Κυριακή 14 Μαΐου 2017

EUROVISION 2017, THE WINNER!


C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη

EUROVISION 2017! THE WINNER!
(Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον
και ο Νικητής!)
C:\Users\Spiros\Desktop\hqdefault.jpg
  Διευκρίνηση προς άρση παρεξηγήσεων: "Σέβομαι όσο λίγοι τους χτυπημένους κι'αδικημένους απ'τη Μοίρα και τη Φύση", όμως η Συναισθηματική Επίκληση δε μπορεί ν'αποτελεί κριτήριο επιρροής!
  Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν τέτοιων εκδηλώσεων, όμως όπως και να το κάνουμε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, είναι ένα σημαντικό γεγονός!
C:\Users\Spiros\Desktop\gettyimages-682411216.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\d2e8f468-3852-11e7-8663-b22bc7352b12_1280x720_112541.jpg
  Όταν είδα την ερμηνεία του Πορτογάλου «Νικητή» Salvador Sobral, εστιάστηκα περισσότερο, στο τι είχε αυτός ο ερμηνευτής, παρά στο τραγούδι! Κι'αυτό γιατί η κυρίαρχη εντύπωση ήταν, ότι ο άνθρωπος αυτός πράγματι, κάτι είχε!
C:\Users\Spiros\Desktop\Portugals-Sobral-wins-2017-Eurovision-Song-Contest.jpg
  Άκουσα όλα τα τραγούδια, όμως καθόλου τα αποτελέσματα! Την άλλη μέρα, έκπληκτος σαν έμαθα την πρώτευση, έψαξα το Νικητή!
  Είδα ότι έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και ότι είναι σε αναμονή μοσχεύματος για την αντικατάστασή της!
Αποτέλεσμα εικόνας για αδελφή salvador sobral
  Ακόμα είδα ότι στις πρόβες του Ά ημιτελικού είχε αντικατασταθεί από την αδελφή του και συνθέτη του τραγουδιού, μ'έντονες τις φήμες ότι θ'αντικατασταθεί απ'αυτή και στη βραδιά του τελικού!
  Επαναλαμβάνω, για μια εισέτι φορά, σέβομαι και εκτιμώ τους χτυπημένους από τη Μοίρα και τους αδικημένους από την Τύχη, όμως έχω την ταπεινή γνώμη, ότι «Η Συναισθηματική Επίκληση δεν μπορεί ν'αποτελεί κριτήριο επιρροής και μάλιστα μ'έντονη την προσπάθεια έμφασης, στην ενδυματολογική και εν γένει εμφάνιση!
Σχετική εικόνα
  Προσωπικά η περίπτωση με αναγάγει σε «Επαίτες», που μεγαλοποιούν, πάση θυσία, τα προβλήματά τους ή τα εφευρίσκουν, προς εκμετάλλευση!

Σχετική εικόνα
  Η γνώμη μου ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, όταν επιπρόσθετα διαπίστωσα, ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης τη μόνη διάκριση που είχε, ήταν η κατάταξή του στην 7η σειρά, σε διαγωνισμό Talent Idols στη Χώρα του το 2009!
                                                                                           Με Τιμή
                                                                                     Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας