Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ!


ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΚΑΡΔΟΣ
ΚΑΙ ΑΙ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ! 


   Η Πτώση απ’τα Σύννεφα!
   Το πόσοι έπεσαν από τα σύννεφα με το μπαμ του
«Ενεχυροδανειστή» αξιότιμου Κου Δημητρίου Ριχάρδου Μυλωνά, ετών 51, ουκ εσταί αριθμός! 
   Απίστευτο και όμως αληθινό! Το να παραξενευτεί ο Λαουτζίκος πάει στο καλό! Το να εκπλήσσονται ειδικοί, Δημοσιογράφοι, Αστυνομικοί, Τελωνειακοί, Εφοριακοί, φορείς εντεταλμένοι για την αυστηρή επίβλεψη, των ισχυόντων στην περίπτωση δηλαδή, κι’ακόμα Δικαστικοί και Πολιτικοί πρώτης βαθμίδας, όχι δεν το αποδέχομαι, δεν το αποδέχομαι επ’ ουδενί!
   Εκτός αν έχουμε πάθει μαζική παράκρουση σε τούτο τον δύσμοιρο τόπο, οπότε είναι μάταιο για στοιχειώδη κρίση, αντίληψη, λογική να μιλάς και ανταπόκριση υπευθύνων στη βασική τους καθηκοντολογία να επιζητάς!

   Αι Μωραί Παρθέναι!
   Η παραβολή των «Μωρών Παρθένων», που τη Μεγάλη Τρίτη ψάλλεται, ομού με το τροπάριο της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης γυναικός, από κοινού διδάσκουν την προνοητικότητα και την εγρήγορση, για να μην μείνεις εκτός νυμφώνος και να μην μεταστραφείς κατόπιν εορτής, εκλιπαρώντας τον ψυχοσώστη Σωτήρα, για τη σωτηρία σου, από την ολιγωρία σου!
   Να γιατί για «μωρές παρθένες» μιλώ, γιατί πλέον η Παρθενογένεση σε τούτο τον τόπο το ξέρουμε ότι ασύστολα τεκνοποιεί, σαν μαζική μηχανή παραγωγής αγυρτών, αλητών και ολιγωρούντων ειδικών κάθε είδους, ακαταπαύστως επιταχυνόμενη! 
   Όμως όχι κι’έτσι, όχι και μέχρι εκεί! Αλήθεια κανείς δεν έβλεπε, κανείς δεν καταλάβαινε, κανείς δεν υποψιαζόντανε; Μα
ο άνθρωπος αυτός βρωμοκοπούσε, στην πρώτη ματιά!
   Προσωπικά έφτασα στο σημείο να κινδυνεύω με σπάσιμο της τηλεόρασής μου, από τους εκνευρισμούς μου στη Θέα του!

   Οι Αντιδράσεις μου!
   Το παρορμητικό του χαρακτήρα μου σε συνδυασμό με μία φυσική κλίση, που έχω στον εύστοχο, κατά κανόνα, χαρακτηρισμό και κατηγοριοποίηση ατόμων, από τα φυσιογνωμικά τους χαρακτηριστικά, με οδήγησαν με πάθος και χωρίς κανενός είδους αναστολή και φόβο, σε δύο δημοσιεύσεις μου, στο διαδίκτυο (Face Book)! 
   Δημοσιεύσεις με ρίσκα και κινδύνους να μηνυθώ, από έναν σύγχρονο Μίδα τιμωρούμενος παραδειγματικά, προς εκφοβισμό! Όμως πάντα οδηγούς στη ζωή μου είχα το δίκαιο και το ηθικό, χωρίς ποτέ να λογαριάσω κόστος προσωπικό!
   Πάμε λοιπόν στην επακριβή μεταφορά των δημοσιεύσεων, που έγιναν προς συνέγερση των αρμοδίων, προκειμένου να προληφθούν και να εξαλειφθούν, οι πολυδιάστατες συνέπειες, από τις πράξεις του τέρατος! 

   Η Πρώτη Δημοσίευση.
   Η πρώτη δημοσίευση έγινε προπαραμονή Χριστουγέννων του
2016, με επικεφαλίδα «Η Μαύρη Διαφήμιση! (ΕνεχυρίασηΡιχάρδος!)» Ήταν από πόνο, στον αναλογισμό των ανθρώπων, που εξαναγκάζονταν σ’αυτή τη «Θυσία» δοκιμασία, χρονιάρες μέρες!
   Την έκανα, γιατί στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου έβλεπα αδιαμφισβήτητα, την επιτομή Πόνου, Σαρκασμού και Σαδισμού!
   Η Μαύρη Διαφήμιση! (Ενεχυρίαση Ριχάρδος!) Προς Κους Καναλάρχες!
Spyros Kikeris 23 Δεκεμβρίου 2016.
   «Σταματήστε το ακατάπαυστα επαναλαμβανόμενο τρίλεπτο της πιο σαδιστικής διαφήμισης, που ποτέ βγήκε! Σταματήστε το
δυσβάσταχτο βάσανο στα θύματα απόλυτης ανάγκης θυσιάσματος πολύτιμων ,ηθικής διάστασης, ενθυμίων! 
   Στην τηλεόραση βρέθηκα αρκετές φορές, οι χειρότερες στιγμές ήταν οι διακοπές, για τις διαφημιστικές παρεμβολές! Τη διαφήμιση δέχομαι σαν αναγκαίο κακό, θετικά όμως ανταποδοτικό κακό, που αναπόφευκτα καταλήγει, κάτω από προϋποθέσεις σε αναγκαίο καλό!
   Όμως κάποιες απ'αυτές, ευτυχώς ελάχιστες, είναι εξωφρενικά σαδιστικές! Όπως αυτή του "Γουρλομάτη" που καθ'εκάστην ξύνει ασύστολα πληγές, υποδεικνύοντας τους αυτονόητους χώρους των θυσιών σε όλη την επικράτεια!»

   Η Δεύτερη Δημοσίευση!
   Ναι, η δεύτερη Δημοσίευση έγινε στις 15/3/2017 και είχε τίτλο το:
   «Πάψτε Επιτέλους τούτο το Έκτρωμα» και υπότιτλο το «Ριχάρδος ο Ελεεινόκαρδος!»
Spyros Kikeris 15 Μαρτίου 2017.
   «Έκκληση προς "Αξιότιμα Μέλη ΕΣΡ - Ιδιοκτήτες Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών και κάθε αρμόδιο!" 
   Πάψτε επιτέλους αυτό το Σαδιστικό, Ελεεινό και Εκνευριστικό Έκτρωμα, που μας χαλάει τη μέρα κάθε μέρα! Αξιότιμοι Κύριοι του ΕΣΡ, ασκείστε τα καθήκοντά σας, όπως αυτά απορρέουν, από τις αναγεγραμμένες στο SiTE σας υποχρεώσεις!
   Υποχρεώσεις. που ενδεικτικά συνιστούν: "Έλεγχο Πληροφοριών Προϊόντων Λόγου, προς εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης, που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή των MEDIA, η Πολιτιστική Προαγωγή, ο Σεβασμός της Αξίας του Ανθρώπου κτλ κτλ!! 
   Και'σεις ιδιοκτήτες των MEDIA, σεβαστείτε στοιχειωδώς το
δικαίωμα, που έχετε να μπαίνετε στα σπίτια μας! Κόψτε επιτέλους το δικαίωμα, σ'αυτή την απεχθέστατη μορφή, που ακούει στο όνομα Ριχάρδος Μυλωνάς, να διαφημίζει την έσχατη ανάγκη και τον πόνο των άλλων, ξύνοντας ανοιχτές πληγές!
   Χαίνουσες πληγές, σε μια απ'τις χειρότερες περιόδους της Μεταπολεμικής Ελλάδος και της μακράν χειρίστης Μεταπολιτευτικής!
   Άλλωστε απ'ότι γνωρίζω, μέχρι τώρα, ο Εκλεκτός αυτός "Κύριος" έχει συλληφθεί δυο φορές για φορολογικά και ασφαλιστικά αδικήματα!
   Κύριοι ασκείστε τα καθήκοντά σας, με προτεραιότητα αυτών που άπτονται Ηθικής διάστασης υποχρεώσεων!»

   Φωνή Βοώντος εν τη Ερήμω!
   Αυτά έγραφα, αυτά έλεγα και μακάρι να΄ταν η πρώτη φορά, που ένιωθα σαν τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, σε τούτο τον άμοιρο τόπο! Δεν πειράζει όμως, εγώ θα συνεχίσω να επιτελώ κατά γράμμα τις επιταγές της συνειδήσεώς μου, ανεξάρτητα, από τ’ αποτελέσματα!
   Τρίτη Δημοσίευση δεν έκανα για το τέρας, παρά του ότι ο χρόνος διαφήμισης αδιάλειπτα μεγάλωνε κι’έφτασε το πεντάλεπτο, σ’ένα είδος, που κάθε δευτερόλεπτο στοιχίζει ακριβά! 
   Ναι δεν έκανα, παρά του ότι έμαθα ότι η πρώτη καταγγελία έγινε από Ιερωμένο στη Ζάκυνθο, που είδε ιερά τιμαλφή και εικόνες, κλεμμένα από Ναό, σε ενεχυροδανειστήριο του εν λόγω Κυρίου!
   Προσπάθησα να συμβιβαστώ, με το Ελληνικό γίγνεσθαι, κάποιε φορές, και να μπω στο σωρό, να μην αντιδρώ δηλαδή σ’ότι και να δω, όμως δεν το αντέχω!
   Και δεν το αντέχω, γιατί νιώθω πως παλεύω να βγάλω το δέρμα μου και πονώ ή ακόμα το χειρότερο, νιώθω ότι μοχθώ να βγάλω το τσιπάκι που πλήττεται στη ψυχή μου, από την κάθε, κατά περίπτωση, αιτία κι’αφορμή!
   Όμως τότε είναι, που νιώθω ότι βγάζω από μέσα μου και τη Ψυχή μου μαζί, και τότε απ’τον αφόρητο πόνο, προσπαθώντας διέξοδο να βρω, αντιδρώ και στα πλήκτρα του Laptop μου, με πάθος και μανία ξεσπώ, αδειάζοντας τη ψυχή μου, προκειμένου να εκτονωθώ, για να μην εκραγώ!
   Όχι ότι ευελπιστώ, ότι κάτι μπορεί ν’αλλάξει στον τραγικό κόσμο που ζω και ότι ο «Ριχάρδος» ο πονόψυχος δεν θα είναι
ξανά έξω μετά από λίγο καιρό, προς συνέχιση του «φιλεύσπλαχνου» έργου του! 
   Γιατί δηλαδή αυτός, εξαίρεση θ’αποτελέσει; Εδώ δολοφόνοι συλλαμβάνονται σε κλοπές και το ρεπορτάζ τους θέλει υπότροπους δύο και τρεις φορές, σ’ελάχιστο χρόνο, παρά τις καταδίκες!
   Στη Δημοκρατία της Ασυδοσίας της Ατιμωρησίας και της Ακολασίας αυτά συμβαίνουν και όταν στην κατηφόρα μπαίνεις για καλά, τότε όχι μόνο δε βγαίνεις, αλλά και τα μελλούμενα είναι τραγικά!

   Υπάρχει Θεία Δίκη;
   Ασυζητητί υπάρχει! Τους άπληστους υπάρχει κάτι, που τους τιμωρεί βαρύτατα, οι πολλοί αυτό το κάτι το λένε «Θεία Δίκη», εγώ απόλυτα δε μπορώ να το προσδιορίσω για να το χαρακτηρίσω, απλά απερίφραστα δηλώνω, πως συμφωνώ, στο αποτέλεσμα!
   Δεν είναι μικρό πράγμα να ζεις σαν προύχοντας και ύψιστος άρχων προσκυνημένος από σωρεία ανδρείκελων και να σύρεσαι με χειροπέδες σε δημόσια διαπόμπευση! 
   Όμως σίγουρα είναι λίγο, γιατί οι άνθρωποι αυτοί διακατέχονται και από ιδιαίτερη αναισθησία! Αναισθησία, που σε κάποια φάση της ζωής τους, τους εγκαταλείπει, γιατί ίσως κι’αυτή τους σιχαίνεται! Δεν είναι σχήμα λόγου αυτό, είναι γεγονός, αδιαμφισβήτητο!
   Ας μην φέρω μεγάλα παραδείγματα, Ωνάση, Νιάρχο και λοιπούς, ας φέρω ένα δικό μου παράδειγμα! Η Τελευταία φάση της Πτητικής μου καριέρας, μ’έφερε ανάμεσα σε ζάμπλουτους άπληστους! 
   Κάποιοι απ’αυτούς δε δίστασαν να πιουν αίμα και ιδρώτα, από έναν άνθρωπο, που πάλευε να βγάλει αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις του!
   Ε λοιπόν στο λόγο της τιμής μου, μαθαίνω, γιατί δεν θέλω ούτε να τους βλέπω, μαθαίνω και τους λυπάμαι για τα πολλαπλά τους χάλια! Άλλος τρέμει σα να κατάπιε σεισμό τουλάχιστον 5.5 ρίχτερ κι’άλλος φοβάται και τη σκιά του, χωρίς να τολμά ούτε τον Ήλιο να δει!
   Εκείνο που μου’ρχεται στο νου, κάθε που σκέπτομαι περιπτώσεις σαν κι’αυτών καθώς αυτή του άπληστου
«Ριχάρδου», είναι μία ρήση Θρησκευτική, που λέει: «Ευκολώτερον εστί κάμηλον δια τρυπήματος ραφίδος διελθείν ή πλούσιον εις την βασιλείαν του Θεού εισελθείν!»(Ματθ.19,24)
   Τούτο είναι γεγονός, καθόσον κατά την ταπεινή μου άποψη, η «Βασιλεία των Ουρανών» εκ της Γης άρχεται! 
   Εκείθεν ποιος είναι ο «Τιμωρός», αν είναι ο απέραντος Θεός ή ο ίδιος μας, πολυδιάστατος εαυτός, αυτό μικρή, πολύ μικρή σημασία έχει!

   Και για να μη χάσουμε τη σειρά!



Υπόθεση Ριχάρδου!
Η Ανάκρουση της Παράκρουσης!
Και οι πλέον δύσπιστοι, οφείλουν να πεισθούν! "Εδώ δεν πρόκειται περί οργανωμένου Κράτους, εδώ πρόκειται περί Αβυσσαλέου Χάους!"
Δύο χρόνια, είπαν, παρακολουθούσαν την περίπτωση Ριχάρδου αρμοδίως και η βαρύγδουπη υπόθεση, κατέρρευσε απολύτως, εν μια νυκτί! Ντροπή,Έλεος, Αλί !!!
Η Τρίτη "Σύλληψη", των πάντων "Σύλληση!"
Ο "Απατεών", έχει αδιαμφισβήτητα πλέον συνώνυμα τα: "Κυκλών, Τυφών κι'Αρμαγεδδών, καταλύτη Αρχών, Θεσμών και Αξιών!

                                                                           Με Τιμή 
                                                                     Σπύρος Κίκερης 

3 σχόλια:

  1. Κύριε Πτέραρχε είσθε συγκλονιστικά αληθινός τα θερμά μου συγχαρητήρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Κικερη ,για μια ακομη φορα δεχθειτε Θερμα Συγχαρητηρια στην εκπληκτικη επικαιρη δημοσιευση σας !!!

    Κυριε Κικερη , για μια ακομη φορα δεχθειτε Θερμα Συγχαρητηρια στην επικερη εκπληκτικη δημοσιευση σας , του πονοψυχου Γουρλοματη !!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας