Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 C:\Users\Spiros\Desktop\Πορτρετο ΣΠΥΡΟΣ\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
(Η Εκτίμηση με Εκτίμηση!)
Αποτέλεσμα εικόνας για Λεπέν
  «Κρύος Ιδρώτας στην Ευρώπη ...» «Στήθος με στήθος Λεπέν, Μακρόν …» « Αγωνία στη Γαλλία …» και άλλα πολλά, πολλά και εκκωφαντικά! Δεν είναι δικά μου τούτα δω, είναι τίτλοι κύριων άρθρων μεγάλων εφημερίδων οι λεζάντες, κράχτες θα τις ονόμαζα σε τρέιλερ δελτίων ειδήσεων!
  Τούτες οι υπερβολές, τούτες οι υπερεκτιμήσεις, γίνονται συνήθως αποδεκτές από το ανθρώπινο μυαλό, που έχει εθιστεί σε τέτοιου είδους λειτουργία! Χρόνια και χρόνια σκληρή εκπαίδευση, πάνω σ’αυτό! Η χειρότερη μαύρη διαφήμιση είναι αυτή, που σαν «τσιπάκι»  εμφυτεύθηκε, εκβιαστικά στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που σαν απολωλώς γεύεται το καθ’εκάστην σερβίρισμα, τελικά ωσάν μεγαλοπρεπής και υπερήφανος χάνος!
Αποτέλεσμα εικόνας για contrails
  Κι’ύστερα κοιτάζει στον ουρανό τις άσπρες γραμμές των αεριωθουμένων και ορκίζεται ότι «μας ψεκάζουν!» Όχι αγαπητέ μου, το ψεκασμό τον έχεις μέσα στο σπίτι σου!
  Το φαινόμενο των αεροπλάνων είναι στην ουσία μετεωρολογικό, οι γραμμές στη διεθνή ορολογία ονομάζονται Contrails, στα ελληνικά «ίχνη συμπυκνώσεως» και οι προϋποθέσεις δημιουργίας είναι: Ύψος μεγαλύτερο των 27000 ποδών και σχετική υγρασία 98% και άνω! Συγνώμη για την εκτός θέματος παρένθεση αλλά……!
  Η τηλεόραση είναι στηριγμένη στην έμφαση, την υπερβολή  και το ψέμα! Είναι η ίδια τακτική, που ακολουθείται στη διαφήμιση, όπου το 75% είναι υπερβολή, έμφαση, ψέμα και 25% αλήθεια! Παραδείγματα άπειρα, ας μην τα πιάσουμε!
Αποτέλεσμα εικόνας για Σια κοσιωνη και Τσίμας
 Άκουγα σχόλια τελευταία από έγκυρους και έγκριτους Δημοσιογράφους όπως ο Κος Τσίμας, να λέει στην Κα Σια Κοσιώνη – να η επιρροή – ! Δηλαδή αν την έλεγα Σία ή Κοσιώνη, δεν θα πιάνατε για ποια μίλαγα; Τον άκουγα να λέει ότι «δε νομίζω ότι θα είναι εύκολη η Νίκη του Μακρόν!»
  Η αξία του καθενός, πέραν απ’ οτιδήποτε άλλο εκεί, εκτιμάται με τη μαγική λέξη, που λέγεται «ακροαματικότητα!» Τα ίδια είχαμε με τις Αυστριακές εκλογές, τα ίδια με τις ολλανδικές τα ίδια και με το Δημοψήφισμα του «Χουντοκράτη» Ερντογάν! Ναι τα ίδια, τη στιγμή που κάποιος, χίλιους όρκους έπαιρνε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ένα στο εκατομμύριο, το αποτέλεσμα να μην είναι θετικό, για το καπρίτσιο του Αφέντη!»
  Η κρισιμοποίηση και η αβεβαιότητα των μεγίστων γεγονότων, όπως δημοψηφίσματα εκλογές κτλ δίνουν πόντους και μπόνους πολυπλεύρως, γι’αυτό προσοχή στις επιρροές! Γιατί είναι μεγάλο πράγμα, να είσαι κυρίαρχος της γνώμης σου, χωρίς αυτή να είναι πλάνη!
C:\Users\Spiros\Desktop\ImageHandler (1).jpg
  Η κρισιμότητα, όσον αφορά τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές, είναι αστειότητα ολκής, εκτός ρεαλισμού και παντελώς κατά την άποψή μου αβάσιμη!
  Οι Ευρωπαϊκοί Λαοί είναι οι πιο προηγμένοι Λαοί στον Πλανήτη Γη και μακράν οι πιο οξυδερκείς! Ετούτος ο Αιώνας, που διανύουμε, είναι στην αρχή του και είναι ακόμα νωπές οι εικόνες και οι γνώμες τόσο για τους Φασίστες όσο και για τους Κουμουνιστές – ας μην αναφέρω ονόματα, επικαλούμενος σκηνές και περιγραφές πράξεων – ας μην αναφέρω και ξαναπάθουμε αλλεργικό, αηδιαστικό και τρομοκρατικό σοκ!
  Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση διολίσθησης ένθεν και ένθεν, προηγμένων Λαών! Επί του προκειμένου διατηρώ επιφυλάξεις για τη Χώρα μας, γιατί το «προηγμένο» δεν υφίσταται συνειδητά στο μυαλό των Νεοελλήνων, αλλά «πλασματικά!» Ναι πλασματικά σαν κραταιό και πανίσχυρο «νόμισμα», που πάρα πολλές φορές αποδεικνύεται «Κάλπικο!»
  Έτσι λοιπόν οδεύουμε στις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές, με αδιαμφισβήτητο στάνταρ όχι μόνο στο Νικητή αλά και στα ποσοστά του, τα οποία θα είναι εντυπωσιακά! Όχι γιατί μεταξύ δύο, το μη χείρον βέλτιστο, αλλά γιατί δεν υπάρχει αξιολογική σύγκριση μεταξύ των δύο!
  Ο Μακρόν είναι ομολογουμένως πανάξιος άνθρωπος! Σπούδασε κατά βάση «Φιλοσοφία» κι’αυτό αποδεικνύει βαθυστόχαστη ιδιοσυστασία! Σπούδασε και πολιτικές επιστήμες και στην Εθνική Σχολή Διοίκησης!
  Το πιο σημαντικό είναι ότι δούλεψε, αρχικά σαν Δημόσιος Υπάλληλος και στη συνέχεια διέπρεψε ως σύμβουλος και επενδυτής στον ιδιωτικό τομέα όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα, κληθείς ν’αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών της Χώρας του σε κρίση οικονομική! Ποιος; Ένας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερες σπουδές στα οικονομικά, κατά συνέπεια εξόχως έξυπνος και ικανός!
  Στον ιδιωτικό τομέα, ευτυχώς, δεν καταξιώνεσαι αλλιώς, στον Δημόσιο ας μην το συζητήσουμε και στο Ελληνικό Δημόσιο, ας το αποφύγουμε πάση θυσία!
Αποτέλεσμα εικόνας για μακρον
  Τί του προσάπτουν στα μείον του; Πρώτον ότι δεν έχει κομματικό μηχανισμό πίσω του! Ακούω έγκριτους να το σχολιάζουν αρνητικά! Το αντιπαρέρχομαι με μόνο μια λέξη, για να μην πω πολλά και βαριά! ΈΛΕΟΣ!!! Δεύτερον του προσάπτουν ότι έχει γυναίκα αρκούντως μεγαλύτερή του!
  Ναι τον περνάει 24 ολόκληρα χρόνια, ήταν καθηγήτριά του στο Γυμνάσιο, αυτός στα 16, εκείνη στα 40! Στις διεργασίες του Έρωτα και τα σύνδρομα του χάους της ανθρώπινης ψυχής εγώ δεν μπαίνω, όχι γιατί δε ξέρω, αλλά γιατί θα μπλέξω!
Πώς η Καμίλα έκλεψε τον Κάρολο από την Νταϊάνα
  Εδώ ο άλλος ο νερόβραστος διάδοχος και εκκολαπτόμενος για μέγας Άναξ της Μεγάλης Βρετανίας, απάτησε ένα εξαίσιο πλάσμα και άκρως αισθησιακό, 13 χρόνια νεώτερό του, γιατί ερωτεύθηκε μια «Καμίλα!» Πως λοιπόν να μπω στου έρωτα τους λαβύρινθους και τις κρύπτες; Επανέρχομαι στο Μακρόν!
C:\Users\Spiros\Desktop\reuters4.jpg
  Πρώτος έρωτας; Πρώτο χάδι; Οιδιπόδειο; Τι να πω; Που η αλυσίδα του έρωτα τραβά μακριά και βαθιά και πλατιά και ψηλά! Στα 17 του, της είπε ότι θα την παντρευτεί, στα 30 την παντρεύτηκε (2007!) Θεοί και Δαίμονες έπεσαν πάνω του κι’αυτός ανένδοτος! Δείχνουν ευτυχισμένοι, η Μπριζίτ σήμερα αποτελεί το βασικό του σύμβουλο! Ίσως αυτός να ξέρει περισσότερα απ’όσα εμείς κι’ο έρωτας περισσότερα απ’όλους μας!
  Η αλήθεια είναι ότι φυσιογνωμικά δε δείχνει ο Στιβαρός Ηγέτης, όμως τα φαινόμενα πολλές φορές εξαπατούν, γιατί οι ψυχικές αρετές και διαστάσεις δεν είναι εύκολο να ιδωθούν!
C:\Users\Spiros\Desktop\lepen_1.jpg
  Η Κα Μαρί Λεπέν κόρη του απαίσιου στη φυσιογνωμία Ζαν Μαρί Λεπέν, του ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου, του φριχτού Νεοφασίστα, που δείχνει εφάμιλλος των μεγάλων του είδους!


C:\Users\Spiros\Desktop\32.jpg
  Δεν ξέρω αλλά οφείλω να ρωτήσω τον οποιονδήποτε καλοπροαίρετο Έλληνα Πατέρα «θα φίλαγε ποτέ έτσι την κόρη του;»
Αποτέλεσμα εικόνας για μπρέζνιεφ-χόνεκερΑποτέλεσμα εικόνας για Σταλιν φιλί στο στόμα
  Για να είμαι απόλυτα δίκαιος, Φασίστες Ηγέτες δεν έχω δει ποτέ έτσι να φιλιούνται, Κουμουνιστές πολλούς!
Αποτέλεσμα εικόνας για μητέρα λεπέν
  Για να βάλλουμε και ένα κερασάκι στην τούρτα, η μητέρα της Λεπέν για να εκδικηθεί τον άνδρα της, για τον χωρισμό τους, πόζαρε ημίγυμνη το 1987 στο play boy, σφουγγαρίζοντας το πάτωμα ανταποκρινόμενη δήθεν στις απόψεις εκείνου, περί του ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι!
 Η Μαρί των πενήντα ετών μείον ένα, παντρεύτηκε και χώρισε δυο φορές και ο σημερινός της σύντροφος, είναι ο νομικός σύμβουλος του μετώπου!
  Εκείνη σπούδασε ποινικό Δίκαιο και δούλεψε σαν Δικηγόρος! Το παράδοξο είναι ότι πολλές φορές ήταν «συνήγορος αλλοδαπών!» Περιέργεια να δει από κοντά, αυτό που θανάσιμα μισεί; Αλτρουισμός; Σαδιστικός επαγγελματισμός; Ανωμαλία; Τί να πω; Προχωρώ!
  Ευρωβουλευτής το 2004! Πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου «κληρονομικώ Δικαίω» το 2011! Βίαιη αποπομπή μπαμπά από το κόμμα το 2015! Το κόμμα που εκείνος ίδρυσε και ήταν αρχηγός του από το 1972! Αφορμή οι δηλώσεις για το ολοκαύτωμα, τους θαλάμους αερίων, που χαρακτήρισε σαν λεπτομέρεια της Ιστορίας και τους Ρομά, που απέδειξε ότι μισεί περισσότερο από τον Χίτλερ!
  Επομένως, πως μπορείς να εκπλαγείς, όταν το 2013, επιβάλλεται στη Μαρί Λεπέν άρση ασυλίας από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, προκειμένου να δικαστεί στη Χώρα της για ρατσιστικές δηλώσεις! Ή πώς να μην τρομάξεις, όταν στις προεκλογικές της εξαγγελίες περιλαμβάνει και Δημοψήφισμα για την «Θανατική Ποινή!»
Αποτέλεσμα εικόνας για μακρον
  Εδώ κλείνω το θέμα των δύο μονομάχων, κηρύσσω το τέλος του Αγώνα και ανακηρύσσω πανηγυρικά, το μικρότερο σε ηλικία, Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, τον Εμανουέλ Μακρόν και μεγάλη ηττημένη την Αναχρονιστική κι’απολυταρχική Μαρί Λεπέν!
  Τη Λεπέν, για την οποία θ’αποτελέσει τεράστια έκπληξη, η επίτευξη ποσοστού άνω του 35%! Ως εκ τούτου το ποσοστό του Μακρόν θα κυμανθεί κάπου μεταξύ 65% και 70%, χωρίς και ν’αποκλείεται ακόμη και η υπέρβαση του 70%!
                                                                                        Με Τιμή

                                                                                 Σπύρος Κίκερης

1 σχόλιο:

  1. Κυριε Κικερη ,Συγχαρητηρια εκπληκτικο το επικαιρο πονημα σας , για την μελλοντικη εκλογη του Προεδρου της Γαλλικης Δημοκρατιας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας