Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΤΟΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΕΙΑ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
  Σπύρου Κίκερη
ΤΟΎΤΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΕΙΑ!
C:\Users\Spiros\Desktop\pffhwqwtoc5044ac4279461.JPG
«Ουδέν Κρυπτόν
Υπό τον Ήλιον!
Τας Χείρας πάντοτε
Επί των Τύπων των Ήλων!
C:\Users\Spiros\Desktop\sun.gif
  Πόσο πρέπει να ψαχτούμε, αλήθεια, για να ενημερωθούμε, καθίκια;
Πόσο;
  Είμαι άνθρωπος, που ενημερώνομαι ανελλιπώς σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο και όμως χρειάστηκαν δώδεκα ολόκληρες ημέρες για να πληροφορηθώ τούτο το μαντάτο!
  Ίσως δεν ήταν και τόσο σπουδαίο, κάποιοι σίγουρα θα πουν! Οι άνθρωποι μειωμένης κρίσης και αντίληψης, σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη, εκτιμώ ότι είναι σε υπερεπάρκεια, στην ταλαίπωρη των Νεοελλήνων Χώρα! Παραδείγματα άπειρα ας μην τα πιάσουμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\452883-KREMALA2.jpg
  Το μαύρο μαντάτο, 22 Φεβρουαρίου του Σωτήριου Έτους 2016, ημέρα Δευτέρα, ο Αριστούχος, τεταρτοετής Φοιτητής του Πολυτεχνείου (Βασίλης Αντώνου), ετών 21, Βρέθηκε απαγχονισμένος, εντός του Μετσόβιου, κρεμάμενος επί δέντρου!
  Εντοπίστηκε από έρευνα της Αστυνομίας, κατόπιν ειδοποιήσεως της μητρός του για την εξαφάνισή του! Προφανώς ο αυτόχειρας εκτέλεσε την αποτρόπαια πράξη του πιθανότατα, Κυριακή, ημέρα αναπαύσεως, ημέρα γαλήνης!
C:\Users\Spiros\Desktop\14439499691991009364.jpg
  Πριν την αποτρόπαια, πράξη απελπισίας του, είπε στη μητέρα του: «Μάνα θα τελειώσω τη Σχολή και μετά τί θα κάνω; Πού θα πάω; Αυτό που ζούμε είναι ζωή;»
  Το παράδοξο είναι, το επαναλαμβάνω για να εμπεδωθεί, ότι έμεινα κυριολεκτικά έκπληκτος, για την αργοπορία της πληροφόρησης! Το τραγικό συμβάν το πληροφορήθηκα στις 4/3/2016 εντελώς τυχαία από το διαδίκτυο, μετά από δώδεκα (12) ολόκληρες μέρες!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7eKNxaT8v8OgE_58rccxszU-uTys7XAPA87ogQxOBvGR63peXBliqbP38VlqE0IP9mrYGHX3lQC6tzwKZXNBZyHr6wNdxCPTafg1s0BkvqOvqAe2ucknDtf6rvtIBaxehxZqsXA_AXpdO/s640/tromaktiko.jpg
  Τυχαίο; Κάθε άλλο! Πάνε δεκατρείς δεκατρείς (13) ολόκληροι μήνες και εννέα (9) ημέρες, που οι αυτοκτονίες σε τούτη την έρμη τη Χώρα, την άμοιρη Χώρα, που ενώ η δυστυχία της καλπάζει δίκην αφηνιασμένου αλόγου, έχει πάψει απολύτως η σχετική πληροφόρηση!!! Πάνε δεκατρείς (13) ολόκληροι μήνες και εννέα ημέρες, που κανένα Ελληνόπουλο δεν πεινά ούτε και λιποθυμά! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Εύγε στην πρώτη φορά Αριστερά! Αυτή πράγματι είναι προσφορά! Υπέρτατη προσφορά και ίσως τα μόνα καλά! Ναι τα μόνα καλά! «Βορειοκορεατίζουμε», αργά, αλλά σταθερά, με την πρώτη φορά αριστερά, την «Αθώα Περιστερά!»
http://www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image_easyjet_630x384/article/120287-269096.jpg
  Και σεις τηλεοπτικά σκουλήκια ΣΟΥΖΑ και ΜΟΥΓΚΑ! Το μόνο σας ενδιαφέρον οι «ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ και η ΘΑΛΠΩΡΗ» χωρίς «ΚΙΧ» για την επερχόμενη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΄Ελεος καθίκια! Έλεος Σκουλήκια! Έλεος! Έλεος! Έλεος!
C:\Users\Spiros\Desktop\images.jpg
  ΄ΕΛΕΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ! ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  Και το Επιμύθιο όπως στην αρχή, για να’ναι οι λογαριασμοί καλοί!
http://www.stougiannidis.gr/tomas/Caravaggio_-_The_Incredulity_of_Saint_Thomas.jpg
«Ουδέν Κρυπτόν υπό τον Ήλιον
Τας Χείρας πάντοτε επί των Τύπων των Ήλων!»


                                                                                      Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας