Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!

C:\Users\Spiros\Desktop\970533_776138842453449_8952494811847460785_n.jpg
Σπύρου Κίκερη

ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!

«Μ’αφορμή τις προσπάθειες
Σύστασης Νέου Ενιαίου Φορέα
της Κεντροαριστεράς!»

C:\Users\Spiros\Desktop\pasok.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\20170825-kentroaristera-1021x580.jpg

  Παρακολουθώντας τις διεργασίες της συγκρότησης Κεντροαριστερού ενιαίου φορέα, ειλικρινά μπλέκομαι και ίσως ντρέπομαι! Άλλοτε με πιάνουν γέλια, άλλοτε κλάματα και κάθε άλλο παρά αργώ, στ'αλλεργικά σπυριά να πνιγώ!
  Τελικά από τα χάπια τα χρυσά, αλαλάζοντας κάποια στιγμή, σαν τρελός αναφωνώ, αρκετά. αρκετά, έλεος πια!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpg
 Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά! Ας αρχίζοντας από τα «μητρικά» ονομαστικά τη Δεξιά δηλαδή και την Αριστερά κι'ύστερα πάμε στα «Θυγατρικά» «Κεντροδεξιά» «Ακροδεξιά» «Κεντροαριστερά» «Ακροαριστερά», αφήνοντας κατά μέρος παραγιούς, εγγονούς και δισέγγονους, για να μη μπερδευτούμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\ketroaristera.jpg
  Ναι, εσείς κύριοι της Κεντροαριστεράς, που επικαλείστε το νέο και το Πρωτογενές, σας ερωτώ ευθέως, είναι νέο αυτό, που μέχρι τώρα βλέπουμε; Είναι νέο το «Κέντρο», που στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ κι’ανέκαθεν έπλεε, όπως ο άνεμος έπνεε! Ή μήπως νέα η αριστερά, που πιο πολύ, χρησιμοποιήθηκε σαν «δόλωμα» και «πρόσχημα» διαχρονικά; Να το αναλύσω; Δε νομίζω πως χρειάζεται!
  Ας μην αστειευόμαστε, ας σοβαρευτούμε κάποτε! Κύριοι της «Κεντροαριστεράς» αφού έτσι το θέλετε, απομακρυνθείτε από τα στερεότυπα, φύγετε μακριά, από τα συνήθη πολιτικά κλισέ! Όποιος αυτό καταλάβει και τους άλλους, προλάβει, να μου το θυμηθεί, αρκούντως θα αμειφτεί!
  Και θ’αναφερθώ σε σας προσωπικά Κα Γεννηματά «όσο παραμένετε κολλημένη, σ’αυτό που ΠΑΣΟΚ ονομάζετε, τόσο θα παραμένετε εγκλωβισμένη σ’ένα αφήγημα, που όχι μόνον δεν έχει μέλλον, αλλά ούτε και παρόν!
Αποτέλεσμα εικόνας για γεννηματά και πασοκ
  Το ΠΑΣΟΚ πέθανε Κα Γεννηματά, γιατί καταδικάστηκε εις Θάνατον, από τον Ελληνικό Λαό, που αργεί ναι μεν να καταλάβει, αλλά κάποτε καταλαβαίνει!
  Το ΠΑΣΟΚ θα μείνει εν τέλει στην Ελληνική Πολιτική Ιστορία σαν ένα στίγμα, σχίσμα και ένας «Δούρειος Ίππος», που φτιάχτηκε από έναν δολιότατο και ιδιοτελέστατο «Ηγέτη», που κατέλαβε εκβιαστικά την εξουσία, εξαπατώντας το Λαό με ασύστολα ψεύδη και την εκχώρηση – πλάνης - δικαιωμάτων κατάλυσης κάθε ηθικού φραγμού και αξίας, με το «αφήγημα», ότι έτσι ο Ελληνικός Λαός οδηγείτε νομοτελειακά στη Γη της επαγγελίας και του επίγειου παράδεισου διαρκείας, για να καταλήξει τελικά, εδώ που σήμερα είναι, επί ξύλου κρεμάμενος δηλαδή!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας για παπανδρέου
  Ναι, εδώ που είμαστε με το πιστό του αντίγραφο, σε χειρότερη έκδοση εκείνου, του ασύστολου ψεύτη, προπαγανδιστή και εκβιαστή! Στο πρόσωπο, ενός άλλου τρανότερου πολιτικού Ψεύτη και αγύρτη, που ακάθεκτος πλέον βαδίζει στα χνάρια εκείνου, εκθειάζοντας συστηματικά, την ελεεινή και καταλυτική του προσωπικότητα, προς ίδιος όφελος, με την αμέριστη αρωγή, σωρείας τέως συνεργατών εκείνου!
  Το αποτέλεσμα Κυρία Γεννηματά θα είναι το ίδιο, όποιος κολασμένους ευλογεί, δε μένει παρά απ’το Θεό και το Λαό να κριθεί και στο πυρ το εξώτερο να ριχτεί!
  Ας το αντιληφθείτε πλέον όλοι σας, εσείς που με τα κοινά ασχολείστε και την πολιτική, οι Πρωτογενείς Έννοιες «Δεξιά» «Αριστερά» έχουν ολότελα πια φθαρεί και σημειώστε, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι πια «ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ» και λερωμένες, που παρά τη «ναφθαλίνη», πνίγηκαν στους «κοριούς» είναι ολότελα «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ» σαν τις ξεπεσμένες «πόρνες» ολότελα δηλαδή ξοφλημένες!
Σχετική εικόνα
  Τα πάντα ρει, η φύση διαλαλεί και η ηχώ εκκωφαντικά και διαχρονικά ακατάπαυστα, ανακυκλωμένη ακούγεται! Στο κάτω κάτω της γραφής οι έννοιες «Δεξιά» και «Αριστερά» γεννήθηκαν στη Γαλλική επανάσταση το έτος 1789, όταν στην τότε γενική συνέλευση, «δεξιά» του Προέδρου κάθισαν οι υπέρμαχοι του παλαιού καθεστώτος και «αριστερά», όσοι αντιμάχονταν τη Μοναρχία!
  Πέρασαν ήδη διακόσια είκοσι οχτώ (228) χρόνια από τη γέννηση των όρων (Δεξιά - Αριστερά), εκατόν ενενήντα έξη (196) χρόνια από την απελευθέρωσή μας και σαράντα τρία (43) χρόνια από το τέλος της μοναρχίας, στη Χώρα μας! Εύλογο λοιπόν είναι ότι μετά το πέρασμα τόσων ετών, να έλθουν αναπόφευκτα και οι συνέπειες!
  Το γήρας αναπόφευκτο, η πολιτική ευρυθμία και ωρίμανση έπρεπε, φυσιολογικά και λογικά, να έχει απολύτως επέλθει, όσο για τους νεκρούς Θεσμούς, τα σώματα των πάντων λιώνουν, από τα τρία μόλις χρόνια της ταφής, αναμένοντας εκείθεν καρτερικά τη «Δευτέρα Παρουσία!»
  Πλούσια γλώσσα έχουμε, βρείτε, λοιπόν, έναν ωραίο γλωσσικό συνδυασμό, ονοματίστε και προχωρήστε, με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον, υπερβαίνοντας τους εαυτούς σας «Κύριοι!» Αν επιθυμείτε την επόμενη φορά, να βγείτε από τα εισαγωγικά!
  Φύγετε από τα στερεότυπα και τα γνωστά κλισέ της Πολιτικής, που μόνο δεινά έφεραν κι'εξακολουθούν να φέρνουν στη Χώρα μας! Και επειδή ίσως ακόμα δεν καταλάβατε, εξηγούμαι.
Αποτέλεσμα εικόνας για Συνιστώσες Συριζα 2014
Το πλήρες συνονθύλευμα της Αριστεράς!
  Με δεκατέσσερις (14) συνιστώσες ξεκίνησε ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α), σ’ένα απίθανο συνονθύλευμα δεκατεσσάρων συνιστωσών και μιας «Τσόντας» τους ΑΝΕΛ! Δεκαπέντε (15) στο σύνολο, για να μετεξελιχθεί, σε χρόνο μηδέν, από «Ριζοσπαστική» σε «Σπαστική» και «Καταστροφική» σε όλους, μα όλους τους τομείς! Πόσες, επί της ουσίας εν τέλει συνιστώσες έμειναν, ούτε που ξέρω, κι’απαξιώ με τους «Κυρίους» αυτούς, περαιτέρω ν’ασχοληθώ! Απλά παραθέτω την παραπάνω εικόνα, που δείχνει ανάγλυφα την κατάντια της όλης αριστεράς στη Χώρα μας!
  Όμως εσείς «Κύριοι» της επί του παρόντος «ΔΗΣΥ» (Δημοκρατικής Συνεργασίας) - άκου όνομα ομόηχο «ΔΎΣΗΣ»-εσείς της Κεντροαριστεράς εννοώ, αισίως έχετε φθάσει σε αριθμό εκκολαπτόμενων αρχηγών, τους έξη (6) με εφτά (7) και τάσεις ανόδου!
Αποτέλεσμα εικόνας για υποψηφιότητες κεντροαριστεράς
  Μην εκπλήττεστε, για τον αριθμό, τόσοι σίγουρα είστε και όχι μόνο: Γεννηματά, Καμίνης, Ραγκούσης, Θεοδωράκης, Θεοχαρόπουλος, Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος .....!
Αποτέλεσμα εικόνας για σημίτης Γ Παπανδρεου βενιζέλος
  Κι’εκείθεν ο ΓΑΠ τί θα κάνει; Ο Βενιζέλος τί; Ο Λαλιώτης, που δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, τί; Και ο Πατριάρχης πλέον Σημίτης τί;
  Οι πολλοί Καπεταναίοι, το πνίγουν το καράβι! Όλοι σας μπρος στο αδιέξοδο, που οι ίδιοι δημιουργείτε, απευθύνεστε στο Λαό! Όμως αγνοείτε, ότι είναι ντροπή το να βάζεις το Λαό να βγάλει το «φίδι» από την τρύπα, ντροπή και δειλία μαζί όταν τα «φίδια» είναι πολλά! ε
  Όσο για την «Bandiera Rossa» (Κόκκινη Σημαία), ξέφτισε πια κι’ούτε σαν «πρόσχημα» πουλά, γιατί το «Popolo», ξύπνησε αμετάκλητα κι’οριστικά!!
  Συνέλθετε, λοιπόν, «Κύριοι!» Σοβαρευτείτε, γιατί στην «Πολιτική γελοιότητα» η Χώρα μας, έχει ξεπεράσει, προ πολλού, όχι μόνο κάθε όριο, αλλά και κάθε ιερό και κάθε όσιο!
Αποτέλεσμα εικόνας για πρώην  πασοκ υπουργοί συριζα
  Εσείς «Κύριοι» τ'ακούτε αυτά; Εσείς της μείζονος «Συμπολίτευσης» που όλα τα κάνατε «ρόιδο!» Ρόιδο, όσο ποτέ μια και περάσατε τον Ελληνικό Λαό για « Κορόιδο», που ασύστολα μπορείτε να το δουλεύετε!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΔ  υποψηφιοι Αρχηγοί
  Τ’ακούτε αυτά και σεις, ναι εσεις «Κύριοι» της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μην προετοιμάζεστε, για μια από τα ίδια! τ'ακούτε;
  Πάρτε το λοιπόν χαμπάρι όλοι σας, «Ιδεολογίες» και «Ιδεοληψίες» προσχηματικές, δεν υφίστανται πλέον, γιατί έχουν σαρωθεί, από τις υπάρχουσες ανάγκες, που αμείωτα αυξάνουν, σε είδος και αριθμούς! Ανάγκες κοινωνικές, ανάγκες βιοποριστικές, ανάγκες οικονομικές εν γένει, ανάγκες! Ανάγκες κοντολογίς «Επιβίωσης!»
                                                                                        Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας