Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΠΟΛΕΜΟΣ ANTE PORTAS
(O Πόλεμος προ των Πυλών!)
C:\Users\Spiros\Desktop\image (2).jpg
  Όταν κάποιοι, εδώ και καιρό, μίλαγαν για «πόλεμο» κάποιοι άλλοι τους λοιδορούσαν, θεωρώντας τους υπερβολικούς, γραφικούς και συγγραφείς «Εφιαλτικών Σεναρίων!»
C:\Users\Spiros\Desktop\statue.jpg
  Τώρα που ο πόλεμος είναι “Ante Portas”στις συνειδήσεις όλων μας, τώρα ίσως είναι αργά, αν και προσωπικά είμαι ένθερμος θιασώτης της άποψης «του ότι ποτέ δεν είναι αργά!»
C:\Users\Spiros\Desktop\700.jpg
  Απαιτεί χρόνο η «Χημική και Ψυχολογική» διεργασία, της προετοιμασίας για πόλεμο! Άλλωστε ούτε όλες οι ψυχές είναι ίδιες ούτε όλοι οι νόες, με όλα τους τα συναφή!
C:\Users\Spiros\Desktop\death-05.jpg
  Πρέπει  να διεγερθούν, να ενεργοποιηθούν και να εξωτερικευθούν, όλα τα ένστικτα και τα πάθη των ανθρωπίνων ψυχών, που ποτέ δεν εξαλείφθηκαν, απλά καταχωνιάστηκαν στα ενδότερα των ψυχών, ανάλογα με τα επίπεδα των πολιτισμών!
http://nstatic.tanea.gr/files/temp2/04e9e37666c1c9317bb54ef4f6158f6e712ee12eff1ccc096cc99812d1869bcf.jpg
  Και εδώ, ας υπογραμμισθεί ότι προέχουν οι ψυχές και οι νόες των ιθυνόντων και κυβερνώντων κατά περίπτωση!
  Όμως το έργο τώρα θα το δούμε! Θα το βιώσουμε σε πράξεις τρομερές και πρωτόγνωρα εφιαλτικές!
http://news247.gr/eidiseis/afieromata/article2702277.ece/BINARY/w660/dachau+(14).jpg
  Τώρα θα ξαναδούμε «ΠΟΓΚΡΟΜ» κάθε είδους, Θρησκευτικό, Πολιτικό, Προσφυγικό, Μεταναστευτικό, Ενοχικό, Θυματοποιό και πάει λέγοντας……!
http://www.magyarhirlap.hu/sites/default/files/field/image/multkor.jpg
  Τώρα θα δούμε να ξαναζωντανεύουν «Φαντάσματα» σαν φοίνικες όπως το «Άουσβιτς» το «Νταχάου» το «Μαουτχάουζεν» το «Μπέλζεν» το «Μπέργκεν» το «Χαϊδάρι» τα «Γκουλάγκ»….και έχει ο Θεός και ο Αλλάχ!
http://cdn.photonesta.com/images/dailyexhaust.com/images/homo_homini_lupus.gif
  Για να στηθεί σ’αυτά, μετανοητικά και ιστορικά ένας Μαρτυρικός Σταυρός, με την επιγραφή «HOMO HOMINI LUPUS” που σημαίνει «ο άνθρωπος Λύκος για τους Ανθρώπους!»
http://www.bottegadeldisagio.it/wp-content/uploads/2014/03/involution.jpg   Ναι όλα τα τραγικά, ευτελιστικά και ταπεινωτικά για τον πολιτισμό μέλλει, δυστυχώς να ξαναπαιχθούν, με πιο μοντέρνα σκηνοθεσία αλλά και μία ειδοποιό διαφορά!
  Τώρα δεν θα είναι oι πράξεις, οι σκηνές και οι εικόνες, καταραμένες, αναθεματισμένες και κολασμένες! Τώρα θα είναι «Εγκεκριμένες» «Ευλογημένες» και προπαντός «Άκρως Αναγκαίες» γιατί «Ανάγκας Θνητοί, Ταγοί και Θεοί Πείθονται!»
                                                                    Με Τιμή
                                                           Σπύρος Κίκερης