Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΚΟΥΠΌΝΙΑ, ΚΩΘΏΝΙΑ, Έ;

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη


ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, Ε;


*Μ’αφορμή τη «Μπαρουφακιάδα
και τον επικείμενο «Καιάδα!»


«Αμαρτίες Εξομολογουμένες
Ουκ εστέ Αμαρτίες;»
Σχετική εικόνα
Ο της Οικονομίας Γητευτής
εξηγών το Σύστημα
«Κουπόνια κι’άγιος ο Θεός!
Αποτέλεσμα εικόνας για το γεύμα βαρουφακηΣχετική εικόνα
Και το δείγμα Γραφής!
Έτσι κάπως, όλοι θα τρώγαμε, με τα κουπόνια!


  Κουπόνια, Κωθώνια, ε; Ξέρετε άραγε την καταγωγή τους; Ακούστε και κάποιους μη ιδεολήπτες μη καιροσκόπους και μη ιδιοτελείς, που τα πρόλαβαν, τότε που με δόντια και νύχια παλεύατε, για την με το ζόρι, επιβολή της κομμουνιστικής λαίλαπας, στη Χώρα μας!
  Τότε που δεν αφήσατε λίθον επί λίθου! Τότε και λίγο μετά, με το καζάνι να βράζει στα σχολειά για να πιούμε δυο γουλιές γάλα σκόνη και να διατηρηθούμε στη ζωή, παλιάνθρωποι!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σταλινΣχετική εικόνα
  Κουπόνια, Σταλινιστή Αλεξέγιεβιτς! Κουπόνια Φασίστοβιτς Πάνωφ Καμμένωφ, καιροσκόπε «Κομουνιστή!»
Σχετική εικόνα
  Κουπόνια, σοσιαλιστάκια, συντροφάκια, ζαμπλουτάκια, ψευτοκομμουνιστάκια της High Sociaty (Υψηλής Κοινωνίας) Γιαννίσκι, με ένα "ν", Ουάουβιτς Μπαρουφάκωφ και Ευκλείδοβιτς Τσακαλώτωφ! Κουπόνια, Κωθώνια, Ε;
C:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg
  Υπάρχει ένα Μπεστ Σέλερ Μαγειρικής! Ρωσίδα το'γραψε, Anya Von Bremzen λέγεται και το βιβλίο "Καπιταλιστικές Μαντλέν και Προλεταριακό Χαβιάρι!"
  Εκεί λέγονται διδακτικά πράγματα, έστω και αν οι σκελετοί από τις ντουλάπες δε βγαίνουν! Εκεί σαφώς γράφεται ότι τότε, τον καλό εκείνο καιρό της απόλυτης σοσιαλιστικής δόξας "Το Φαγητό ήταν Πολιτική Υπόθεση!"
Αποτέλεσμα εικόνας για catherine koledaΑποτέλεσμα εικόνας για catherine koleda
  Παράδειγμα το 1832, όταν ο Πατερούλης (Στάλιν) κατάσχεσε όλη την παραγωγή σίτου στην Ουκρανία, γεγονός που προκάλεσε τον ξεσηκωμό των κουλάκων, τον αποκλεισμό των σιδηροδρομικών γραμμών προς την Ουκρανία και τον θάνατο εφτά (7) εκατομμυρίων! *Holodomor για να συνεννοούμαστε σημαίνει θάνατος από πείνα!
Αποτέλεσμα εικόνας για catherine koleda
  Λεπτομέρειες για το περίφημο έργο του φιλεύσπλαχνου πατερούλη απασών των Ρωσιών και Σοβιετιών, κατά την Συριζαϊκή διάλεκτο, στο βιβλίο της Catherine Koleda, καθηγήτριας Γερμανικού Πανεπιστημίου σήμερα «Όταν ο Στάλιν μας άφησε να πεθάνουμε από την πείνα!»
  Μετά τον τερματισμό του πενταετούς πλάνου τιθάσευσης, κατά τας γραφάς και τας επιταγάς, εξαγγέλθηκε από τον φιλεύσπλαχνο "Πατερούλη" η νέα εποχή Ευημερίας! Στα πλαίσια δε αυτής της «Ευημερίας» ανετέθη και σε κάποιον Αρμένιο Μικογιάν, η συγγραφή και διανομή βιβλίου περί "Υγιεινού" και "Γευστικού" φαγητού!
  Εκεί, ναι εκεί, είχαμε τότε τις πιο απίθανες ουρές, στην ιστορία των κουπονιών! Εκεί είχαμε και τις απίθανες Γιορτές για 100 γρ. Kocbaso (Βραστό Λουκάνικο!) Μάλιστα, έτσι, έτσι ακριβώς! Ακριβώς έτσι και όχι κάπως έτσι!
  Και στα πάρτι του Στάλιν στη "Ντάτσα" του, Γουρνοπούλες, Αγλέορας και με το βαρέλι Σαμπάνια (Sovie Skoye!) Και στο "υγεία" του "Πατερούλη" πάντα η υπόσχεση και το προσωπικό του στοίχημα, για τη μετατροπή της "Τσαρικής Σαμπάνιας" σε "Λαϊκό - Κοινωνικό" αγαθό!
  Κουπόνια Κωθώνια, ε; Κουπόνια; Ξέρετε πού διανέμουν κουπόνια σήμερα σκιτζήδες και αγύρτες της Πολιτικής; Στη Μαδουροχώρα, που μας τη συστήνατε σαν παράδειγμα προς μίμηση κι’ακόμα στην Κούβα του μέχρι χτες ινδάλματός σας Κάστρο, του «βαρβάτου» των 30.000 γυναικών, κατά δήλωσή του!
C:\Users\Spiros\Desktop\North-Korea-Kim-Jong-un-secret-weapon-satellite-images-base-nuclear-war-606241.jpg
  Κι’ακόμα ακόμα στη Χώρα των τελευταίων Κομουνιστών του Πλανήτη, τη Χώρα του μεγάλου Αρχηγού, του μοναδικού «Κιμ Γιονγκ Ουν! Τη Χώρα του ενός Στρατοπέδου χειροκροτητών και του 100% των ψηφοφόρων στον λαοπρόβλητο Ηγέτη!
  Σοβιετία λοιπόν Κύριοι, κατά την «πολλάκια έκφραση» ενός άλλου μεγάλου σταλινιστή, που μόνο η θέα του μαρτυρεί το μεγαλείο της ψυχής και των προθέσεών του!
  Σοβιετία Κε Τσίπρα του 1924; Σοβιετία Κε Καμμένο της ίδιας εποχής ή μήπως της Βαυαρίας και Καμπανίας του 1930; Σοβιετία Κε Τσακαλώτο ή μήπως Λόντρα, Παρίσι, Βρυξέλες και σία, καθίκια; Σοβιετία Κε «Μπαρουφάκη;» «Κομπανία» και «Συμμορία» Κε Ουάου, που κονιορτοποίησες την αξιοπρέπεια και ξεφτίλισες την Πατρίδα σου!
  Και όταν σπάει η «Ομερτά», τότε πλημμυρίζουμε στα σκ@τ@, αχρείοι! Μήπως τα ίδια δε γίνονταν στη Σοβιετία; Τα ίδια και χειρότερα, με το μεγάλο σφαγέα και ελέω Θεού «Βασιλέα!» Δεν φτάσαμε ως εκεί Θα μου πείτε! Aspetate θα σας πω και για να το καταλάβει και ο κοσμάκης «περιμένετε», πίσω έχει η «αχλάδα» την «ουρά» της! Και μη με ρωτήσετε τι εννοώ! Γιατί θα σας πω ότι μέχρι εκεί διαθέτετε μυαλό και «ο Νοών Νοήτω!»
  Όμως εσύ κύριε «Μπαρουφάκη» που αποτέλεσες και την αφορμή για τούτη τη γραφή, θα μου επιτρέψεις λίγο παραπάνω με το ποιόν σου ν’ασχοληθώ, γιατί πανέτοιμος είσαι για ακόμα μεγαλύτερα όνειρα θερινής νυκτός!
C:\Users\Spiros\Desktop\F10_-40-platos.jpg
  Όμως τύποι, σαν και σένα, υπάρχουν για ν'αποδεικνύουν την άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής και το χάος της! Ακόμη το αναξιόπιστο των ανθρώπων και το αφελές! Τέτοιοι τύποι υπάρχουν για να "διδάσκουν" "Ύφος, ήθος και ελεεινότητα!"
  Ναι δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι το πρότυπο του δήθεν εσύ! Το πρότυπο του απόλυτου μηδενός εσύ! Ουδόλως δε αμφιβάλλω για το ότι εφάμιλλός σου είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί!
  Δόλιος, υποκλοπεύς, αναξιόπιστος, εκδουλεύς, δολιότατος εκδορεύς! Υψηλής τεχνικής Εμπορίσκος! Σπάνιο χάρισμα να μπορείς φύκια να μαζεύεις για μεταξωτές κορδέλες να τα ξεπαστρεύεις, πλούτο και "δόξα" να μαζεύεις και τ’ανθρωπάκια να δουλεύεις!
  Τα ίδια έκανες όπου κι'αν πήγες! Έτσι έμαθες να ζεις και ν'ανεβαίνεις, σ'ένα κόσμο πνιγμένο στη αφέλεια, την αμέλεια και τα αμελέτητα! Με συστατική επιστολή του Ηγεμόνα του Σταυρωτή (Ανδρέα Παπανδρέου), σε δέχτηκαν στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ!
  «Λούφα και παραλλαγή στην αρχή, όπως όλοι του είδους σου και μετά αδίστακτος, θρασύτατος, αγενέστατος και ιδιοτελέστατος! Αυτοχαρακτηριζόμενος σαν «Απρόβλεπτος και Μαρξιστής!» Ντροπή και ειρωνεία μαζί, σ’απόλυτη διαστροφή! Κρίμα!
  Κι'όμως αυτή η διαστροφή, πουλήθηκε, αγοράσθηκε και θ’αγοράζεται στο διηνεκές ακριβά με φτηνή καπηλεία, σαν σε Λαϊκή Αγορά!


C:\Users\Spiros\Desktop\τσιπρας\17352113_1376078852459442_6210833417258085373_n.jpg
  Η μόνη ωφέλεια στην περίπτωση, ότι εσύ και κάποιοι άλλοι αποδείξατε το μηδενισμό κάποιου άλλου, σαν Ηγέτη! Ηγέτη, ανίκανου να επιλέξει και να εμπιστευθεί πρόσωπα για να διαχειριστεί επαξίως τις τύχες του Έθνους!
  Και τώρα για να τα πούμε και λίγο όλοι μαζί, γιατί η λεηλασία έχει παρατραβήξει και πάει πολύ! Χθες ήρθαν τα μαντάτα για την παιδεία, για την «κηδεία» ήθελα να πω! Πού το πάτε στη Σοβιετία, έτσι χωρίς φόβο δίχως μάσκα και ντροπή, έτσι τόσο απροκάλυπτα δηλαδή;
  Μιλάω για «κηδεία», γιατί ο νόμος αυτός, κόλαφος είναι για τη Δημοκρατία! Έλεος Θεέ μου! Έλεος! Συνέλθετε Έλληνες, σταματήστε τους καταστροφείς, τους λεηλάτες και τους λαθρεπιβάτες, εξαπατητές της πολιτικής, πριν μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την Ιδεοληψία τους, σε ασύστολα, απόλυτη ιεροσυλία!
C:\Users\Spiros\Desktop\44791281020162418_b_19odimotiko.JPG
  Ο Νόμος για την Παιδεία, ένα έκτρωμα, μια αισχύνη και δίχως τέλος αναχρονιστική ντροπή! Δε μετρά τίποτα πια για σας, ούτε καν η αξία να φέρεις το Εθνικό ιερό μας σύμβολο (Σημαία) σαν μέγιστη Τιμή, υπερηφάνεια, αμοιβή διάκρισης και ευ αγωνίζεσθαι;
  Όλα στα «ζάρια»; Όλα στη «Λοταρία;» Όλα στην Αγυρτεία την Αλητεία και τα Πανεπιστήμια «Χαμαιτυπεία;» Όλα πίσω κι’όλα κάτω για να επιπλέουν οι φελλοί! Έλεος, έλεος, έλεος κι’ο τιμωρός σας ανελέητος!
  Η Ασυλία της ασυδοσίας δεν θα είναι διαρκείας, η Δημοκρατία σπάνια δείχνει τα δόντια της, όταν όμως εκείνη δαγκώνει, δαγκώνει δικαιωματικά κι’εξολοθρευτικά! Γιατί;
  Γιατί «Κόποις κτώνται τα αγαθά κι’όχι με βερεσεδιά του Κερατά!» Όμως εσείς, πού ξέρετε από κόπους και θυσίες; Που έμαθε από τέτοια πράγματα, για παράδειγμα, ο μεγαλοσχήμων Αρχηγός σας, αυτός ο «Πυγμαλίων» «Πινόκιο» που κατέχει το ακατάρριπτο πλέον ρεκόρ Γκίνες στο μέγεθος «Μύτης!»
  Στους τρόπους ανατροφής του, από τον μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά του; Στους τρόπους μαθήτευσής του με τις καταλήψεις και τις προεδρίες στα δεκαπενταμελή; Με τη φοίτησή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στα «χαμαιτυπεία» των Πανεπιστημίων, καταλυμάτων, ανθρωποειδών «λυμάτων» και αντιδημοκρατικών βλημάτων, εκπαίδευσης και εκβιαστικής χορήγησης πτυχίων; Ή στα κατηχητικά εμπέδωσης ιδεοληψιών, από φωστήρες ινστρούχτορες και Έλληνες υπερπατριώτες;
C:\Users\Spiros\Desktop\tmp766997059512303618.jpgΣχετική εικόνα
  Και καλά, εγώ δεν καταλαβαίνω, εσείς όμως Κε τσίπρα, που γεννηθήκατε το 1974, ποτέ δεν ακούσατε, για κάποιο τείχος του αίσχους, για παράδειγμα; Ποτέ; Το Berliner Mauer εννοώ, αυτό που κτίστηκε το 1961, χρόνο γέννησης και του κυρίου «Μπαρουφάκη», του άλλου συντρόφου σας «Κομουνιστή!» Θα μου πείτε ήσασταν μείον δέκα τρία (-13) τότε, πού να ξέρετε τέτοια πράγματα;
Σχετική εικόνα
  Αυτό Κε Τσίπρα που γκρεμίστηκε στις 9 Νοεμβρίου του 1989 εννοώ; Αυτό κι’εκείνη την τρομερή συναυλία των Pink Floyd, που παρακολούθησαν 450.000 ζωντανοί κι’εκατομμύρια νεκροί, δεν σας άφησε τίποτα; Δεκα πέντε (15) χρονών τότε ήσασταν, παιδί πράμα και σας βούλωναν τ’αφτιά;
  Και μετά όταν έπεσε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα, της άλλοτε Σοβιετίας, που συντάραξε με 15 ρίχτερ τον πλανήτη, πάλι δεν ακούσατε τίποτα; Δεκαεφτά ετών ήσασταν τότε Κε Μεγάλε Αρχηγέ; Και σεις Κε «Μπαρουφάκη» είκοσι οχτώ (28)! Και σεις Κε Τσακαλώτο είκοσι εννέα (29)! Και σεις Κε Καμμένο και νεόκοπε Άρη Βελουχιώτη είκοσι έξη (26)!
  Φτου σας να χαθείτε «κωθώνια», που επίσημα, επίπονα κι’επίμονα το συζητάγατε για «Κουπόνια!»
Αποτέλεσμα εικόνας για προκόπης παυλόπουλος
  Όμως θα ήταν σοβαρή μου παράλειψη η μη αναφορά μου στην αυτή εξοχότητα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και «σχοινοβάτη», συγνώμη, «Στυλοβάτη» του Συντάγματος ήθελα να πω!
  Προσωπικά, σαν παλιός του γνώριμος, θίγομαι από την «ελαφρότητα» με την οποία υπογράφει τα Προεδρικά Διατάγματα! Θα μου πείτε τί να κάνει, ο «καημένος» αφού δεν έχει το "δικαίωμα," γιατί κάποιος τεράστιος «Δημοκράτης» φρόντισε προ πολλού για τον «Μαριονετισμό» του και τον «Ευνουχισμό» του!
  Εγώ, αν και πέντε (5) χρόνια μεγαλύτερός του, είμαι πολύ μικρός, να του μιλήσω περί του ενδεδειγμένου πρακτέου! Όμως να έτσι, τόσο απλά και απέριττα, θα του σύστηνα, να πάψει να νιώθει, να είναι και να συμπεριφέρεται σαν «καημένος!» Και κάτι ακόμα, αντί για τον θώκο της εξουσίας, ας προτιμήσει το θώκο της αξιοπρεπείας! Αν ωστόσο συμφωνεί, επί της αρχής και της ουσίας, με τα προς υπογραφή διατάγματα, τότε ας το πει ευθέως δια ζώσης φωνής και όχι δια της σιωπής!
                                                                                            Με Τιμή
                                                                                      Σπύρος Κίκερης.

1 σχόλιο:

  1. Είσαι "καταπέλτης"!!! Δυστυχώς, όμως, οι μόνοι που θα το καταλάβουν είναι οι άνθρωποι της γενιάς μας. Τα παιδιά μας και οι νεώτεροι έχουν μεγαλώσει με τα παραμύθια των " αγώνων της αριστεράς" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας