Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΚΑΙ Η ΟΒΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

C:\Users\Spiros\Desktop\unnamed (1).jpg
Σπύρου Κίκερη
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ – ΕΞΙΛΕΩΣΗ!


(Μ’αφορμή την Απόφαση του Αρείου Πάγου
περί μη Έκδοσης των Τούρκων Στρατιωτικών!)
C:\Users\Spiros\Desktop\images (4).jpg
«Όταν η υποχρέωση γίνεται δικαίωση,
τότε η δικαίωση γίνεται εξιλέωση!»
C:\Users\Spiros\Desktop\images (5).jpgC:\Users\Spiros\Desktop\images (3).jpg
  Σαν ένθερμος υποστηρικτής της ρήσης του Μεγάλου Ναπολέοντα που θέλει τη «ΓΡΑΦΙΔΑ» να είναι από το ίδιο μέταλλο με την «ΟΒΙΔΑ», αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος, ομού με όλους τους λοιπούς, που ευθαρσώς γράψαμε, παίρνοντας σαφείς θέσεις επί του θέματος του αναθέματος, χαρακτηρισμό που αναπόφευκτα θα συνεπήγετο, τυχούσα αρνητική απόφαση, αρμοδίως, επί αυτού!
C:\Users\Spiros\Desktop\images (2).jpg
  Προσωπικά έγραφα στο Blog μου στις 12/1/2017 με εμφαντικότητα, αυστηρότητα, μα προπαντός με αντικειμενικότητα τις απόψεις μου, επί του θέματος, υπενθυμίζοντας νόμους, διατάξεις, συνθήκες Διεθνούς και Εθνικού Δικαίου, καταλήγοντας σε μία αδιανόητου μεγέθους ντροπή, σε περίπτωση εκτροπής, της λογικής και του ενδεδειγμένου!
  Περιέγραψα με σαφήνεια τις πολυποίκιλες συνέπειες της περίπτωσης, με πιο χαρακτηριστική την περαιτέρω αποθράσυνση των Τούρκων!
  Η ανάρτησή μου στις 12/1/2017 είχε σαν θέμα «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» ακολουθούμενο από το
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.png
«Και να που ο Κόμπος στο χτένι έφτασε
κι’ο Ρωμιός εύλογα αναρωτιέται
μήπως και ήδη το έσπασε!»
  Καυτηρίασα στη συνέχεια τις θέσεις Δικαστών και Εισαγγελέων πρωτοδίκως για τις ήξεις αφήξεις  και υπαναχωρήσεις αυτών, καταγγέλλοντας ακόμα και τη Θεά «Θέμιδα!» Εξήγησα τι σημαίνει επί της ουσίας "Σολομώντεια Λύση", για να προλάβω το πρωτόδικο ολίσθημα, από το να γίνει τελεσίδικο!
  Αναρωτήθηκα με εύλογα επιχειρήματα για την «Ανεξαρτησία» της Ελληνικής Δικαιοσύνης και τη Διάκριση των Εξουσιών!»
  Έθεσα τας χείρας μου επί των τύπων των ήλων της «Φοβίας των Ελλήνων Ταγών έναντι των Τούρκων» υπογραμμίζοντας ότι τυχούσα έκδοση των Τούρκων Αξιωματικών θα είχε πολυποίκιλα, αρνητικές συνέπειες, με κυρίαρχες, αφενός την ντροπή της κοινής των Ελλήνων γνώμης, αφετέρου δε την ενθάρρυνση και επαύξηση της Τουρκικής προκλητικότητας! Τώρα θα δείτε πόσο γλυκά θα πιουν το φαρμάκι του δικαίου, οι απαράδεκτοι των απαραδέκτων του σύγχρονου. και όχι μόνον, κόσμου!
C:\Users\Spiros\Desktop\6b3b66dfae793a28368770ee5f303665.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ceb9cebcceb9ceb1-1996.jpg
  Ακόμη έθιξα με καυστικότητα την ταπείνωση της «Προδοσίας του Οτσαλάν», που έμεινε ανεξίτηλο στίγμα, στις καρδιές των Ελλήνων! Κι’ακόμα την πικρία και την απογοήτευση των Ιμίων!
Σχετική εικόνα
  Τέλος ανέφερα όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, Ελλήνων Αξιωματικών, που αυτομόλησαν, κατά τη διάρκεια της εφταετίας, αντιστοίχως στο εξωτερικό και τη στάση των κρατών έναντι αυτών!
C:\Users\Spiros\Desktop\altin-koltuk-arma-erdogan-by-sad114-d9f9482.jpg
  Θα μου πείτε τι σχέση έχει ένα Στρατιωτικό Καθεστώς μ’ένα Κοινοβουλευτικό; Θα σας έλεγα, ευθαρσώς, μην «Ιεροσυλείτε» γιατί ανέκαθεν πίστευα ότι «Η Χειρότερη Μορφή Χούντας, είναι η ενδεδυμένη και κεκαλυμμένη από Κοινοβουλευτικό Μανδύα» και δεν χρειάζεται εκτιμώ, επί της περίπτωσης να επεκταθώ!
  Την ανάρτηση της 12ης Ιανουαρίου έκλεισα με τις συνέπειες των υπευθύνων, σε περίπτωση μη ενδεδειγμένης λύσης!
C:\Users\Spiros\Desktop\tourkia10.jpg
  Τώρα ας κλείσουμε, βγάζοντας το επιμύθιο πάνω σε ένα θέμα που ξέπλυνε ντροπές, αγαλλίασε ψυχές, αποκατέστησε κλονισμένους συνθέμελα Ταγούς και θεσμούς και προπαντός τη θέση της Χώρας μας στον πολιτισμένο κόσμο!
C:\Users\Spiros\Desktop\POLAR-magnhtiko-stulo-grafida-othonhs-afhs-me-13-magnhtes--12-metallikes-mpilies-37935.jpg
  Γράφετε, λοιπόν, καλοί μου Φίλοι! Γράφετε μη διστάζετε και όσο και αν δεν το νομίζετε ή το πιστεύετε, σας διαβεβαιώνω, ότι «ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ!» Επηρεάζετε, υπό μία διττή προϋπόθεση, όταν γράφετε το ένα σας χέρι να είναι στην καρδιά και το άλλο στη γραφίδα σφιχτά!
C:\Users\Spiros\Desktop\images (6).jpg
  Ναι, όπως και να’χει «ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ» όχι μόνον για τη μεγάλη αλήθεια που λέει «VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT» δηλαδή (Τα Λόγια Φεύγουν, Πετούν, τα Γραπτά Μένουν, Πονούν, Επιδρούν!
Αλλά για τη μεγαλύτερη που λέει «Η ΓΡΑΦΙΔΑ και η ΟΒΙΔΑ είναι από το ίδιο ΜΕΤΤΑΛΟ!»
                                                                                           Με Τιμή

                                                                                      Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας