Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΠΤΩΣΗ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ (ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ)

Σπύρου Κίκερη
Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΑΝ ΠΤΩΣΗ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

C:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg

« ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ!!!»

C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\Choices.jpg

«Ελεύθερος είσαι, την επιλογή σου να κάνεις
όπως Άνθρωπε γουστάρεις!
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\αρχείο λήψης (1).jpg
Όμως ελεύθερος δεν είσαι από τις συνέπειες
της επιλογής που θα κάνεις
    
  Τεράστια έκπληξη για τους πολλούς! Φυσικά όχι για όλους, ειδικά για κάποιους «Γραφικούς και Περιθωριακούς» τουτέστι βαθυστόχαστους, καινοτομικούς, προληπτικούς και διορατικούς!
  Για να δούμε λοιπόν, πόθεν η έκπληξη και η πτώση από τα σύννεφα, η συνταρακτική, που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη ν’απορεί!
Όμως πριν προχωρήσω, οφείλω ανυπερθέτως μια διευκρίνηση με υπογράμμιση! Σκοπός της παρούσης δεν είναι να κατηγορηθεί ο Κος Τραμπ για την εκλογή του, σκοπός είναι να αιτιολογηθεί η εκλογή του!
Όσο για το αδιανόητο, της μη ανεύρεσης δύο πιο αξιόλογων υποψηφίων Προέδρων, της "Μείζονος Χώρας του Κόσμου!" Της Χώρας των 10.000.000 km2 και των 320.000.000 κατοίκων, θα μου επιτραπεί ν'αφήσω στο απυρόβλητο και αναιτιολόγητο, για πλείστους όσους λόγους!

C:\Users\Spiros\Desktop\8fcc3353a514613dca0c9cbda1d59b0a.jpg
  Το βασικότερο σύμπλεγμα των Αμερικανών, παρήλθαν χρόνοι πολλοί πλέον, που είναι μακράν των άλλων, ο «Καουμποϊσμός» και ο «Παλικαρισμός», με τον ακαταμάχητο «Πιστολέρο» να κερδίζει καρδιές και εντυπώσεις!
  Ας θυμηθούμε εκείνο τον απολύτως «άσημο ηθοποιό», που τον είδαμε σαν «διάσημο πολιτικό» και «Θαυματοποιό», να συντελεί σαν άλλος «Κόπερφιλντ» στο μέγιστο show, κατάρρευσης των τειχών του «Σιδηρού Παραπετάσματος!»
C:\Users\Spiros\Desktop\untitled.jpg
  Ναι ήταν αυτός, που αποτέλεσε τουλάχιστον την αφορμή για την κατακρήμνιση ολόκληρου του οικοδομήματος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των δορυφόρων της Κρατών, του θεωρούμενου δηλαδή, «αντίπαλου δέους!»
  Ναι ήταν αυτός, που άφησε έκπληκτη, ολόκληρη την Ανθρωπότητα! Αυτός που προτιμούσε και επέβαλε την προσφώνησή του, με την πιο καουμπόικη προφορά «Ρέηγκαν» αντί «Ρήγκαν!»
Αποτέλεσμα εικόνας για χίλαρι κλιντον γελοιογραφίες
  Επομένως, αν αυτό είναι, το μέγα «σύνδρομο» των Αμερικανών, που είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, πως είναι δυνατόν ο Αμερικανικός Λαός να δει μια γυναίκα σε ρόλο «Καουμπόισσας;»
  Όχι δε γίνονται τέτοια πράγματα, τη στιγμή που δε στέκουν ούτε καν φραστικά και ετυμολογικά! Όχι αυτό δε γίνεται και η περίπτωση μπαίνει κατ’ευθείαν στην κατηγορία των «απολύτως αδύνατων!»
  Ας σημειωθεί ότι η εναντίωση σε τέτοιας φύσεως συμπλέγματα, επιφέρει, κατά τη ψυχολογία «σχιζοφρενικά» και «ενοχικά» συμπτώματα!
Αποτέλεσμα εικόνας για χίλαρι κλιντον κατάρρευση
  Ένας άλλος παράγων, συναφής και αλληλένδετος με τον προηγούμενο είναι η «Υγεία!» Κακά τα ψέματα, τον «πιστολέρο» μας το «Ρίνγκο» μας δηλαδή, όλοι τον θέλουμε, ευσταλή, γενναίο και Υγιή, πολύ δε περισσότερο στη χώρα γέννησης των αριστουργηματικών γουέστερν!
Αποτέλεσμα εικόνας για χίλαρι κλιντον κατάρρευση
  Στο κάτω κάτω ποιος θα μπορούσε ν’αποδεσμευτεί από την τρομερή σκηνή της δημόσιας κατάρρευσης, ενός υποψηφίου Προέδρου της Ηγέτιδας Χώρας του Κόσμου, ανεξαρτήτως λόγου; Και το χειρότερο, ποιος θα μπορούσε ν’αποκλείσει τη μη επανάληψη της σκηνής, σε μια κρισιμότερη περίπτωση λήψης μεγίστης απόφασης για τις «Τύχες» του Έθνους του;
  Βεβαίως πέραν των παραπάνω λόγων υφίστανται κι’ άλλοι λόγοι κι’ακόμα παράγοντες, που έπαιξαν το ρόλο τους, στην κατάληξη, του αποτελέσματος!
Αποτέλεσμα εικόνας για ομπαμα τραμπ
  Το ιδιαιτέρως, για παράδειγμα, ανοιχτόχρωμο των χαρακτηριστικών του Τραμπ! Γιατί; Γιατί ας μη ξεχνάμε, ότι επί οχτώ (8) συναπτά έτη, Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν κάποιος, κάτι παραπάνω από «σκουρόχρωμος» ήταν ένας «καλαίσθητος» Αφροαμερικανός και «Νέγρος» στην Ουσία!
  Και μη μου πείτε, ότι οι Αμερικανοί έχουν ξεπεράσει όλα τους τα «Ρατσιστικά Σύνδρομα», έχοντας παράλληλα στείλει στο «Πυρ το Εξώτερο την «Κου Κλουξ Κλαν!» Και μια που το'φερε η κουβέντα, ας το πούμε, η "σπουδαία" αυτή "ονομασία" έχει και ρίζα Ελληνική, καθόσον το Κου Κλουξ, προέρχεται από την Ελληνική λέξη "Κύκλος" και το "Κλαν" από την Αγγλική, που σημαίνει "Φυλή!"
C:\Users\Spiros\Desktop\ImageHandler.jpg
  Κι’ακόμα μη βρεθεί κανείς να πει, ότι αν αφαιρεθεί η «κουκούλα» ενός των ανωτέρω εικονιζόμενων και αντιμέτωπος, με «φάτσα» σαν του Τραμπ βρεθεί, θα παραξενευτεί!
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\kkk (1).jpg
  Στους όποιους στο επιχείρημα αντιλέγουν, συνιστώ να προσέξουν τις δηλώσεις του πρώην μεγάλου Αρχηγού της Ρατσιστικής οργάνωσης, που κάποτε έφτασε να αριθμεί 4.000.000 μέλη! Δηλώσεις που έγιναν πριν την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της κρίσιμης αναμέτρησης!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης (2).jpg
  Ο μέγας μάγος ή «δράκος» της ρατσιστικής οργάνωσης και πρώην αρχηγός της Ντέιβιντ Ντιουκ, έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter: «Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές βραδιές της ζωής μου! Μην έχετε καμία αμφιβολία, για το ότι ο κόσμος μας έπαιξε τεράστιο ρόλο, στην εκλογή του! Ο Τραμπ έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς, που έζησαν ποτέ!»
C:\Users\Spiros\Desktop\trump_vid-800x430.jpg
  Την ανάρτησή του συνόδευσε με μία επεξεργασμένη φωτογραφία του Τραμπ επάνω σε άρμα μάχης!
  Ένας άλλος παράγων συντελεστής της «εκλογής» Τραμπ, ήταν το χρήμα! Χρήμα άμεσο και όχι έμμεσο! Χρήμα αυτοφυές! Πνίγηκαν οι ΗΠΑ στις φώτο και στις προβολές, με θέματα βαθιάς κι’αθέλητης επιρροής!
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\roar-for-trump.png

  Οι διαφημιστές γνωρίζουν το θέμα, όχι απλά καλά, αλλά απέξω κι’ανακατωτά! Σημασία έχει το πλασάρισμα του προϊόντος και όχι η «αξία» του προϊόντος! Ο Τραμπ υπογραμμίζεται ότι πέραν των άλλων έχει παίξει και τέτοιο ρόλο στη ζωή του και συγκαταλέγεται  στους τηλεοπτικούς αστέρες και μαιτρ του είδους!
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\xTrump-Angel-Hillary-Devil-800x416.png.pagespeed.ic.m8Yhnb1h7P.jpg
  Στους λοιπούς λόγους, ο φριχτός πόλεμος, ξεπεσμός, ξιπασμός σεξισμός, τον οποίο κέρδισε κατά κράτος και όχι στα σημεία ο Τραμπ! Οι Κλίντον φυσικά και δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν, για σεξουαλικής φύσεως θέματα! Ο δε Τραμπ, όσο και αν, στο θέμα αυτό κατηγορηθεί, για περίσσεια ανδρισμού θα κατηγορηθεί!
Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP'S TOWER
  Όσο για το βασικό επιχείρημα ενίων, περί της ασυζητητί προτίμησης ζάμπλουτων στην εξουσία! Έχω σοβαρές ενστάσεις, γιατί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατηγορίας είναι η «απληστία» και η χάριν του πλούτου «απιστία!»
Αποτέλεσμα εικόνας για κλιντον ομπαμα
  Σαν τελευταίο λόγο θ’αναφέρω το ότι τα τελευταία 23 χρόνια, οι Δημοκρατικοί έχουν την Προεδρία των ΗΠΑ για διάστημα 16 ετών (διπλές νίκες Κλίντον και Ομπάμα!) Υπογραμμίζεται δε ότι, οι Αμερικανοί, αρέσκονται στην ισοκατανομή της εξουσίας, μεταξύ των δύο μεγάλων πολιτικών παρατάξεων (Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών!)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ
  Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς, κάθε άλλο παρά λίγοι είναι εκείνοι που χαρακτήρισαν τούτη την εκλογή, όχι απλά σαν απρόσμενη, αλλά ακόμη και σαν «κεραυνό εν αιθρία!» Χαρακτηρισμό, που προσωπικά δεν απορρίπτω!
  Η ωριμότητα στην οποία βιολογικά βρίσκομαι, με θέλει να ασπάζομαι μέχρι αηδίας την άποψη, «του να μην αποκλείω τίποτα στη ζωή μου, προσμένοντας στο όποιο υπόλοιπο αυτής, οτιδήποτε να δω, χωρίς να εκπλαγώ!»
  Βλέπετε στην πορεία της Ανθρωπότητας, υπάρχει η λεγόμενη «αυτοκίνηση», ανεξάρτητα από τις βουλήσεις των Ηγετών! Έχουμε για την περίπτωση, υπερεπάρκεια εκμυστηρεύσεων και ομολογιών τόσο «Ηγετών» όσο και Σοφών!
Αποτέλεσμα εικόνας για τολστοι
  Παράδειγμα, ο μεγάλος Τολστόι, στο έργο του «Πόλεμος και Ειρήνη», αναφερόμενος στην καταστροφή της τεράστιας Στρατιάς του Μεγάλου Ναπολέοντα, στη Ρωσία, αναρωτιέται: «Μήπως ο Μέγιστος Στρατηλάτης μπόρεσε ν’αλλάξει το ρουν της Ιστορίας; Ή μήπως ο μικρόσωμος αυτός άνδρας με το φουσκωμένο πρόσωπο, τα θολά μάτια, την κόκκινη μύτη και τη βραχνή φωνή, αποτελούσε στην πραγματικότητα, όργανο εκπλήρωσης, τυφλών, ωμών, σκληρών και απάνθρωπων ρόλων ταμένων από τη Μοίρα;»
  Υπάρχουν πολλές σχετικές μαρτυρίες, που κατά την άποψή μου δεν συνιστούν ενδείξεις του φαινομένου της λεγόμενης «αυτοκίνησης» των μειζόνων τουλάχιστον τεκταινομένων της ανθρωπότητας, αλλά «αποδείξεις!»
Αποτέλεσμα εικόνας για μωρις μπαρες
  Θ’αναφέρω μία ακόμα εν είδη «απορίας» του μεγάλου Γάλλου φιλόσοφου Morris Barres (1862-1923). Ο φιλόσοφος, αναφερόμενος στα ερείπια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου γράφει: «Υψώνοντας το βλέμμα μου επάνω στα ερείπια τούτα, αναζητώ τη μεγάλη Θεότητα, που με την πρόνοιά της δημιουργεί τούτα τα γεγονότα!»
  Κι’όμως οι αίτιοι, αυτών των εξολοθρευτικών γεγονότων, ήταν απλά κοινοί θνητοί και θα έλεγα κοινότατοι θνητοί. Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, Γερμανοί….Πολιτικοί και επί το πλείστον Στρατηγοί!
  Ας μην αναφερθούμε καν στο ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και στις μεγάλες επαναστάσεις, ας αρκεσθούμε σ’αυτά, περί «Θεόθεν Αυτοκινήσεων, Θεόθεν εντεταλμένων, Ανθρωπίνων πεπραγμένων και μελλουμένων!»
Αποτέλεσμα εικόνας για χίτλερ
  Ευνόητο είναι ότι προσωπικά, σαν αποδεχόμενος την Αυτοκινητική Θεωρία των μελλούμενων, αποδέχομαι και την εκλογή Ηγετών όχι μόνο προς δημιουργική προαγωγή, αλλά και οπισθοδρομική!
  Στο τελευταίο οφείλουμε να σταθούμε με σκεπτικισμό και περισσή περισυλλογή, γιατί αρκετές φορές, η οπισθοδρόμηση, η κατάπτωση και η όπως και να’χει αυτοκαταστροφή, αποδεικνύεται εκ των υστέρων σαν αναγκαίο και αναπόφευκτο κακό! Αναγκαίο κακό προς παλιννόστηση απαξιωμένων ανθρωπίνων Κανόνων και Αρχών ηθικής και καθωσπρεπισμού!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης (1).jpg
  Αυτά με αφορμή, μια απρόσμενη εκλογή, που τρομάζει, αλλά και που κατά την ταπεινή μου άποψη διδάσκει! Διδάσκει υπαγορεύοντας ρητά, το πόσο απέχουμε από τις απόψεις του Πλάτωνα, όπως διατυπώθηκαν εδώ και 2.500 έτη, περί Αρχόντων Φιλοσόφων, προς οικοδόμηση της ιδεώδους Πολιτείας!
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\2016-08-18T214418Z_726410581_S1AETWETTDAA_RTRMADP_3_USA-ELECTION-TRUMP-STATUES.JPG
  Τούτο ας μείνει σαν επιμύθιο αυτής της συγγραφής, με τη βαθιά και εναγώνια επιθυμία, όπως ήδη έχει διατυπωθεί από πλείστους όσους, περί δειγμάτων γραφής του «Νέου ΗΠΑΑΡΧΗ» και από μένα έναν ταπεινό κι’ασήμαντο στοχαστή περί δειγμάτων εν πρώτοις «Φύλου Συκής» του «Νέου ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ!»
Αποτέλεσμα εικόνας για Τραμπ
Στο τελευταίο με ευλάβεια στέκομαι, καθόσον κάθε άλλο παρά ακόλουθος της Σχολής είμαι, που διδάσκει ότι τα «φαινόμενα απατούν!» Γιατί είμαι υπέρμαχος και φαν μιας άλλης σχολής που διδάσκει ότι «τα φαινόμενα προκαταβολικά και εκκωφαντικά απαντούν», ευχόμενος μ’όλη τη δύναμη της ψυχής μου, για το καλό της Ανθρωπότητας, «πανηγυρικά να διαψευσθώ!»
C:\Users\Spiros\Desktop\TRUMP φάκελος\Choices.jpg
  Όμως άνθρωπε, πάντα έχεις χρέος να θυμάσαι την παραπάνω πικρή και διδακτική αλήθεια, για τις κρίσιμες επιλογές στη Χώρα σου και όταν μάλιστα είσαι Αμερικανός επιπρόσθετα και για την παγκόσμια κοινότητα με σοβαρότητα                                                                              

Με Τιμή
                                                                   Σπύρος Κίκερης.