Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!


C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
«Μ’αφορμή την παρακάτω ανάρτηση
του «Ανεκδιήγητου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας
Αξιότιμου Κυρίου Παύλου Πολάκη!»

C:\Users\Spiros\Desktop\sovietia1.jpg
Έχει πει πολλά το στόμα του, τόσα πολλά, που κάποιος ευθαρσώς μπορεί να πει, ότι δεν πρόκειται περί στόματος, αλλά περί αγωγού περιττωμάτων, δηλ «Βόθρου!»
Όμως όχι μέχρι εκεί, όχι μέχρι τη «Σοβιετία», γιατί η «Σοβιετία» στο συνειδητό των γνωριζόντων Ιστορία, έχει παγίως μείνει σαν χειρότερη απ’την ακαθαρσία!
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος ΠΟΛΑΚΗΣ\Tsipras-polakis-.jpg
  Συνεγειρόμενος από τη βαρύτατη φράση, για την οποία απόλυτα πιστεύω ότι κάθε άλλο, παρά τυχαία λέχθηκε, καθόσον καλύφθηκε απολύτως από τον ομοϊδεάτη του και αρχηγό του Κο Τσίπρα, δημοσιοποιώ αποσπάσματα, από γραφές μου, περί «Σοβιετίας, προς αφύπνιση των Ελλήνων, μέσω της γνώσης!
  Ξέρω ότι αρκετοί φίλοι μου, θα πουν για μια ακόμα φορά «κατεβαίνεις χαμηλά Σπύρο!» Όμως λυπάμαι, που για μια ακόμα φορά θα τους χαλάσω το χατίρι!
  Το γιατί είναι άκρως σημαντικό, η «Σοβιετία» έχει αρκούντως υποτιμηθεί στο μυαλό των Νεοελλήνων! Αγνοούν οι Έλληνες ειλικρινά, για το περί τίνος πρόκειται, ίσως ποτέ δεν το έμαθαν, και δεν το έμαθαν γιατί πάνε πολλά χρόνια, πάρα πολλά, που κάποιοι
δόλια βεβηλώνουν διαστρεβλώνοντας την ιστορία!
  Ναι βεβηλώνουν την Ιστορία παραποιώντας τραγικές στιγμές και φοβερές σκηνές, μιας πρωτοφανούς κόλασης στο πλανήτη Γη, πλασάροντας αυτή, σαν το μόνον επίγειο παράδεισο!
  Κι’έχουν κάνει πολύ κόσμο ν’αναρωτιέται έτσι τόσο απλά και τόσο φυσιολογικά, ν’αναρωτιέται «ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;» Αν δεν είναι αυτή η επιτομή του παραλογισμού και της ουτοπίας, ποια είναι Θεέ μου;
  Πότε υπήρξε αριστερή κυβέρνησηση και που στον κόσμο με άλλο πρόσωπο; Στη Νότιο Αμερική; Στην Καραϊβική; Στην Αφρική; Στην Ασία; Στη Βαλκανική; Στη Σοβιετία; Στη…………..Έλεος!
  Όσο για το «Διάστημα των Αιθεροβαμόνων» προσεχώς!
Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν
  Έτσι κάπως φέρουν τον Ελληνικό Λαό, προ οριακών και κρίσιμων για την Πατρίδα του και την ευημερία του, διλημμάτων! Αυτός είναι και ο λόγος φίλοι μου, που αρνούμαι κατηγορηματικά να συμμερισθώ την προτροπή σας «περί του χαμηλά» δηλώνοντας απερίφραστα ότι «για το καλό της Πατρίδας μου και των συμπατριωτών μου δεν θα διστάσω να κατέβω και στο τρίτο υπόγειο της κολάσεως και να σας πω, ανιδιοτελώς, τι είδα!»

https://lh4.googleusercontent.com/jo7ZhE64sTBzPZK_rR65tVuGUeygddzVpE3Ylrw_zAB-ghP42lxU_Ko9JRCGTdUmt8ALxvDrWg6tiN4kwo3A-IJuv10LwdIvaJ_nKgQZNn5BzQ3JbPxj93cr8EAEYbgerGwN56fDQjkBsIPX
Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τσουγκασβίλι!
  Ας αρχίσουμε λοιπόν από τον «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ» απασών των Ρωσιών και κομμουνιστών, αξιότιμο Κο ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΤΣΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ ή κατά το κοινώς λεγόμενο «ΣΤΑΛΙΝ!»
https://lh4.googleusercontent.com/2NVRPE6lj9ITfogawb_hYycO68KYF1dVGNWhyqkBllYaYBA7x-sPANOt-lnc6aINYLZguXyYtWdV7Ae7e0MVEJHz-x41iLZqATehWvNRI-P5ZycodstVTt8TUerf1KKcs3iXf4zprmCgeoQU
Αφού λοιπόν μελέτησα σχολαστικά τα πάντα, για τον «Πατριάρχη» παραθέτω τα βασικότερα των στοιχείων που συγκέντρωσα, προς γνώση και συμμόρφωση των κηρυγμάτων και προτροπών του κάθε δόλιου και άσχετου: Ο Πατέρας του Τσαγκάρης (αυτό σίγουρα δεν ήταν κακό), το ότι ήταν μέθυσος και αλκοολικός, σίγουρα ήταν κακό! Το ότι έδερνε ανηλεώς τη σύζυγό του και το μικρό Γεωργιανό, Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, που από αντίδραση αντικατέστησε το Τζουγκασβίλι με το «Στάλιν» ήταν πάρα πολύ κακό, πολύ δε περισσότερο γιατί κάποια στιγμή τους εγκατέλειψε οριστικά και
αμετάκλητα!
https://lh6.googleusercontent.com/_LsPbDzDcI7llnduIjrkbSVtgMgHLMVw47fImo19P9B11O1D2cSQMbvcKxwCnewNUzd59zK8ErR1R9_25vMY3m8WIROcG0yIqcoZGx8aXTcw9Pf7Gvp1gvLZv7Rzd7L3Ja9HxguGm8iUSHbb
  Τα γεγονότα αυτά τον έκαναν ιδιαίτερα σκληρό, μισάνθρωπο και εχθρό της Εξουσίας, μια και ο «Πατέρας» κατά την ψυχολογία αντιπροσωπεύει, για το παιδί την «Εξουσία!» Την εξουσία που βλέπει σαν θανάσιμο εχθρό του και σε οποιονδήποτε θεωρούσε ανώτερό του!
  Δυστυχώς για εκείνον τους πάντες έβλεπε στο υποσυνείδητό του, ανωτέρους του, μ’αποτέλεσμα να τους «μισεί» και να τους «εκδικείται!» Πώς αλλιώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, με τη δική του «ανατροφή» και τις δικές του αρνητικές ιδιότητες!
Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν
  Βλογιοκομμένος ήταν! Κουλός ήταν! Κουτσός ήταν! Κοντός ήταν! Ρήτορας δεν ήταν, Φιλοσοφική και πνευματική διάσταση δεν είχε, όπως ο Λένιν και ο Τρότσκι, ούτε και γόητρο Ηγετικό! Απλά ήταν ένας απέραντα κομπλεξικός μισάνθρωπος μ’έναν ιδιαίτερα αρρωστημένο ψυχισμό!
  Το άσχημο είναι ότι και οι «κλώνοι» του και οι πιστοί του, μέχρι σήμερα, έχουν πάνω κάτω, τα ίδια χαρακτηριστικά! Στη στάση του αυτή συνετέλεσαν εκτός από τον απαράδεκτο πατέρα του και η ασθένεια της «Ευλογιάς» που άφησε ανεξίτηλα τα έντονα σημάδια της στο πρόσωπό του, καθώς ο τραυματισμός του από πτώση αλόγου, με αποτέλεσμα το ένα του χέρι να παραμείνει αισθητά κοντύτερο του άλλου! Επίσης είχε και δυσμορφία στο ένα του πόδι! Γενικά ήταν τύπος φιλάσθενος, ύψους μόλις ενός μέτρου και εξήντα δύο εκατοστών (1.62cm!). Ήταν το 4ο παιδί στην οικογένεια και το μόνο που επέζησε, από τα τέσσερα!
  Στην εφηβεία του η θρησκόληπτη μητέρα του τον εγγράφει στην Εκκλησιαστική Σχολή και αργότερα στη Θεολογική, μια και τον προόριζε για «Παπά» -Παναγία μου! - Όμως στο πρώτο έτος σπουδών του, έγινε άθεος και απομακρύνθηκε οριστικά από τη Σχολή!
  Κάπου εκεί ασπάζεται και τον Μαρξισμό, αντιτασσόμενος το «Τσαρικό Καθεστώς», οργανώνοντας βιομηχανικές αντιστάσεις και συντονίζοντας απεργίες! Τέσσερις φορές συνελήφθηκε και τις τέσσερις απέδρασε! Συνολικά παρέμεινε εξόριστος στη Σιβηρία για διάστημα 18 μηνών!
  Από κάποιο σημείο και μετά, ήταν ο κλασσικός τύπος του «Ληστοσυμμορίτη» με άπειρες ληστείες στο ενεργητικό του, καθώς απαγωγές και εκβιασμούς! Επεβίωσε πολιτικά, με ίντριγκες, διαγραφές, φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις, δολοφονίες, αλλεπάλληλα πογκρόμ και ένα πρωτόγνωρο καθεστώς τρόμου! Ανεπανάληπτες έμειναν οι 4 δίκες της Μόσχας και η Μεγάλη εκκαθάριση 1936-1938!
  Θεωρείται αναμφισβήτητα και κατά γενική ομολογία των Ιστορικών ο μεγαλύτερος φονιάς, όλων των εποχών της Ανθρωπότητας.
  Τα θύματά του υπολογίζονται στα 60 με 70 εκατομμύρια, που σημαίνει 2 εκ. /χρόνο ή 40 χιλ/εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εξουσίας του! Από τα θύματά του, είναι τεράστιο το ποσοστό των συντρόφων του!
C:\Users\Spiros\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\52109-trotskystalin.jpg
Αξιοσημείωτο ήταν το άγριο κυνήγι του Τρότσκι, ανά τον κόσμο ,για να δολοφονηθεί αγρίως στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα «Ραμόν Μερκαντέρ!»
  Από τον πρώτο του γάμο με την Αικατερίνη Σβανίντζε απέκτησε ένα γιο, τον Ιάκωβο, που αιχμαλωτίσθηκε και δολοφονήθηκε από τους Γερμανούς, αφού ο πατέρας του αρνήθηκε την ανταλλαγή του!
   Η πρώτη του γυναίκα πέθανε στον τρίτο χρόνο του γάμου τους! Με το θάνατό της εκείνος δήλωσε: «Κάθε τρυφερό συναίσθημα για τους ανθρώπους, πέθανε μαζί της! Στενός του παιδικός φίλος δήλωσε: «Από τους άγριους και άδικους ξυλοδαρμούς του πατέρα του, έγινε σκληρός και άκαρδος, όπως εκείνος!» Ο ίδιος φίλος του, πολύ αργότερα δήλωσε «ποτέ δεν τον είδα να δακρύσει!»
  Από τον δεύτερο γάμο του με τη Ναντέζντα Αλληλούγεβα, που λέγεται ότι δολοφονήθηκε από το Στάλιν ή ότι αυτοκτόνησε, απέκτησε δύο παιδιά το Βασίλι και τη Σβετλάνα. Ο Βασίλι εξορίστηκε το 1960 όπου και απεβίωσε! Η κόρη του Σβετλάνα αυτομόλησε το 1967 στις ΗΠΑ!
https://lh6.googleusercontent.com/uagJerzyB0v2zutwnBKjFiAoJotOuvHfVPcQZYI2w3bQAup4SL2JtTjsXCjWPwHb2UEFTlseFaHkdDjssaBeZ-mFd_LFf2A1CIkNNR2flsssSKpII9abD3TITg9AzcKkq9lerqXotXIGwyAbhttps://lh5.googleusercontent.com/zLhslTia8FWTP6_F9OXzxmZcf2pqT1iI5Bra2MeNScdUde67ak3EQwnCgT8zOZ1-lJVXn80uwiGVK0lGzrcJDxx4b4acsY07d_ihMMLW4xKH-Pkd5aLUsryBgqnOWSsxxR7VGIenRKMw0ZdJhttps://lh5.googleusercontent.com/8BS4i-0iM-fIUHrswAsfsslEOfC5E9Zgw4EwcXZqUB0pB9tCghYVJtPfmtTdXypD7IMOgkYEO8RPmaRuTNkkS-rnFHQ4I7CMYcuWF72-XFWSiz5jv44NyFL7Fc-6cMH3LPFVJzIVDDdVYA8w
Στρατόπεδα Γκουλάγκ -Σολτζενίτσιν
  Τα αίσχη του «Πατερούλη» έγιναν γνωστά από τα δύο βιβλία του Νομπελίστα Αλεξάντερ Σολζενίτσιν «Μια Μέρα στη Ζωή του Ιβάν Ντενίσοβιτς και Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ 1918 - 1956!» Στα οποία περιγράφονται σημεία και τέρατα από τη ζωή των εκατομμυρίων κρατουμένων στα ειδικά Σταλινικά Στρατόπεδα της Σιβηρίας!
  Τέτοια στρατόπεδα υπήρξαν χιλιάδες, έμοιαζαν δε με «νησιά» διάσπαρτα, μέσα στον «ωκεανό» απεραντοσύνης της Σιβηρίας, ορισμένα των οποίων ήταν και πέραν του «Αρκτικού Κύκλου» με θερμοκρασίες αρκετές φορές κάτω των -50ο!
ContentSegment_14079258$W1000_H0_R0_P0_S1_V1$Jpg
  Και δυο λόγια για το Σολτζενίτσιν, ΄Ηταν αξιωματικός πυροβολικού από σχολή. Πολέμησε καθ’όλη τη διάρκεια του ΄ΒΠΠ, παρασημοφορήθηκε δυο φορές την πρώτη με το μετάλλιο ΄Β τάξεως του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, τη δεύτερη με το μετάλλιο του Ερυθρού Αστέρα! Τέλη του πολέμου συνελήφθη γιατί σε ένα του γράμμα προς φίλο του αναφερόταν ειρωνικά για την προσωπικότητα και τις ικανότητες του Στάλιν!
  Στις 7 Ιουλιου του 1945 καταδικάστηκε σε ισόβια εκτόπιση και οχταετή καταναγκαστική εργασία από έκτακτο δικαστήριο χωρίς κλήση και απολογία, με την κατηγορία της «Αντισοβιετικής Προπαγάνδας» σύμφωνα με το διαβόητο άρθρο 58 του Σοβιετικού Ποινικού κώδικα επί Στάλιν!
solzhenitsyn
  Το 1973 τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, δεν μετέβη στην απονομή, φοβούμενος ότι δεν θα του επέτρεπαν την επάνοδο στη Χώρα του!
  Γκουλάγκ στην κυριολεξία ήταν το όνομα της υπηρεσίας που επόπτευε τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες και ύποπτοι! GULAG (Glavnoe Upravienie Lagere – Κεντρική Διεύθυνση Στρατοπέδου!) Σήμερα όμως με τον όρο Γκουλάγκ εννοούμε τα στρατόπεδα, με συνώνυμο «Κρεατομηχανές!»
imagesgulag-siberia2460286
  Οι Αριθμοί που έχουν δημοσιοποιηθεί για τους πολιτικούς κρατούμενους και τους νεκρούς τρομάζουν! Προσωπικά θ’αποφύγω τη λεπτομερή παράθεση στοιχείων επειδή υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις στα διάφορα συγγράμματα!
  Πάντως σύμφωνα με επίσημα Σοβιετικά αρχεία υπολογίζεται ότι άνω των 18 εκατομμυρίων πολιτικοί κρατούμενοι «φιλοξενήθηκαν» σ’αυτά και 7 εκατομμύρια στις ερήμους του Καζακστάν! 1.053.829 άνθρωποι πέθαναν στα Γκουλάγκ, μόνο στο διάστημα 1934 – 1953!
https://lh5.googleusercontent.com/kHSXZJ3FGiiIS7k9QljyK4YjU1ME12i8eIHXhg7GG5mrbpM00ueUUWjqDWUVY2SAh1p3TbjTVshasckCX7kDUrMLXjG695n0o8HijSxPzlFMaKZ0BBI4nkwTGAqjx-nKIeERLkaM9u-I72Yy
  Όποιος ενδιαφέρεται για σχετική πληροφόρηση πέραν των βιβλίων του Νομπελίστα Αλεξάντερ Σολζενίτσιν, υπάρχει και η συλλογή του Βαρλάμ Σαλάμοφ (Ιστορίες από την Κολιμά) Ρώσου συγγραφέα, δημοσιογράφου, ποιητή και επιζώντος στρατοπέδων Γκουλάγκ!
  Υπογραμμίζεται ότι ο Σαλάμοφ πέρασε στα Γκουλάγκ (Κολιμά) και όχι μόνο, 32 ολόκληρα χρόνια (από τα 21 μέχρι τα 53 του) με βασική αιτία την προσκόμιση στο συνέδριο, γράμματος του Λένιν, όπου θίγονταν η προσωπικότητα του Στάλιν!
https://lh4.googleusercontent.com/TEWuuRiUVzJOzfJ23ECZ7Qvrvy5hBlEz-yLQyIHOi811MYas2RkEKQS3C9NBLaZOxQ0HYuUIIat0rOYYZW0lJuaKZ1iiOYaWiBQrQTvyy5WDDrfBJT81oONBxms6a62AoNINLTM966J0qFId
  Ακόμη υπάρχει η συλλογή της Μεγάλης Ρωσίδας Ποιήτριας Άννας Αχμάτοβα (Ρέκβιεμ 1935 – 1940). Με στίχους όπως:
«Οι Στρατιές των καταδικασμένων, κοπάδια στους σιδηρόδρομους,
χαμένοι μες στους φόβους τους και οι μηχανές να προστάζουν σφυρίζοντας ‘‘Μακριά από δω Παρίες. Το άστρο του θανάτου από πάνω μας….!»
Και σε άλλο σημείο:
«Σε αυτούς τους καιρούς, μόνο οι Νεκροί
μπορούσαν να χαμογελούν,
λυτρωμένοι από τα βάσανά τους…..!»
Υποτιθέμενες Αγάπες.
  Όσο για την αγάπη που είχε ο Ρωσικός Λαός, στον «Πατερούλη», πηγαίνετε όσοι μπορείτε σήμερα στην Κούβα, να δείτε πως ένας Λαός μέσα στην απόλυτη εξαθλίωση, ανεργία, πορνεία και επαιτεία, αισθάνεται ευτυχής και υπερήφανος για τον Ηγέτη του! Ακόμα προλαβαίνετε να δείτε και να μελετήσετε τούτο τον «Τραγέλαφο» και το τι σημαίνει «Επικοινωνιακή Πολιτική ή Προπαγάνδα» και τι μαζική εθνική πλύση εγκεφάλου!
https://lh5.googleusercontent.com/ssMoBy9zEHVBJZN_xfMM0AdBPxhUrcQP_kVgbjJ6v348HlOfZxgBcAFQpZcf1hy5VNLiEyZTBtW4mHrerb34XPHMu6pwwL8UyGKAnB9pPpIvtLooDyhdPcHLjeg7Zzzea8hn9OHx1yc90F8ghttps://lh3.googleusercontent.com/35rTE1AxtMU7oNQy_qwlgexFqNb1IkNnxFudBBwkbem7rbD_jHaz2koI0RtSnm6sCaWQvScEcr2GLNzXU9qOLnVoYK4aFEeZH8f0rgMQ9qE0Gocg0gTgsX61NcSTFdTd1baDLSMJuUla7KQLhttps://lh4.googleusercontent.com/LK_KsC1QhdhTkv8BSeC11QJ4UEEcdTk0oQ_BejLRBASb4cTmUUZOsyK6EYEgr85TOSmx1B2XmWF4PdcbX1KqCbpDT5CNMMw5RkeR0xVBiF3Loab8KCmiOzseHX5rjUL-Usa6LeMHUVj7kqCH
  Θα σας πρότεινα τη Β. Κορέα, αλλά είναι πολύ πιθανό να σας πάρω στο λαιμό μου και να’χετε την τύχη του 22χρονου Αμερικανού φοιτητή Ότο Γουόρμιερ!
Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικανος φοιτητης στη βορεια κορεα
  Του φοιτητή που ταξίδεψε με κινεζικό τουριστικό πρακτορείο και συνελήφθη τη στιγμή της αναχώρησης, δικάστηκε για συνωμοσία, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα, παρέμεινε στη φυλακή 17 μήνες, απελευθερώθηκε σε κώμα, από τα φριχτά βασανιστήρια και υπέκυψε ελάχιστα μετά!
  Εκεί τα σιδηρά παραπέτα είναι απολύτως αδιαφανή και απόρθητα, διαφυλασσόμενα σαν κόρη οφθαλμού! Όμως όλοι μας έχουμε βρεθεί μάρτυρες σκηνών και εικόνων ανείπωτου κάλλους των Βορειοκορεατών και του «Κωμικοτραγικού» Ηγέτη τους! Α και μία λεπτομέρεια «Γκουλάγκ» σήμερα υφίστανται μετά βεβαιότητος στη Βόρεια Κορέα!
  Όμως ας προχωρήσουμε λίγο στο θέμα Στάλιν και στο κεφάλαιο της λεγόμενης «Αποσταλινοποίησης»

Σχετική εικόναhttps://lh5.googleusercontent.com/NZ7PTmhDiYaDQBYeTBnsgBTBqyIPej0yAbpLg2PrUJR_EVf32jcYbvX6UPwAD1TQR3ZQu1wIvkyk905gsLYIbCoDdiisDfcxQMPptb9yH_aEGryX6_med3tni_wPxn4KFbES55kGd0hy9Kk4
Η Αποσταλινοποίηση
  Ναι έφτασε η στιγμή να θίξουμε για λίγο το περιβόητο θέμα της λεγόμενης «ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!» Πρόκειται για μία, στην ουσία, αμφιλεγόμενη ως προς τις μεθόδους και τα αποτελέσματά της διαδικασία, που έχει ταυτιστεί ιστορικά με το Νικήτα Χρουστσόφ και την ομιλία του «Περί Προσωπολατρίας και των συνεπειών της, στο 20ό συνέδριο του Κ.Κ της Σ.Ε»
  Η αποσταλινοποίηση ως έννοια αφορά την αποκατάσταση των βασικών δικαιωμάτων έκφρασης και στον περιορισμό της καταστολής των αντιφρονούντων, με βήματα φιλελευθεροποίησης του καθεστώτος της Ε.Σ.Σ.Δ μετά το θάνατο του Στάλιν!
  Σαν επίσημη ημερομηνία έναρξης της αποσταλινοποίησης δίδεται η 25η Φεβ του 1956, με τον λόγο κόλαφο του Χρουστσόφ:
  Ξεκίνησε με τις επιστολές του Λένιν, λίγο πριν το θάνατό του, όπου ο Στάλιν περιγραφόταν σαν ο χείριστος των επίδοξων διαδόχων του! Συνέχισε με τα πορίσματα της επιτροπής Ποσπέλοφ, που διερεύνησε τις τύχες των συμμετασχόντων στο 17 συνέδριο του 1934!
  Από τους 1966 συνέδρους οι 1108 κηρύχτηκαν στη συνέχεια αντεπαναστάτες και στάλθηκαν στα «ΓΚΟΥΛΑΓΚ» ή εκτελέστηκαν! Επίσης από τους 139 της Κεντρικής Επιτροπής, οι 98 χαρακτηρίστηκαν λίγο αργότερα «Εχθροί του Λαού» και τουφεκίσθηκαν στη διετία 1937-1938!
  Εν πάση περιπτώσει, γιατί με τα ελέη και τα έργα του «μεγάλου ανδρός» δεν πρόκειται να τελειώσουμε, ο Χρουστσόφ μέσα από πληθώρα ιστορικών αναφορών και αποκαλύψεων τεκμηρίωσε το συμπέρασμα ότι ο Στάλιν δόλια είχε διαστρεβλώσει τις αρχές του Μαρξισμού και της επανάστασης εγκαθιδρύοντας ένα καθεστώς απόλυτης καταπίεσης και τρόμου, μέσα σ’έναν κομμουνισμό προσωπολατρίας και εξορίας!
  Το 20ό συνέδριο έμεινε άναυδο, αφού ο νικητής του μεγάλου πολέμου, δικτάτορας και μέχρι χθες «πατερούλης» του Σοβιετικού Λαού αποδεικνύονταν όχι μόνον ένας στυγνός και αδίστακτος δικτάτορας, αλλά και ένας απάνθρωπος, στυγερός δολοφόνος, που αργότερα έμελλε στατιστικώς ν’ανακηρυχτεί σαν ο μεγαλύτερος Φονιάς της Ιστορίας!
https://lh5.googleusercontent.com/oThaA4go-WvqYL_cY0mpbzDiA383pV-ayeoDIaJwj4cpw9QgSP5_F4lOM0efKmIpODQ9lV1KWe9ybnAHKQ5llKtjgXEWL52C61piWloBzWaNgAT0BxANZmkBjL-G4BN68KXSzXQo8K7RovrX
  Ποιοι τον ακολουθούν; Ο Μάο τσε Τουνγκ και ο Χίτλερ, για ν’αποδεικνύουν πειστικότατα στην Ιστορία «ότι ο Κομμουνισμός και το συνώνυμο του Φασισμού Ναζισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!
  Συγνώμη για τις εμβόλιμες παρεμβολές, όμως δε γίνεται αλλιώς, όταν διεγείρεται ο ψυχισμός! Πάμε όμως για να κλείσουμε το θέμα της αποσταλινοποίησης!
https://lh4.googleusercontent.com/1aD_VVAYO9kYtKhMdSwdBeKY_2y4qJdRXCQiWPo2gMzawNBSBItYBWSD4iWZYTBwMPhj9W_paBwu5FINRwFmhamN7PA7CgvQZjovo-MJOVz1LHvsxW5wdDuJgydGUuShClh_jDLhzesdxXZFhttps://lh6.googleusercontent.com/eLR1qWfRb81ucXlJyEOxB4hNSTYL9yF1q-sYLvOYdFyOxjAXBY0MiEh1i5eimhnLKsJWIV6o5gSdcSsfSltvlxHsKUhkKdU3q0Nc1BZUu2ta2vcJ8AwdVSEUTeJPOIGQPpI5kfgvotouBFWd
  Σε συμβολικό επίπεδο ξηλώθηκαν όλα τα αγάλματα του Στάλιν! Η σορός του απομακρύνθηκε από το Μαυσωλείο του Λένιν και το όνομά του αφαιρέθηκε από το Στάλινγκραντ, που ονομάσθηκε ξανά Βόλγκογκραντ!
  Όσο για τους διαδόχους του, που ήταν οι στενοί του συνεργάτες Λαβρέντι Μπέρια υπεύθυνος των παντοδύναμων μυστικών υπηρεσιών και Γκεόργκι Μαλενκόφ πρόεδρος του υπουργικού συμβουλίου είχαν την εξής «τύχη!»
  Ο Μπέρια κατηγορήθηκε από τους άλλους δύο (Χρουστσόφ-Μαλενκόφ) για προδοσία και εκτελέστηκε παραμονή Χριστουγέννων το 1953! Τον εξολόθρευσαν δηλαδή πριν τους εξολοθρεύσει! Δεκατέσσερις μήνες αργότερα παύτηκε και ο Μαλενκόφ με την κατηγορία ότι ήταν φίλος του Μπερία!
  Η Αποσταλινοποίηση είχε σα συνέπεια και την αποκήρυξη των λεγόμενων «αδελφών κομμάτων» όλων δηλαδή των κομμάτων ξένων χωρών που ελέγχονταν από το Κρεμλίνο!
https://lh6.googleusercontent.com/ayeKgqtiUCkbiK3OvCuTRePrOdhDM7SYJ2nc6IATsRYPg1t9nN2aRhVwLz2kVdTw9-EMMg4Na9oMRDqoK01ijyh5jY8rWcSqKavc1WUVmobPyo_xmlAAZH_FO9BrBWUx2MpaU4c78k-WgHHT
  Όπως για παράδειγμα το ΚΚΕ, που ο ηγέτης του Ν. Ζαχαριάδης καθαιρέθηκε και στάλθηκε στη Γιακουτία της Σιβηρίας (κοντά στον Αρκτικό Ωκεανό), για να υπηρετήσει ως δασοφύλακας!
  Το ίδιο διάστημα οι Έλληνες Πολιτικοί Πρόσφυγες, συγκρούονταν στην Τασκένδη αγρίως, αλληλοκατηγορούμενοι ως πράκτορες!
https://lh4.googleusercontent.com/uX1LDY9qGzSv6eRa0zXXp7WHFYvhGiJWHhLYOCg-bZu_PlFMRvPTL_24S6syEpj44h580MulBQ3pWjOTnsm6dCJ4OhB_TkTSwpkG16fXvW0thup9Jue293_dLORPqYD8eDdLWuKP3U2_AcmC
Βίαιες Ρωσικές Επεμβάσεις
  Όμως για να κλείσουμε τα περί δόξης της τέως Σοβιετικής Ένωσης και των «Δημοκρατών» Ηγετών της και πριν να περάσουμε στους επίδοξους νέους «Πατερούληδες» Ελληνικής καταγωγής και «Σοβιετικής Παραγωγής» ας αναφέρουμε τα κοσμοϊστορικά γεγονότα των Ρωσικών επεμβάσεων στην Ανατολική Γερμανία του 1953! Στην Ουγγαρία, προς καταστολή της Ουγγρικής εξέγερσης του 1956 με τις εκατόμβες νεκρών! Τον παρ’ολίγον πυρηνικό πόλεμο του 1962, με αφορμή την αποστολή προς εγκατάσταση «Βαλλιστικών Πυραύλων» στην Κούβα! Την επέμβαση στην Τσεχοσλοβακία τον Αύγουστο του 1968 και την καταστολή της λεγόμενης «Άνοιξης της Πράγας» του μεταρρυθμιστή Αλεξάντερ Ντούμτσεκ, με τις εκατόμβες νεκρών!
  Τέλος το «Τείχος του Βερολίνου» που κτίστηκε από τους τότε ανατολικογερμανούς υπό Ρωσική κατοχή και κηδεμονία τον Αύγουστο του 1961, με σκοπό την απόλυτη παρεμπόδιση φυγής προς το Δυτικό Βερολίνο και κατ’επέκταση στη Δυτική Γερμανία Αμερικανικής κατοχής και κηδεμονίας!
https://lh4.googleusercontent.com/908QdeCoIWov9H2EuE4nZ9CFrwjfxIXrE-VKpvX7t1vxiyn4jxIGGUjx6FIoJn-izYY1F9Q4fgbDunT7k8117j1PjcBeeEOpO-mcFloezwdurTZf7ROKHPAw8gJbMEPoEBbzCQdiUgWHaCMl
  Το τείχος αυτό που ονομάστηκε «Τείχος τους Αίσχους» για τους Δυτικούς και «Αντιφασιστικό Τείχος Προστασίας» για τους Ανατολικούς, γκρεμίστηκε πανηγυρικά στις 9 Νοεμβρίου του 1981, ανοίγοντας το δρόμο για την επανένωση των δύο Γερμανιών!
Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν γλεζος
Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΣ ΑΣΠΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!
Πολιτικές Αδυναμίες Καλλιτεχνών και Λοιπών.
  Προτού λοιπόν προχωρήσω στα τωρινά, νιώθω αδήριτη την ανάγκη να ρωτήσω τη σωρεία όλων αυτών των «νεόκοπων» ιδεολόγων κομουνιστών του πολιτικού και καλλιτεχνικού κυρίως χώρου, που σα λαίμαργες «βδέλλες», έχουν πέσει πάνω σ’αυτή την ανεφάρμοστη ιδεολογία για να την καταστήσουν ένα πρόσχημα, μια δικαιολογία, μια δήθεν κουλτούρα υψηλού επιπέδου, μια μόδα κι’ένα μοντέλο παραπλάνησης ενός ολόκληρου λαού πάνω σε ένα «ιδεολόγημα σαθρό» γεμάτο δολιότητα και κίνητρα ιδιοτελή!
  «ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΟΥ;» Τα ξέρατε εσείς Μέγιστε Κε Μίκυ; Εσείς που είπατε το περιβόητο «Καραμανλής ή Τανκς; Εσείς που συνεργαστήκατε με τη Νέα Δημοκρατία και βγήκατε Βουλευτής με το Μητσοτάκη; Εσείς που μετά τη μεταπολίτευση πάντοτε ήσασταν στο πλευρό του εκάστοτε Κυβερνώντος;
  Τα ξέρατε εσείς παλικαράκια των 90 plus, εσείς Κε Γλέζο, που βγήκατε Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, για να καταλήξετε στο Λαφαζάνη;
Αποτέλεσμα εικόνας για ψεκασμός γλέζου θεοδωράκηΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για ψεκασμός γλέζου θεοδωράκη
  Εσείς με το ανεπιτυχές «ντου» στη βουλή, για να φέρετε την ιδεολογία σας μια ώρα αρχύτερα στη χώρα μας; Θέλατε να μπείτε στη Βουλή επί κυβερνήσεως Σαμαρά, για να σταματήσετε το έγκλημα, όπως ευθαρσώς δηλώσατε! Και δε μου λέτε, που είστε σήμερα ρε λεβέντες; Που;
  Αλήθεια εσάς Κε Μικυ με τη Σπίθα κι’εσάς Κε Μανόλη Γλέζο, μεγαλοήρωα, που φοβάσαι να ταξιδέψεις μ’αεροπλάνο και πήγαινες οδικώς στις Βρυξέλες, κάθε μεγάλη σαρακοστή, για να εξασφαλίζεις την αμοιβή!
  Εσάς με την οξεία Κομουνιστική «Πανώλη» δε σας ρώτησα, εσάς τους μεγαλοσχήμονες κομμουνιστές, τους πωρωμένους και ξεμωραμένους πλέον, με τις μεγαλορρήμονες δηλώσεις σας, πείτε μας σας παρακαλώ γιατί το καθυστερείτε «με ποιον ΣΥ.ΡΙΖ.Α είστε, με τον αριστερό, τον αριστερότερο ή τον αριστερότατο και τον άναρχο;» Μυριάδες Έλληνες κρέμονται από τα σεπτά σας χείλη!
…Αλήθεια για πείτε μου ειλικρινά, εσείς οι τιτάνιες προσωπικότητες, ακόμα φέρετε βαρέως το ότι η «Κομουνιστική Λαίλαπα» στις δόξες και τα μεγαλεία της, δεν πέρασε από την Ελλάδα μας;
  Κι’ακόμα εσείς Κύριοι οι «άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων», οι επιστήμονες και πανεπιστήμονες; Εσείς που 43 χρόνια τώρα έχετε σα μοναδικό και αποκλειστικό χορηγό, χωρίς να το συνειδητοποιείται, τον «Κομμουνισμό!»
  Εγώ δεν τα’χω με τον Κομουνισμό τα έχω με σας! Γιατί δεν διανοούμαι ότι άνθρωποι που γνωρίζουν «Ανάγνωση» και μόνον ανάγνωση, δεν έχουν εμπεδώσει αν μη τι άλλο, τι εστί στην πράξη, Κομμουνισμός και Φασισμός!
https://lh3.googleusercontent.com/9xK38z30Ka10JlaRY7BUg6Ibzdh-g0qoPwJG559vWAWKkIpYxkqIeMkgjBpfumsbiqfWsjLCuOBo_5kjNN0iRcu17jTuMrd-e9ip5YSjieU_8N2wkIa35EFT1vvUeu5We5aNWNAA0vlckBWA
  Είπανε επανειλημμένως στο πρόσφατο παρελθόν ότι η μέχρι χθες Πρόεδρος της Βουλής, Αξιότιμη Κα Κωνσταντοπούλου είχε συμπάθεια στη «Χρυσή Αυγή!» Εγώ, εδώ την έκπληξη για το παράξενο, δεν την κατανοώ! Πού αλλού θα εύρισκε η «αξιότιμος» Κα Πρόεδρος πρόσωπα με κοινά χαρακτηριστικά των πολιτικών της ινδαλμάτων όπως του «Πατερούλη» Στάλιν ή του τελευταίου των τεράτων Κιμ Γιονγκ-Ουν ή του δικού μας Νίκου Μιχαλολιάκου! Και για να επανέλθουμε στο ακριβές μας ίχνος.
  Κύριοι, όλοι εσείς των γραμμάτων, των τεχνών, των καλλιτεχνών των…. ακράδαντα πιστεύω και φρονώ τούτο, ότι τα γράμματα τα μαθαίνουμε για να οξύνουμε το νου και να τον φωτίζουμε, φως να ρίχνει στα απόλυτα σκοτάδια για να βλέπουμε καθαρά, πίσω από δολιότητες, ζοφερότητες, στεγανά και παραπετάσματα!
  Τα ξέρατε όλα αυτά, που εξιστορήσαμε; Έάν δεν τα ξέρατε, πείτε το ευθαρσώς μόνοι σας στον καθρέφτη όμως! Εάν τα ξέρατε μην πείτε τίποτα, συνεχίστε τη δολιότητά σας και ίσως κάποτε «Δικαιωθείτε!» Μέχρι τότε όμως μάθετε ότι η αξιοπρέπεια στοιχίζει πολύ περισσότερο από μία εκχώρηση για μία συναυλία στο «Ηρώδειο» ή στο «Μέγαρο Μουσικής; Ή έστω μία θέση περιωπής στο Δημόσιο (ΕΡΤ) Κε Διονύση Τσακνή!
  Όμως ας μην προχωρήσουμε στο συρφετό των ιδιοτελών κομουνιστικών, δήθεν προβάτων, ων ουκ έσται τέλος! Για βάλτε το χεράκι όλοι σας στην καρδιά της συνείδησή σας και απαντήστε ευθέως στους εαυτούς σας! Εσείς σήμερα με τους πενήντα μανδύες, που δε δώσατε ούτε τον ένα! Εσείς οι «προύχοντες» των άλλων «Σοβιέτ!» Εσείς οι σύντροφοι ανισότητας με ποιον ΣΥΡΙΖΑ είστε, με τον Αριστερό, τον Αριστερότερο, τον Αριστερότατο ή τον Αναρχοαριστερό;
  Όμως ήθελα να σας ρωτήσω, εσάς τους «Διαμαρτυρόμενους» επί παντός επιστητού «Αριστερούς» Τους συμπολιτευόμενου κι’αντιπολιτευόμενους μαζί, πόθεν μωρέ αθεόφοβοι, αντλείτε όλα τούτα τα «Δημοκρατικά Δικαιώματα;» Πόθεν; Από τη Διαθήκη του «Πατερούλη» σας; Αφού εκείνη την έσκισε ο Χρουστσόφ! Από τη διαθήκη του Χρουστσόφ; Αφού εκείνη τη ξέσκισε ο Μπρέζνιεφ…….!
  Και για να μη μακρηγορούμε, 68 ολόκληρα χρόνια η Ένωση των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών και των δορυφόρων κρατών στέναζε κάτω από μία ωμή και ψυχρή δικτατορία, τη χειρότερη που κατέγραψε ποτέ η Ιστορία! Εκλογές δεν υπήρχαν! Αντιπολιτεύσεις δεν υπήρχαν! Τί υπήρχε; Απόλυτη ανελευθερία στα ΜΜΕ, απόλυτη Λογοκρισία στον τύπο και ο Λαός να στενάζει κάτω από την αδιάλειπτη παρακολούθηση της KGB, για να γεύεται όλα τα καλά η «νομενκλατούρα» της εξουσίας!
  Για την κατάντια της Σοβιετικής Ένωσης δε χρειάζεται άλλη απόδειξη, από τον κατακλυσμό του Δυτικού Κόσμου από πανέμορφες Ρωσίδες Ελευθερίων ηθών και τη γέννηση σε χρόνο μηδέν «Μεγιστάνων του Πλούτου!»
  Πάνε πάρα πολλά χρόνια που η «Μόσχα» έχει την παγκόσμια πρωτιά των πόλεων με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη!
  Ας αφήσουμε όμως τα της τέως Σοβιετικής Ένωσης, των πατέρων της και της κραταιάς τους «Ιδεολογίας» και ας έλθουμε εδώ στα αμειώτως συνεχιζόμενα χάλια μας από την άγνοια της ιστορίας, την παραποίηση αυτής και την έντεχνη εισαγωγή της στους «Εγκεφάλους» μας!
                                                                               Με Τιμή
                                                                          Σπύρος Κίκερης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας