Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ!


ΣΠΥΡΟΥ   ΚΊΚΕΡΗ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ!
Ελληνική Δικαιοσύνη 1918!

«Η Αδέκαστη Εξουσία
του Αδίκου Πεμπτουσία!»

   Μ’αφορμή την, εν τέλει, αναστολή έκτισης της ποινής στην 53χρονη, καθαρίστρια!

   Τούτη την οικτρή εποχή, στην κορυφή Θεέ μου η διδαχή, μια και αδιαλείπτως πάμε από επιτομή σε επιτομή!
   Επιτομές, που είναι συγχρόνως να γελάς και να κλαις! Η Επιτομή της Αδικίας και της Αναλγησίας! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ 53χρονη με 15ετή φυλάκιση πρωτοδίκως, ενώ σε δεύτερο βαθμό υποβίβασαν την ποινή στα 10 χρόνια!
    Η ταλαίπωρη γυναίκα, για να προσληφθεί σαν καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό, υπέπεσε στο ειδεχθές έγκλημα να διορθώσει το απολυτήριο Δημοτικού από την πέμπτη, στην έκτη τάξη!
   Το ειδεχθές έγκλημα έκανε, προκειμένου να συμπληρωθούν τα προβλεπόμενα
κριτήρια πρόσληψης, της "ξεσκατίτρας," στον αδυσώπητο αγώνα της να συντηρήσει την οικογένειά της, που συνίσταται σε ανάπηρο σύζυγο με 67% αναπηρία και δύο παιδιά!

   Διύλιση του Κώνωπα και Κατάποση Καμήλου!
   Διύλιση Κώνωπα και κατάποση Καμήλου, αγαπητή μου Δικαιοσύνη, ιδανική περίπτωση για καταχώρηση στο βιβλίο Γκίνες, καθώς και απονομή βραβείου Νόμπελ αναλγησίας!
   Μάταια η προσπάθεια ν'αποδείξετε πως υπάρχετε! Είστε συνυπεύθυνη για την κρατούσα κατάσταση στη Χώρα και συνεργός! Κλέφτες, Ληστές, δολοφόνοι, εμπρηστές, διακινητές, εμπόροι, αλωνίζουν τη χώρα και'σεις βρήκατε, το εξιλαστήριο θύμα, να ξεσπάσετε!
   Και κάτι Δικονομικό, από έναν στην ουσία μη Νομικό! Μόνον ο εισαγγελέας εκπροσωπεί ψυχρά και άτεγκτα το νόμο! Ο Δικαστής ποτέ δεν δεσμεύεται απόλυτα από το Νόμο, γιατί συνιστά βασική αρχή της Δικονομίας ότι ο Δικαστής είναι η επιτομή του Νόμου και του Ανθρώπου!
   Το να κρύπτεται Δικαστής, πίσω απ’το νόμο, για να δικαιολογήσει τ’αδικαιολόγητα, είναι δειλία, ημιμάθεια, αμάθεια και εν τέλει αμαρτία!
   Από όσες Δίκες συμμετείχα στα πλαίσια της Πολεμικής Αεροπορίας, ομολογώ πως υπήρξαν σοβαρότατες περιπτώσεις, που κάθετα και οριζόντια διαχωρίστηκα από τους δικαστές, χωρίς ποτέ κανείς να μου πει, ότι δεν έχω το δικαίωμα! Άλλωστε οι αποφάσεις δεν είναι κατ’ανάγκη ομόφωνες! *Για όσους εκπλήσσονται, διευκρινίζεται, ότι η σύνθεση του Αεροδικείου, είναι τρεις δικαστικοί και δύο Ιπτάμενοι!

   Η Κυβερνητική Ευαισθησία!
   Θα κλείσω με μία επισήμανση τούτη η Κυβέρνηση, επειδή έχει ευαισθησία, ένεκα της ηθικής διάστασης, στα θέματα της Δικαιοσύνης, προσέλαβε, άμεσα με
τη συνταξιοδότησή της, την Τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και Τέως Πρωθυπουργό Διεξαγωγής των εκλογών!
   Παράλληλα, έχει στις τάξεις της έναν εκ των πιο εμβριθών του Χώρου, λίαν Πεπειραμένου και σε θέματα Μυστικών Υπηρεσιών και Χαμαιλεόντων Πολιτικών, που άλλοι τον λένε Ρασπούτιν, άλλοι Κουασιμόδο, κι'άλλοι απ'το Θεό σημαδεμένο!
   Με τί άραγε ασχολούνται τούτοι οι εμβριθείς Νομικοί, και πως είναι δυνατόν να τους ξεφεύγουν τόσο σοβαρά θέματα, σαν της ταλαίπωρης καθαρίστριας; Θέματα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, φορέων που αποδεδειγμένα συνιστούν τους φύλακες Άγγελούς τους!

   Εγκλήματα με τη Σέσουλα!
   Είμαι εξαγριωμένος με το θέμα γιατί αν ασχοληθεί κάποιος με τη διερεύνηση αληθείας, των αναγραφομένων στα Βιογραφικά των σωτήρων του Έθνους, θα φρίξει από το μέγεθος της αγυρτείας και της αναληθείας! 
  Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχουμε πήξει στα "Τέρατα!" Τέρατα αγαπητοί μου, γιατί πάρα πολλοί εκεί μέσα είναι "Παραμορφωμένοι!" Πράγμα, που φαίνεται κολαούζο δε θέλει και δεν θέλει γιατί τους βλέπουμε στα πάνελ, τις αγορεύσεις, τις δηλώσεις, τις εκδηλώσεις, τις διαδηλώσεις και τις ρητορικές τους αγκυλώσεις!
   Ε, θα μου πείτε τί σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ναι ίσως, γιατί το ψέμα με την πολιτική το θεωρούμε, πλέον ένα! Μα είναι δυνατόν; Η περίπτωση συνιστά εξαπάτηση αίσχιστου είδους, που περιέχει δολιότητα και αμαρτία στο έπακρο!
  Μια και ο λογικός ψηφοφόρος πρώτα εξετάζει τα προσόντα των υποψηφίων και
μετά αποφασίζει, για τις επιλογές του! Άρα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παρασύρει κανέναν, ποντάροντας σ’ασύστολα ψεύδη περί των προσόντων του, με ζητούμενο κι’αυτό είναι τρομερό, την ανάληψη των τυχών του Έθνους του και του ιδίου!
   Αυτό συνιστά, κατά την ταπεινή μου άποψη έγκλημα ειδεχθές! Να γιατί αρκετές φορές έχω επισημάνει στις γραφές μου, τη Συνταγματική κατοχύρωση των Προσόντων, κατ’ελάχιστον, των Πρωθυπουργών και των κατά περίπτωση μελών της Εκτελεστικής Εξουσίας, καθώς τις συνέπειες, από ενδεχόμενα ψεύδη!
   Διότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να δηλώνει, για παράδειγμα, κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ και να μην το’χει ή το χειρότερο να το έχει και να είναι πλαστό, ή ακόμα να δηλώνει εγγράφως γνώστης δύο και τριών γλωσσών κι’εν τέλει να συνεννοείται με νοήματα! Κι’αυτός να προσληφθεί θέλει και ν’απολαμβάνει όσα καλά ελάχιστοι Έλληνες γεύονται!
   Σαν επιμύθιο: Θέλετε ειλικρινά Έλληνες ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι, ν’ασχοληθείτε με σοβαρής φύσεως θέμα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα και θα με θυμηθείτε!

   Η Λύτρωση της 53χρονης!
   Ναι αφού κινητοποιήθηκε σύσσωμη η Δημοσιογραφία και άπασα η Ελληνική Κοινωνία, για την περίπτωση, εδέησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ανέπεμψε την περίπτωση, προς εκ νέου κρίση, απ’το σεπτό Δικαστήριο της Λαρίσης! Το οποίο και εν τέλει απεφάνθη για την αποδοχή αναστολής της τρομερής ποινής των δέκα ετών φυλάκισης, μέχρι οριστικής απόφασης από τον Άρειο Πάγο!
                                                                                       Με Τιμή
                                                                                 Σπύρος Κίκερης.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας