Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ

C:\Users\Spiros\Desktop\970533_776138842453449_8952494811847460785_n.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ!
*«Προς Ιδεολήπτες, Αριστεριστές και Ουτοπιστές
το Ανάγνωσμα
πρόσχωμεν!»
C:\Users\Spiros\Desktop\6858522-1.png
«Μ’αφορμή την εμμονή
αιτιολόγησης των αδικαιολόγητων
από τους αριστερόφρονες
σχετικά με τη διυπουργική συνδιάσκεψη
της Εσθονίας (23/8/2017) προς καταδίκη,
αποτροπιασμό κι’αφορισμό των θυμάτων
Φασισμού και Κομουνισμού!»
Σχετική εικόνα
  Η μη αποδοχή της Χώρας μας, σε συνδυασμό με την έγγραφη διαμαρτυρία για τη μη συμμετοχή της, σε καθιερωμένη πλέον ετησίως, εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, συνιστά κατά την ταπεινή μου άποψη, μέγιστο ατόπημα της Ελληνικής Κυβέρνησης, κατά βάση, για δύο λόγους!
  Πρώτον διότι πέρυσι ακριβώς την ίδια ημερομηνία (23/8/2016), είχε συμμετάσχει στην ίδια εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας!
C:\Users\Spiros\Desktop\KEA.jpg
  Δεύτερον, γιατί ουδεμία αντίδραση ή διαμαρτυρία υπήρξε από το Ευρωπαϊκό ακροδεξιό στρατόπεδο, σε αντίθεση με το ασυγκρίτως, μικρότερο αριθμητικά, αριστερό, που χάλασε τον κόσμο!
Σχετική εικόνα
  Εν πάση περιπτώσει εδώ θα μιλήσουμε για «τα Τέρατα των Τεράτων» απόλυτα, συγκριτικά και σχετικά, αποφαινόμενοι, τελικά για το μέγιστο αυτών, με το’να χέρι στη συνείδηση και τ’άλλο στην καρδιά!
C:\Users\Spiros\Desktop\Saint-Stalin.jpg
  Τέρμα στην Αγιοποίηση!
  Η εμμονή σε συνειδησιακή αντίρρηση, μετά την παρούσα στοιχειοθετημένη ανάλυση συνιστά, κατά την ταπεινή μου άποψη, μέγιστο ατόπημα, που τη ρίζα του έχει σε παθογόνα αίτια, απτόμενα κληρονομικότητας, ελαφρότητας και διανοητικότητας!
Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για γκουλάγκ
  Σκληροί οι χαρακτηρισμοί μου, μα οι ιστορικές, συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα βαριά εγκλήματα και ανοσιουργήματα, καθώς τα προπαγανδιστικά αφηγήματα και ιδεολογήματα, είναι σήμερα τόσο αδιαμφισβήτητα τεκμηριωμένα, όσο ποτέ!
Αποτέλεσμα εικόνας για γκουλάγκ
  Ναι, γιατί η Δημοκρατία ποτέ δε βιάστηκε τόσο ασύστολα, τόσο βίαια και τόσο αδιάντροπα, εν Ειρήνη, στον πλανήτη Γη! Ούτε ποτέ επιχειρήθηκε τέτοιου, μεγέθους πλύση εγκεφάλων, αθώων θηραμάτων και εθελοντικών θυμάτων, φαιάς ουσίας άδειων, φτηνών και «Γενιτσάρων!»
Αποτέλεσμα εικόνας για αποσταλινοποίηση χρουστσόφ
Ο Στάλιν κι’ο Αποσταλινοποιητής (Ν. Κρουστσώφ!)
  Και για όλα τούτα, οι μαρτυρίες εκ των έσω, εκ των ιδίων και το τραγικότερο εξ ομοϊδεατών, πάλαι συντρόφων κι’αδελφών! Σε μια συνειδησιακή μετάνοια, ομογάλακτου και του ιδίου καθεστωτικού φυράματος, Ηγήτορος, προς εξιλέωση στα όμματα όλων των Λαών της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης και ολοκλήρου της υφηλίου!
Σχετική εικόναΣχετική εικόναΣχετική εικόνα
  Αποτολμήστε την εμπέδωση των σημείων και τεράτων του μεγάλου πατρός – «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» τον είπατε εσεις – «κύριοι» Κομουνιστές και αφήστε την «ευθιξία» κατά μέρος!
  Γιατί μοιάζει αδιανόητο το πείραγμά σας, στο κάλεσμα της Εσθονίας, σαν προεδρεύουσας της ΕΟΚ, για καταδίκη των θυμάτων Κομουνισμού και Φασισμού!
Σχετική εικόνα
  Τι μανία, τι υστερία είναι αυτή και πού εδράζεται κύριοι «Κομουνιστές;» Αναλογισθείτε, ισολογιστείτε, απολογηθείτε, μεταληφθείτε, εξομολογηθείτε και γονυπετείς ζητείστε επί τέλους μια συγνώμη, χάρη των ψυχών των τόσων βασανισθέντων και θανατωμένων, καθώς των δικών σας Ψυχών, τουλάχιστον των μεγαλυτέρων σας, που βρίσκεστε στο παραπέντε, των κλείθρων παράδοσης των θυρών αυτής της Ζωής! Αυτά γιατί όποια εγκυκλοπαίδεια κι’αν ανοίξετε, ψάχνοντας το μεγαλύτερο δολοφόνο της Ιστορίας, ένα όνομα θα βρείτε κι’αυτό είναι του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, τουτέστι ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΣΤΑΛΙΝ!
Αποτέλεσμα εικόνας για μικης θεοδωρακης
  Ο Εύθικτος Μίκης Θεοδωράκης
  Τ’ακούς εσύ αυτά Κε Μίκη Θεοδωράκη, εύθικτε Κομουνιστή! Κομουνιστή «γιαλαντζί!» Ναι πέρα από τους Κυβερνητικούς σχετικά με το θέμα, είχαμε την εντονότατη αντίδραση, πέραν του Κου Κοντονή, του Κου Θεοδωράκη, με επιστολή και κατακραυγή εναντίον της εφημερίδας «ΝΕΑ» στις 28/8/2017! «Με τρομάζει η αντικομουνιστική σας υστερία…. αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο Στάλιν… καταλήγοντας, για μας η στράτευση και οι αγώνες, κάτω από την κόκκινη σημαία αποτελεί την ιερότερη περίοδο της ζωής μας, που είχε ένα και μόνο στόχο, να κάνει το Λαό μας ελεύθερο, ανεξάρτητο κι’ευτυχισμένο!»
  Κύριε Θεοδωράκη, δεν προτίθεμαι να επεκταθώ, στην πολιτική σας προσωπικότητα και τα παραλειπόμενά της, το’χω ήδη κάνει αρκετές φορές, όμως επειδή πολλοί δε μελετούν και θα θεωρήσουν ύβρη το «γιαλαντζί» εξηγούμαι: Κομουνιστής, που ξαμολάει το «σλόγκαν» «Καραμανλής ή Τανκς» το 1974, για μένα δεν είναι Κομουνιστής, όσο και αν αυτό ήταν αλήθεια!
  Κομουνιστής, που με όλους τους Πρωθυπουργούς από το 1974 μέχρι και σήμερα ήταν κολλητός τους, δεν είναι Κομουνιστής! Κομουνιστής, που εκλέγεται, έστω ως ανεξάρτητος, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και υπουργοποιείται μάλιστα, δεν είναι Κομουνιστής!
  Όχι δεν είναι Κομουνιστής, είναι κάτι άλλο Κε Θεοδωράκη, που δεν μου επιτρέπεται να χαρακτηρίσω, σεβόμενος την ηλικία σας και τη Μουσική σας παιδεία!
  Όσο για τους πολίτες ΄Β κατηγορίας, που επικαλεστήκατε στην επιστολή σας, ενίσταμαι! Βάζετε και τον εαυτό σας, μέσα σ’αυτούς Κε Μίκη; Εσείς, που δε σταματήσατε ποτέ, να εμπορεύεστε τη Μουσική σας, ακόμα και από τα κρατητήρια του Ωρωπού, τη Χώρα ούσα εν απολύτω λογοκρισία! Διαδίκτυο τότε δεν υπήρχε, Email, You Tube, Face Book, πως στο διάβολο διακινούνταν οι νέες σας συνθέσεις, από Αθήνα προς Παρισίους και όχι μόνο;
  Απλά θα κλείσω μαζί σας, με το ότι, το «νόμισμα» για την πολιτική σας προσωπικότητα είναι υπέρ του δέοντος διογκωμένο, κοντολογίς «Φούσκα» και «κάλπικο» τόσο στο μυαλό σας όσο και στους αφελείς!
  Όσο για το στόχο της ζωής σας, κάτω από την κόκκινη σημαία! Επισημαίνω, ευτυχώς που δεν τον πετύχατε Κε Θεοδωράκη, για να νιώσουν οι Έλληνες, όπως τόσοι και τόσοι Λαοί, που στέναξαν κάτω από το Σταλινισμό και τον Κομουνισμό, τι θα πει πραγματική Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Ευτυχία!
Αποτέλεσμα εικόνας για μικης θεοδωρακης και τσίπρας
  Όχι Κε Μίκη Θεοδωράκη τη μια ανάθεμα, την άλλη ευλογία, προσέξτε γιατί δεν θέλετε και πολύ στα πολιτικά να προσεταιρισθείτε το προσωνύμιο, «Μάους!»
  Πάλι βαριά κι’ασήκωτα τα λέω; Ναι αλλά εσείς δεν δηλώσατε, με ανάρτηση σας στην προσωπική σας ιστοσελίδα στις 18/1/2014 (20:59), εγώ απλά παραθέτω επί λέξει αυτά που γράψατε κι’αν δεν με απατά η μνήμη μου, όχι και τόσο μακριά, από τους εναγκαλισμούς με το «σύντροφο Αλεξέγιεβιτς»: «Η Ιστορική πείρα μας έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός, από αυτόν που επέβαλαν στους Λαούς τους, οι ποικιλώνυμοι πρώην αριστεροί, στις περιπτώσεις, που πέτυχαν να μετεξελιχθούν σε Κρατική Εξουσία! Ας ελπίσουμε ότι στη δική μας περίπτωση το κακό βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακή μορφή και ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν υγιείς  και ισχυρές αντιστάσεις, για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εκδοχής!»
  Αν και θα είχα πάρα πολλά ακόμα να σας προσάψω, για την πολιτική σας δραστηριότητα και τα πιστεύω σας, για ολόκληρο το βιολογικό σας οδοιπορικό, το θεωρώ περιττό! Ίσως κάνω μια ειδική αφιέρωση στο μέλλον, γιατί ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει κάποτε να μάθει να ξεχωρίζει τους απολύτως ανιδιοτελείς, από τους καπηλευτές και ιδιοτελείς!
Αποτέλεσμα εικόνας για γλέζος - σταλιν
  Όπως εσάς και τον μεγαλύτερό σας και «υπερήρωα» Κο Γλέζο, που όλως παραδόξως δεν εξανέστη με την Εσθονική πρόταση, περί καταδίκης και του Κομμουνισμού! Σ’αυτό ίσως να συνετέλεσε η «ευγενική του χειρονομία» να εγχειρίσει το στέφανο κατάθεσης στο Δίστομο, στο Γερμανό Πρέσβη, πικάροντας την παρούσα και ωρυόμενη «μεγάλη» του «σύντροφο» Ζωή Κωνσταντοπούλου! Σαν δε ντρέπεστε γελοίοι!
  Το Αντίπαλο Δέος (Το Ανοσιούργημα Ναζισμού και Φασισμού!)
  Συνεχίζω στο θέμα μου, γιατί ήδη αισθάνομαι πως άργησα, αρχίζοντας ευθύς αμέσως από την ουσία, αυτού με την αναφορά μου στο αντίπαλό σας δέος, διευκρινίζοντας ότι δεν υπεραμύνομαι κανενός, υπεραμύνομαι μόνο της Ιστορίας και των αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων της!
Αποτέλεσμα εικόνας για χιτλερ
  Εκείνο, στο διηνεκές της Ιστορίας θα μείνει, με ανεξίτηλα γράμματα, σαν το απεχθέστερο ανοσιούργημα, που προκλήθηκε από έναν «ιδιοφυή διεστραμμένο και σχιζοφρενή, που η επιστήμη της ψυχολογίας, θα δυσκολευτεί πολύ, εν τέλει να βρει, το είδος της διαστροφής του!
  Στην αποτυχία του, ολόκληρη η ανθρωπότητα, με δέος και κατάνυξη, προσευχήθηκε και ευχήθηκε, ποτέ, μα ποτέ αντίστοιχός του και όμοιός του, να μη ξαναβρεθεί!
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζισμός
  Το ευτύχημα και το παρήγορο είναι, ότι μέσα σε όλο ετούτο το πανδαιμόνιο δηλώσεων, για το θέμα της συνδιάσκεψης καταδίκης, στο Ταλίν της Εσθονίας, δεν είδαμε ούτε μία δήλωση, υπεράσπισης του Ναζισμού – Φασισμού και των πεπραγμένων τους!
  Η σιωπή στην περίπτωση, όπως και σε κάθε αντίστοιχη, σημαίνει αποδοχή και παραδοχή, ακόμη και του μικρού σχετικά ποσοστού, που παραμένει στους κόλπους της «ιδεολογίας!» Η έμπρακτη αυτή «συγνώμη» κι’αν δε λέει πολλά, σίγουρα κάτι λέει!
Αποτέλεσμα εικόνας για λεπέν
  Όσο για το χαρακτηρισμό του «μικρού», σχετικά με το ποσοοστό της ιδεολογίας,θα υπεραμυνθώ αυτού, όχι γιατί προέβλεψα απολύτως την έκβαση των εκλογών στην Αυστρία, Ολλανδία και Γαλλία, αλλά γιατί έχω περιγράψει απολύτως και την κατάληξη της μεγάλης στα ονείρατα Λεπέν!
  Αυτά είχα να πω, αυτά και μόνον αυτά, γιατί το μόρφωμα, Ναζισμού – Φασισμού, με τη στάση του, μου απέκλεισε το δικαίωμα ν’ασχοληθώ περαιτέρω μαζί τους, σ’αντίθεση με σας, «Κύριοι του Κομμουνισμού», που η «ευθιξία» σας, για την προσβολή, δε λέει να κωπάσει κι’ο οχετός σας να πάψει ακαθαρσίες να εκβάλλει!
C:\Users\Spiros\Desktop\ptosi-teixous-verolinou.jpg
  Ευθιξία άνευ Τέλους και Ελέους!
  Η εναντίωση στα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα της Ιστορίας είναι η επιτομή της «ουτοπίας» και αυτή της «Ματαιοπονίας!» Κι’αυτό γιατί οι νοήμονες, που δυστυχώς για κάποιους, συνιστούν στο διηνεκές τη συντριπτική πλειοψηφία των Γήινων, έχουν επίγνωση, τουλάχιστον των βασικών πτυχών και σημαντικών σελίδων της Ιστορίας και της Δημοκρατίας!
  Εκείθεν τι να πεις για την ευθιξία των αδαών, των διαστρεβλωτών, των εμπαθών, των κωφών και τυφλών καθώς για της απέλπιδας προσπάθειά τους, να πείσουν για το εύλογο της Ευθιξίας τους, τους εαυτούς τους!
Αποτέλεσμα εικόνας για Σιδηρούν παραπέτασμα
  Μια και είναι μάταιο να προσπαθήσεις να πείσεις Γεωργιανούς, Αρμένιους, Αζέρους, Λιθουανούς, Εσθονούς, Λετονούς, Ουκρανούς, Λευκορώσους, Μολδαβούς…………Ματαιότατο, θα έλεγα, τι θα πει «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ» όταν αυτοί με το κουτάλι τον έχουν γευτεί σ’όλο του το μεγαλείο, άλλοι 74 ολόκληρα χρόνια ( 1917 – 1991) και άλλοι 46 (1945 - 1991!), όπως τα θετά παιδιά της Γιάλτας (11/2/1945), του λεγόμενου «Σιδηρού Παραπετάσματος!»


Σχετική εικόνα
  Ο όρος αποδίδεται στον τεράσιο Τσώρτσιλ, όταν και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά, σε ομιλία του στο Westminster College, στην πόλη Φούλτον του Μισούρι τον Μάρτιο του 1946, απόσπασμα της οποίας παρατίθεται κατωτέρω:
«Από το Στετίνο στη Βαλτική έως την Τεργέστη στην Αδριατική Θάλασσα, ένα σιδηρούν παραπέτασμα πέφτει πάνω στην ήπειρο. Πίσω από τη γραμμή αυτή, βρίσκονται πλέον όλες οι πρωτεύουσες των παλαιών κρατών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης — Βαρσοβία, Βερολίνο, Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια. Όλες αυτές οι φημισμένες πόλεις και οι πληθυσμοί που τις περιβάλλουν, βρίσκονται σε αυτό που πρέπει να ονομάσω σοβιετική σφαίρα…. Τα κομμουνιστικά κόμματα, που ήταν πολύ μικρά σε αυτές τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, έχουν καταλάβει πλέον εξέχουσα θέση και δύναμη δυσανάλογη με την αριθμητική τους ισχύ αποσκοπώντας να επιβάλλουν τον απόλυτο ολοκληρωτισμό….!
C:\Users\Spiros\Desktop\65D0A7C32B9EB28CE197FE25845988FE.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για το τέρας του κομμουνισμού
  Θα κλείσω με αποσπάσματα από την απαντητική επιστολή, κόλαφο και προσβολή του Εσθονού Υπουργού Δικαιοσύνης Κου Ούρμας Ρεϊνζάλου, προς τον κο Κοντονή:
  «Αξιότιμε Κε Κοντονή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για την επιστολή σας, με την οποία προχωρήσατε στην ενημέρωση, ότι δεν θα παρευρεθείτε στο διεθνές συνέδριο με θέμα……. Λυπάμαι για την απόφαση αυτή…
  Επιτρέψτε μου ωστόσο, να μη συμφωνήσω με τα επιχειρήματα, που προβάλατε… Η καταδίκη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητα, πρέπει να είναι εξαιρετικά σημαντική, για εμάς τους Υπουργούς Δικαοσύνης, που έχουμε υποχρέωση τήρησης του Κράτους δικαίου και της Δικαιοσύνης …..
  Όλες οι Δικτατορίες είτε φασιστών είτε Κομμουνιστών καταλήστεψαν τους πολίτες τους, αλλά και τους πολίτες των Κρατών, που κατέκτησαν ή προσάρτησαν από το δικαίωμα στην προσωπική αξιοπρέπεια, στα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου….
Αποτέλεσμα εικόνας για σολζενίτσινΑποτέλεσμα εικόνας για σολζενίτσιν αρχιπέλαγος
  Εσείς έχετε την εμπειρία της κατοχής, εμείς έχουμε την εμπειρία δύο κατοχών….. Όπως εμείς μάθαμε για την Ελληνική Αντίσταση… έτσι και’σεις θα’πρεπε να γνωρίζετε για τα «Γκουλάγκ» αφού το έργο «Αρχιπέλαγος» του εξόριστου νομπελίστα Σολζενίτσιν, κυκλοφόρησε στη Χώρα σας το 1974, ενώ στη δική μου, μετά το 1991….Το βιβλίο αυτό, που περατώθηκε στο σπίτι του Εσθονού Άρνολντ Σούσι, που γνωρίστηκε με τον συγγραφέα στα «γκουλάγκ» και είδε το σπίτι του μετά από 15 χρόνια στην κόλαση, αφού στάθηκε τυχερός και άντεξε ……μη έχοντας την τύχη……..»
  Στη συνέχεια θυμίζει στον Κο Κοντονή, ότι ο ίδιος ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση επί Σοβιετικού Καθεστώτος, καταλήγοντας ότι το «το μάθημα του Κομμουνισμού», το πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά, με τις ζωές τους πολλοί Λαοί, Χώρες και Πολίτες, ξεκαθαρίζοντας εν τέλει «ότι διαφωνεί, πως ο Κομμουνισμός είχε και θετικά στοιχεία, μια και ο κόκκινος στρατός δεν απελευθέρωσε τις περιοχές, που είχε προελάσει, αλλά επέβαλλε τη δική του κατοχή!
Αποτέλεσμα εικόνας για στάλιν τσιπραςC:\Users\Spiros\Desktop\a19b9cc0fd97e29d6a9b2031e1aa2d9d.jpg.pagespeed.ce.KPjQ1cgL8Y.jpg
  Το Επιμύθιο
  Μάταιος ο κόπος σας Κε Υπουργέ Δικαιοσύνης της Εσθονίας, οι Έλληνες Κομμουνιστές, δεν μεταπείθονται, ότι και να τους πεις, ότι και να τους δείξεις, ότι και να τους αποδείξεις, γιατί είναι αθεράπευτα άρρωστοι, με τρομερές εμμονές και αρτηριοσκληρώσεις, που τους καθιστούν περίγελους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα!
  Περίγελους όχι μόνο για τον ευτελισμό της μη συμμετοχής τους, αλλά και για τον «Εθισμό» τους στο ψεύδος, που πλέον γι’αυτούς έχει καταστεί «τρόπος ζωής!» Ναι διέσπειραν στο πανελλήνιο ότι οι Χώρες, που συμμετείχαν στην ημερίδα καταδίκης, ήταν οχτώ (8), έναντι του πραγματικού αριθμού των δεκαεννέα (19)!
  Το τραγικότερο πάντων στην περίπτωση, είναι η ματαιοπονία της προσπάθειας, πάση θυσία, να εξηγήσεις τι εστί Κομμουνισμός, αφενός χωρίς εσύ να έχεις βιώσει αυτό το καθεστώς, αφετέρου σε ανθρώπους και λαούς, που βίωσαν αυτό πάνω από πέντε (5) γενιές!
Σχετική εικόνα
  Όσο για το τέρας των τεράτων, σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη, είναι μακράν ο «Κομμουνισμός», όχι μόνο γιατί άλλο το εν πολέμω κακό και άλλο το εν ειρήνη!
C:\Users\Spiros\Desktop\8672119b6beb73710f6f684ae49e3ee7.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ss_sima.jpg
  Αλλά γιατί η Ένωση των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών «Δημοκρατιών», στα Ρωσικά Σογιούζ Σοβιέτσκιχ Σοτσιαλιστιτσεσκιχ Ρεσπούμπιλ (CCCP) προφέρεται ES,ES,ES, ER δηλαδή με ένα ES παραπάνω από τα Γερμανικά απαίσια σώματα των SS (Es Es)! Ονομασία που προέρχεται από τη λέξη SHATZSTAFFEL, που σημαίνει «Μοίρα ασφαλείας» και ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου!
  Η μεγάλη ντροπή, για τους Έλληνες Κομουνιστές, που πιστεύω ότι είναι από τους πλέον εμπαθείς στον κόσμο, αν όχι οι χειρότεροι, είναι ότι δηλώνουν ευθαρσώς «Σταλινιστές», αποδεικνύοντας τα βαθύτερα ένστικτά τους και τις εμπάθειές τους!
  Εμπάθειες που τους εμποδίζουν ν’αντιληφθούν ακόμα σήμερα, πως η απόρριψη του «Λενινισμού» και του δόγματος, οικονομικής ανάπτυξης, Μπουχάριν, θα καθόριζε τελείως διαφορετική τύχη στο Σοβιετικό Στρατόπεδο!
Σχετική εικόνα
  Όμως ο μεν Λένιν, ένας άνθρωπος 8 μόνο χρόνια μόλις μεγαλύτερος του Στάλιν, έμελλε ουσιαστικά να εξουδετερωθεί μετά τις τρεις σφαίρες, που τον στόχευσαν  στις 30 Οκτ, του 1918, σε ηλικία 48 ετών και να εκπνεύσει σε ηλικία 53 ετών!
Σχετική εικόνα
  Ενώ ο Μπουχάριν να εκτελεσθεί το 1938! Προφανώς από το ίδιο πρόσωπο, το μεγαλύτερο σφαγέα της Ανθρωπότητας, που πρώτη προτίμησή του ήταν το αίμα συντρόφων του!
C:\Users\Spiros\Desktop\saint-stalin.jpeg
  Έτσι αν η ψυχολογία, για να διερευνήσει την περίπτωση Χίτλερ, θα δυσκολευτεί δέκα ή είκοσι φορές, για την περίπτωση του Στάλιν θα δυσκολευτεί τουλάχιστον διπλάσιες, αν και από απόψεως ψυχολογίας, συνιστά ευκολότερη περίπτωση!
  Ναι ευκολότερη γιατί: Κοντός ήταν! Κουλός ήταν! Βλογιοκομμένος ήταν! Διαβολικός ήταν – ναι, γιατί δεν υπάρχει διάβολος, που δεν πέρασε από Ιερατική Σχολή! - Τί άλλο του έλλειπε για να καταστεί ένα ολοκληρωτικά κομπλεξικό άτομο; Η Ανατροφή! Αυτή αν δεν του χαρίστηκε, από το μέθυσο και βάναυσο τσαγκάρη πατέρα του, για να συμπληρωθούν απολύτως τα διαβολικά του χαρίσματα (Κόμπλεξ, Μίσος, Εμπάθεια, Ζήλια, Φθόνος, Εκδίκηση, Αλαζονεία, Μνησικακία, Μισαλλοδοξία ……………!)
  Αυτά Κύριοι Ιδεολήπτες, ευχόμενος και μη χειρότερα, γιατί τελευταία βλέπω επιτάχυνση και πολλαπλασιασμό στην παραγωγή «Σανού» -άρνηση ψηφίσματος κατά Μαδούρου, για τα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα, των ήδη 150 νεκρών – προφανώς, ένεκα του υποχωρούντος κάτω των ποδιών σας εδάφους και λόγω του ότι η ημέρα της κρίσης πλησιάζει!
                                                                                        Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας