Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣ 9 και 10/10/2017! "ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ!

 C:\Users\Spiros\Desktop\970533_776138842453449_8952494811847460785_n.jpg
Σπύρου Κίκερη


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ 9 και 10/10/2017!
«ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ
C:\Users\Spiros\Desktop\arkas_1.jpg
  Με συγχωρείτε πρωί, πρωί, αλλά μετά απ’όσα είδαμε, ακούσαμε και προβλέπεται ν’ακούσουμε, για μένα δε χωρά άλλη εισαγωγή, εκτός από δύο φράσεις της slang! Συγνώμη και πάλι!
«Του Κώλου τα Εννιάμερα!»
και
«Τ’Αρχίδια του Καράμπελα
και
το Μουνί της Χάιδως!
  Και εξηγώ, για να μην παρεξηγηθώ, οι παραπάνω φράσεις συνιστούν λαϊκές εκφράσεις, που κατά κόρον λέγονται! Η πρώτη – του Κώλου τα Εννιάμερα - για να δηλώσει κατά πρώτη φάση ειρωνικά, κάτι που όμως ισχύει ιατρικά, ότι ο τραυματισμός του πρωκτού «σφιγκτήρα», προφανώς από άγριο σεξ, απαιτεί εννιά μέρες να επουλωθεί! Και κατά δεύτερη φάση τη μανία του έρωτα, που θέλει τη «Χήρα» πρόωρα ν’απατά το μακαρίτη αγαπημένο της!
  Η δεύτερη φράση  – Τ’αρχίδια του Καράμπελα και το Μουνί της Χάϊδως -λέγεται για να δηλώσει με περισσότερη σαφήνεια το «Άλλα, αντ’άλλων
  Αυτό δηλαδή, που είδαμε στην Ελληνική Βουλή χθες με το «επίμαχο», όπως χαρακτηρίζεται νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου! Έλεος Θεέ μου! Έλεος! Αν και αισχύνομαι να επικαλούμαι το έλεός σου για τέτοια θέματα, που βρωμοκοπάνε πανταχόθεν μ’εκείνους τους «αδίστακτους» αγύρτες, να παλεύουν με νύχια και με δόντια, προς κάρπωση και εκμετάλλευση, του οτιδήποτε θα πέσει, ή δόλια, στα γρανάζια τους θα βάλλουν!
  Τέτοιο σκοτωμό, ούτε στα πιο επίμαχα νομοσχέδια δεν είδαμε! Μη σκοτώνεστε, «κύριοι» όλοι θα πάρετε, τούτη η πραμάτεια απ’όλα έχει, κυρίως δε αμελέτητα και συναφή! Σε δυο πράγματα, λοιπόν, θα ήθελα να επιτραπεί στην πένα μου, να αναφερθεί, μια και απ’ότι φαίνεται, άλλα πιο σοβαρά θέματα, σαν κοινωνία δεν έχουμε ν’αναφερθούμε και να σκοτωθούμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\12651103_777267645742733_8456839986756555265_n-623x600.jpg
  Αγαπητοί μου αναγνώστες, ζητώ συγνώμη για τη διάνθιση της γραφής μου με γελοιογραφίες, όμως ειλικρινά δε βρήκα προσφορότερο τρόπο!
C:\Users\Spiros\Desktop\ImageHandler (1).jpg
  Κατ’αρχάς ας διευκρινίσουμε περί ποίου το θέμα, αρχίζοντας από έναν ορισμό. ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ή TRANSEXUAL :Διεμφυλικό ή Τρανσέξουαλ άτομο, θεωρείται το δυσαρμονικό άτομο, μεταξύ βιολογικού και βιωματικού φύλου! Το άτομο δηλαδή, που δεν ταυτίζεται ή δεν είναι ικανοποιημένο με το φύλο του και επιθυμεί μόνιμα να μεταβεί σε άλλο φύλο!
  Αυτό λοιπόν είναι το θέμα, που μας έφαγε τ’αφτιά τις τελευταίες μέρες και ώρες και που προτίθεμαι να σχολιάσω μεταξύ σοβαρού και αστείου, καθόσον δε βρίσκω άλλη προσφορότερη συχνότητα να χρησιμοποιήσω!
  Ίσως γιατί εκκωφαντικά ηχούν σ’αφτιά μου, ξέχωρα από τη χθεσινή ρητορική των φοβερών αγορητών, προσωνύμια των Νεοελλήνων για τον «Οίκο της Δημοκρατίας», που ολοένα και πληθαίνουν! Προσωνύμια όπως! «Οίκος Ανοχής! Μπορντέλο! Χαμαιτυπείο! Κωλοχανείο…..»
C:\Users\Spiros\Desktop\gamistronas_syriza.jpg
  Κύριοι δείτε τα πράγματα στη ζωή επί της ουσίας και η ουσία στη ζωή, έχει αρκούντως να κάνει, όπως και να το κάνουμε, με τη «συνουσία!» Ναι γιατί η «συνουσία αποτελεί, να μην πω την αποκλειστικότητα, σε ένα τεράστιο τουλάχιστον ποσοστό, την «πεμπτουσία» της ζωής!
  Εκείθεν προσέξτε λίγο την κλειδαρότρυπα «βουλώστε τη» κι’αφήστε τον κόσμο να αυτοχαρακτηρισθεί και να αυτοπροσδιοριστεί, όπως γουστάρει, αγαπά κι’όπως επιθυμεί, όποτε θέλει, όποτε αποφασίσει κι’όποτε μπορεί!
C:\Users\Spiros\Desktop\114891-Arkas.JPG
  Στο κάτω κάτω της γραφής τα θέματα αυτά είναι εγκεφαλικά και οι εγκεφαλικές επιταγές, σε κάποια θέματα ίσως συζητούνται, όμως στα θέματα αυτά είναι μη συζητήσιμες και προφανώς ακατανίκητες!
  Εκείθεν είναι ανάγκη να γίνεται αυτός ο χαμός στο κοινοβούλιο κι’απ’τη σύνθεσή του να μένει μόνο το «κοινό;» Εκείθεν είναι δυνατόν να τρώγεστε σαν τα «κοκόρια» για να κάνετε κουμάντο στην αυτοδιάθεση των οργάνων του καθενός και στο παίξιμο, που ο καθένας θέλει να κάνει σ’αυτά;
  Λίγη σοβαρότητα εκτιμώ, ότι δε βλάπτει «Κύριοι!» Στο «Συμπόσιο του Πλάτωνα, παρά την τύφλα απ’την κρασοκατάνυξη οι συνδαιτυμόνες, στη συζήτηση περί έρωτα και των ανωμαλιών γύρω από αυτόν υπήρξαν ασυγκρίτως σοβαρότεροι κι’ας ήταν δύο χιλιάδες τετρακόσια δύο (2.402) χρόνια πριν από εσάς!
  Είναι λοιπόν ανάγκη, να μπλέξουμε οι πάντες, Πολιτεία, Εκκλησία, Κοινωνία, Ψυχολογία, Δικονομία κτλ κτλ, φτιάχνοντας ένα «Γόρδιο Δεσμό» προσμένοντας ένα Μεγαλέξανδρο να τον λύσει κι’αν δεν τα καταφέρει να’μαστε έτοιμοι να πάμε το θέμα μέχρι σε δημοψήφισμα για την επίλυσή του;
Και εδώ, ακριβώς εδώ, προκύπτει,ένα εύλογο ερώτημα, μέσα στη δολιότητα την οποία ζούμε! Μήπως πίσω απ'το υπόψη νομοσχέδιο που επί πενταήμερο απασχολεί ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία και αν βάλουμε και τον απόηχο των μετέπειτα, θα φτάσουμε στις οχτώ και δέκα ημέρες, κρύπτεται κάτι άλλο;
Εμένα ο νους μου πήγε στην κατάθεση προσχεδίου του προϋπολογισμού 2018, που κατατέθηκε αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προς συζήτηση! Το θέμα καίει, ούτως ή άλλως, όμως επί του παρόντος τελούμε εν αναμονή και βλέπουμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\arkas-fylo.jpg
  Ωστόσο, για να κλείσουμε το θέμα μας, λίγη σοβαρότητα, εκτιμώ, ότι δεν βλάπτει αχρείοι, πάψτε πια να είστε τόσο «αστείοι!» Τόσο αστείοι, που να μας τρομάζει η ιδέα κλήση σας για την επίλυση μέγιστου θέματος επιβίωσης του Έθνους και της φυλής!
                                                                                      Με Τιμή

                                                                                Σπύρος Κίκερης

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝΟΙΚΤΑ .ΜΠΡΑΒΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ .ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? ΛΕΩ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ,ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ @@@@@ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ .
    ΚΑΤ" ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γηρασκω αεί διδασκόμενος...... 1η φορα στην ζωή μου διαβάζω τί σημαίνει ο όρος ....ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας