Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΙ'ΕΠΑΛΗΘΕΎΣΕΙΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
Σπύρου Κίκερη
                                                                         24/2/2016
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΚΙ’ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjktJaA00OUAOguLS5qUpw9ZcwHu3NWGEbBrOKc8NUovVnJRSymLM8_x8CPpsBTbQ0KmBusSjMyYMf3pMDydB-yJyWhmta8eeR0Ca0VqjYQTGG1NptUAejMcuMEpWTUXVN0qZejXBEWU5Xt/s1600/391_kazamias_sports.jpg
"Εύκολο δεν είναι να μαντεύεις
μελλούμενα, καλά να σημαδεύεις!
Δύσκολο τη Σκέψη να παιδεύεις
στα δύσκολα τις άκρες να γυρεύεις!"

(Μεταναστευτικό)
C:\Users\Spiros\Desktop\ouggaria3.jpg
«Εκτιμώντας ότι κανείς άνθρωπος του πνεύματος, δεν επιχαίρει στην επαλήθευση γραφόμενών του! Γι’αυτό με καλοπροαίρετα προληπτική διάθεση, καθώς με βαριά λύπη και ανελέητη απογοήτευση, προβαίνω σε τούτη τη γραφή!»


«Η Ικανότης στη Μαντική είναι επίπονη στη Λογική
και όχι, Θεόθεν, Προφητική!»

http://lifetag.gr/wp-content/uploads/2015/03/images-145.jpg
  Δε μου αρέσει πίσω να γυρνώ, όμως αυτή τη στιγμή αλλιώς να κάνω δε μπορώ! Στις 11/8/2015 έγραφα σε σχετική με το μεταναστευτικό ανάρτηση (spyrkikeris.blogspot.gr) και δημοσίευση (Τοπική Φωνή) πάνω στο θέμα:"ΑΠΕΙΛΉ, ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΑΜΑΧΗΤΙ» τα έξής: «Κανείς δε Θωράει; Κανείς δε Νογάει; Ετούτη τη Χώρα κανείς δεν Πονάει;
  Το μεταναστευτικό είναι καταλύτης του Κοινωνικού και φυλετικού μας Ιστού! Δυναμίτης κοντολογίς του Ελληνισμού! Είναι πόλεμος ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Κε Τσίπρα, που για να κερδηθεί, θα πρέπει να δοθεί...!
C:\Users\Spiros\Desktop\1345.png
  Σε λίγο, εύχομαι ψεύτης να βγω, με μαθηματική ακρίβεια σας βλέπω να ζητάτε ΒΟΗΘΕΙΑ από το ΝΑΤΟ, εκλιπαρώντας σαν επαίτες, για τη Σωτηρία μας!
  Το τι έχει να γίνει μόνο ένας Θεός το ξέρει! Σε πολέμους επιβίωσης πανεύκολα καταπατούνται και κατάφωρα αγνοούνται οι υπογραφές συμφωνιών! Πολύ δε περισσότερο όταν το παράγγελμα «ο Σώζων Εαυτόν Σωθήτω» θ’ακουστεί!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης (1).jpg
  Οι διαδηλώσεις και οι λιθοβολισμοί ήδη άρχισαν! Συνέλθετε Κύριοι Κυβερνώντες, συνέλθετε και ’σεις Κυβερνώμενοι! Συνέλθετε γιατί χανόμαστε!
  Η Κως Στενάζει, η Λέσβος Βουλιάζει, Η Σάμος ουρλιάζει, το Πανελλήνιο έκπληκτο και τρεμάμενο κοιτάζει….!
  Το Αιγαίο φλέγεται, χάνεται, βυθίζεται, αφανίζεται και η «Πανωραία» αρμοδία Υπουργός χτενίζεται…!
  Έτσι εύλογα αναρωτιέται κανείς, έχει Ναυτικό τούτη η Χώρα, έχει Λιμενικό, έχει Στρατό ή μόνο διασώστες και παρατηρητές; Κι’ακόμα πόσους διακινητές συλλάβατε και τι τους κάνατε;…….!»
  Αυτά και άλλα συναφή έγραφα πριν εφτά και κάτι μήνες, για να επαληθευτώ απολύτως! Όμως ας μου επιτραπεί να συνεχίσω για λίγο, με σχετικά ανανεωμένες απόψεις μου!
  Ναι σε λίγο οι λεηλασίες Δημοσίων κτιρίων και στη συνέχεια οι βίαιες αρπαγές οικιών και περιουσιών δεν θα έχουν τελειωμό! Και τότε, ω τότε, ανόητοι θέλοντας και μη, θα εξαναγκαστείτε να παίξετε  ένα ρόλο αυστηρό και σκληρό, ένα ρόλο που έχετε αποκηρύξει και επικηρύξει, όμως φοβάμαι ότι τότε θα είναι αργά, θα είναι πάρα πολύ αργά!
http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2014/08/image.ashx_-620x330.jpg
  ΄Ηδη εγώ στα παιδιά μου, έχω προ πολλού πει, να έχουν πανέτοιμο ένα «ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗΣ – ΔΙΑΦΥΓΗΣ!» Γιατί η σκέψη μου, δεν μπορεί ούτε γι’αστείο να τα φανταστεί στα χέρια αλλοφρόνων, μανιακών και καλοδεχούμενων Μουσουλμάνων!
  Και κάτι ακόμα προφητικό, σε λίγο, σε πολύ λίγο, θα δείτε τα αεροδρόμια των νησιών να πνίγονται στις πτήσεις τσάρτερ, φυσικά με ντόπιους επιβάτες, αρχικά προς την ενδοχώρα και στη συνέχεια προς πάσα κατεύθυνση της Γης, κυρίως με Βορειοδυτικές πορείες! Αν ωστόσο δε μας έχει απαγορευθεί η είσοδος σε κάποιες Χώρες, που οι πορείες αυτές οδηγούν!
  Όλα δε αυτά, γιατί αρνείστε σθεναρά, το εύλογο, το ενδεδειγμένο και το ουκ άνευ πρέπον, εξακολουθώντας ν’αρμενίζετε «Θεόστραβα!»  Τί να πρωτοαναφέρει κανείς και τί να πρωτοθυμήσει;

http://voria.gr/images/0hIUvX46A4uoGNhzv14G.jpghttp://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/xristodoulopoulou-metanastes-708.jpg?itok=zu8LxDvq   Την αντικατάσταση της «Πανωραίας» με τον «Ιεροκήρυκα Μαιευτήρα;» Τη μη κατανόηση και συμμερισμό ότι τα μέλη της Εκτελεστικής Εξουσίας, πρέπει να έχουν Ηγετικές ιδιότητες και προσόντα, πέραν του κοινού ανθρώπου; Τη συνέχιση των μεγαλοστομιών;
C:\Users\Spiros\Desktop\0805388001428091252.jpg
  Την ανοιχτή πρόσκληση με τη στάση σας, φυγάδων, μεταναστών, προσφύγων, τυχοδιωκτών ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε; «ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΩΝ, εν πάση περιπτώσει ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ» που πρώτη φορά καταγράφει η Ιστορία;
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipras.png
  Για σας μιλάω μεγάλε ΤΑΓΈ, για σας μιλάω, μεγάλε ΑΡΧΗΓΕ! Τους καλωσορίσατε, τους διαθέσατε πανάκριβα κρουαζιερόπλοια για τις μεταφορές τους, κατασκευάσατε χώρους υποδοχής με συσκευές κλιματισμού κτλ κτλ!
  Εοκικά κονδύλια ήταν αυτά, καλά κάνατε! Όμως ήθελα να σας ρωτήσω, τα κυκλώματα που σα «βδέλλες» αδηφάγες στο αίμα, κόλλησαν πάνω σ’αυτούς, και τις γιγάντιες Μύγες που πάνω τους σαν σε «ψοφίμια» έπεσαν τα είδατε και τι κάνατε; Τα φροντίσατε με την παθητικότητα και την αδράνεια και πέραν της φύσης τους; Γιατί;
  Για να εξανεμίζονται σε χρόνο μηδέν, τα Εοκικά κονδύλια, που πολλές φορές τα σνομπάρατε με λόγια παθογένειας και ιδεοληψίας; Λόγια σαν και τούτα που αλλεργία μου φέρνουν: «Εμείς και βοήθεια να μη μας δώσουν από την Ευρώπη, θα συνεχίσουμε το Ανθρωπιστικό μας Έργο!»
  Κε Τσίπρα, αν τα βάζατε από την τσέπη σας είχατε κάθε δικαίωμα έτσι να μιλάτε! Να μας χρεώνετε όμως από τον άδειο Εθνικό κορβανά με οχτακόσια εκατομμύρια (800.000.000) ευρώ και να βαυκαλίζεστε συγχρόνως για τον άθλο, είναι όχι μόνον βλακώδες, αλλά επιπρόσθετα και άηθες! Πάνω από ένα δις (1.000.000.000) ευρώ, υπολογίζει το κόστος για το 2016 ο Ιεροκήρυξ!
  Όμως μήπως σταματήσατε εκεί; Ακάθεκτος συνεχίσατε, την καταλυτική σας τακτική, κόβοντας τα χέρια κάποιων, που προσπάθησαν τάξη να βάλλουν στο μπάχαλο! Συντελώντας παραπέρα πρωτευόντως στην παραγωγή και συσκευασία «Χρυσών Χαπιών» όπως «ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ!»
  Καταντώντας την Ελλάδα μας, πάλι σε χρόνο μηδέν «Το ΜΟΝΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ» όχι μόνον της Μεσογείου, αλλά ολόκληρης της Υφηλίου, φθάνοντας στο έσχατο σημείο «ΆΓΝΟΙΑΣ», να μη γνωρίζετε ότι «ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ και κατά ΣΥΝΕΠΕΙΑ τα ΝΗΣΙΑ μας ΈΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ!»
https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/02/cf83cf87ceadceb4ceb9cebf-ceb5ceb9cf83ceb2cebfcebbceaecf82-cf83ceb5-ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceac-cebdceb7cf83ceb9ceac-ceb5cf84cebf.jpg
  Κι’εδώ εύλογα εκπηγάζει το αμείλικτο ερώτημα, «Τί αλήθεια, θα συνέβαινε αν η εισβολή ήταν Πολεμική, αφού ο Πρωθυπουργός μας θ’αργούσε να καταλάβει περί τίνος επρόκειτο;» Να δώσω μία απάντηση! «Απλά ότι και στα ΙΜΙΑ και ίσως και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!» Γιατί τούτη η Χώρα δεν πάει μπροστά, πάει πίσω ολοταχώς! Όμως.
  Όμως καλή η πτήση με το «καλάμι» Κε Τσίπρα, ακόμα καλύτερη σαφώς όταν το καλάμι είναι της εξουσίας! Καλή, αλλά όμως επώδυνη και εξοντωτική για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ που ασύστολα «ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΤΕ με ΓΟΡΔΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΎΣ» και βίαια τους «ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ σε ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΣΥΡΜΟΥΣ!»
  Όμως όσο και αν λυπάμαι, θα πρέπει, για της Ελλάδος το καλό και μόνον, να γίνω δικαιωματικά, περισσότερο ωμός, αλλά εκτιμώ πάντοτε σωστός Κε Τσίπρα!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwTblNgpbQEH7kbslq5RDtjMs-u3k7uKCO3KXkfS1_FK3XdBlCzDHhZpgEC_irQ3jP7vYEsUCK1G-xoRcVsg0YWEmocn__NA0Fp1ySwQ0KGse2NM8v4YsHtdty_MyUp5-5RE1zDVccy10/s640/hgnfvmjhn%252Cjg.jpg
  Ήρθατε τον Κόσμο να κατακτήσετε με το «ΜΕΙΔΙΑΜΑ» για να καταλήξετε σε χρόνο μηδέν ένας αστειότατος «Χαζοχαρούμενος» που χαμογελά και εκεί που κάθε άλλο παρά πρέπει!
  Ήρθατε τον Κόσμο να κυριεύσετε με το «ΑΓΙΑΣΜΑ του «ΜΟΝΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ της ΕΛΠΙΔΑΣ της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και της ΕΥΜΕΡΙΑΣ!» Για ν’αποδειχτείτε, σε χρόνο μηδέν, ένας ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΤΡΟ «ΠΕΟ»ΦΟΡΟΣ της Ελ «ΠΗ»ΔΑΣ, της Α «Ν»ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΣ και ίσως ο μεγαλύτερος «ΨΕΥΤΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!»
  Πόσο πια θα εξαπατήσετε τους Έλληνες για τις Ηγετικές σας ικανότητες και δεξιοτεχνίες σας, εσείς ο «Άθεος Πεφωτισμένος από τη Φύση» μια και από Ηγετική και Μορφωτική κατάρτιση είστε ένα τεράστιο φθοροποιό «ΜΗΔΕΝΙΚΟ» του χτες, του τώρα και των μελλούμενων τούτης της άμοιρης Χώρας!
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/guardian-frontpage-euro-referendum708.jpg?itok=DVGZDLCF
  Γι’αυτό το καλό που σας θέλω "Μεγάλε Αρχηγέ, της Ελλάδος Φρουρέ" Εσάς που συνεχώς και αδιαλείπτως αποδεικνύεστε μικρός, ασήμαντος, μηδαμινός και προπαντός τραγελαφικός σαν το παίζεται ο Άτλας, που στην πλάτη του μπορεί να σηκώσει, αν όχι όλη τη Γη, τουλάχιστον την Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια και μαζί τη Νότιο Αμερική!
  Ξέρετε ποια είναι η αποστολή ενός Πρωθυπουργού Κε Τσίπρα; Θα σας το πω για μια ακόμα φορά «Η ΕΞΑΣΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ Σ’ΑΥΤΗ!» Εσείς τι κάνατε πάνω σ’αυτή την ιερή και πρωταρχική σας αποστολή; Για κοιταχτείτε ευθαρσώς στον καθρέφτη κι’αναλογισθείτε τι θα’κανε ένας Ιάπωνας Ηγέτης στη θέση σας!
  Αυτά δε τα λέω με λύπη βαθιά και ανησυχία γιατί δεν έχω πια καμία αμφιβολία για το ότι εσείς δεν είστε διαχειριστές των τυχών της Χώρας μας, είστε γκρεμιστές των Τειχών της και διαχειριστές των καταστροφών της!
https://i.ytimg.com/vi/DIEn5afLs5s/hqdefault.jpg
  Φύγετε, λοιπόν! Φύγετε, γιατί η φωτιά στο βραδυφλεγές φιτίλι της βόμβας μεγατόνων που αφελώς εισάγατε στη Χώρα μας, έχει μπει και η έκρηξη δεν αργεί!
 «Φύγετε, Εξαφανιστείτε, Κρυφτείτε, προτού τα κακά, που αμείωτα συσσωρεύετε στη Χώρα τούτη, πάνω σας ξεσπάσουν σαν «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ!»
  Και για να κλείσουμε όπως αρχίσαμε, εγώ ένας απλά κοινός θνητός, που κάθε άλλο παρά για πολιτικός έκανα και τέλειωσα μια Σχολή, φτύνοντας αίμα, για να υπηρετήσω την Πατρίδα μου, αψηφώντας το θάνατο!
  Ναι εγώ, που για ευχαριστώ με είπαν «Αντιπαραγωγικό» και που ακόμα σήμερα για τη Σχολή αυτή, υπάρχουν αντιρρήσεις, για το αν είναι Ανωτάτη, λέω ότι «ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι η ΤΕΧΝΗ του ΠΡΟΝΟΕΙΝ και του ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΝ του ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ δηλαδή!
  Και στη Σχολή αυτή που εγώ και οι όμοιοί μου βγάλαμε, και που με καμία δεν αλλάζουμε, μάθαμε απέξω, ανακατωτά, θεωρητικά, αλλά προπάντων πρακτικά ότι «ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ!» Και ακόμα ότι «ΈΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΚΙΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!» Ψιλά γράμματα δηλαδή για τους σημερινούς πολιτικούς «Ηγεμονίσκους!»
                                                                        Με Τιμή


                                                                  Σπύρος Κίκερης