Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΤΛ

 C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ
ΚΤΛ!

*Οποιαδήποτε σχέση, με πρόσωπα και πράγματα
είναι εντελώς τυχαία!
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\images.jpg
  Ποσοστό εκλογής Προέδρου 93.54%, αν σας θυμίζει κάτι, εγώ προφανώς δεν φταίω! Απλά υπενθυμίζω ότι το 2008 είχε λάβει ποσοστό 70.41% και το 2013 ποσοστό 74.2%!
  Όμως επειδή δε μου αρέσει να αδικώ, οφείλω να πω, ότι στις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, δεν ήταν ο μόνος υποψήφιος, ήταν για παράδειγμα και ο Ιεροκήρυξ  αξιότιμος Κος Κουβέλης, που στη συνέχεια πήρε των ομματιών του και των κομματιών του!
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\tsipras_pososto_lathos708.jpg
  Το ερώτημα είναι άλλο, γιατί εφόσον ο υποψήφιος ήταν ένας, υφίστατο λόγος «εκτέλεσης» της εκλογικής Διαδικασίας; Για να ρεζιλευόμαστε;
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\kim-586x330.jpg
  Καλά δεν το νιώθει ο παραπάνω εικονιζόμενος «Ηγέτης», άντε, ας το ξεπεράσουμε, ας πούμε ότι εκείνος είναι «Απολυταρχικός» και «Στυγνός!» Εμείς όμως κοτζάμ «Δημοκράτες», της Χώρας, που γέννησε τη Δημοκρατία, επιτρέπεται;
  Αν επιτρέπεται, τότε αφού σου εκφράσω τα «Θερμά μου συγχαρητήρια» για την επιτυχία, εύχομαι Κύριε Τσίπρα στο μέλλον να τον ξεσκίσεις τον Κιμ Γιονγκ Ουν και στο Λαό με ένα εκατόν ένα τοις εκατό (101%!)
  Το άλλο κοσμοϊστορικό γεγονός και ισχυρό δείγμα της «Δημοκρατικής νοοτροπίας» του Ηγέτη, ήταν η «απαίτηση» περί επανάληψης της ψηφοφορίας, που είχε απορρίψει την πρότασή του, για την ποσόστωση του 25% των μελών της νέας κεντρικής επιτροπής!
  Είχε ζητήσει να μη ψηφίζουν οι Βουλευτές, αλλά μόνο τα μέλη της εκτελεστικής εξουσίας «Υπουργικό Συμβούλιο!» Φυσικά με τη δεύτερη και κατόπιν απειλητικού εκνευρισμού, εισακούσθηκε! Φυσικά «Δημοκρατικά!» Ένα ακόμα μπράβο Κύριε Τσίπρα!
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\549752-Íßêïò Ößëçòypnos2.jpg
  Όσο για την εκλογή των νέων μελών της εκτελεστικής επιτροπής, στις πρώτες θέσεις, κοσμούν τα πρόσωπα των λίαν επιτυχημένων Υπουργών, του Αξιότιμου Υπουργού Παιδείας Κου Φίλη (Δεύτερος)
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\POL_KEELPNO12_533_355.jpg
  Καθώς επίσης, του Αξιότιμου Αναπληρωτή Υγείας Κου Πολάκη (Πέμπτος!) Αμφότεροι σαν βασικοί εκπρόσωποι ήθους φυσιογνωμικού ποιού και ηγετικού κάλλους!
  Δεν απομένει, για να κλείσουμε, παρά η μέγιστη είδηση, «προειδοποίηση» του μεγάλου Αρχηγού, που θα μπει στο πάνθεο των μεγάλων ειδήσεων και ρήσεων, του τεράστιου Ηγέτη:
«ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Ή ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!»

  Φοβερό, μοναδικό! Ανεπανάληπτο; Όχι δα! Αυτή ήταν και η Βασική θέση του Κου Τσίπρα, που απ’ότι φαίνεται δεν του απέμεινε ίχνος από «Τσίπα!»
  Μοιάζει έντονα με «μελό», γι’αυτό και’γω για να είμαι εναρμονισμένος θα το μελοποιήσω ελαφρώς σε λίγο, αφού το περιγράψω πεζό, για να γίνει καλύτερα κατανοητό.
  Μου μοιάζεις με το «νοσοκόμο», που απειλεί το «γιατρό» ότι θα «αποσωληνώσει» τον «ασθενή», αν δεν εισακουσθεί, στη συνταγή!
C:\Users\Spiros\Desktop\assets_LARGE_t_420_117630_type13145.jpg
  Ναι αλλά ξεχνά δολίως, ότι ασθενής δεν είναι αυτός, αλλά ο «Λαός! Μια και αυτός, είτε «νοσοκόμος» είναι, είτε «παραοικονόμος» ποτέ δεν θα’χει ανάγκη!
  Σαν τόσους άλλους, ομολόγους στο είδος του, που έφυγαν και σαν προύχοντες έζησαν, έστω κι’αν άνεργοι έμειναν, σε όλο το υπόλοιπο της ζωής τους, χωρίς ποτέ, για το «πόθεν» να εξηγήσουν!
  Μαγκιά χωρίς βρακί στον πρωκτό, με κάτι άλλο μοιάζει παλληκαράκι της φακής, που δε μου επιτρέπεται να πω! Πάμε όμως στο «Μελό!)

ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Ξετσίπωτα διλήμματα
ξανά, πισωγυρίσματα!
Ψευτοδημοψηφίσματα!
με κάλπικα νομίσματα!

Τελειώσανε τα ψέματα
τα χάπια τα χρυσά
και πέφτουν τ’αναθέματα
σαν τα βεγγαλικά!

Και όπως πάντα το «Επιμύθιο!»
C:\Users\Spiros\Desktop\Νέος φάκελος\ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑΣ1.jpg
«ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΚΌ
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ
ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ!»

                                           Με Τιμή

                                              Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας