρατία, τη Δικονομία, την Πειθαρχία, την Ιδεολογία, την Δημοκρατία, την Κοινωνία την «Ελπίδα» - Λεπίδα, τη λέμε τώρα, κλεψύδρα και ελ«πήδα», την Ευταξία…….!
Αποτέλεσμα εικόνας για Ευέλπιδες ξύλο
  Εάν δεν το'χετε καταλάβει, σε δύο μόνο τομείς πάμε καλά στην «ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ» και την «ΑΝΑΡΧΙΑ!».
C:\Users\Spiros\Downloads\DSC_5567.JPGC:\Users\Spiros\Downloads\images (5).jpg
  Εκεί όπου, ένα ανίκανο «Ανθρωπάκι», παριστάνει με τη σειρά του, το Αναπληρωτάκι Υπουργάκι, αποδεχόμενο να δέρνονται, ανηλεώς και δημόσια, μέχρι απόγονοί του, από το λίκνο μάλιστα, που κι'αυτό εκκολάφτηκε – τη Σχολή Ευελπίδων – εννοώ, για όσους δεν καταλαβαίνουν ή προσποιούνται, πως δεν καταλαβαίνουν!
  Κι'εκείνο – το Υπουργάκι - με τις δηλώσεις του, να τους «πικάρει», δίνοντας άλλοθι στους «τυχοδιώκτες» «κουτσαβάκηδες» προς συνέχιση του έργου κατάλυσης κάθε ιερού και κάθε όσιου! Να πικάρει αδιαφορώντας, για ποιους, για τους ελάχιστους Νεοέλληνες, που φέρουν το όνομα "ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ" με συνώνυμο το "ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ!" Τα εσώκλειστα εκείνα διαμάντια, για την επένδυση προσόντων, προς προάσπιση των μειζόνων ιδανικών της Ελλάδος, οσάκις χρειαστεί! Πότε μωρέ; Την ώρα που βγαίνουν έξω να πάρουν κι'αυτά μία ανάσα Ελευθερίας! Και ο άλλος ο αρμοδιότερος Υπουργός των Ενστόλων , που αλλάζει τα σήματα των ειδικών δυνάμεων, σα να'ναι σκουλαρίκια, το θέμα να κάνει "γαργάρα" και να μη βγάζει "άχνα!" Λέτε και χρόνος δεν του περισσεύει, από τα καθήκοντα συγκυβερνήτη, που έχει στο σκάφος της άμοιρης Ελλάδος στο αδιαμφισβήτητο ίχνος της προς το Crash !
C:\Users\Spiros\Downloads\magki3.medium.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για κουτσαβάκι
  Είπα «Κουτσαβάκηδες» κι'ο νους μου πήγε σ'εκείνους τους «Τσικλόμαγκες» του 1893! Σ'εκείνους τους αλήτες, που δεν άφηναν τίποτα όρθιο, στην τότε Αθήνα, με ορμητήριο την πλατεία Ψυρρή! Άκου κάτι συμπτώσεις Θεέ μου!
  Κάτι θα’χετε ακούσει, δε γίνεται, για ’κείνα τα «ψευτομαγκάκια», με το μουστακάκι, τους γυρτούς ώμους, το αφόρετο μανίκι και τη ξέχειλη μαγκιά απ’τα μπατζάκια τους και τα οπίσθιά τους!
C:\Users\Spiros\Downloads\20374630_1528014077262889_6475405196160366471_n.jpg
  Ναι, εκείνα, που άκουγαν το όνομα του 1ου Αστυνομικού Διευθυντή Αθηνών, Ταγματάρχη Δημήτριου Μπαϊρακτάρη και δε λέω τι έκαναν! Κι’ήταν Ταγματάρχης Κε Τόσκα και όχι «Στρατάρχης!»
  Και να σκεφτεί κανείς, ότι ήταν περίοδος Δημοκρατίας, για να μην παρεξηγηθούμε! Κυβέρνηση ενός εκ των μετρημένων αξιόλογων τούτης της ταλαίπωρης χώρας!
Αποτέλεσμα εικόνας για χαρίλαος τρικούπης τις πταίει
  Κυβέρνηση, του εφτά φορές Πρωθυπουργού, του Χαρίλαου Τρικούπη, ήταν! Τ'ακούτε αυτά Κε Αναπληρωτή Υπουργέ; Ομοϊδεάτης σας ήταν ο Κος Τρικούπης! Δεν ήταν;
  Ή μήπως εξοκείλατε και ολότελα απαρνηθήκατε την ιδεολογία σας Κε Τόσκα, διαγράφοντας οριστικά το παρελθόν σας; Για να χαράξετε τα νεόκοπα πολιτικά σας ίχνη, εν ονόματι του παρόντος, του μέλλοντος και του συμφέροντος, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν!
  Όμως αγαπητοί «Νεοέλληνες» τα γενόμενα ερωτήματα σήμερα, δεν είναι ένα, είναι πολλά! Πού πάμε; Τί κάνουμε; Δε νογάμε; Δεν πονάμε; Εγώ θα το βάλω το χέρι μου «επί των τύπων των ήλων!»
  Μήπως η ώρα φτάνει να ονοματίσουμε τις άλλοτε κατάρες σε «Ευλογίες» ξανά; Και ο νοών νοήτω! Όποιος θέλει εξηγήσεις, πέραν αυτών που ήδη έδωσα, για τους «Κουτσαβάκηδες», που τώρα τους μετονομάσαμε σε «Μπαχαλάκηδες» να μου τις ζητήσει και για να σας βγάλω από ενδεχόμενη σύγχυση, προσθέτω επεξηγηματικά!
Σχετική εικόνα
  Νόμος 4000/1958 του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για τους αληταράδες της εποχής, στους οποίους, όποιος δεν τους άρεσε τον λοιδορούσαν, βιαιοπραγώντας πάνω του, ποικιλοτρόπως μ’ένα πρωτόγνωρο στη βία ΒΟΥΛΙΝΓΚ, ευτελίζοντας τον οποιοδήποτε για την πλάκα τους!
C:\Users\Spiros\Downloads\10-Αντιγραφή.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\articleGal_35640_40746.w_hr.jpg
  Τί προέβλεπε ο νόμος; Σύλληψη, κούρεμα με την ψιλή και δημόσια διαπόμπευση! Τί λέτε τα κρούσματα συνεχίστηκαν ή σταμάτησαν;
  Όταν οι Κυβερνήτες είναι σοβαροί και η τήρηση του νόμου, διέπεται από σοβαρότητα και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση!
  Πριν κλείσω, ένα βασικό για μένα ερώτημα: «Οι Κύριοι Αξιότιμοι Συνάδελφοι των Ενώσεων Αποστράτων, εξακολουθούν να έχουν γραμμένο, τον «Κύριο» Αναπληρωτή Υπουργό, αυτόν, που υποτίθεται ότι κατοχυρώνει την «Προστασία τους σαν Πολίτες» στα αρχεία τους; Μήπως είναι καιρός να τον διαγράψουν και να τον εγγράψουν σε κάποια ομόηχη με τα «ΑΡΧΕΙΑ» λέξη;
Αποτέλεσμα εικόνας για μαχατμα γκαντι
  Όσο για τις συμμορίες και τους συμμορίτες, ακτιβιστές, τους λέμε χαϊδευτικά σήμερα, για να μολύνουμε, ειλικρινά, κάποια ιερά πρόσωπα όπως ο Μαχάτμα Γκάντι, ο Μάρτιν Λούθερ Κιγκ κ.α!
  Πράγματι γι’αυτό το θέμα, δεν έχω πολλά να πω! Το βασικότερο που έχω να πω είναι ότι αυτές οι συμμορίες, είναι γέννημα ενός δυστυχώς «μεγάλου» υποτιθέμενου «ανδρός»! Εκείνου του ανδρός, που όποια πέτρα κι’αν σηκώσεις απ’τα χαλάσματα πλέον, της άμοιρης αυτής Χώρας, από κάτω θα τον βρεις και καθόλου μην απορείς! Ποιος είναι αυτός; Είναι αυτός που κάποτε εσύ Ελληνικέ Λαέ, σαν «Μεσσία» τον πρόσμενες και τον καλωσόρισες!
Σχετική εικόνα
  Ναι οι οργανώσεις αυτές, όπως για παράδειγμα η Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, που έδρασε από το 1975 μέχρι και το 2002, ξεκινούν συνηθέστατα από κάποιον πολιτικό ή πολιτικάντη, για έντεχνη και εκβιαστικά έμμεση επιρροή του κοινού, προς κατάληψη της εξουσίας, μέσω διάβρωσης του κρατικού μηχανισμού, παρεκκλίνοντας στην πορεία τους, σε έτερα πιο ωφέλιμα ενδιαφέροντα!
  Προσωπικά έχω, διαισθησιακά, μα έντονα, την εντύπωση, ότι όλων αυτών των ομάδων ηθικός καθοδηγητής, για να μην πω «αυτουργός» είναι κάποιος πολιτικός ή «εκκολαπτόμενος» πολιτικός, με μεγάλα στο μυαλό του «όνειρα»!
  Και ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά φρονώ ότι, οι κατά περίπτωση κυβερνώντες, αυτά τα γνωρίζουν, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν τα αντιμετωπίζουν καθώς πρέπει, με την απλή και κοινή λογική, δηλαδή!
  Και φυσικά το επιμύθιο, ο κόσμος είτε θέλει, είτε δεν θέλει, θα διορθωθεί, θα παλιννοστήσει, θα επανακάμψει στο δρόμο της αρετής κι’αν οι πλοηγοί του αδυνατούν να τον συνετίσουν, θα τον συνετίσουν οι Θεοί, προεξάρχοντος του Θεού Άρη!
Σχετική εικόνα
  Το θέμα είναι να συνετισθούμε πριν τον «Άρηο Αρμαγεδδώνα», που θα’ναι ολοκληρωτικός και φρικιαστικός, για να περάσουμε για λίγο ακόμα, εμείς οι της τύχης εκλεκτοί, που στον επίγειο παράδεισο ζούμε και το αγνοούμε, παραδεισένια και όχι κολασμένα!
  Όποιος ετούτες τις γραφές υποβαθμίσει και υποτιμήσει, λυπάμαι αλλά φτωχός στο πνεύμα του είναι!
                                                                                     Με Τιμή

                                                                                Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας