Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ - ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΚΙ'Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ!

ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ


 ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ – ΗΡΩΪΣΜΟΣ
ΚΙ'Ο  ΠΑΝΟΣ  Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ!

Ήρωες και Κοινοί Θνητοί!
   Οι Ήρωες και οι Ηρωίδες, αξιότιμε Κε ΥΕΘΑ, είναι στη συνείδηση του Λαού, καλώς ή κακώς, τουλάχιστον εφτά κλικ, πάνω από τους κοινούς θνητούς!
   Εσείς Κε Πάνο, με τις ενέργειές σας, τους κατεβάζετε, πολύ πιο κάτω!

     Προαγωγή Έκπληξη!

 Μα «Χριστιανέ» μου, δεν πέρασαν ούτε καν τρεις εβδομάδες από τότε που κάνατε Ανώτατο Έφεδρο Αξιωματικό - ημερομηνία απονομής 11/4/2018 - , κοινό θνητό, πολίτη εκλεκτό, που ποτέ του δεν υπήρξε, έστω δόκιμος Αξιωματικός!
   Μάλιστα κοινό θνητό, όμως ιδιαίτερα ξεχωριστό! Πού έγκειται η ιδιαιτερότητά του; Μα ασφαλώς ότιυπήρξε δωρητής και ασφαλέστατα ότι τυγχάνει Διευθύνων Σύμβουλος και κυρίαρχος μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού STAR! Πάνος κι’αυτός, Πάνος Κυριακόπουλος του Όθωνα, τέως Στρατηγού!
   Σταματήστε τις αλχημείες Κε ΥΕΘΑ, συμμεριστείτε απόλυτα τη θέση σας και
απλά συναισθανθείτε, ότι είστε πολιτικά σε κινούμενη άμμο, χωρίς χέρι βοηθείας, με υπαίτιο μόνο τον εαυτό σας και τις πράξεις σας!
   Επιβάλλεται δε, έστω αργά να συνειδητοποιήσετε, ότι έχετε  ξεπεράσει το στάδιο των απρεπειών και περάσατε ορμητικά στο στάδιο των «Ασελγειών!»
   Γιατί ασέλγεια είναι το να παίζουμε και να εμπαίζουμε νεκρούς, ασέλγεια δε στη νιοστή, το να παίζουμε και να εμπαίζουμε Νεκρούς και Ήρωες!
  
  Η Ναύαρχος, που Προήχθη σε Υποναύαρχο!
   Η Μπουμπουλίνα δεν είναι «Κωλομπίνα» Κύριε Πάνο και μια παράκληση θερμή, μην κατεβαίνετε πιο κάτω, Κύριε Πάνο, και μια ακόμα συμβουλή ΚεΥΕΘΑ, μελετείστε λίγο καλύτερα την Ιστορία, ποτέ δεν είναι αργά!
   Έχετε ίσως την τελευταία ευκαιρία, να προλάβετε τούτο το κακό, που σας προέκυψε τελευταία, να μείνετε δηλαδή στην Ιστορία σαν ο «Υπουργός, Προαγωγός!»

  Η Ατέρμονη Ιστορία Προαγωγών!
   Αυτό το λέω, γιατί εκτιμώ ότι θα’χει συνέχεια, τούτη η «ατέρμονη Ιστορία», που μοιάζει σαν τις «δικαιώσεις» των αποστράτων με μια
αναφορά και τις χορηγίες βαθμών, κατά συρροή και εξακολούθηση, που εν τέλει σημαίνει, απαξίωση,  ξεθεμελίωση και ισοπέδωση των πάντων!
   Όσο για τους συμβούλους σας, παρά του ότι «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» κατά τον Πλάτωνα, επιπλήξτε τους, γιατί δε σας ενημέρωσαν, για το ότι η Μπουμπουλίνα, πάνε σχεδόν  200 χρόνια, που φέρει το βαθμό του Ναυάρχου, με απόφαση του Τσάρου Αλεξάνδρου του Πρώτου! 

Το ερώτημα βαρύ! Αν ζούσε, τι λέτε, θα την τιμούσε η ενέργειά σας ή θατην υποτιμούσε και πόσο; Και εν πάση περιπτώσει, αναλογίζεστε τί θα'λεγε η Μαντώ Μαυρογένους, που πέθανε στην Πάρο Κε Πάνο, ζητιάνα στην ουσία; Για να μην πάρουμε τους Ήρωες στη σειρά, λέγοντας ίσως και πράγματα, που δεν πρέπει, τουλάχιστον για τα μικρά παιδιά!  Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, για τους συμβούλους σας Κε Πάνο, επιπλήξτε

τους, γιατί δε σας έχουν ενημερώσει, για τους λόγους που αρκετοί καταξιωμένοι και αξιόλογοι Ανώτατοι Αξιωματικοί, παθαίνουν αλλεργία και δυσανασχετούν, στην προσφώνησή τους, με τους τίτλους των βαθμών τους!
                                                       Με Τιμή
                                                 Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας