Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΦΩΤΙΕΣ ΚΙ'ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\σπυρος 7.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΨΈΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ
«Φωτιές κι’υπερβολές!»
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Βίωμα το Ψέμα ακόμα και στο Στρέμμα! Ψεύδη και υπερβολές, να κλαις και να γελάς μ’αλήθειες που θυμίζουνε παραμύθια Χαλιμάς!
  Έλεος Θεέ μου, καλέ Πρωθυπουργέ μου πέστε και μια αλήθεια, δεν είναι αμαρτία! Ήταν ανάγκη να μπείτε σε διαδικασία αριθμητική, σχετικά με τις πρόσφατες φωτιές; Φυλάξτε τις κακοτοπιές! Δε ξέρετε ότι η γλώσσα των αριθμών είναι αμείλικτη μεν στο ψέμα, αδιαμφισβήτητη δε στην αλήθεια; Τι διάβολο τόσο έχετε στο ψέμα εθιστεί, που δεν έχετε καμιά, μα καμιά πλέον αναστολή; Τόση πώρωση πια σ’αυτό, τόση εμμονή;
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipras-kamena-ethelontes-1.jpg
  Πού τα βρήκατε τα 15.000 στρέμματα Κε Τσίπρα, πού; Σας είπαν ψέματα ή ξέροντας την πάγια συνήθειά σας, σας την σέρβιραν αυτοβούλως; Ξέρετε συνηθίζονται στους αυλοκόλακες τέτοια πράγματα και πεθαίνουν οι Λαϊκιστές Ταγοί, για τέτοια «αυλή!»
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Θα μου πείτε λόγια του Αέρα μια και ειπώθηκαν με «τηλεβόα» από αέρος! ΄Ισως αγνοείτε όμως, ότι ο «τηλεβόας» και το «Βούκινο» έχουν κοινή ρίζα, μια και το βούκινο στην κυριολεξία σημαίνει χάλκινη σάλπιγγα, ηχητικό όργανο δηλαδή που χρησιμοποιούσαν οι Βυζαντινοί κατά τη διάρκεια των μαχών, για τα παραγγέλματα!

  Όμως τούτο το «Ψέμα», κάτι μας άφησε σαν δίδαγμα ηθικό! Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε σε τι ποσοστά και αριθμούς κυμαίνεται Κε Πρωθυπουργέ το ψέμα σας!
Σχετική εικόνα
  Ναι, 26.260 στρέμματα η πρώτη εκτίμηση για τις καμένες περιοχές από τον ΕFFIS (Europian Forest Fire Information System)! Το μέγεθος του ψέματός σας Κε Πρωθυπουργέ επί (Χ) 1.7, σε ποσοστά δηλαδή 70%! Κι’αυτό σε πρώτη δόση, γιατί το θέμα είχε συνέχεια, συντριπτική και οικτρή, θα έλεγα!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpg
  Ναι, γιατί λίγο αργότερα - 24 έως 36 ώρες - (17/8/2017 15:38) τα στρέμματα ανήλθαν στον αριθμό 39.120, με προσέγγιση λάθους 375 μέτρων! (Στοιχεία από λήψη δορυφόρων Fire Hub - VIIRS - Αστεροσκοπείου Αθηνών!)
  Εδώ έχουμε ένα ποσοστό του Πρωθυπουργικού ψεύδους της τάξεως του 260% ήτοι δυόμιση φορές + πάνω, του δηλωθέντος, από εσάς αξιότιμε Κε Τσίπρα!!!
  Όμως εδώ οφείλουμε να πούμε, ότι τα ψέματα τελειώσανε, οι τεχνολογίες τα λιώνανε, παρήλθαν οι χρόνοι εκείνοι Κε Πρωθυπουργέ και Κα Δούρου!
Σχετική εικόνα
  Κα Δούρου, καπνομακιγιαρισμένη Περιφερειάρχη, Νομού Αττικής,  που Θυμίζατε Φαίδρα λίγο πριν την αυτοκτονία της, για τον Ιππόλυτο! Στο κλάμα σας, για το χαλασμό, από οίκτο για τον Ελληνικό Λαό και την απογοήτευσή σας, από το δημοσιογραφικό και μιντιακό χαμό! Και για να μη μπερδευόμαστε Ιππόλυτος, στο κλάμα σου, ο Ελληνικός Λαός σαν «Αναστενάρης» στις φλόγες και όπως είθισται, τελευταία, «Ξυπόλητος!»
  Θα έπρεπε ίσως το θέμα να κλείσω εδώ, όμως μακάρι να μπορούσα στη σοβαρότητά του ν’αντισταθώ, όμως μπρος στο καθ έτος ολοκαύτωμα της Χώρας μου αδυνατώ, να σιωπώ, γι’αυτό συγνώμη ζητώ και θα μου επιτρέψετε, με λίγο ακόμα υπομονή να πιστωθώ!
Σχετική εικόνα
  ΈΝΟΧΟΙ και ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!
  Θα το βάλω το χέρι στις φοβερές πληγές απ'τις φωτιές και ας ουρλιάξω , έστω κι'αν ξέρω πως τίποτα δε μπορώ να κάνω, ούτε και κάτι ν'αλλάξω!
  Λυπάμαι, θλίβομαι πονάω, να βλέπω την Ελλάδα μας να καίγεται στα μάτια μας μπροστά και'μεις οι Νεοέλληνες να κοιτάμε το θέαμα σαν άλλοι «Νέρωνες!»
  Θα μου πείτε, όλοι; Θα σας πω η συντριπτική μας πλειοψηφία! Μέχρι τώρα σε τούτη τη γραφή, φαίνεται ότι σας κερδίζω, σε λίγο θα δείτε, πως θα με εναντιωθείτε κι'απέναντί μου θα σταθείτε!
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά καλάμου καμένα στρέμματα
  Ξεκινώ στο θέμα των πυρκαγιών, από την αδιαμφισβήτητη γλώσσα των αριθμών και τη φριχτή στατιστική! «ΜΌΝΟΝ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΪΩΝ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!» Το υπόλοιπο 97%, οφείλεται σε πρόθεση και αμέλεια!
  Ωστόσο, Βαρεθήκαμε ν'ακούμε για εμπρησμούς και τους ανόητους παρουσιαστές, να συνιστούν μετ'εμφάσεως αναμονή για τα επίσημα πορίσματα!
  Έλεος! Έλεος! Έλεος! Ρε καίγεται και το έλεος και ο πολυέλαιος! Τα αίτια απλά, πολύ απλά, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, χίλια χρόνια κοσκινά!
  Είμαστε άρρωστοι, βαριά άρρωστοι και όλοι μας νομίζουμε ότι λίγοι είναι οι αθεράπευτα βλαμμένοι! Λάθος, έγκλημα! Έγκλημα ειδεχθές, κατά συρροή και εξακολούθηση!
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Αυτοί οι «Κύριοι» που λαμπαδιάζουν την Ελληνική Σημαία και τη χαίρονται, έχουν αναστολές να λαμπαδιάσουν ολοζώντανη, ολόκληρη την Ελλαδα; Τί λέτε; Παρακαλώ παρένθεση διευκρινιστική! Δεν μιλώ πολιτικά, δε μιλώ, κυβερνητικά, δε μιλώ αντιπολιτευτικά, μιλώ ελληνικά!
  Πάνε χρόνια και χρόνια, που καίγεται η Χώρα! Ναι αυτοί, οι «ελεεινοί» που πολλοί από μας τους δείχνουν κι'ακόμα οι περισσότεροι μας, που τους μελετάνε! Αυτούς εννοώ, που για κακή μας τύχη, είναι δυστυχώς «Άγνωστοι» και με λίγο χρύσωμα του χαπιού «Γνωστοί Άγνωστοι» και άντε βρες τους!
  Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Κι’όμως, αυτοί λίγοι είναι, πολύ λίγοι 500 - 600 στην Αθήνα, 300 - 400 στη Θεσσαλονίκη κτλ κτλ! Όμως άγνωστοι, Φαντομάδες με μάσκες και κουκούλες, μασκαράδες! Κρίμα στη Χώρα κρίμα!
  Κι'όμως, κάθε άλλο παρά άγνωστοι! Κι’όμως κάθε άλλο παρά άγνωστοι και δυστυχώς, για ους σκεπτόμενους, απόλυτα γνωστοί! Γιατί για μένα όταν υπάρχουν διευθύνσεις κι'αριθμοί, όπου αυτοί κατοικούν, είναι όλοι τους γνωστοί!!!
Σχετική εικόνα
  Να σας δώσω Διευθύνσεις : «Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πατησίων 42 Αθήνα! Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Ηρώων Πολυτεχνείου 9 ΤΚ 15780! Νομική Σχολή , Σόλωνος 57 Αθήνα! Αριστοτέλειο, Πανεπιστημιούπολη ΤΚ 54124, Θεσσαλονίκη! Μέγαρο.....πλατεία Εξαρχείων....κτλ κτλ κτλ!» Λοιπόν;
  Θέλετε και μία μέθοδο επ'αυτοφώρω, σε μεγάλη συγκέντρωση, ας βάλουν οι υπεύθυνοι ελεύθερους σκοπευτές - μη μου τρομάζετε, μη, εστέ ψύχραιμοι!
 Δεν θα χρησιμοποιηθούν σφαίρες, ούτε καν από καουτσούκ, Βελάκια ύπνωσης θα χρησιμοποιηθούν σαν αυτά, που χρησιμοποιούνται, για την αλίευση ζώων, που έχουν διαφύγει από τους ζωολογικούς κήπους!
  Εκεί λοιπόν ενώπιος ενωπίω, δημοσίως, «μπαμ και κάτω!» Στη συνέχεια βγάλσιμο τις κουκούλες, αναγνώριση και κατευθείαν, στο αυτόφωρο! Όχι το γνωστό αυτόφωρο, αυτό που από τη μία πόρτα μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν, αν ωστόσο, δεν έχει μεσολαβήσει κανένας λειτουργός προκειμένου να μην περάσουν ούτε καν την πρώτη πόρτα! Το αναμορφωμένο αυτόφωρο!
  Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τη γελοιότητα! Είμαστε άρρωστοι, βαριά άρρωστοι, με σάπια νοοτροπία! Και για να σας το αποδείξω, ήμουν έτοιμος να εισηγηθώ μετά τα βελάκια το «Φακέλωμα» των Κυρίων των «Κτηνών» ήθελα να πω, όμως κιότεψα όχι στο αγρίεμα των Ενόχων, αλλά των «Συνενόχων» των αγνοούντων συνεργών, όλων εσάς δηλαδή, που στο άκουσμα του «Φακελώματος» Λαχταρίσατε!!!!
  Όμως για καθίστε λίγο! Είναι κανείς που αντιλέγει στο ότι η έννοια της ποινής, έχει προ πολλού εκπνεύσει σε τούτη την άμοιρη Χώρα; Όχι στη βαθιά της φιλοσοφία, αλλά ούτε καν στην επιφανειακή της, έτσι για το «Θεαθήναι», ας πούμε;
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια κυθήρων
  Στα Κύθηρα είπαν ο αίτιος ήταν «Τσιγαριστής!» Ξέρει κανείς τίποτα; Έμαθε ποτέ κανείς τη συνέχεια από τόσους και τόσους εμπρηστές, που έχουν συλληφθεί; Ποίων καλών οικογενειών παιδιά είναι;
  Έμαθε κανείς τη συνέχεια από εκείνον, που πριν 10 – 12 μέρες ομολόγησε 16 εμπρησμούς στην Πεντέλη και την ευρύτερη Αττική; Άκουσε κανείς κάτι; Εσείς Κύριοι της τηλεόρασης, για πείτε μας, δεν είναι είδηση αυτή, που θα'πρεπε να βουίξει το Πανελλήνιο για τις συνέπειες;
Αποτέλεσμα εικόνας για παρασκευόπουλος, παπαγγελόπουλος
  Πού βρίσκονται τα αρχεία των συνεπειών των εμπρηστών, πού; Στο Γραφείο του Κου Παρασκευόπουλου, του Κου Παπαγγελόπουλου;
Αποτέλεσμα εικόνας για τόσκαςC:\Users\Spiros\Desktop\eksafanismenos-prota-6.JPG
  Του Κου Τόσκα, του Κου Πρωθυπουργού; Ποιος θα ευαρεστηθεί, τέλος πάντων, να μας το πει;
  Και ύστερα πως θα αποθαρρυνθούν οι επίδοξοι Νέρωνες και πως θα συνετιστούν οι πείσμωνες στους εμπρησμούς Νεοέλληνες; Πως τέλος κι’επιτέλους θα παραδειγματιστούν, οι νεοσύλλεκτοι μυημένοι, στην ύψιστη ιδεολογία της πυρομανίας και της καταστροφής;
  Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή Νο1:
  Με το σβήσιμο της φωτιάς οι τίτλοι πέφτουν, το έργο τελειώνει, η είδηση δεν πουλά!
  Ντροπή Νο2: Το δικό μας ενδιαφέρον πεθαίνει, χωρίς να συνειδητοποιούμε τη στάχτη στα μάτια μας!
  Ντροπή Νο 3: Το έργο τελειώνει κι'ας η Ελλάδα λιώνει! Λιώνει και μαραζώνει!
  Ντροπή Νο4: Το ενδιαφέρον των Δικαστών για το υπόψη θέμα επί της ουσίας, δεν υφίσταται στην Ελληνική Δικονομία «Θεόθεν» ίσως!
  Δεν θα ήθελα να κουράσω περισσότερο! Όσο για το επιμύθιο! Η Θερμή μου έκκληση, για περίσκεψη των όσων συμβαίνουν και των ψεμάτων και απαράδεκτων καταλυτικών και δόλιων, κατά την ταπεινή άποψη, ολιγωριών βύθισης των δεόντων και αξιών, προκειμένου, να επιπλέουν οι φτηνοί και οι φελλοί!
                                                                                          Με Τιμή

                                                                                      Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας