Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

«Οι Μεγάλοι Ηγέτες επιβάλλεται να προτάσσουν
το Γενικό και Κοινωνικό συμφέρον
έναντι του Ατομικού και του Προσωπικού!
Κατά μείζονα δε λόγο το Εθνικό, έναντι του Κομματικού!»

Εσείς Κα Γεννηματά κάπου μπλέξατε
στα παραπάνω, την Ιεράρχηση και τον ουκ άνευ διαχωρισμό!
Γι’αυτό και θα μου επιτρέψετε

από τις επιλογές σας, να διαχωριστώ!


«Αλλάξτε μυαλά Κα Γεννηματά
τρίτη μεγάλη γκέλα ο χώρος δεν χωρά
κι’ο χρόνος για σας, αντίστροφα μετρά!»

   Μη βιάζεστε, για την κρίση μου ν’αποφανθείτε! Αν ωστόσο βιάζεστε τόσο, το’χετε το δικαίωμα που απλόχερα προκαταβολικά σας δίνω, χαρίζοντάς σας την φράση του Θεμιστοκλή προς τον Αλκιβιάδη, λίγο πριν την Ιστορική Ναυμαχία της Σαλαμίνας «Πάταξον μεν, άκουσον δε!»

   Η Ιστορικότητα της Παράταξης!
   Ηγείστε μιας Ιστορικής παράταξης, που κατέστη μεταπολιτευτικά τόσο αμφιλεγόμενη, όσο καμιά άλλη και είναι κρίμα! Τα αίτια προσωπικά τα’χω καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια και όσοι με διαβάζουν τα ξέρουν ήδη απέξω κι’ανακατωτά!

   Ένας Μέγιστος εκ των Ελαχίστων!
   Η παράταξη έγινε Ιστορική και παραμένει Ιστορική χάρις σε έναν
Μέγιστο Πολιτικό εκ των Ελάχιστων μεγίστων της ελληνικής πολιτικής Ιστορίας ολόκληρης της παλιγγενεσίας, το Γεώργιο Παπανδρέου, τον άνθρωπο που έμεινε στην Ιστορία σαν «Ο Γέρος της Δημοκρατίας!»
   Τον άνθρωπο του οποίου το πολιτικό ανάστημα αν εξέλιπε, πολύ φοβάμαι, αν και υπερβέβαιος είμαι, ότι την κομμουνιστική λαίλαπα δεν θα την απέφευγε επ’ ουδενί η άμοιρη Ελλάδα με όλες τις συνέπειες που αυτή συνεπάγονταν!
   Δεν είναι της παρούσης η παροχή πληροφοριακών λεπτομερειών για το Εθνικό Επιμορφωτικό και κοινωνικό έργο του Μεγάλου ανδρός, ούτε για τα 3.200 Σχολεία που έκτισε σαν Υπουργός παιδείας στην Κυβέρνηση Ε. Βενιζέλου σε διάστημα δύο ετών 1930 – 1932, ούτε, ούτε … όμως θα σταθώ στο ραδιοφωνικό του διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό το 1944, που λέει τόσα, μα τόσα!
   Όταν στο συνέδριο του Λιβάνου είχε αποφασιστεί σε κοινή συμφωνία, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, προς εφαρμογή του λεγόμενου «Εθνικού Συμβολαίου», που έσπασε το ΕΑΜ με τις ακατανόητες απαιτήσεις του πάνω στον έλεγχο του Στρατού!
   Ακούστε λοιπόν, τρομάξτε, ανατριχιάστε και θαυμάστε: «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την επιτροπή των βουνών, διότι εγκατέλειψε επιτέλους τας υπεκφυγάς και τας προτάσεις και απεκάλυψε τους αληθινούς της σκοπούς! Μας ζητούν να παραδώσουμε την Ελλάδα! Αρνούμεθα! Η αποστολή μας είναι να εντάξουμε τας οργανώσεις εις το Έθνος! Όχι να υποτάξωμεν το Έθνος εις τας οργανώσεις …. !»
   Αυτός αναγνωρίστηκε πανελληνίως σαν ο Πρωθυπουργός της απελευθέρωσης, υψώνοντας για πρώτη φορά την Ελληνική σημαία
στο ελεύθερο Ελληνικό Έθνος, στην Ακρόπολη και αυτός είναι ο «Βράχος» που πάνω του θραύστηκε το τσουνάμι των «Δεκεμβριανών!»
   Δεν προχωρώ παραπέρα, γιατί ποτέ δεν υπήρξα υπέρμαχος στον όποιο διχασμό! Τους διχαστές σιχάθηκα, όπου κι’αν ανήκαν και τους υπερμάχους της ομονοίας ασπάσθηκα, με γνώμονα πάντοτε τους καημούς, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ασφάλεια και Ευημερία σε μια ταλαίπωρη Πατρίδα!

   Τα ξέρατε αυτά Κα Γεννηματά;
   Αν όχι, διαβάστε καλύτερα την Ελληνική μεταπολεμική πολιτική Ιστορία, δίνοντας έμφαση στη μεταπολιτευτική! Η δικαιολογία ότι το 1974 ήσασταν μικρή, μόλις δέκα (10) ετών δηλαδή και το 1981 δέκα εφτά (17) ετών, φυσικά και δε με ικανοποιεί!
   Και’γω το 1944 δεν είχα γεννηθεί αλλά αυτό καθόλου δε μ’εμπόδισε από το να μάθω απολύτως τι είχε συμβεί! Όχι γιατί με δίδαξε κανείς, αλλά γιατί την ενημέρωσή μου, κατόπιν επίπονης μελέτης, μου την υπαγόρευσαν από κοινού η συνείδησή μου και η ψυχή μου, κοντολογίς η ψυχοσύνθεσή μου!
   Δεν θα πω τι εποίησε ο υιός του Μεγίστου Ανδρός, καθώς ο πολύ
λίγος και μηδαμινός συνώνυμός του εγγονός! Απλά θα πω ότι εν τέλει ο Ιστορικός θα καταγράψει τον μεν υιό, σαν μόλυνσης «ιό» και σαν έναν των πλέον βλαπτικών Ταγών του άμοιρου τούτου τόπου, καθώς σαν εκτροφέα των μεγαλύτερων τρωκτικών από συστάσεως του Ελληνικού Έθνους!
   Είμαι δε της άποψης, Κα Γεννηματά, επειδή έτυχε να γνωρίσω προσωπικά τον πατέρα σας, ότι δυστυχώς, έστω και αν εκείνος δεν εκφράστηκε ποτέ σχετικώς, ότι είχε ακριβώς, την ίδια γνώμη, μ’εμένα!
   Να κάνω ανάλυση της περίπτωσης, δεν θα το κάνω, γιατί δεν έχω συνηθίσει το χρόνο μου να χάνω! Απλά θα πω το συμπέρασμά μου, που όλα σε τρεις γραμμές τα λέει!
   Δε μπορεί να είσαι ηθικός και ανήθικους να εκτρέφεις δυστυχώς! Δε μπορεί να είσαι ανιδιοτελής και να πνίγεις την Ελλάδα στην ιδιοτέλεια και τη δολιότητα ατυχώς! Δε μπορεί να είσαι ιδεαλιστής και να αποδεικνύεσαι αδιαμφισβητήτως Λαϊκιστής, πασχίζοντας ματαίως ν’αποδείξεις ότι είσαι «κομμουνιστής» και αντικαπιταλιστής!
   Ποιος; Εσύ ο κάτοχος και δωρητής σε παλλακίδα περί «οπής» βίλας δισεκατομμυρίων, πλην όμως «δανεικών» αχρείων, και «χορηγών» ψευδομαρτύρων!!
   Για τον υιό, λέξη δεν πρόκειται να πω, γιατί αυτός, κι’αν δεν απεδείχθη σπανίου είδους «ιός!» Σκώρος τουτέστι οικονομικός! Πλούσιος στα λόγια και στο «χρήμα», στην πράξη κενός και στο κρίμα αλήστου μνήμης, μνημονιακός!
   Ούτε και θα μπω στη διαδικασία εκτροφής, κατόπιν εορτής, σε τούτο το τραγελαφικό τελευταίο δημιούργημα εκείνου και μίμο
παντομίμο του, που θετό του γιο θα ονόμαζα κι’οι πέτρες θα καταλάβαιναν, ότι εννοούσα τον μέχρι χθες αξιότιμο Κο Πρωθυπουργό!
   Τον «Ταγό», που στο Γκίνες θα μείνει με ακατάρριπτο ρεκόρ στο αγώνισμα του ψεύδους Ταγών, όλων των εποχών! Καθώς σαν ο Νο1 προαγωγός, ενός Κομμουνιστικού, φασιστοειδούς και κρυφοκαπιταλιστικού «μορφώματος», που ίσως ποτέ δε γνώρισε ο πλανήτης Γη! 

   Ας έρθουμε στα σημερινά Κα Γεννηματά!
   Ας έρθουμε στα τωρινά Κα Γεννηματά, γιατί πολλά είπαμε ιστορικά και προεισαγωγικά, που όμως τόσο ανάγκη, εκτιμώ, τα είχατε!

   Περίπτωση Χρυσοχοϊδη!
   Μήπως μπλέξατε τη λάμα και τη σπάθα, με το τάμα και το
χάρμα; Εγώ και οι περισσότεροι Έλληνες θαρρώ, την τοποθέτηση του Χρυσοχοϊδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έτσι κάπως την είδαμε και ανακουφιστήκαμε! Ναι έτσι την είδαμε, σαν τάμα και χάρμα, σαν αγαλλίαση δηλαδή! 
   Εσείς γιατί την είδατε αλλιώς; Γιατί την πήρατε αλλιώς; Γιατί σας νίκησε ο θυμός; Γιατί; Μήπως η εξυγίανση, ο κοινωνικός εξαγνισμός κι’ακόμα ο καλώς εννοούμενος του Πολίτη προστατευτισμός, είναι για σας αντιδεοντολογικός; 
   Δεν το πιστεύω, ούτε εσείς το πιστεύετε θαρρώ! Προς τι λοιπόν, ο παρορμητισμός και ο αυθορμητισμός στη διαγραφή του μέλους σας; Αντί λοιπόν να διαμαρτυρηθούν οι τόσοι ενδιαφερόμενοι και εκκολαπτόμενοι, για την περίοπτη, όπως και να’χει, θέση Νέοδημοκράτες Βουλευτές, διαμαρτυρηθήκατε εσείς και μάλιστα με αποκεφαλισμό;
   Το δεύτερο μοιραίο λάθος σας Κα Γεννηματά! Να γιατί σας λέω τρίτο ο χώρος σας δε χωρά κι’αλλάξτε μυαλά, γιατί σε πολύ λίγο θα είναι πολύ αργά! 
   Το πρώτο – αποπομπή Βενιζέλου – το πληρώσατε έτσι ας πούμε μ’ένα τουλάχιστον 3%, 2.5% προς τη ΝΔ και 0.5% προς το αντίπαλο δέος σας – ΣΥΡΙΖΑ -!
   Θα μου πείτε και τί είναι ένα 3%; Ας σοβαρευτούμε Κα Γεννηματά, ας σοβαρευτούμε κι’ας αλλάξουμε μυαλά, πριν δούμε τούτο το τέρας, που τρώει αργά αλλά σταθερά την Ελλάδα, να σας καταπίνει ολόκληρη!

   Η Κίνηση Χρυσοχοϊδη, Κίνηση Ματ!
   Μάλιστα Κα Γεννηματά, η κίνηση Χρυσοχοϊδη, ήταν ασυζητητί, κίνηση Ματ, κίνηση που βγάζει μάτια Κα Γεννηματά, ανάβοντας καντήλια, λαμπάδες και κεράκια, ανάμεσα σε τάματα πνιγμένα στα λιβάνια!
   Καυτό το θέμα της ανασφάλειας των πολιτών Κα Γεννηματά, τα γκάλοπ το κατέταξαν στα άμεσης προτεραιότητας, εσείς πού; Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε το θέμα πολιτικά και να πείτε, έτσι
απλά τόσο απλά: «Δόξα τω Θεώ Κε Μητσοτάκη, που το καταλάβατε, ότι μόνο ένα πρόσωπο της δικής μας παράταξης, θα μπορούσε να βγάλει το φίδι απ’την τρύπα και τα κάστανα απ’τη φωτιά, κι’αυτός ήταν ο δικός μας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης! Ο δικός μας Μιχάλης, που τέλειωσε την δεκαεφτά 17 Νοέμβρη, τον ΕΛΑ και τον Επαναστατικό Αγώνα, με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του υπηρετώντας πιστά το προς την Πατρίδα και την Κοινωνία καθήκον!»
   Δεν θα πω άλλα Κα Γεννηματά, απλά ότι λαθέψατε σοβαρά για δεύτερη φορά, σ’ελάχιστο διάστημα χρονικά! Λαθέψατε γιατί αντί να συνοδέψετε το νέο Υπουργό προστασίας μας, με τάματα, ευχές και προσευχές, τον συνοδέψατε με κατάρες κι’ αναθέματα, βγάζοντας αφελώς, αδιάντροπα και θρασύτατα το προσωπείο σας, αποκαλύπτοντας, ένα πρόσωπο απεχθές!
                                                                             Με Τιμή
                                                                         Σπύρος Κίκερης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας