Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο ΈΝΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
Σπύρου Κίκερη
Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ
(Οι Εισβολείς!)


«Το Μπάχαλο διάτρητο, εγκάρδιο και άκριτο!
Το σύνορο αδιάβατο, ενάντιο και άτεγκτο
κι’ο ένοχος στο άνετο, στο άμεμπτο, στ’αδιάφορο
στο Εθνικά ανάρμοστο και σφόδρα απαράδεκτο!»


«Ένοχος δεν είναι ο Κανένας!
Ένοχοι δεν είναι οι Πολλοί!
Ένοχος, για μένα, είναι ένας
και δυο Υπουργοί του, Συνεργοί!»


«Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!»
C:\Users\Spiros\Desktop\υπό-ειξη-χεριών-55788685.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ2.png
  Αυτός ο άνθρωπος έχει χρόνια, που ερωτοτροπεί με τους «εισβολείς!» Πάνε αρκετά χρόνια πια, που χαρακτηρίζει ρατσιστές, όσους υπεραμύνονται της διατήρησης των βασικών χαρακτηριστικών, της πιο αξιόλογης φυλής αυτής της Γης!
  Πάει πια καιρός, που αδιάντροπα και χωρίς συναίσθηση των τεράστιων ευθυνών του, όχι μόνον αποποιείται αυτές, αλλά με τον τρόπο του και το λόγο του, αμείωτα προσκαλεί, τους «Ειρηνικούς Εισβολείς» καθιστώντας «μπάχαλο» τη Χώρα του και παγκόσμιο περίγελο!
  Αγνοώντας ότι το να προσκαλείς τον οποιοδήποτε σπίτι σου, πρέπει να του έχεις πρώτα εξασφαλίσει τα βασικά της φιλοξενίας του, όχι φυσικά αποστερώντας την οικογένειά σου, από άκρως χρειαζούμενα και αναγκαία! Σε ένα δις (1.000.000.000) ευρώ από τον άδειο κρατικό κορβανά, υπολογίζεται, με τους επιεικέστερους υπολογισμούς, το κόστος των εισαγόμενων, για το 2016!!! Σου περισσεύουν Κε τάδε;
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDMvMDYvZWlkb21lbmktZm90by1ldXJvay5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Centerhttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_e5mj8nnlM8wj-8RjftZsdwj34V-lUWDlwdzf-tBN7ZJt1kP1Zw
  Το τραγικό της περίπτωσης είναι ότι με την καινοτομικά αρνητική του στάση, θεωρεί ότι προσφέρει υπέρτατη υπηρεσία στην Πατρίδα του, όσο και στους αφειδώς εισαγόμενους!
  Το κακό στην Πατρίδα μας Κύριε τάδε, είτε θέλεις είτε δεν θέλεις, θα το δεις, σ’όλο του το μεγαλείο, σ’ελάχιστο χρόνο! Αν διάβαζες, τα άρθρα μου, θα ήξερες, ότι στην προφητική είμαι αρκετά καλός και σπανιότατα πέφτω έξω! Το κακό στην Πατρίδα μας θα το δεις, γιατί δεν θα πρόκειται απλά για κακό, αλλά θα πρόκειται για τσουνάμι  και Αρμαγεδδώνα κακού!
C:\Users\Spiros\Desktop\prosfyges-lesvos_0.jpgΣχετική εικόνα
  Όσο για το «καλό» στους εισαγόμενους, θα το δεις κι’αυτό σ’ελάχιστο χρόνο, που θ'αρχίσει ο λιμός να θερίζει και ο λοιμός ν'αφανίζει! Ασφαλώς θα περίμενες να σ’ευγνωμονούν, να σ’ευλογούν και να σε υμνούν! Όμως στο υπογράφω, με χίλια χέρια, ότι όχι μόνον δεν πρόκειται ποτέ αυτό να το δεις, αλλά σου μέλλει από αυτούς άλλα πολύ πικρά να γευτείς!
  Από μεν τους Έλληνες, γι’αυτό ακριβώς το θέμα, πέραν των άλλων, αγρίως θα δαρθείς κι’απ’τους δυο, για το ίδιο θέμα ανηλεώς θα «γδαρθείς και πολιτικά θα εξαφανιστείς»!
https://i.ytimg.com/vi/0QVYcuJwkho/maxresdefault.jpg
  Όμως εκτιμώ ότι ο κόμπος έφτασε, για τη συναίσθησή σου στο χτένι, ενώ στην πραγματικότητα - το έχει προ πολλού σπάσει -  να καταλάβεις την τελευταία σου πράξη, πριν την εξομολόγησή σου και την προσευχή σου!
  Εγώ δεν θα σου κάνω τούτη, την κρίσιμη ώρα, υποδείξεις περί του πρακτέου, έχω κάνει ήδη πολλές, όμως οι «Φύλακες διάβολοί σου» ποτέ δεν άφησαν τίποτα να περάσει! Το άκρον άωτον της ιδιοτέλειας, πάνω στους αυλοκόλακες, πραιτοριανούς ανέκαθεν βασίλευε! Γι’αυτό κανείς «Άρχοντας το τέλος, πριν το τέλος του δεν είδε, κι’όταν το είδε πάλι δεν πίστευε!»
http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/04/pilate.jpg
  Πέραν όμως από αυτά ξέρω απ’έξω κι’ανακατωτά τι θα κάνεις, και ίσως θα είναι από τις ελάχιστες φορές, που η γνώμη σου θα συμπίπτει με τη γνώμη των αυλοκολάκων! «Την τακτική του Πόντιου Πιλάτου θ’ακολουθήσεις και τα αμόλυντα χεράκια σου θα θελήσεις να νίψεις!»
  Όμως εδώ, ακριβώς εδώ στο σημείο αυτό, θα μου επιτρέψεις τη μία και μοναδική σύστασή μου, για το καλό σου! «Για να ξεπλύνεις τα χεράκια σου και τις πράξεις σου καλά, πρώτα να θυμηθείς το «Νίψον Ανομήματα, μη Μόναν Όψιν» της καρκινικής γραφής και ύστερα να πας στα νερά του Αιγαίου ολόσωμος να ξεπλυθείς, αν θες να εξιλεωθείς και ν’αναβαπτισθείς!»
http://4.bp.blogspot.com/-tPqnAQXw3uM/UEwtpqxeEyI/AAAAAAAAVAQ/sz_vqrOe0oM/s400/5.jpghttp://www.newsbeast.gr/files/1/2015/11/kokinpotamo2.jpg
  Και κάτι ακόμα, θυμήσου, όταν βγεις και πριν σκουπιστείς, κοίτα καλά τα νερά, που απ’το κορμί σου θα στάζουν! Εκεί στη φάση αυτή να σταθείς, να ισολογιστείς, να στοχαστείς κι’ αν κόκκινο χρώμα στα νερά, που απ’ το κορμί σου θα στάζουν δεις, τότε εξιλεωτικά ας πεις «Κάτι εν τέλει Θεέ μου, αρχίζω να καταλαβαίνω, απ’τ’αναθεματισμένα τετελεσμένα μου και τις συνέπειές τους!» Αν θες μετά μπορεί να πας στον Ιορδάνη ποταμό να ξεπλυθείς κι’αν δεις κι’εκείνον κόκκινο! Φύγε, φύγε μακριά και τρέχα να σωθείς!
http://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2015/09/alexis.jpg
  Ο ένοχος των οικτρών μελλούμενων, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, λοιπόν, μην το ψάχνεις, «Είσαι εσύ! Είσαι εσύ και συνεργοί σου κάποιοι Υπουργοί, προεξαρχούσης της ανεκδιήγητης Τασίας Χριστοδολοπούλου, ακολουθουμένης από του επομένου, Ιεροκήρυκος Μουζάλα, αμφοτέρων «Ευλογημένων» από του «Ηγουμένου Αλεξίου Τσίπρα, του Ιδεολήπτου και Πανασχέτου!»
  Τα τελευταία δύο κοσμητικά, όσο και να λυπάμαι, είναι αναπόφευκτα και θα το εξηγήσω. Πρώτον ο άνθρωπος αυτός ενήργησε στο «Προσφυγικό» εγώ θα το’λεγα «Μεταναστευτικό» γιατί ετούτο περιέχει και το άλλο, ωθούμενος βίαια, χωρίς να το συνειδητοποιεί, από τα ιδεοληπτικά του «κομουνιστικά» σύνδρομα, που δε συνάδουν, με τον τρόπο της ζωής του και ανατροφής του!
  Αυτός δηλαδή, ο έχων βαθύτατο σχίσμα στην προσωπικότητά του, ενήργησε εις εφαρμογή. ας πούμε του υπ’αριθμ 1 άρθρου του θεωρητικού κώδικα της υποτιθέμενης ιδεολογίας του, που θέλει «Τον έχοντα δύο Χιτώνας, να δίνει τον ένα!» Ξεχνώντας ο δυστυχής ότι έτσι στο τέλος μένουν «Γυμνοί αμφότεροι!»
  Όσο για το δεύτερο χαρακτηρισμό «Του Πανάσχετου!» Τί άλλο θα ταίριαζε σ’έναν Πρωθυπουργό και εκ των πραγμάτων επιλεγμένο θεματοφύλακα των ιερών και οσίων του τόπου του και του Λαού του, που αγνοεί «Από πού αρχίζουν και πού τελειώνουν τα σύνορα της Χώρας του;»
http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2011/28/65074-eok.jpg
  Να ο Βασικός λόγος απόλυτου διαχωρισμού πολλών κρατών της Ευρώπης, ΠΓΔΜ, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία…….από τη Χώρα μας και την ασκούμενη πολιτική και παθητική τακτική, στο σοβαρότατο αυτό θέμα!
  Να ο Βασικός λόγος που Η σύσκεψη Κορυφής στις Βρυξέλλες χθες (7/3/2016), είχε απόλυτο κυρίαρχο τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου και δίκην «παρείσακτου, τελευταίου τροχού της αμάξης και έσχατου κομπάρσου, τον Πρωθυπουργό της Ιστορικότερης Χώρας του Πλανήτη μας!
http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/10/tsipras16.jpg
  Καμαρώστε στην παραπάνω σχετική φωτογραφία τον Πρωθυπουργό μας με τα χεράκια στις τσέπες του και αισθανθείτε υπερηφάνεια για την κατάντια μας, που πάλι ερχόμενος μετά δόξης, θα μας την κάνει, σα μάγος περίτεχνος, Νίκη και έπαρση Εθνική!
  Να ο βασικός λόγος που η Ηγεσία της FYROM, δήλωνε χθες ευθαρσώς και σαρκαστικώς, μ’αφορμή τη σύσκεψη κορυφής «Εμείς διαφυλάσσουμε τα σύνορα της Ευρώπης από την Ευρώπη!»
  Εδώ το να ενίσταται κάποιος είναι λίγο, το να εξανίσταται είναι επίσης λίγο, το να διαμαρτύρεται εγγράφως κάποιος είναι «παρωνυχίδα» ένα τίποτα δηλαδή! Το να υποκλίνεται τέλος κάποιος στο απαράδεκτο και το άσχετο είναι Τραγικά γελοίο, Επικοινωνιακά Χαλκείο, Πολιτικά χαμαιτυπείο, Λεκτικά δε και Εθνικά «ΑΝΤΙΟ!»
Σημ. Το «Αντίο» είναι Ιταλική λέξη (A dio), που λέγεται αποκλειστικά και μόνο, σαν ύστατος Χαιρετισμός σε θανόντες!
                                                                               Με Τιμή
                                                                          Σπύρος Κίκερης