Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ!


ΤΟΥΡΚΙΑ
Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ
9/7/2018!


"Νυμφεύεται η Δούλη του Ταγού Τουρκία
τον  Αφέντη του Λαού Ερντογάν!

Κηδεύεται η Δούλη του Λαού Δημοκρατία
κι'ο Ταγός βρυχάται, Αλλάχ ου Ακμπάρ!"





         Ο Θεός Ψεύτη να με Βγάλει!
      Ο Θεός εύχομαι ψεύτη να με βγάλει, όμως εκτιμώ ότι η Τουρκία και οι γείτονές της, θα βιώσουν από κοινού, μία από τις χειρότερες μορφές "Σουλτανισμού!"
   Το κόστος του λογαριασμού, θα'ναι τεράστιο, εκτός εάν ο Θεός από αγανάκτηση και λύπηση, βάλει το "Θείο" του "Χέρι" μια ώρα αρχύτερα!
   Γιατί όπως και να'χει, το όποιο κόστος συνολικά και
ιστορικά, από την ίδια και τον "απαράδεκτο" Ηγέτη της, μέλλει ακριβά να πληρωθεί!
   Οι Δημοσιογράφοι επώνυμοι και μη, προσμένουν εναγώνια τη στάση, που από 'κείνον θα επιδειχθεί, μετά τη νέα του πανηγυρική εκλογή, λέτε και η καλή μέρα, δε φαίνεται απ'την αυγή ή είναι δυνατόν ο όποιος χαρακτήρας ώριμου βιολογικά ανδρός, στο διάβα της να μεταλλαχθεί!
  Αλήθεια τα "προεόρτια" των 18.632 συλλήψεων μόλις την παραμονή των εορτίων δεν πείθουν; Ούτε οι κατά συρροήν
συλλήψεις ξένων, κυρίως παρατηρητών, της διαδικασίας των εκλογών; Ούτε η υπόσχεση για "ισχυρότερη Τουρκία;" Ούτε τα τρία του τέλους της ομιλίας  του "Αμήν" που με κατάνυξη και αποχαύνωση πρόφερε;
  Ούτε τέλος όλο αυτό το συνονθύλευμα παπαγάλων
δημοσιογράφων, που καθημερινά αρθρογραφούν στο στημένο τύπο, διαλαλώντας τη 2η Τουρκική Δημοκρατία, τη Μετακεμαλική, τουτέστι την Ερντογανική;

   Ο Όρκος ως  θα έδει, με βάση τα πεπραγμένα Έθνους και Ηγέτη!
   " Ως Πρόεδρος της Χώρας, ορκίζομαι στην "Τιμή και την Ακεραιότητά" μου * - διαγράφονται δύο λέξεις - ενώπιον του Μεγάλου Τουρκικού Έθνους και της "Ιστορίας" * - Ντροπή, η
αναφορά της - να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να προστατεύσω και να εξυμνήσω τη Δόξα και την "Τιμή" * - διαγράφεται η λέξη Τιμή - της "Δημοκρατίας" * - διαγράφεται, η λέξη Δημοκρατία -  της Τουρκίας και να εκπληρώσω τα καθήκοντα, που αναλαμβάνω, με "αμεροληψία" * - διαγράφεται η λέξη αμεροληψία -" Θα αντιπαρέλθω τα όσα έχει κατηγορηθεί για offshore, γιο και αδελφό! Απλά θα πω ότι το κλειδί του Θησαυροφυλακίου (Υπουργείο Οικονομικών) παρεδόθη στον γαμπρό του!

   Μέγιστη Μέρα και Πένθιμη!
   «Μέγιστη» μέρα, υποτίθεται, για την Τουρκία σήμερα! Μέγιστη για την Τουρκία «Πένθιμη», αδιαμφισβήτητα, για τη Δημοκρατία και την Ιστορία!
   Και το «χάπι το χρυσό», για τον έρμο το Λαό, τον αφελή λαό,
τον άκριτο, τον άμυαλο, τον πάμφθηνο, τον ευάλωτο και τον , στην τιμή, αρνητικό, πανέτοιμο στον ολοκληρωτισμό! 
 Το «χάπι το χρυσό» της δολιότητας, με σλόγκαν «εκκωφαντικό» : Το «Τέρμα μιας Εκτάκτου Ανάγκης το Καθεστώς!»

   Ίσως να ήμουν ηπιότερος!
   Ζήτω η Τουρκία! Ζήτω η Δημοκρατία! Ζήτω η οπισθοδρομία! Ζήτω ο Ερντογανισμός! Ζήτω ο απροκάλυπτος απολυταρχισμός! Ζήτω ο νέος Σουλτανισμός! Ζήτω Ο Φασισμός!
 Ίσως να ήμουν ηπιότερος, διαλλακτικότερος, επιφυλακτικότερος σε τούτη τη γραφή, όμως το δικαίωμα τούτο μου αποστερούν οι επανειλημμένες προβλέψεις, που έκανα προ των μεγάλων νικών του Ανδρός, χωρίς να πέσω ούτε κατά κεραία έξω, αναλύοντας εκ των προτέρων το τι και το γιατί!
  Ακόμα μου αποστερεί το δικαίωμα της συγκαταβατικότητας προς αποδοχή και παραδοχή, η στοιχειοθέτηση περί του «Ηθικού» και φυσικού αυτουργού, του «Δόλιου
Πραξικοπήματος» της 15ης Ιουλίου του 2016 και τα ρέστα, που εκείνος, για ’κείνο, με μανία ζητά, σε χρόνους διαρκείας!
   Εκείνο το πραξικόπημα αιχμή, μιας αισχρής αρχής, που έμελλε να κλείσει, με την έσχατη πράξη της σημερινής μεγαλοπρεπούς τελετής, ταφής! Ταφής, άγνωστο για πόσο, της Δημοκρατίας!

   Η Δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ...
   Ας γνωρίζουμε όμως όλοι, πρώτον ότι η «Δημοκρατία» ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί μοιάζει σ'αυτή που τη γέννησε,  και
δεύτερον στη «νεκροφάνειά» της, Βρικολακιάζει, θεριεύει κι’εκδικείται καθώς πρέπει, τον κάθε αφελή της «νεκροθάφτη» και μεγάλο «τελετάρχη!»
   Ν’αναφέρω τις καταλήξεις των μεγίστων μοιχών, βιαστών και υποτιθέμενων νεκροθαφτών της Δημοκρατίας, δεν έχει νόημα, γιατί και οι στοιχειωδώς καταρτισμένοι είναι ενημερωμένοι!

   Ας μη Λησμονούμε!
   Όμως ας μη λησμονούμε, ότι και άλλοι «Ηγέτες» δημοκρατικά επελέγησαν, πριν σε τέρατα αντιδημοκρατικά μεταλλαχθούν! Τρανό παράδειγμα διδαχής για όλους μας, ο αιμοβόρος Χίτλερ!
   Ας δούμε τα ποσοστά του στις εκλογές! Το 1928 ποσοστό 2,6%! 18,3% το 1930! 37.2% το 1932! Εκείθεν Καγκελάριος το 1933 και απόλυτος Άρχων (Δράκων) στη συνέχεια και στυγερός Δικτάτωρ!
   Τώρα αν έχουν κοινά, θα έλεγα πολλά! Η φτώχια κοινή και προβληματική! Ο πατέρας του Χίτλερ Αλοϊσιος, ήταν εξώγαμο παιδί, υπηρέτης σε αγρόκτημα! Η Μητέρα του Χίτλερ Κλάρα ήταν ανιψιά του πατέρα του και η Τρίτη του γυναίκα στη σειρά!
   Ο Ερντογάν στην εφηβεία του, πούλαγε πορτοκαλάδες και λεμονάδες στα γήπεδα, ποτέ δεν θέλει να μιλάει για τους στενούς συγγενείς του και την καταγωγή του!
   Εκείθεν τα κοινά για τους δυο, πλείστα όσα, τα Αντισημιτικά,
τα επιθετικά, τα εξοπλιστικά, τα Ηγεμονικά, η δίωξη των αντιφρονούντων, οι Εθνοκαθάρσεις, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Οραματισμός και πάνω απ’όλα, η πεμπτουσία όλων των παθών η Λατρεία και το ερωτικό πάθος για την εξουσία, εκείθεν δε η μέθη γι’αυτή και η τρέλα!
   Ο θαυμασμός του Ερντογάν για τον Χίτλερ, επίσημα και αδιάντροπα δηλωμένος: "Η Γερμανία του Χίτλερ είχε αποτελεσματικό Προεδρικό Σύστημα!" Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κάποιος, ότι έχουμε όντως πολλά να δούμε!

   Τα τρομοκρατικά κοινά!
   Τα τρομοκρατικά κοινά τους αρκετά! Αμφότεροι φυλακίστηκαν, όμως σημαδιακό είναι, ανάμεσα στ’άλλα, ένα επεισοδιακό κοινό των δύο ανδρών!
   Στις 27/2/1933 πυρπολήθηκε το κοινοβούλιο της Γερμανίας! Αποδεδειγμένα ήταν μία προβοκάτσια εκείνου για ν’ανοίξουν οι ασκοί του Διαβόλου και όχι του Αιόλου! Αυτή μπορούμε να πούμε ήταν η αρχή, για ότι αναπόφευκτα έμελλε να συμβεί! Τελικός απολογισμός άνω των 72.000.000 Νεκροί, για το καπρίτσιο ενός παρανοϊκού, κατά τα άλλα υψηλόφρονος, ιδανικού, μοναδικού και αναντικατάστατου Ταγού!
   Στις 10/10/2015 είκοσι και μία μέρες, προ των κρίσιμων εκλογών στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν κατέρρεε, είχαμε τη μεγαλύτερη τρομοκρατική ενέργεια, που ποτέ διαπράχθηκε στην Τουρκία! Ήταν μια συγκέντρωση του Φιλοκουρδικού
Κόμματος HDP! Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 100, οι τραυματίες τους 200! Το μακελειό ήταν προβοκάτσια, το παρακράτος έδρασε, το Κράτος έκλαψε και ο Στρατηλάτης εμπνευστής έλαμψε, απ’τη χαρά για τη νίκη του! Ο Ελληνικός και διεθνής τύπος διαψεύσθηκε και μόνο ο δικός μου απέριττος στοχαστής μέσα στις προβλέψεις του έπεσε!

   Ας Επανέλθουμε στα τελετουργικά τωρινά, του Μεγάλου Τελετάρχη!
   Στις 16:00, ο Όρκος στο «Ναό της Δημοκρατίας» δόθηκε και
η Δημοκρατία αλυσσοδέθηκε, ο «Λαοπρόβλητος Ταγός» αποθεώθηκε και ο ηλίθιος Λαός, αλαλάζοντας απ’τον ενθουσιασμό του, στο τέλος  από σιγουριά κατακλύσθηκε και  εφησυχάστηκε!

   Το Βράδυ η Εξόδιος ολοκληρώθηκε!
   Το βράδυ η «εξόδιος ακολουθία» ολοκληρώθηκε! Ένα πλήθος τριών χιλιάδων υψηλών καλεσμένων, έφαγε και ήπιε, εις υγεία του Ταγού και του Λαού!
   Παριστάμενο υπερηφάνως εκεί, στην τελευταία πράξη του δράματος! Εκεί στη μεγάλη παρουσία, με αυτοψία στην τελετουργία, του Μεγάλου τελετάρχη, νεκροθάφτη!
   Ναι έτσι τόσο απλά, ώστε ο Μέγας τελετάρχης – νεκροθάφτης, της Δημοκρατίας την ταφή να χαρεί, μετά συγγενών και φίλων εν μέσω φαρισαϊκών ευχών και χαμερπών συγχαρητηρίων!

   Και μετά την εξόδιο, το πεπρωμένο!
   Και μετά την εξόδιο, η χαρά και τα καραδοκούντα αναπόφευκτα μελλούμενα!
   Ο μεγάλος τελετάρχης, νομοτελειακά, αφού κάνει ότι κάνει, ότι δηλαδή προλάβει, θα λάβει από την ίδια του τη Μοίρα, όπως και να’χει, αυτό που του αναλογεί! Σ’εφαρμογή ενός κανόνα, που σπανιότατα, είχε εξαιρέσεις!
   Το τέλος του θα είναι φριχτό, η Θεία δίκη κανέναν της κατηγορίας του, Μουσουλμάνο, Χριστιανό, Ινδουιστή, Ιουδαϊστή, Βουδιστή ….. σχεδόν, δεν εξαίρεσε!
   Ναι, μαζί με την Πατρίδα του, εκεί στο σκότος και το έρεβος, με πάθη δίχως έλεος, θα ξεπληρώσουν όσα η Ιστορία και σύμπασα η ανθρωπότητα, τους έχουν χρεωμένα!
   Όσο και να σου ευχήθηκαν «Καλορίζικος», «κακορίζικος» θα βγεις, γιατί η ευχή για να πιαστεί, πρέπει να’ναι  απόσταγμα εκτίμησης κι’αναγνώρισης δηλαδή, κι’όχι ψεύτικη και πλαστική, από κάθε γλοιώδη και χαμερπή!
   Κι'ήταν πολλοί εκεί, ηγέτες τρανοί και ξακουστοί, κατά κανόνα Αφρικανοί κι'ανάμεσα κάποιος μεγάλος, που ακούει στο όνομα "Μαδούρο" από τη Νότια Αμερική!
   Όμως πριν κλείσω θα ήθελα κάποιους Σώφρονες Τούρκους να ρωτήσω: "Τί θα συμβεί, εάν ο Ερντογάν τρελαθεί και  από εξουσιαστικό Αμόκ καταληφθεί ή απολύτως ανεξέλεγκτος, από εξουσιαστικό
αλκοολισμό, καταστεί, ποιος θα τολμήσει να του πει, πως πρέπει να κοιταχτεί;
   Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να πείσει και να μεταπείσει,αυτόν τον άλλοτε μικροπωλητή γηπέδων, ότι εξακολουθεί να είναι κοινός θνητός και όχι Θεός;
                          
                                                                     Μ’εκτίμηση
                                                                  Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας