Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΠΑΞΙΩΣΗ VS ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΑΠΑΞΙΩΣΗ VS ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ!
(ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!)
C:\Users\Spiros\Desktop\0d63...-98-650x400.png
  Τα Παθήματα ποτέ Μαθήματα Στον Έλληνα! Απλά, ατυχήματα και αδικήματα στο διηνεκές! Κι'όμως Ελληνικέ Λαέ φταις! Ανεπίτρεπτα φταις με τις επιλογές!
C:\Users\Spiros\Desktop\22723850_8.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\22724123_40.jpg
  «Διθύραμβοι και Θρίαμβοι κατόπιν Εορτής, του δόλου Επικήδειοι πριν και μετά Ταφής!» Και τι δε διαβάσαμε σήμερα το πρωί και τι δεν ακούσαμε; Γοεροί οι Λυγμοί και οι Διθύραμβοι, δίχως τέλος και αρχή!
C:\Users\Spiros\Desktop\stef_7.jpg
  Πόση Μωρία Θεέ μου; Πόση Υποκρισία; Πόση Αναλγησία; Δεν υπάρχει Έλληνας που. να έχει την παραμικρή αντίρρηση ή αμφιβολία για το ποιόν του χαρακτήρα, του υπόψη πολιτικού!
 Δεν υπάρχει Έλληνας, που να μπορεί να σταθεί ευθαρσώς και ευσταθώς ενάντια στην καθαρότητα και τα προσόντα του υπόψη ανδρός, καθώς στον άπιαστο λόγο της αληθείας του!
C:\Users\Spiros\Desktop\Stefanopoulos-Mitsotakis.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\mitsotakis1984.jpg
  Κι'όμως ο άνθρωπος αυτός απαξιώθηκε επανειλημμένα, σαν πολιτικός ύψιστου Αξιώματος Ουσίας! Δυο φορές έθεσε υποψηφιότητα για την ανάληψη Ηγεσίας στη ΝΔ και τις δύο φορές απέτυχε έναντι άλλων, που τουλάχιστον με τον ένα, διέφερε σε διαύγεια χαρακτήρα όσο η νύχτα με τη μέρα!
Αποτέλεσμα εικόνας για Παπανδρεου Στεφανόπουλος
  Άλλα είναι τα προσόντα και τα εχέγγυα των Ελλήνων Ταγών πρώτης Βαθμίδας και πρωθυπουργίας! Προσωπικά έχω θίξει το θέμα τόσες φορές, σαν υπέρμαχος τουλάχιστον, της «Πλατωνικής Θεωρίας» περί Αρχόντων και Πολιτείας!
  Τελικά «Ίδε ο Άνθρωπος» και πήρε των ομματιών του, επιχειρώντας το «ακατόρθωτο» να μάθει τον Ανεπίδεκτο Ελληνικό Λαό. κάποτε να εκτιμά!
Αποτέλεσμα εικόνας για Στεφανόπουλος ΔΗΑΝΑ
  Ίδρυσε τη ΔΗΑΝΑ (Δημοκρατική Ανανέωση), για να καταποντιστεί και να εξαφανιστεί πολιτικά! Ας ονόμαζε, τουλάχιστονμ το Κόμμα του "ΔΙΑΝΑ" (Δικαίου Αναγνώριση), το άχτι του να βγάλει!
Αποτέλεσμα εικόνας για Παπανδρεου Στεφανόπουλος
  Και μετά ήρθε η «Κατάπτυστη» κατά την ταπεινή μου άποψη «Καταξίωση!» Για να τον καταστήσει «πιονάκι» με τον επιχρυσωμένο τίτλο του «Βασιλιά» στην Πολιτική «σκακιέρα» του πιο βρωμερού και δόλιου «Παίχτη» της Ελληνικής Πολιτικής Σκηνής, του Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου! Του φυσικού και Ηθικού αυτουργού όλων των μεταπολιτευτικών δεινών στη δύστυχη Ελλάδα!
  Ναι η «Καταξίωση του Προσχήματος, του δολώματος και του Χρυσού Χαπιού» Μέσα από «Υποτιθέμενη, ύψιστη θέση, δήθεν Ευθύνης!» Ευθύνης Χωρίς υπευθυνότητα ουσίας και νομικής υπόστασης!
  Διότι, δε νοείται κατά την ταπεινή μου άποψή από «Μουνούχη Τράγο, Στειρωμένο Γάτο κι'εστερημένο ισχύος Ταγό,» Ταγό διακοσμητικό, καθηκοντολογία ουσίας και ισχύος!
  Απλά θεωρείται προπέτασμα ουσίας, σερβιρισμένων Προεδρικών Διαταγμάτων! Διαταγμάτων, χωρίς δικαίωμα άρνησης προς υπογραφή, προορισμένων δολίως τις περισσότερες φορές, προς «ευλογία» για καλύτερη Βρώση και Πόση, ενός Σαχλού Λαού!
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινος καραμανλης-ανδρεασ παπανδρεου
  Το μόνο κακό που μπορώ να καταλογίσω στον μεγάλο αυτό άνδρα, ήταν αυτή η Προεδρική αποδοχή, και ήταν η ίδια, που μείωσε και ταπείνωσε κατάφωρα το Γόητρο και αυτού του «Εθνάρχη» Καραμανλή!
  Ας αποτελέσει, λοιπόν, η περίπτωση και τούτη η γραφή, την απαρχή, προς περίσκεψη ουσίας, αφενός από τον Ελληνικό Λαό, αφετέρου σύνεσης των όποιων, υποτιθέμενων καθαρών πολιτικών, για μη αποδοχή Αξιωμάτων απαξίας, ανεξαρτήτως «Φαινόμενης Αξίας» και τυπικών αντικρισμάτων, που αποδεικνύουν αν μη τι άλλο «Τη Μανία και Λατρεία της Εξουσίας, ανεξαρτήτως Ουσίας!»
                                                                                       Με Τιμή
                                                                                 Σπύρος Κίκερης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας