Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΦΙΛΟΙ, ΛΥΚΟΙ και ΓΕΛΟΙΟΙ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
Σπύρου Κίκερη


ΦΙΛΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ


«Προσέχουμε για να Έχουμε


*Με Αφορμή την Απώλεια ενός
Φιλέλληνα!
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipfai-thumb-large.jpg
«…Στοιχηματίζω, ότι η στάση του Φίλου Καγκελάριου της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, άρχισε να μεταστρέφεται, όταν ο φίλος του Έλληνας Πρωθυπουργός τον πήγε στη Λέσβο και ιδίοις όμμασι διαπίστωσε, ότι το καλύτερο Κρουαζιερόπλοιο της Ευρώπης ήταν πνιγμένο στους αλλογενείς, καλοδεχούμενους εισβολείς, που γεύονταν τις ανέσεις του!
  Ενώ την ίδια ώρα γνώριζε, πέραν των κινδύνων, τη συνδρομή της δικής του Χώρας, στους ναύλους, των αδιάλειπτων πλόων και όχι μόνο…..!»
http://www.zougla.gr/assets/images/1771661.jpg
  Υπάρχουν αλήθεια φίλοι Σήμερα; Δύσκολο πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, χωρίς και να αποκλείεται, για να μην αδικούμε ολότελα!
  Η λυκοφιλία σήμερα ανθεί, όσο ίσως ποτέ και είναι συχνότατο το φαινόμενο που ένας φίλος, μετατρέπεται σε «Λύκο» από πολλές και διάφορες αιτίες, μερικές των οποίων εύλογες δυστυχώς!
  Εδώ ανάγεται μια βασική αιτία της ραγδαία εξαπλωμένης Ζωοφιλίας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος σήμερα!
  Ας αφήσουμε όμως τη ζωοφιλία, στην αφθονία και αρμονία της αγαστής της συμβίωσης με τους ανθρώπους και ας έλθουμε σ’ένα ιδιαίτερο ον!
  Ποιο είναι αυτό το «ον;» Ο Πεφωτισμένος και Πολιτισμένος Άνθρωπος του 21ου Αιώνα, που στην εσωτερική του δομή δεν έχει ουδόλως μεταλλαχθεί από τον Homo sapiens!
  Στο σημείο αυτό, εκτιμώ ότι ταιριάζει η αναφορά μιας τραγικής επιστημονικής αλήθειας που σίγουρα κάποιους τρομάζει «Το Άνθρώπινο DNA και του Χιμπατζή, έχει αποδειχθεί επί των ημερών μας, ότι έχουν ομοιότητες, της τάξεως του 95% έως 99%!
  Με έλκει σαν μαγνήτης το να συνεχίσω στην ίδια συχνότητα επί του θέματος του ανθρωπίνου αναθέματος, πάνω στην ιερότητα και σπανιότητα του θέματος της φιλίας!
  Όμως ο σκοπός ετούτης της συγγραφής είναι άλλος, πιο κρίσιμος από τις γενικολογίες και φιλοσοφίες, περί μπέσας και εμπιστοσύνης, μεταξύ ανθρώπων! Εδώ θα θιγεί η δεδηλωμένη φιλία μεταξύ πολιτικών, στην υποκριτική και ειλικρινή της διάσταση, με την ελπίδα ότι θα περάσει ένα προληπτικό μήνυμα, στον ολιγομαθή και αφελή Κο Πρωθυπουργό μας!


http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzExLzMwLzA2OF9BQV8xNzExMjAxNV8xNzA2NDUuanBn&t=635844559380475380&w=820&h=457&a=Center
  Τη «λυκοφιλία» μεταξύ της Φυλής μας και των Τούρκων, -δε λέω Τούρκικη Φυλή, γιατί δεν υφίσταται - πιστεύω να την έχει κατανοήσει και να την έχει ενστερνισθεί, αν και αμφιβάλλω πλέον, για τα πάντα σ’εκείνον!
https://i.ytimg.com/vi/o5c73Fj_q2I/hqdefault.jpghttp://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20080123/engine/assets_LARGE_t_1463_361064_type11491.jpg
  Εν πάση περιπτώσει, όπως και να έχει, συνιστώνται λιγότερα γελάκια και χαριεντίσματα με νταβούτογλου και σία, καθώς λιγότερη φόρα και ενθουσιασμό! Για να μη ξαναμπούμε στα μεράκια και προσφερθούμε ξανά για καμιά κουμπαριά ή Ζεϊμπεκιά, αλλά παλιά! Εκτός αν τα σάλια γλοιωδίας και χαμερπείας θεωρούνται αναγκαία στην άσκηση εξωτερικής Πολιτικής, ανεξάρτητα από το αν μας τιμούν ή όχι!
  Πάντως αν και δεν έχω κάνει πολιτικός, ούτε και πρόκειται να κάνω, ακόμα και στη Δευτέρα μου Παρουσία, πιστεύω απόλυτα ότι η πραγματική φιλία, μεταξύ ομογενών μεν πολιτικών ακόμα και ομοϊδεατών, δεν υφίσταται! Και αν υπάρχει είναι «Εξαίρεση των Εξαιρέσεων!»
  Εδώ ο κανόνας θέλει την ιδιοτέλεια και το προσωπικό συμφέρον στο «ΑΜΗΝ», που δοθείσης ευκαιρίας ανυπερθέτως θα εκδηλωθεί! Η μανία της εξουσίας στην περίπτωση είναι καταλύτης κάθε αρχής κάθε ηθικής και κάθε αξίας! Ο συμβιβασμός επέρχεται αναποφεύκτως, πάντα ιδιοτελώς με ακλόνητο κίνητρο την κατανομή και απολαβή της εξουσίας!
  Η Περίπτωση, πραγματικής φιλίας, για να προχωρήσουμε, σπανίζει περισσότερο μεταξύ αλλογενών πολιτικών! Η πολιτική, εν γένει,  στην περίπτωση, είναι υποκριτική, διπλωματική και πολλές φορές παραπλανητική! Όσάκις δε τα πολιτικά συμφέροντα είναι σε αντιδιαστολή, τότε αλίμονο, τα πάντα ξεχνιούνται εν ριπή οφθαλμού και η επιδειχθείσα αφέλεια, στην πίστη, εκθέτει ανεπανόρθωτα!
  Μέσα από όλες τις σχεδόν απαγορευτικές αναφορές, περί φιλίας, αναλογίζεται κανείς εύκολα, σε πόσες θυσίες επιβάλλεται να υποβληθεί, για να κερδίσει και συντηρήσει την ύπαρξη ενός «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ!»
  Είναι αυτό που λέμε «προσέχουμε για να έχουμε!» Σ’αυτές τις θυσίες, που προαναφέρθηκαν, εξυπακούεται ότι δε χωρούν βλακείες, ολιγωρίες, ανορθογραφίες και λάθη ανεπίτρεπτα και μοιραία! Κοντολογίς, μία πραγματική φιλία πρέπει να διαφυλαχθεί πάση θυσία, γιατί είναι κάτι εκ των ουκ άνευ, κάτι σπάνιο, ιερό και ωφέλιμο!
  Τ’ακούσατε τούτα δω αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ; Τ’ακούσατε ή μήπως και η ακοή σας δεν πάει καλά, όπως και οι άλλες αισθήσεις σας;
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipras5-656x410.jpg
  Μέχρι προχθές μας φάγατε τ’αφτιά για το μεγάλο και σπουδαίο «φίλο» σας, υποστηρικτή μας και Φιλέλληνα, ίσως το μόνο ένθερμο, όπως μας λέγατε, σε ολόκληρη την Ευρώπη! Δεν πιστεύω να έχετε δυσκολία στην αντίληψή σας, για να καταλάβετε ποιον Εννοώ;
  Φυσικά και εννοώ τον Καγκελάριο της Φίλης Αυστρίας ,Αξιότιμο Κύριο ΒΕΡΝΕΡ ΦΆΙΜΑΝ! Αγκαλιές, φιλιά, αμοιβαίες επισκέψεις, υποσχέσεις!
  Για να είμαι ειλικρινής όσο η φυσιογνωστική μου ικανότης, μου επιτρέπει τον Κύριο αυτό τον είδα αρκούντως σοβαρό, ειλικρινή, προσιτό και αγαπητό! Μου φάνηκε, ομολογώ «Πραγματικός Φίλος» με όλη τη σημασία της λέξης!
  Εσείς, βέβαια, Κε Πρωθυπουργέ, δε ξέρετε, νέος είστε! Ναι εσείς δε ξέρετε άλλα κι’άλλα, χοντρά πράγματα! Θα ξέρατε αυτά; Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Ποια; Να το ότι πραγματικός φίλος στην Πολιτική και στη διπλωματία, δύσκολα γίνεται, χωρίς και να αποκλείεται! Το λέω για δεύτερη φορά! Τις περισσότερες φορές γίνεται τυπικά, υποκριτικά, συμφεροντολογικά! Σας το λέω με πολλά συνώνυμα για να το κατανοήσετε απολύτως! Γιατί τα μαθήματά σας, σε καιρούς χαλεπούς μας κοστίζουν ακριβά, πολύ ακριβά!
  Ο Υπουργός σας των Εξωτερικών όμως, αυτός ο περισπούδαστος, με το «τίγκα στη ντόπα βιογραφικό», αυτός ο λαλίστατος επί αστείων θεμάτων και άφαντος επί των σοβαρών και κρισίμων, θα έπρεπε να το ξέρει και να σας προστατέψει! Ναι να σας προφυλάξει, τόσο από τις μεγαλοστομίες, τις υπερβολές, τις αγκαλιές και τα συναφή, όσο και από τα μοιραία σας λάθη, στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής!
  Λάθη που θα εκνεύριζαν ενδεχομένως και θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη και του πιο καλού και ειλικρινούς φίλου μας στο πρόσωπό μας, όταν μάλιστα οι παρενέργειες των δικών μας λαθών, θα είχαν άμεσες και βαριές συνέπειες και στη δική του Χώρα!
  Τώρα Κε Τσίπρα είτε έτσι είτε αλλιώς τον «Φίλο» σας τον Αυστριακό Καγκελάριο, ναι τον Κύριο Βέρνερ Φάιμαν εννοώ, τον κολλητό σας, τον κάνατε «Άσπονδο Εχθρό» και «Λύκο» πραγματικό!
  Καταγράφοντας έτσι ή αλλιώς μία ακόμα μεγάλη ήττα στο ενεργητικό σας!
  Ακούστε τις τελευταίες δηλώσεις του, που προχθές (28/2/2016) ανεγράφησαν στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Έστεράιχ: «Δεν κατανοώ πλέον τη πολιτική των Ελλήνων! Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να δρα σα Γραφείο Ταξιδίων στο Προσφυγικό…..!»
  Τώρα η κομματική επικοινωνία, τα παπαγαλάκια και οι συνήγοροι των χαχόλων τηλεθεατών, που έχουν αναγάγει την επιρροή σε ασύστολη και κακότεχνη επιστήμη, θα μιλήσουν για προκλητικότητα δηλώσεων και άλλα συναφή! Βλέπετε, «η Καμπούρα δε φαίνεται» όσο κι’αν είναι μεγάλη, πρώτον γιατί είναι δική μας και δεύτερον, γιατί πίσω μας είναι!
  Όμως κακά τα ψέματα! Είδατε για πότε ο «Φίλος» Καγκελάριος, έγινε «Λύκος Άγριος; Είδατε;»
  Τί λέτε φταίει αυτός; Για κοιταχτείτε στον καθρέφτη αυτόν τον απόλυτο ψεύτη και αν σας πει ένα ακόμα ψέμα σπάστε τον, γιατί τότε τα πιο πιθανά σενάρια δύο είναι, ή από το μάτωμα του χεριού και τον πόνο θα συνέλθετε ή από το σπάσιμο, θα σπάσει και η «Γρουσουζιά!»
  Το τελευταίο το λέω για να σπάσει η κατήφεια και η μελαγχολία, που μας έχει πεθάνει, γιατί ας μην αυταπατώμεθα δεν πρόκειται για «Γρουσουζιά», πρόκειται για ανικανότητα, για ανικανότητα ολκής σε όλους τους τομείς!
http://i.imgur.com/aMLzZlF.jpg
  Γιατί Κε τάδε, αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, έχετε γίνει το μαύρο πρόβατο και ο αποδιοπομπαίος τράγος όλης της Ευρώπης και όχι μόνο! Και γι’αυτό εκτιμώ ότι «φταίνε οι «αυλοκόλακες» και η μαστούρα από τα λιβανιστήρια!»
  Ας αφήσουμε όμως τον πληθυντικό, γιατί νομίζω ότι εμπαίζω τον εαυτό μου, εκδηλώνοντας δήθεν έναν σεβασμό στον υπέρτατο θεσμό! Όχι κύριε, αν δε μπορείς να σηκώσεις το Θεσμό, που κουβαλάς γίνεσαι περίγελος και σε τέτοιου είδους γελοιότητα μοιάζεις και ’συ αστείος, γιατί και ο ελάχιστος έστω προσχηματικός σεβασμός, εμπεριέχει και τον σοβαρότατο κίνδυνο, να σιχαθείς τον εαυτό σου!
  Πάμε λοιπόν στον Ενικό, να τα πούμε ένα χεράκι για τον πολιτικό ξεπεσμό και τον ευτελισμό, που αφορά το μεταναστευτικό ή προσφυγικό, όπως εσύ συνηθίζεις να λες!
C:\Users\Spiros\Desktop\20150414-090916-50488.jpg
  Στις παρακάτω απόψεις, δηλώσεις που είναι από τηλεοπτικές συνεντεύξεις, και αποδεικνύουν περίτρανα και αδιαμφισβήτητα, το πώς φτάσαμε ως εδώ, δεν έχει προστεθεί ούτε άνω τελεία! Ας αρχίσουμε από την Κυρία Τασία:
  «Ο δρόμος πρέπει να είναι ανοιχτός, έτσι ώστε όποιος Πρόσφυγας θέλει να μπει στην Ελλάδα, να μπορεί να μπει!»
  Από τον παρουσιαστή διατυπώνεται η απορία: Μα δεν είναι όλοι πρόσφυγες Κα Χριστοδουλοπούλου! Για να ληφθεί η κοφτή απάντηση «Όλοι πρόσφυγες είναι!» Συνεχίζοντας ακάθεκτη, όσο και άσχετη!
C:\Users\Spiros\Desktop\cebcceb5cf84ceb1cebdceaccf83cf84ceb5cf82-cebbceb9ceacceb6cebfcebdcf84ceb1ceb9.jpg
  «…Υπολογίζουμε ότι 100.000 θα εισέλθουν στη Χώρα μας το 2015! Ο Φράχτης στον Έβρο ήταν αναποτελεσματικός, όμως η τύχη βοήθησε και ένα μέρος αυτού κατέρρευσε…!»
   Και σε άλλα σημεία οι βλαπτικές και καταλυτικές μπαρούφες της, αμείωτα συνεχίζονται: «Τα νησιά μας πλουτίσανε!» «Έρχονται και εξαφανίζονται!» Στο σημείο ακριβώς αυτό επεμβαίνει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κος Καμίνης και τη ρωτά, «Πού πηγαίνουν;» Κι’εκείνη απαντά «Στην Ευρώπη!» Πώς; Ρωτά ο Κος Καμίνης, για να πάρει την απάντηση «Δεν Ξέρω, εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο! Είναι ανεύθυνο να φρουρήσεις τα σύνορα! Όμως εσείς οι παρουσιαστές συνηθίστε να τους ονομάζετε πρόσφυγες, γιατί άμα χρησιμοποιείτε άλλες ονομασίες, θα μας κόψουν τη βοήθεια!»
  Σε άλλο σημείο λέει το ανεκδιήγητο: «Προφανώς το πρωί κάθονται και λιάζονται στη Ομόνοια, το βράδυ χάνονται…!»
  Ας αφήσουμε όμως την Κα Τασία γιατί οι Βλακώδεις ατάκες της δεν έχουν τελειωμό, αλά ενδιαφέρον «Κωμικοτραγικό!»
Δήλωση-σοκ Καμμένου: «Αν Βερολίνο και Βρυξέλλες συνεχίσουν το bullying στην Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές»
  Πάμε για λίγο στον Κο Υπερυπουργό, ναι τον Κο Καμμένο εννοώ, αυτόν που το λίπος κατέκλυσε και το τελευταίο κύτταρο της φαιάς του ουσίας! Για ακούστε τις δηλώσεις του, να φρίξετε και τα μολυβένια στρατιωτάκια ολόγυρά του ακούν με κατάνυξη! «Αν Βερολίνο και Βρυξέλλες συνεχίσουν το Bullying στην Ελλαδα, η Ευρώπη θα γεμίσει Τζιχαντιστές!»
  Και σε άλλη του δήλωση «Εάν μας πιέσουν οι Ευρωπαίοι, θα αναστείλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου 2, θα παίρνουν τα χαρτάκια τους με την ταυτότητά τους και θα φτάνουν στο Βερολίνο!»
C:\Users\Spiros\Desktop\hqdefault.jpg
  Και ας έλθουμε τώρα στο μεγάλο Κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγό του, τον Αρχιάσχετο των Ασχέτων Κο Τσίπρα, για να διαπιστώσουμε για μια ακόμα φορά, το από πού βρωμοκοπάει το ψάρι και πόσο εύκολα χάνονται οι Φίλοι!
  Η παραπάνω φωτογραφία, είναι από την περιβόητη συνέντευξη του, ακριβώς τη στιγμή των φράσεων της απόλυτης άγνοιας: «…Μας κάνανε κριτική! Ανοίξαμε λέει τα σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέρουμε;» Οποία άγνοια Θεέ μου; Οποία άγνοια; Και αυτός υποτίθεται πως είναι ο Εκλεγμένος Πρωθυπουργός των Ελλήνων, ο κρατών στα στιβαρά του χέρια το Τιμόνι της άμοιρης Ελλάδος!
C:\Users\Spiros\Desktop\2236689.medium.jpg
  Και για περισσότερη πειθώ στις εξ΄ιδίων πικρές αλήθειες! Ο Γιάννης Πανούσης, ο πρώην υπουργός Προστασία του Πολίτη, στην τελευταία του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Στο προσφυγικό (μεταναστευτικό) ο Θεός να βάλει το χέρι του, πάμε για Εθνική καταστροφή….! Υπήρξε το ιδεολόγημα των ανοιχτών συνόρων, ότι δηλαδή, μπορεί να’ρθεί και να μπει όποιος θέλει, δε σταματάμε κανένα….! Σε μία Χώρα που μπήκαν ένα εκατομμύριο και έχουν μείνει 200.000 η Σένγκεν ήδη έσπασε…! Τούτο το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο καθόσον σχετίζεται με την κοινωνική συνοχή, με την οικονομική κατάσταση, με την Εθνική Ασφάλεια, με την κατάσταση στο Αιγαίο, με την αναβάθμιση των Σκοπίων και άλλων γειτόνων μας, ήδη η Αλβανία εγείρει θέμα συζήτησης για την περιοχή της Ηπείρου…! Πολλοί Υπουργοί θα γίνουν πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο, γιατί είναι από αγράμματοι μέχρι άξεστοι…!»
  Έτσι πως έχει η κατάσταση Κύριοι, γιατί μέσα σε 13 μήνες έμελλε να γίνουν τόσα αρνητικά, όσα δεν έγιναν δεκαετίες και δεκαετίες στην έρμη τούτη Χώρα, που πλέον δεν πρόκειται για κράτος ευνομούμενο και κατοχυρωμένο αλλά για μπάχαλο, που κυβερνιέται από ένα θίασο του Θεάτρου Σκιών, που έμελλε να έχει Πρωθυπουργό τον 113ο στο ιστορικό της διάβα και το κακό της ριζικό από το1821 μέχρις εδώ!
http://www.e-typos.com/files/1/2015/06/08/tsi-werner.jpg
Κατόπιν των ανωτέρω θα ήταν παντελώς άστοχο να κατηγορηθεί ο Καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν για προσβολή των φιλικών αισθημάτων του προς τη Χώρα μας και προδοσία του Ιερού δεσμού της Φιλίας!
  Επί του προκειμένου, στοιχηματίζω ότι η στάση του φίλου Καγκελάριου και η μεταστροφή του άρχισε, όταν τον πήγες στη Λέσβο και είδε ιδίοις όμμασι το καλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Ευρώπης, πνιγμένο στους αλλογενείς καλοδεχούμενους εισβολείς, να γεύονται τις ανέσεις του! Γιατί την ίδια ώρα ήξερε, πέραν των κινδύνων, τη συνδρομή της Χώρας του, στους ναύλους των αδιάλειπτων πλόων!
C:\Users\Spiros\Desktop\Islam_In_Europe.jpg
  Τον κίνδυνο της Ευρώπης από το ISLAM, τον έχεις μελετήσει Κε Τσίπρα; Σου τον έχουν μήπως αναλύσει οι καλοί σας αυλοκόλακες σύμβουλοι, οι ωραιοποιητές των πάντων γύρω σας, και επιτήδειοι καλλιεργητές της εύνοιάς σας;
  Για πάμε λοιπόν: «Ένας (1) στους δέκα (10) Ευρωπαίους είναι Μουσουλμάνος σήμερα, ανάμεσά τους αναπόφευκτα και Φονταμενταλιστές! Η αύξησή τους είναι πλέον Γεωμετρική! Σε 29.6 εκατομμύρια υπολογίστηκαν το 1990! Σε 47 εκ. το 2014! Η αύξησή τους μέσα σε 20 χρόνια ήταν της τάξεως του 50%!
http://media.megatv.com/filesystem/images/20151114/engine/mega_o_53761_1387084_type12250.jpg
  Η Γαλλία με στοιχεία του 2014 έχει 6.5 εκατομμύρια Μουσουλμάνους, 2.100 τζαμιά και το τραγικό το 60% των φυλακισμένων (40.000) είναι Μουσουλμάνοι!
  Ελαφρώς μικρότερα είναι τα αντίστοιχα ποσοστά της Γερμανίας και ακολουθούν Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία όπου το ποσοστό των Μουσουλμάνων ανέρχεται στο 4.2% του πληθυσμού της με στοιχεία του έτους 2009! Αλήθεια στο σημείο αυτό αναπόφευκτα θα σε ρωτήσω, σχετικά στοιχεία για το μπάχαλο έχουμε, για τη Χώρα μας;
  Οι όποιες ευθύνες, λοιπόν Κε Τσίπρα, αν πρέπει να αναζητηθούν, ας αναζητηθούν στους υπαίτιους εντός των πυλών, που τις θέλησαν ανοιχτές, από αφέλεια, αδυναμία και προπαντός αρρωστημένη «Ιδεοληψία!» Λίγη αυτογνωσία εκτιμώ πως δεν βλάπτει, αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος!
  Διότι καταστρέφεις τη Χώρα σου και δεν το καταλαβαίνεις! Την κατέστησες ήδη το μόνο ξέφραγο αμπέλι όχι μόνο της Μεσογείου αλλά ολόκληρης της Υδρογείου κι’εξακολουθείς σαν ανόητος να τσαμπουκαλέβεσαι, χωρίς να ντρέπεσαι! Επιμένοντας σφόδρα ότι είσαι ο μόνος σωστός, γιατί είσαι ανελέητα ιδεοληπτικός, αλλεργικός και επιληπτικός, στο ενδεδειγμένο, το πρέπον και το δέον!
  Και επειδή προφανώς εκπλήσσεσαι! Αναλογίστηκες ποτέ, αν στη Γεωγραφική θέση της Ελλάδας σήμερα, εκτός Φυσικά της Αμερικής και της Ρωσίας, ήταν η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, η Ισπανία η Ιαπωνία και ακόμα η αυτή ταύτη η Τουρκία, για να μη μακρηγορώ, τί θα έκαναν και πως θα ενεργούσαν;
  Πριν κλείσω ένα θέλω να σου πω, πρόσεξε γιατί αν το δάγκωμα του πολιτικού φίλου, που έγινε λύκος αφόρητα πονά, το δάγκωμα ευεργετηθέντων και καλοδεχούμενων εισβολέων, που θα εξελιχθούν σε λύκους, είναι και δηλητηριώδες και καταλυτικό και θανατηφόρο!
  Μετά από όλα τούτα, που για σένα κατέγραψα, μεγάλε και αλάνθαστε Αρχηγέ, έχω να σου συστήσω και πάλι ένα κοίταγμα στον Καθρέφτη!
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/11/Mirror_I_by_hoscakallll-550x350.jpg
  Λένε πως έχει μαγικές, θεραπευτικές και εξιλεωτικές ιδιότητες! Γυαλίσου βρε και πες στο είδωλό σου « Τι μου ζήτησες μωρέ Ελλάδα και τι σου πρόσφερα; Τι μου ζητήσατε ρε Έλληνες και τι σας πρόσφερα; Όμως σε προειδοποιώ, φυλάξου γιατί τα είδωλα πολλές φορές άσχημα και βίαια αντιδρούν!
  Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, εκτός από μία ευχή «Είθε ο Μεγάλος Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα και τους αμφιλεγόμενους πλέον Νεοέλληνες!»
                                                                         Με Τιμή

                                                                   Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας