Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΕΝ ΣΥΝΟΨΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΜΙΑ ΕΝ ΣΥΝΟΨΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!


«Μ’αφορμή τις Δηλώσεις Ερντογάν!»


Σ’εσένα της Εξουσίας Μέθυσε
σ’εσένα της Ιστορίας Βέβηλε
ανομολόγητε κι’αναίσχυντε!


Μια απάντηση σου δίνω εν συνόψει
που αν τη διαβάσεις μέθυσε
Θ’αλλάξεις όψη!


  Σε πείραξε η συνθήκη των Σεβρών; Απλά οι υπογράψαντες τότε δε συνειδητοποίησαν περί ποίου φιδιού για την ανθρωπότητα επρόκειτο! Όμως να το θυμάσαι ποτέ δεν είναι αργά! Γι’αυτό υπάρχει, πάντοτε το αύριο, τα λάθη να διορθώνει, του χθες!
  Σε πείραξε η Συνθήκη της Λωζάννης, που χάρη σ’αυτή σας επέτρεψαν να κάνετε το συνονθύλευμα των 52 επισήμως φυλών, κράτος!
  Σε πείραξαν τα Ελληνικά νησιά, που αν φωνάξεις, όπως ασύστολα είπες, ακούγεσαι απέναντι! Σε τί γλώσσα θα τους φωνάξεις «Μεθύστακα», που θα μας παραδώσεις και μαθήματα; Σε τι βρε «πορτοκαλά;» Στα τούρκικα; Εκείνοι δεν καταλαβαίνουν, γιατί μόνο «Ελληνικά» έμαθαν στο Ιστορικό τους διάβα! Προσπάθησαν να τους αλλάξουν κάποιοι την πίστη, τη γλώσσα, την κουλτούρα, αλλά στάθηκε αδύνατον, γιατί οι ρίζες τους ήταν βαθιές!
  Σε πείραξαν τα νησιά γιατί δεν σκέφτηκες ότι αν απ’αυτά φωνάξουν οι Έλληνες ακούγονται κι’αυτοί απέναντι και η επιστροφή, από μνημεία, εκκλησιές, τάφους και στοιχειωμένους στις μνήμες νεκρούς, που δικαίωση ζητάνε, είναι στα Ελληνικά!
  Σε πείραξαν κι’άλλα πολλά δε συνεχίζω, γιατί ειλικρινά, τα βλέπω όλα, μα τω Θεώ της αλήθειας, «Προσχηματικά!» Ναι προσχηματικά, γιατί αλίμονο αν είναι πραγματικά! Αλί, αλί και τρις αλί, Κύριε Ερντογάν, μια και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είσαι «Στουπί!» Τύφλα που λένε από τη μέθη της εξουσίας!
  Μαύρη η κατάντια σου ανεκδιήγητε, μακάρι να πέρναγε η μνήμη σου κι’από εκεί που παιδάκι στα 14 και στα δεκάξι, με το καλαθάκι  των πορτοκαλάδων στ’αθώα σου χεράκια πάλευες για το χαρτζιλικάκι!
  Όμως την απίθανη αυτή μνήμη την έσβησες από τις θύμησες, ξεριζώνοντας σινάμα τις ρίζες σου! Έτσι δε ξέρεις από πού ήρθες, έτσι κάπως γίνονται οι εξωγήινοι στο διηνεκές! Να γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί, που λένε πως βλέπουν UFO, κι’ανάμεσά τους και’γω!
Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν σουλτανοςΑποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν σουλτανοςΑποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν σουλτανος
  Τώρα θέλεις παλάτια 1200 δωματίων και ο πρωκτός σου Χρυσοστόλιστη καρέκλα «Σουλτανάτη!» Τώρα αλωνίζεις και γαυγίζεις σα λυσσασμένος σκύλος, καταδαγκώνοντας τη Δημοκρατία και την Τουρκία!
  Μην παραξενεύεσαι, συνήθως δεν πέφτω έξω! Τί σου έχει καρφωθεί στο μυαλό, αμέσως θα στο πω! Μεγάλωσες απότομα, αφύσικα παραμεγάλωσες, αισθάνεσαι γίγαντας χωρίς να είσαι, αισθάνεσαι υπέρτερος χωρίς να είσαι! Αισθάνεσαι διάνοια και είσαι διανοητικά ανάπηρος, αισθάνεσαι Θεός και είσαι, του κερατά τρελός!
  Οργάνωσες το πραξικόπημα, προσωπικά, το έχω αποδείξει (spyrkikeris.blogspot.gr «Προς Γαρ Τελευταίον Εκβάν Έκαστον των πριν Κρίνεται, 31/7/2016! Και Πραξικόπημα Ατόπημα 16/7/2016» Μάλιστα και ο δικός μας ανεκδιήγητος «Αυνάν» σου είπε, ο ανόητος πως «πραξικοπηματίες εμείς δεν δεχόμαστε στη Χώρα μας, έτοιμος όντας να παραδώσει τους Στρατιωτικούς, που ζήτησαν άσυλο, στην Αλεξανδρούπολη!»
Αποτέλεσμα εικόνας για γκιουλένΑποτέλεσμα εικόνας για γκιουλέν
  Οργάνωσες το πραξικόπημα ενοχοποιώντας τους «Γκιουλενιστές», έχοντας έτοιμες τις λίστες, από την επομένη! Τις λίστες που όμως ήταν πνιγμένες στους «Κεμαλιστές!»
  Όλες οι πληροφορίες μίλαγαν ότι στην Αστυνομία υπήρχε η πλειονότητα των «Γκιουλενιστών», τον αντιπερισπασμό των έχουμε και διδαχθεί και διδάξει Κε Τάδε! Όμως απεδείχθη ότι η αστυνομία ήταν πνιγμένη στους «Ερντογανιστές!» Τί κατάφερες ανόητε, τι;
  Τους ένωσες όλους, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και του Διαβόλου! Και ο σκοπός, πάντα ο ίδιος στ’αρρωστημένο σου \εγωπαθές μυαλό σου! Ποιος είναι αυτός ο Σκοπός, αυτός ο στόχος ζωής για σένα μέθυσε; Δεν είναι ο Ιμάμης και ινστρούχτοράς σου Γκιουλέν, όπως οι πολλοί πιστεύουν, όπως εσύ έλεγες κι’ίσως στο συνείδητό σου πιστεύεις! Άλλον σου δείχνει το «υποσυνείδητό» σου, γιατί στους αρρωστημένους νόες, το υποσυνείδητο έχει τον πρώτο λόγο!
Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμοποίηση Τουρκίας
  Ποιος είναι λοιπόν αυτός, που σαν φάντασμα σε κατατρύχει: Άλλος είναι και παίρνω χίλιους όρκους μαζεμένους, είναι αυτός που σαν φάντασμα στέκει πίσω σου και πάνω από το κεφάλι σου! Αυτός ο από μακρού νεκρός, που’χει βρικολακιάσει στο αρρωστημένο σου μυαλό! Αυτός για τον οποίον, πάλι σίγουρος είμαι, ότι συνεχώς μονολογείς φοβούμενος μη σ’ακούσει, «πίσω μου σ’έχω σατανά!»
  Ναι είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ! Ο πατέρας σου κι’ο πατέρας της Τουρκίας, όσο και να μην το αναγνωρίζεις! Αχαριστία για μένα, μεγάλη! Εχθρός για μένα, γιατί έβλαψε την Πατρίδα μου, σκληρά, βάναυσα, ανελέητα! Για σένα όμως, άδικο! Γιατί;
  Θα το πληρώσεις αυτό το άδικο, να μου το θυμηθείς! Θα το πληρώσεις ακριβά και σύντομα στο υπογράφω και σου ξαναθυμίζω, να πέφτω έξω δε συνηθίζω! Ο «ΑΠΟΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ» που επιχειρείς, υπακούοντας στο Υποσυνείδητο σου, εμένα μου φέρνει στο νου το συνώνυμό του, που λέγεται «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ!»
  Πας την «ελεεινή» και τρις άθλια πατρίδα σου πίσω, καλά κάνεις, αλλά ούτε που σε νοιάζει, κατεβάζεις το επίπεδο ραγδαία γιατί έτσι σε βολεύει!
Αποτέλεσμα εικόνας για συγκεντρωσεις ερντογαν
   «Ισλαμοποίηση» λοιπόν πατριδοκάπηλε και ψευτονάρκισσε γιατί μόνον μέσω αυτής μπορείς να θρονιαστείς εκεί και να σαρκώσεις τα εξουσιαστικά σου βίτσια, όπως η θολωμένη σου σκέψη, τα σερβίρει!
Αποτέλεσμα εικόνας για κεμαλ ατατουρκ
  Η διαφορά σου μ’εκείνον είναι όσο της μέρας με τη νύχτα, δε μου αρέσει που τον εκθειάζω, όμως προέχει η αλήθεια, εσύ είσαι «σκοταδιστής» κι’αναχρονιστής, εκείνος «Φωτογενής» κι’εκσυγχρονιστής!
  Εσύ βλέπεις κοντά και ανατολικά, ίσα με το τέλος της ζωής σου, που δεν θ’αργήσει! Εκείνος έβλεπε μακριά, πολύ μακριά και πάντα Δυτικά, γι’αυτό δεν πρόκειται ποτέ το άστρο του να σβήσει!
  Τώρα επειδή είσαι βαριά μεθυσμένος είμαι υποχρεωμένος να θίξω και τα σενάρια, που ενδεχομένως περνάνε από το συμπλεγματικό σου νου!
  Μην κάνεις κανένα αστείο φουκαρά και τα βάλεις με τους Έλληνες, γιατί σε περιμένουν τερατώδεις εκπλήξεις! Εκπλήξεις πανταχόθεν εκ εκ των έσω, εκ των ένδον, ημετέρων και ετέρων, εκ των έξω αναδέλφων, ομοθρήσκων και εταίρων!
Αποτέλεσμα εικόνας για Έλληνες γενναίοιΑποτέλεσμα εικόνας για ακροπολη παρθενωναςΑποτέλεσμα εικόνας για αρχαίοι έλληνες πολεμιστές
  Όσο για τους Έλληνες, αυτούς καθαυτούς, άκου ανιστόρητε για να μάθεις! Δεν είναι ότι ο κόσμος ολόκληρος το γόνυ του κλίνει με ευλάβεια στο διηνεκές, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, για ότι αυτοί του πρόσφεραν σε πολιτισμό καλλιέργεια, μεγαλοπρέπεια, καλλιέπεια, Δημοκρατία……Είναι η Ελληνική Εποποιία, που άφησε πάμπολλες φορές άναυδη την Ιστορία! Πάμε λοιπόν ανιστόρητε!
  Οφείλω ν’αρχίσω από το μεγαλύτερο άθλο σας, αυτόν της Άλωσης της πόλης, που τυπικά ήταν Βυζαντινή και για να γίνουμε πιο σαφείς «Ρωμαϊκή» τουλάχιστον στη ρίζα της!
Αποτέλεσμα εικόνας για άλωση πόλης
  Παρατάξατε λοιπόν 180.000 στρατό, οπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όπλα της εποχής και τα πυροβόλα του Ουρβανού, που εκτόξευαν λίθους 400 κιλών έκαστο! Για να υποτάξετε 4.950 ντόπιους μαχητές και 2.000 ξενόφερτους! Για το κοσμοϊστορικό αυτό σας έπος χρειαστήκατε πενήντα τρεις (53) ολόκληρες μέρες, χάνοντας 32.000 άνδρες! Να Χαίρεστε λοιπόν τον Άθλο σας!
  Οι Έλληνες «μέθυσε», πάντοτε έτσι πολέμησαν και όταν χρειάστηκε μέχρις ενός έπεσαν! Είτε στην πόλη, είτε στις Θερμοπύλες, είτε ήταν 300, είτε 5.000!
C:\Users\Spiros\Desktop\Greek_Phalanx (1).jpg
  Στο Μαραθώνα το 490 πχ 10.000 Έλληνες ήταν αρκετοί, για να κατατροπώσουν 100.000 και πλέον Πέρσες και ο άθλος και η στρατηγική τους, να διδάσκεται ακόμα σήμερα στα σύγχρονα σχολεία πολέμου!
Αποτέλεσμα εικόνας για σαλαμινα ναυμαχια
  Στη Σαλαμίνα το 480 πχ 378 Ελληνικά πλωτά της εποχής στάθηκαν απέναντι από 1.207 πολεμικά των Περσών, αποδεκατίζοντάς τα, αφήνοντας έκθαμβη, σύμπασα την παγκόσμια κοινωνία στο διηνεκές!
Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανικό έπος
  Το 1940-41 250.000 Έλληνες κονιορτοποίησαν το Στρατό του Μουσολίνι, που διέθετε 520.000 άνδρες, 463 αεροσκάφη και 163 άρματα μάχης! Το έπος τούτο ανάγκασε τον Τσώρτσιλ να πει «Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν Ήρωες, αλλά οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες! Τ’άκουσες «Μέθυσε;»
Αποτέλεσμα εικόνας για μεγας αλεξανδρος
  Και θα πω και το τελευταίο, γιατί σε τούτες τις περιπτώσεις ουκ έσται τέλος! Ο Μέγας Αλέξανδος ηγηθείς πανελλήνιας συμμαχίας 35.000 Ανδρών, άφησε άναυδη την ανθρωπότητα, μέχρι σήμερα, στο μεγαλύτερο έπος όλων των εποχών!
  Ο Μέγιστος των μεγίστων ξεκίνησε στην ουσία την εκστρατεία του στα 22 του χρόνια το 334 πχ και μέσα σε λίγο παραπάνω των 10 ετών είχε υποτάξει, όλο σχεδόν το τότε γνωστό κόσμο!


  Άκου και θαύμασε «μέθυσε!» Υποταγμένες χώρες: Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αίγυπτο, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Κουβέιτ, Κύπρο, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο, Σαουδική Αραβία, Τατζικιστάν, Κιργιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν Πακιστάν, Δυτική Ινδία και ΤΟΥΡΚΙΑ! Την Πατρίδα σου την άφησα ελεύθερη για να την καμαρώσεις, ανεκδιήγητε!
Αποτέλεσμα εικόνας για μεγας αλεξανδρος
  Πριν αφήσω το μεγαλύτερο Στρατηλάτη όλων των εποχών, οφείλω να πω ότι ο Ιστορικός κατέγραψε την έκταση της μεγίστης Αυτοκρατορίας, ομοίως όλων των εποχών, στο ασύλληπτο νούμερο των 5.200.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (τ.χλμ!)
Αποτέλεσμα εικόνας για ρωμαικη αυτοκρατορια
  Και για να έχουμε κάποια μέτρα σύγκρισης τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στον κολοφώνα της δόξης της στα 4.400.000 τ.χλμ!
Αποτέλεσμα εικόνας για οθωμανική αυτοκρατορία
  Και τέλος την Οθωμανική Αυτοκρατορία στα 1.800.000 τ. χλμ!
  Ας όψονται οι «Αρχομανείς» και Προδότες Συμπατριώτες μας, που όχι μόνο δε σεβάστηκαν τον «Κοσμοκράτορα», Αλέξανδρο, που τίμησε και εξύψωσε την Ελληνική Φυλή όσο κανείς άλλος ,αλλά που τον θανάτωσαν με ύπουλη «Φόλα» για να πεθάνει σαν το ανεπιθύμητο και μισητό σκυλί, τηρώντας την απαρέγκλιτη κατάρα της Φυλής! *Όσοι επιθυμούν το τι και το πώς, ας ανατρέξουν στο spyrkikeris.blogspot.gr (Ο Νεκρός της Αμφίπολης 19/11.2014)
Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν
  Και για να κλείσουμε Αξιότιμε Κε «Μεθύστακα», που είσαι μικρός για να παραδίδεις στους Έλληνες μαθήματα, παρά του ότι οι ηγέτες μας σπανίως στάθηκαν στο ύψος τους, να ξέρεις, ούτε την Ιστορία των Ελλήνων έχεις, ούτε την ιδιοσυστασία, ούτε την κουλτούρα, μα ούτε και κατά διάνοια το χαρακτήρα! Και να θυμάσαι ότι οι Έλληνες, όπως και να’χει την ύστατη ώρα «ομονοούν» και όταν οι Έλληνες ομονοούν, τότε δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν!
  Όμως επειδή θα κλείσω, και πρέπει κάτι σαν επιμύθιο ή ενθύμιο να σ’αφήσω, κράτα τούτο, αν θες να προλάβεις το διασυρμό και ευτελισμό σου στο διηνεκές: «Κανενός Μέθυσου Ηγέτη ο Στρατός ποτέ δε νίκησε! Μια και ο μαχητής, που σύρεται σε μάχη, από τον εγωκεντρισμό, την ιδιοτέλεια και τον κομπλεξισμό του υποτιθέμενου Ηγέτη του, όχι μόνο τη μάχη χάνει, αλλά το πλέον σύνηθες στην περίπτωση είναι, στην κάννη του φορά ν’αλλάξει, μολύβι με φωτιά στον αρρωστημένο Τύραννο να τάξει!
  Όσο για το υποτιθέμενο αντίπαλό σου δέος (Κεμάλ), να θυμάσαι εκείνο στην Ιστορία, όπως και να το κάνουμε έμεινε, πρωτευόντως, γιατί κατάφερε σε χρόνο μηδέν να μεταστρέψει τη διεθνή κοινότητα και από τη συνθήκη των Σεβρών να πάει στη Συνθήκη της Λωζάννης!
  Για να υπάρχεις σήμερα εσύ «πανάσχετε» και η «αιμοβόρα» χώρα σου! Εσύ, ο σφετεριστής, καταχραστής και μέθυσος της Εξουσίας, που θα μείνεις στην Ιστορία, σαν ο στυγνότερος δικτάτορας του χειρότερου είδους Χούντας, που ποτέ υπήρξε στην ανθρωπότητα, της Χούντας κάτω από τον Κοινοβουλευτικό μανδύα, καλυμμένο με τη Μουσουλμανική «Μαντήλα!»
                                                                                         Με Τιμή

                                                                                     Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας