Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΡΧΙΜΠΛΟΚΑΤΖΗΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
Σπύρου Κίκερη
Ο ΑΡΧΙΜΠΛΟΚΑΤΖΗΣ
C:\Users\Spiros\Desktop\2451423.jpg
Βαγγέλης Μπούτας
Πρότυπο Νοέλληνα Αρχισυνδικαλιστή!


«ΜΠΟΥΤΑΣ ΛΑΌΝ ΑΓΟΡΑΖΕ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΓΡΟΝ!»


  Ευάγγελος Μπούτας, τα βασικά του στοιχεία (προσόντα) Πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών συλλόγων Καρδίτσας! Μέλος της Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας! Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΚΚΕ! Εκλεγμένος Βουλευτής ΚΚΕ Δύο (2) Τετραετίες! Τέως Βαμβακοπαραγωγός και νυν Αμπελουργός ιδιοκτήτης Ποτοποιίας, καθώς ομώνυμης κάβας κρασιών και τσίπουρου! Τέλος, επαγγελματίας «Αρχιμπλοκατζής!»
C:\Users\Spiros\Desktop\mpoutas_kava.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\2027366.jpg
  Ευάγγελος Μπούτας ο πρώτος των πρώτων επί μία εικοσαετία και πλέον στην πρώτη γραμμή! Ο Νέος Μαρίνος Αντύπας, ο ανιδιοτελής πατριώτης, που σίγουρα θέτει το καλό της Χώρας του, πάνω από το καλό του ΚΚΕ!
  Από πού αλήθεια τα’μαθες τούτα τα «μπροστάρικα» Κύριε Μπούτα, από το Στάλιν; Και αν ναι! Πριν ή μετά την Οκτωβριανή επανάσταση; Εμείς πού είμαστε τώρα; Για πες μας να το μάθουμε!
Όταν άρχισες το «Θεάρεστο» έργο σου, πού ήμασταν και πού σήμερα; Κοντεύουμε Κε Μπούτα, να πραγματώσουμε τα όνειρά μας; Θα την πάρουμε τη ρεβάνς; Ας σταματήσω θεέ μου! Ας σταματήσω!
  Όμως τούτος ο παραλογισμός δεν αντέχεται γιατί η μέση λογική δεν τον ανέχεται! Θα γίνω σαφής μην ανησυχείτε! Θα γίνω σαφέστατος και για τις θέσεις σας και για τις προθέσεις σας!
http://images.watchit.gr/?h=397&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/18/pame6.jpg
  Οι πιο φιλήσυχες διαδηλώσεις, στην Πρωτεύουσα, αυτές του «Κόκκινου Στρατού!» Στοιχημένα στρατιωτάκια, ζυγισμένα, πειθαρχημένα «μολυβένια!»
  «Είμαστε λίγοι το έχει κατά κόρον πει η τέως Γενική Γραμματεύς κυρία Παπαρήγα, πρέπει να ενισχύσουμε τις τάξεις μας!» Το δημοσιογραφικό σας όργανο δεν κρατιέται το «Εντιτόριαλ» καθ’εκάστην εξαγγέλει όχι τη στάση, αλλά την επανάσταση! Το ΠΑΜΕ παλεύει το καημένο και κάθε μέρα εντείνει τον αγώνα και την πάλη για να’ρθει η μέρα της σωτηρίας, που πρέπει σύμφωνα με τις αρχές σας πρώτα στα κόκκινα να βαφτεί, έστω με αίμα!
http://www.tharrosnews.gr/sites/default/files/2015/01/KKE.gifhttp://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/11/Xrysi-Avgi-570.jpg
  Και μη μου τη βγείτε Κε Μπούτο από την αντίθετη, γιατί είμαι από εκείνους που ακράδαντα πιστεύουν, ότι τα δύο πολιτικά άκρα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος! Αλλάζει μόνον η φορά, όχι η συμπεριφορά, κύριε Μπούτα!
  Ήρεμες οι διαδηλώσεις, με την ηρεμία της «αλεπούς», εκείνης της αλεπούς, που περιμένει τη ευκαιρία να μεταμορφωθεί σ’επαναστατικό αιμοβόρο λύκο! Όμως μη ξεφύγουμε του θέματος, το θέμα μας είναι ο «Αρχιμπλοκατζής!»
https://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/imagearthron/public/mploko_nikaias.jpg?itok=LENKv1G0
  Βρε τ’ακούω και δεν το πιστεύω, το βλέπω και αλληθωρίζω κι’απ’το ανύπαρκτο κενό περνώ, για να μην ολότελα τρελαθώ! Το μεγαλύτερο, το δυναμικότερο, το επαναστατικότερο μπλοκο, μακράν της «Νίκαιας,» της «Λάρισας» της Νύμφης του «Θεσσαλικού Κάμπου», που θεωρείται αδιαμφισβήτητα η Γη της Αγροτικής Επαγγελίας, η Γη που επαληθεύονται τα μεγάλα της ευημερίας και ευτυχίας όνειρα! Η Γη που και ο πιο αδαής και αδιάφορος γνωρίζει ότι είναι το Άντρο των γαιοκτημόνων και τσιφλικάδων!
  Πώς είπατε, αυτά έχουν εκλείψει από το Μάρτη του 2010, εκεί από την εξέγερση του «Κιολελέρ;» Αυτή είναι η πραγματική του ονομασία Κε Μπούτα! Το ξέρατε ή μόνο για το Μαρίνο Αντύπα ξέρετε και αυτά, όπως τα θέλετε;
  Εννέα συναπτά έτη έκανα στη Λάρισα, ξέρω λοιπόν καλά ποιοι έχουν τη μεγαλύτερη πλατυποδία στη Θεσσαλία κι’ακόμα το πώς και το γιατί, ας μη καταλαβαίνουν οι πολλοί τι εννοώ! Εσύ Κε Μπούτα πιστεύω με πιάνεις, γιατί και την ονοματολογία γνωρίζεις και τη νοοτροπία!
  Για όσους δε γνωρίζουν το προσωνύμιο των Λαρισαίων είναι «Πλατύποδες» και αυτό λόγω του τεράστιου κάμπου, που κάθε άλλο παρά βοηθά τα πόδια να κάνουν την απαραίτητη καμάρα! Κι’όταν λέμε για κάμπο εννοούμε κάμπο με έκταση 5.381 τετραγωνικών χιλιομέτρων! Όσο για το δικό σας κάμπο Κε Μπούτα η έκτασή του ανέρχεται μόνο στα 2.576 τ. χλμ! Κι’απ’αυτά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχετε ιδιοκτησία μόνον 38 στρεμμάτων!
C:\Users\Spiros\Desktop\lar_min.jpg
   Εν πάση περιπτώσει το αντιπαρέρχομαι, όμως μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς και γιατί ξέπεσε και έκλεισε το Εργοστάσιο Ζαχάρεως της Λάρισας και πώς η Ναυαρχίδα της τοπικής Βιομηχανίας, παραγωγής 8.000 τόνων την ημέρα, με πρώτη ύλη τα ζαχαρότευτλα και πιστοποίηση ISO κατάντησε ένα κουφάρι μ’ένα αξιοζήλευτο και πανάκριβο τεχνικό εξοπλισμό εντός νεκρό; Πείτε μας λοιπόν πως το βαμβάκι έφαγε τη ζάχαρη για να διευκολύνω, στη διαλεύκανση της ελεεινότητας, και επειδή δεν πρόκειται τίποτα να πείτε, θα πω εγώ! « Μήπως η διεθνής τιμή του βαμβακιού το 1998 ήταν 90 δραχμές και σεις με την επιδότηση, παίρνατε 314; Βαμβακοπαραγωγός ήσασταν τότε, δεν τα ξέρετε αυτά; Μόνο από μπλόκα ξέρετε;
  Πείτε μας και κάτι άλλο, μήπως ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Αγροτικού, Κτηνοτροφικού, Κόμματος Ε. Τσιοπανίδης σας έχει προκαλέσει να δώσετε αμφότεροι στη δημοσιότητα τους φακέλους επιδοτήσεων; Όμως για να επανέλθουμε για λίγο στα χιλιάδες χιλιάδων στρέμματα του Θεσσαλικού κάμπου!
  Αλήθεια πόσα από αυτά τα χιλιάδες στρέμματα είναι «Χέρσα» Κε Μπούτα; Μήπως μπορείτε να μας πείτε το γιατί; Ή μήπως είναι κάποιος που έχει όρεξη για δουλειά και επιθυμεί να νοικιάσει και δε βρίσκει; Α και κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε στο νου, άκου το λοιπόν!


http://i0.wp.com/www.cnway.gr/wp-content/uploads/2015/07/Photo-4.2.1_2a1.jpg?resize=1600%2C1026
Ήταν 2/7/1971 περί ώρα 17:00, ο Ιουλιανός Ήλιος της Λάρισας κατάκαιε τα πάντα, ένας νεαρός που μόλις είχε κλείσει τα 25 του, στέκονταν εκεί στις επάλξεις, στο ΟΕΔ ή στο contact car, όπως λέγεται! Για όσους δε γνωρίζουν είναι μία ημιυπόγεια μικρή κατασκευή, με καλή ορατότητα, που υπάρχει στην αρχή του διαδρόμου απογειώσεως και βοηθά τ’αεροπλάνα στις απογειώσεις (Α/Γ) και προσγειώσεις (Π/Γ) επιβλέποντας την εξασφάλιση των προϋποθέσεων Ασφαλείας!
  Έτσι λοιπόν ο νεαρός βλέποντας ένα αεροπλάνο που γύρναγε από το Αιγαίο, να έρχεται για Π/Γ χωρίς τους τροχούς, πέραν από τις κλήσεις μέσω ασυρμάτου, προς εκτέλεση επανακύκλωσης έριξε και μία φωτοβολίδα!
  Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαϊά στον Σιτοβολώνα του Αεροδρομίου! Σιτοβολώνας Αεροδρομίου; Σας το χωρά το μυαλό; Του Κου Μπούτα είμαι σίγουρος ότι το χωρά! Ναι, ολόκληρο το χώρο του Α/Δ το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας το νοίκιαζε σε μεγαλοκτηματία της Λάρισας, που δεν άφηνε ανεκμετάλλευτο, ούτε μέτρο, παρά την υφιστάμενη πάγια διαταγή! Προχωράμε όμως.
  Εγώ βλέποντας τη φωτιά και αφού το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί ασφαλώς, έτρεξα μέσα σ’αυτή να τη σβήσω! Η φόρμα πτήσεων, το μόνο ένδυμα που φορούσα πήρε φωτιά και βίαια την έβγαλα για να μην καώ!
  Έτρεξαν κάποιοι κοντά μου και τα πυροσβεστικά, μ’αποτέλεσμα να καεί ελάχιστη έκταση, όχι πάνω από ενάμιση στρέμμα! Σε λίγο ήρθε  και ο Διοικητής ένας μεγάλος Κρετίνος μαζί με το νοικάρη γαιοκτήμονα, ο οποίος ωρύονταν για την καταστροφή του! Είναι ίδιον των άπληστων και των αχάριστων ετούτο εδώ! Σε 4.000 – 4.500 στρέμματα είχαν καεί το ενάμιση, δύο το πολύ! Έκανε αναφορά και ζήταγε και τα μαλλιά της κεφαλής μου!
  Όμως είχα την πρόνοια και ζήτησα από ένα φωτογραφικό αεροπλάνο (RF-84F) της Moνάδας να βγάλει μία αεροφωτογραφία! Για να μην πολυλογώ, ο κρετίνος με τιμώρησε με τέσσερις(4) ημέρες κράτηση! Και για να κλείσω την Ιστορία Κε Μπούτα, που εκτιμώ έχει τη σημασία της, την επόμενη χρονιά ανέλαβα προϊστάμενος Ασφαλείας Πτήσεων της Μονάδας!
  Πριν τη νέα σπορά κάλεσα τον υπόψη κύριο και πέραν των συμβάσεων, που είχε με το ΜΤΑ, τον έβαλα και επέγραψε ένα έγγραφο που είχα συντάξει με βάση τα προβλεπόμενα για τη σπορά, όρια κενών από τροχοδρόμους, διαδρόμους, χώρους στάθμευσης Αεροσκαφών κτλ!
  Τι μου κάνετε; Μου είπε! Με καταστρέφετε! Για κοιτάξτε με καλά μήπως με γνωρίζετε, του είπα, φυσικά όχι γιατί την προηγούμενη φορά που με είδατε ήμουν με το σλιπ, τη φανέλα μου και τα άρβυλα πτήσεων! Αυτά Κε Μπούτα και έλα να τα πούμε οι δυο μας τώρα πιο ξεκάθαρα!
  Για πάμε να δούμε πόσα ξέρετε για τον ομοϊδεάτη σας και απ’ότι νομίζω ίνδαλμά σας, το Μαρίνο εννοώ, ναι τον Αντύπα!
https://apeitharxos1312.files.wordpress.com/2015/01/antypas.jpg?w=700


  Αλήθεια, ξέρετε καλά την Ιστορία του; Τη ξέρετε όλη Κε Μπούτα; Παίρνετε Όρκο για την αλήθεια της; Μα τί λέω τώρα; Από τέτοιους πειρασμούς και διλήμματα έχετε απαλλαγεί από γεννησιμιού σας εσείς οι Κουμουνιστές, με τον απόλυτο διαχωρισμό σας από την πίστη!
  Όμως πείτε μου στ’όνομα του «πατερούλη» σας! Την ξέρετε καλά την Ιστορία του Μαρίνου ή μήπως είναι μυθοπλασία, σαν του τελευταίου σας Ήρωα του «Εθνικού μας μεγαλοήρωα;» Ναι, το Γλέζο εννοώ, που χίλιες φορές έχω αναρωτηθεί πως δεν έχει αλλάξει τ’όνομά του! Δεν θα τον πιστεύουν στον άλλο κόσμο που θα πάει ότι ήταν κουμουνιστής λόγω ονόματος, και αν τον βάλλουν να ορκιστεί θα’χει πρόβλημα!
  Όχι, όχι μη μου θυμώνετε και στην αντίπερα υπάρχουν Ήρωες μυθοπλασίας, Ήρωες μαϊμού να τους πούμε καλύτερα, για να συνεννοηθούμε εν τέλει! Τί λέτε εγώ, για παράδειγμα τον «Κύριο Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη Ήρωα τον θεωρώ και υποκλίνομαι στο εικόνισμά του κάθε 25η Μαρτίου; Όχι Κε Μπούτα δεν είναι όλοι οι Έλληνες μονόφθαλμοι, ούτε και μονόχρωμοι!
  Αλήθεια ξέρετε ότι ο Αντύπας ήταν Κεφαλλονίτης; Ξέρετε πως βρέθηκε στη Θεσσαλία; Τα ξέρετε; Ας τα πω εγώ να τα μάθει και ο κόσμος!
  Ο Κος Κεφαλλονίτης βρέθηκε στη Θεσσαλία, αφού έπεισε το θείο του Γεωπόνο Σκιαδαρέση, που ζούσε ζάμπλουτος στο Βουκουρέστι, ν’αγοράσει μία έκταση στο Θεσσαλικό κάμπο! Ο θείος λοιπόν κάνοντας το χατίρι του ανιψιού, αγόρασε ούτε λίγο, ούτε πολύ έκταση 300.000 στρεμμάτων και τον όρισε επιστάτη!
  Ξέρετε τί σήμαινε επιστάτης τα χρόνια εκείνα Κε Αρχοντοχωριάτη; Σήμαινε αυτόν που κράταγε τον πιο σκληρό και ακανθώδη Βούρδουλα! Τώρα τι συνέβη, εκεί στο επεισόδιο με τον άλλο επιστάτη, του συνεταίρου του θείου του, Μεταξά, το δολοφόνο Κυριακού εννοώ, δεν το ξέρω, ούτε και η καθαρή Ιστορία το ξέρει! Αυτά τα ξέρει καλύτερα η Επικοινωνιακή, η προπαγανδιστική η δόλια η στρεβλή και βρωμερή Ιστορία, αυτή που μπλέκει ασύστολα αλήθειες και ψεύδη για να κρατά την Ελλάδα χειροπόδαρα στον αναχρονισμό εδώ και 195 χρόνια!
  Πάντως για τη ιστορία του Θέματος, ο δολοφόνος του Αντύπα αθωώθηκε γιατί η περίπτωση θεωρήθηκε σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών των δύο επιστατών, ότι δε ο δολοφόνος βρίσκονταν σε άμυνα!
  Πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο Γ.Θεοτόκης ένας αξιόλογος, μορφωμένος και σχετικά μετριόφρων πολιτικός που εκλέχτηκε 4 φορές Πρωθυπουργός! Βασιλεύς ο Γεώργιος Ά που παρέμεινε στην εξουσία για διάστημα 50 ετών!
  Η εξέγερση του Κιλελέρ έγινε 3 χρόνια μετά το θάνατο του Αντύπα, ο οποίος αναντίρρητα ήταν ο απόλυτα απείθαρχος και αναρχικός τύπος, με φυλακίσεις και διώξεις! Οι αντιλήψεις του ήταν τόσο ακραίες που δύο βαφτίσεις που έκανε σε δύο κοριτσάκια στην Κεφαλλονιά, στο ένα έδωσε το όνομα «Επανάσταση» και στο άλλο «Αναρχία!» Προχωράμε Κε Μπούτα, προχωράμε.
  Πριν προχωρήσουμε στα έσχατα πείτε μας, πώς υποδεχθήκατε τον Κο Τσίπρα στο μπλόκο της Νίκαιας το 2014, τί του είπατε και τί σας είπε και τα βρήκατε; Τα δικά σας τα λόγια δεν τα θυμάμαι, άλλωστε τι σημασία έχουν, η κασέτα σας είναι τριάντα ετών πια!
C:\Users\Spiros\Desktop\14113124_EV_10_TSIPRAS_BLOKO_NIKAIAS_LARISSA.limghandler.jpg
  Τα λόγια όμως εκείνου ανεξίτηλα σαν βόλια στην καρδιά μου θα μείνουν «Ή ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ή ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ!» Ελεεινοί αμφότεροι!
Ξέρετε είτε θέλετε, είτε δε θέλετε θα μείνετε στην Ιστορία, εσείς, ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ, ο Καλφαγιάννης της ΕΡΤ, ο Αλεβιζόπουλος της ΟΣΥΠΑ και εκατοντάδες ακόμα σαν οι μεγαλύτεροι καταλύτες, εκβιαστές και νυν "Κοτζαμπάσηδες" της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας και μάλιστα σε καιρό, υποτίθεται, της πιο πεφωτισμένης Ελληνικής Δημοκρατίας, που είχε την τύχη να διαδεχθεί μία "ΧΟΥΝΤΑ!" Πάμε τώρα στην τελευταία πράξη.
  Είπατε προχτές στις δηλώσει σας ότι «Αγώνας σημαίνει Φασαρία!» Και χτες και σήμερα «Ότι θέλετε σύσσωμο το Λαό της Αθήνας να κατακλύσει το Σύνταγμα!»
  Γιατί Κε Μπούτα για να ξανακαεί η Αθήνα ή για να σας στηρίξει στις εισφορές που πληρώνει για χάρη σας και να ζήσουν αυτοί καλά και’σεις καλύτερα!
  Εγώ έχω μια άλλη πρόταση, μαζευτείτε όλοι, αλλά στο Μαξίμου πήγαινε μόνος σου, όχι όχι, πάρε και κάποια πρωτοπαλίκαρα κοντά σου για αβάντα και μαρτυρία, αφού τους πεις, αν δεν το ξέρουν, «ότι έχεις ήδη εξασφαλίσει Βουλευτική σύνταξη!» «Σύντροφοι» είστε με τον Κο Πρωθυπουργό, θα τα βρείτε!
http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/10/tsipras_egklima.jpg
  Μόνο αν θέλεις κάνε μου μια χάρη, πες του στο αφτί κράτει να κάνει γιατί με τις βλακείες του μας έχει τελειώσει, μας έχει τρελάνει, μας έχει ξεκάνει!
  Και εάν λίγο την Ελλάδα πονάς, που το αποκλείω, πες του παρεμπιπτόντως, ότι στα «Εθνικά» παίρνει συνέχεια «Μηδενικά» και με τους κρετινισμούς του αναβαθμίζει συνεχώς τους ρόλους θανάσιμων εχθρών μας, όπως της Τουρκίας και των Σκοπίων!
C:\Users\Spiros\Desktop\newego_LARGE_t_1041_105631984.JPGhttps://xeri.files.wordpress.com/2010/03/glezos.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για ψεκασμός γλέζου
  Αυτά Κύριε Ευάγγελε Μπούτα, Στρατάρχα του Δημοκρατικού Στρατού! Καλή επιτυχία στις επιχειρήσεις σας αύριο, προσέξτε όμως μην πάθετε ότι έπαθαν τα παλικαράκια των ενενήντα plus!
  Ναι, ο Μίκυ Μάους, ο Σπίθας και ο Γλέζος ο «Ήρως», οι οποίοι αφού ξεσήκωσαν τον κόσμο όλο, επεχείρησαν στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 να εισέλθουν βίαια στη Βουλή, προς κατάλυση του Κράτους! Ας έχεις υπόψη σου όμως ότι τα «συντροφικά πυρά, είναι πιο δολοφονικά! Ίδε Πατερούλη!


                                                                                  Με Τιμή
                                                                             Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας