Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

"ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ" (Πρωθυπουργικό Γραφείο Θεσσαλονίκης)

  C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
«ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!»

(Πρωθυπουργικό Γραφείο Θεσσαλονίκης!)
C:\Users\Spiros\Desktop\tsiprasgrafeio708.jpg
«Βγήκε σαν Κούκος την ώρα να πει
δίχως ίχνος Τσίπας, δίχως Ντροπή!»

*Τα Πίτουρα στο Χωριό μου τα λένε «Πίτρα»
και τα Τσίπουρα, «Τσίπρα!»

«Ας το ρίξουμε και λίγο στην Πλάκα, ρε Ελλάδα
γιατί άλλο το δούλεμα, δεν πάει, βρε Ελλάδα!»
Αποτέλεσμα εικόνας για κλειστά μαγαζιά, λουκέτα
  Ποιος είπε, πως μαγαζιά κι'επιχειρήσεις, κλείνουν μαζικά; Ρε είστε καλά; Ποιος "Ψεύτης;” Ποιος “Συκοφάντης;” Ποιος “Ιερόσυλος Μάντης;” Ποιος "Ιεροφάντης;" Ποιος “Νεκροθάφτης;”
  Τι'ειν αυτά, που λέτε ρε; Δε βλέπετε; Αλήθεια δεν είδατε τα "Εγκαίνια" με τα Υψηλά "Εχέγγυα;” Αλλήθωροι είστε ρε, ή μήπως ολότελα τυφλοί; Κοτζάμ Μεγαλοεπιχείρηση εγκαινιάστηκε χτες!
Σχετική εικόνα
  Καλά δεν είδατε, δεν τ'ακούσατε; Κακό του κεφαλιού σας βορειοελλαδίτες! Κακό του κεφαλιού σας Θεσσαλονικείς! Ο άλλος σας τιμά και σεις τον γράφετε; Τί θαρρείτε ρε, Τυχαίος είναι; Αυτός δεν είναι απλός Ταγός, αυτός είναι ολόκληρος "Πρωθυπουργός, φερέγγυος και σταθερός!"
  Όλόκληρη Επιχείρηση ρε στήθηκε, επιχείρηση που κάνει μπαμ και θ'αφήσει πολλά στο Δημοσιονομικό "Κορβανά!"
  Πώς είπατε; "Αντίδια Καπαμά;" Όχι τέτοια πράγματα, όχι ρε παιδιά, εγώ μιλάω σοβαρά!
  Γιατί; Λίγο σας πέφτει ρε, αχάριστοι του Κερατά; Πρωθυπουργικό γραφείο ρε, είστε καλά; Πώς είπατε; Σας πέθαναν στα "χάπια τα χρυσά και σεις τη Σαλονίκη τη θέτε "Βασίλισσα του Βορρά;"
C:\Users\Spiros\Desktop\Resizer.jpg
  Ε ναι ρε, γι'αυτό σας στέλνουμε και Ιδεοληψίας "Βασιλιά" που θα εκπροσωπείται από μελιστάλακτη "Κοπελιά", που'χει πείρα πλατιά από κοινωνικά και θεατρικά!
  Πως είπατε; Φτάνουν τα υποκριτικά; Ρε, άντε ρε, πώς αλλιώς θα πάμε μπροστά, κομματικά;
Αποτέλεσμα εικόνας για εθνοσυνελεύσεις
  Ας σοβαρευτούμε όμως, ας σοβαρευτούμε ειλικρινά, γιατί "η γελοιότητα" έχει ξεπεράσει κάθε ιερό και κάθε όσιο και το χειρότερο κάθε όριο Αίσχους και Έπους, από συστάσεως του Ελληνικού ΈΘΝΟΥΣ!
  Όχι Κύριοι, πρόκειται για μεγάλη και καλοστημένη μπίζνα, που θα κάνει τζίρους αδιανόητους! Τζίρους για ανόητους!
  Για ανόητους είπατε; Γιατί τί θα παράγει; Θα σας πω: Η εταιρεία θα είναι Ε.Α.Ε (Εταιρεία Άνευ Ευθύνης!) Η επωνυμία της, αντίστοιχη της παραγωγής της "ΠΙΤΡΟΠΟΙΕΙΟΝ - ΣΑΝΟΠΟΙΕΙΟΝ - ΤΣΙΠΡΟΠΟΙΕΙΟΝ!"
  Πώς είπατε; Το τελευταίο δεν το καταλάβατε; Α κατάλαβα, σας μπέρδεψα γιατί τα "Πίτουρα στο χωριό μου τα λένε «Πίτρα» τα δε Τσίπουρα, «Τσίπρα!»"
Αποτέλεσμα εικόνας για εγκαίνια πρωθυπουργικού γραφείου θεσσαλονίκης
  Το «Αρχονταρίκι» το είδα, δέστε το και’σεις! Τον Αρχοντάρη, τον «Ηγούμενο» εννοώ τον είδα, δέστε τον και’σεις! Όσο για τον «προηγούμενο», όχι στο πλάνο δεν τον θωρρώ, μόνο την κυρία Υφυπουργό, με τα τσαρούχια βλέπω, όμως πρόκειται για «καραμπινάτο Θηλυκό! Οπότε ουδέν κακόν, αμιγές…..! Όμως για σκεφτείτε, ειρωνεία, σε λίγο να θέλει να μονάσει και στο "Αρχονταρίκι" να μην έχει δικαίωμα να πάει;
  Άιντε και καλές δουλειές Βορειοελλαδίτες! Άιντε και σε καλές μεριές Θεσσαλονικείς! Όποια πέτρα κι’αν σηκώσετε δύστυχοι, τουλάχιστον μάθατε απέξω κι’ανακατωτά πλέον, ποιον και τι από κάτω θα βρείτε!
  Γι’αυτό, ας το πούμε γενικά, ότι του λοιπού Έλληνα θ’ακούσεις, ότι του λοιπού και αν θα δεις, σε προλαβαίνω Έλληνα, καθόλου, μα καθόλου, μην «Εκπλαγείς!»

                                                                                 Με Τιμή
                                                                            Σπύρος Κίκερης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας